Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα ξανα σε ολεσ....

να σας πω κι εγω τι με απασχολει,,,, λοιπον οπως ξερετε μενουμε σπίτι μαζι με τους δικους μου και οι γονοις μου εχουν την χαρα να βλέπουν και να χαιρονται το μπεμπη καθημερινα, λοιπον και μου ο χριστός οταν θα πηγαινουμε καπου για να μεινουμε μερικές μέρες να πέρνουμε το μωρο στη μαμα του εγω το βρίσκω λογικο αφου δεν το βλέπουνε συχνα, αλλα μονο που σκεφτομαι οτι θα αφησω το μπεμπη εκει και οχι στη μαμα μου αγχονωμαι....

Αχ Νικη μου λογικο ειναι που σκεφτεσαι ετσι...κι εγω πιο πολυ εμπιστευομαι στην μαμα μου την μικρη παρα στην πεθερα....Βασικα δεν ειναι θεμα εμπιστισυνης να μην λεω και βλακειες αλλα θεμα με ποιον νιωθεις πιο ανετα. Στην αρχη το ειχα πολυ εντονα κι εγω το αγχος αλλα τωρα οκ δεν με πειραζει,την εχω αφησει και μια φορα για να βγουμε για καφε στην πεθερα μου.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι παλι! κατεβηκα για βιλτιτσα με τον μπεμπη! μια χαρα! δωρακι σε ευχαριστω! θαναση θα τον πούμε.του παππού! κ ο νονος θανασης! χεχεχε

ποπακι ωραια θα εχεις βοηθεια κ θα ξεκουραστεις κιόλας!!!:D

γεωργια εσεις ποτε με το καλό η βαπτιση?

ελευθερια κριμα η μικρουλα μονη της αλλα ειναι για καλό της!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

να μαι παλι! κατεβηκα για βιλτιτσα με τον μπεμπη! μια χαρα! δωρακι σε ευχαριστω! θαναση θα τον πούμε.του παππού! κ ο νονος θανασης! χεχεχε

ποπακι ωραια θα εχεις βοηθεια κ θα ξεκουραστεις κιόλας!!!:D

γεωργια εσεις ποτε με το καλό η βαπτιση?

ελευθερια κριμα η μικρουλα μονη της αλλα ειναι για καλό της!!;)

Αχ εκανες βολτιτσα τι καλα..... Εγω δεν μπορω να την βγαλω γιατι εχει κρυο....ηλιο ναι μεν αλλα κρυο. Ασε που ακομα ψαχνω μαρσιπο,βλεπω τον babybjorn και μου φαινεται τεραστιος ρε,θα χανεται παλι το νινι μου εκει μεσα. Τι υψος εχει αραγε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα!!! τι κανετε??? ειχα επισκεψεις κ τωρα φυγανε, απο βδομαδα που θα σαραντησω καθε μερα επισκεψεις θα εχω κ βαριεμαι!!

η μπεμπα ολο αυπνιες , δεν κοιμαται καθολου βρε κοριτσια! χθες τελικα κοιμηθηκε 2.30-5.30 κ απο εκεινη την ωρα ως τωρα χαζολογαει! ευτυχως δεν πολυκλαιει αλλα ρε γμτ το ματι ορθανοιχτο!!

Αναστασια κ εμεις Αθανασια θα την πουμε!!

Νικη μου απ'οτι θυμαμαι η πεθερα σου εχει πολλα παιδια, ε? τουλαχιστον εχει εμπειρια απο μωρα! εγω παντως στον αντρα μου την εμπιστευομαι πιο πολυ , οχι στη μαμα μου!

BJVqp3.png

Αχ εκανες βολτιτσα τι καλα..... Εγω δεν μπορω να την βγαλω γιατι εχει κρυο....ηλιο ναι μεν αλλα κρυο. Ασε που ακομα ψαχνω μαρσιπο,βλεπω τον babybjorn και μου φαινεται τεραστιος ρε,θα χανεται παλι το νινι μου εκει μεσα. Τι υψος εχει αραγε?

γιατι το λες αυτο? μια χαρα ειναι!!

καλημερα!!! τι κανετε??? ειχα επισκεψεις κ τωρα φυγανε, απο βδομαδα που θα σαραντησω καθε μερα επισκεψεις θα εχω κ βαριεμαι!!

η μπεμπα ολο αυπνιες , δεν κοιμαται καθολου βρε κοριτσια! χθες τελικα κοιμηθηκε 2.30-5.30 κ απο εκεινη την ωρα ως τωρα χαζολογαει! ευτυχως δεν πολυκλαιει αλλα ρε γμτ το ματι ορθανοιχτο!!

Νικη μου απ'οτι θυμαμαι η πεθερα σου εχει πολλα παιδια, ε? τουλαχιστον εχει εμπειρια απο μωρα! εγω παντως στον αντρα μου την εμπιστευομαι πιο πολυ , οχι στη μαμα μου!

αα συνονοματοι!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

να σας πω, με το καροτσι δεν βολευει να τη βγαζω? γιατι διαβαζω οτι ολες εχετε μαρσιπο!

Kαλησπερα κ απο εμενα..Εγω τον εχω βγαλει 3-4 φορες με το καροτσι εξω κ με δυσκολεψαν τα πεζοδρομια να σας πω .Βεβαια δεν ξερω αν θα με βολεψει το σλινγκ η ο μαρσιπος...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

να σας πω, με το καροτσι δεν βολευει να τη βγαζω? γιατι διαβαζω οτι ολες εχετε μαρσιπο!

βολευει! απλα εμενα επειδη ειναι μικρο το ανσασερ βαριεμαι πολλες φορες το ανοιξε - κλεισε! κ γκρινιαζει πολλες φορες στο καροτσι!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Kαλησπερα κ απο εμενα..Εγω τον εχω βγαλει 3-4 φορες με το καροτσι εξω κ με δυσκολεψαν τα πεζοδρομια να σας πω .Βεβαια δεν ξερω αν θα με βολεψει το σλινγκ η ο μαρσιπος...
βολευει! απλα εμενα επειδη ειναι μικρο το ανσασερ βαριεμαι πολλες φορες το ανοιξε - κλεισε! κ γκρινιαζει πολλες φορες στο καροτσι!:rolleyes:

για τα πεζοδρομια το σκεφτομαι κ εγω! ευτυχως στο ασανσερ χωραει!

θα δοκιμασω κ θα δω! δεν μου πολυαρεσει ο μαρσιπος:rolleyes:

BJVqp3.png

Αχ Νικη μου λογικο ειναι που σκεφτεσαι ετσι...κι εγω πιο πολυ εμπιστευομαι στην μαμα μου την μικρη παρα στην πεθερα....Βασικα δεν ειναι θεμα εμπιστισυνης να μην λεω και βλακειες αλλα θεμα με ποιον νιωθεις πιο ανετα. Στην αρχη το ειχα πολυ εντονα κι εγω το αγχος αλλα τωρα οκ δεν με πειραζει,την εχω αφησει και μια φορα για να βγουμε για καφε στην πεθερα μου.

κι εγω τον ειχα αφησει δεν λεω αλλα αγχονωμαι τι να πω... βασικα την παρασκευη θα βγουμε θα πάμε να διασκεδάσουμε σε νυχτερινο κεντρο και ειπαμε να τον αφησουμε εκει.....

ναι εχει εμπειρια σιγουρα, απλα εχω δει οτι ο μπεμπης οταν τωρα πλεον τον βασταει καποιος που δεν το βλέπει συχνα ο μπεμπης αρχιζει μετα να κλαιει, καταλαμβένει;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

κι εγω τον ειχα αφησει δεν λεω αλλα αγχονωμαι τι να πω... βασικα την παρασκευη θα βγουμε θα πάμε να διασκεδάσουμε σε νυχτερινο κεντρο και ειπαμε να τον αφησουμε εκει.....

ναι εχει εμπειρια σιγουρα, απλα εχω δει οτι ο μπεμπης οταν τωρα πλεον τον βασταει καποιος που δεν το βλέπει συχνα ο μπεμπης αρχιζει μετα να κλαιει, καταλαμβένει;

μπορει κ να εχει αρχισει να καταλαβαινει! παντως καλο ειναι να μαθει κ την πεθερα σου, μακαρι να ειχα κ εγω αλλο ενα ατομο να την αφηνω!γιατι αν δεν μπορει η μαμα μου δεν εχουμε αλλου να την αφησουμε για να βγουμε!

BJVqp3.png

μπορει κ να εχει αρχισει να καταλαβαινει! παντως καλο ειναι να μαθει κ την πεθερα σου, μακαρι να ειχα κ εγω αλλο ενα ατομο να την αφηνω!γιατι αν δεν μπορει η μαμα μου δεν εχουμε αλλου να την αφησουμε για να βγουμε!

ε συγουρα εχεις δικαιο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας κοριτσια!!τωρα τα κοιμισα κ τα 3 κ μπηκα να σας διαβασω!!

Εμεις τις μικρες θα τις βαφτίσουμε ή την τελευταια Κυριακη του Ιουλίου ή την πρώτη του Αυγούστου που θα ειναι εδω κ απο Σουηδια!εγω ήθελα τωρα το Πασχα αλλα δεν πειράζει..δεν εχουμε βρει κ νονο για την μια μικρη ακομα...

Πόπη μου ευτυχως ηρεμησε η μικρη βρε παιδι μου!

Δωρακι παλι ο αδερφος πισω ε??..

γειτονισσα να βγαλουμε καμια Κυριακη τους μπεμπηδες μας στις κουνιες τωρα που εφτιαξε ο καιρος!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...