Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλέ εσυ ετοιμη είσαι!!! Εμεις δεν ξέρω... Οι κουμπαροι μας ειναι απο Θεσ/νικη κ εγω δεν θελω ο νονός να ειναι μακρυα κ το παιδι να μην τον βλεπει! Θα συζητήσουμε κ βλέπουμε! Ειπαν θα έρθουν απο δω καποια στιγμη...

Πως πατε με τους κολικους τελικα του έδωσες σταγόνες?

Του εδινα σταγονες αλλα δεν ειχα δει κανενα αποτελεσμα κ τις σταματησα.Τωρα απλα τον πιανουν το βραδυ αλλοτε πολυ αλλοτε λιγοτερο.Περιπου κατα τις 9 με 12..Την παλευουμε ομως κ κανουμε υπομονη...Κατα τ'αλλα καλα..

Δικιο εχεις για τους νονους πρεπει να ειναι κοντα στο παιδι...

Εμενα η κουμπαρα που μας παντρεψε ειναι εξαφανισμενη..Αλλο κεφαλαιο κ αυτο !!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Προσπαθω να κοιμησω την μικρη κ μπηκα να χαζεψω απο το κινητο.την εχω στην καλαθα της κ δεν κοιμαται με τιποτα.απο το πρωι ειναι ξυπνια!μεχρι τωρα εκλαιγε κιολας ευτυχως ηρεμησε αλλα το ματι ορθανοιχτο!

Σοφια θα δω τα ρουχα αυριο στο λαπτοπ μια χαρα ετοιμαστηκες εσυ!εμεις νονο εχουμε τον κουμπαρο που μας παντρεψε ειναι κολλητος μας οποτε η μικρη καθε μερα θα τον βλεπει! Δεν ξερω ποτε θα κανουμε βαφτιση αλλα ολα θα τα κανω οσο πιο απλα γινεται οποτε εχω χρονο.μαλλον ιουλιο λεω.

Τον αντρα μου τον πηρε ο υπνος στο καθιστικο πρεπει να παω να τον μαζεψω κ αυτον!

Τι μονολογος αποψε! Χαχα

αντε καλο ξημερωμα να εχουμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Τι ερημιά ειναι αυτη???

Εγω ειχα κοσμο απο τις 10 το πρωι κ τωρα εφυγαν.

Αρχισε παλι η μπεμπα να μην μου ρευεται με αποτελεσμα να κοιμαται ετσι! Αμάν ολο κατι μας απασχολεί!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κ απο εμας! κλεισαμε ημ/νια για βαπτιση τελικα στις 8 Ιουλιου!!:D

Αντε με το καλο!!! Πως θα τον πείτε τον μικρο??? Εμεις ακομα περιμένουμε τους κουμπαρους να μιλήσουμε αν θα το βαφτίσουν....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα !! τι κανετε κοριτσακια μου ομορφα??

εμεις απο εχθες ειμαστε στην πεθερα μου θα μεινω μεχρι την παρασκευη για να με βοηθησει η πεθερα (αν κ δουλευει ) αλλα τα βραδυα θα εχω βοηθεια!!

η μικρη εχθες ολη μερα εκλαιγε κ γκρινιαζε κ δεν ειχε κοιμηθει καθολου..πηρα τον παιδιατρο κ ξεκινησαμε τσαγακι κ σταγονες κ ενα αλλο φαρμακο ...το οποιο δεν το εχω βρει ακομα στα φαρμακεια γιατι εχει ελειψη...

το βραδυ μας ηταν επιτελους ησυχο αφου κοιμηθηκε στις 01 μεχρι τις 06.30 το πρωι...η καημενη ηταν ψοφια αφου ολη μερα δεν ειχε κοιμηθει...κοιμηθηκα κ εγω επιτελους 5.5 ωρες!!ονειρο!!

τωρα το πρωι ειμαστε καπως καλυτερα την εχει βοηθησει πολυ το τσαγακι..

τελικα βρηκα μονη μου την αιτια του προβληματος κ για ποιο λογο ειχε τοσους δυνατους πονους...το μωρο τις τελευταιες τρεις μερες επινε πανω απο ενα λιτρο γαλα με αποτελεσμα να ποναει απο το πολυ φαι...απο εχθες που ξεκινησα το τσαι και πινει γαλα ανα τριωρο -4ωρο ειναι πολυ καλυτερα..εκανε κ κακακια !!κ κοιμαται επιτελους αναλαφρη!!

το σαβ/κο θα παω να μεινω κ στην μαμα στο χωριο αν κ δεν θα μπορει να με βοηθησει γιατι ειναι καθηλωμενη στο κρεβατι με την μεση της ...

αλλα χαιρομαι πολυ γιατι 3 μερες στην πεθερα μου θα ξεκουραστω κ εγω!!

ο αντρας μου εμεινε στην καλαμαρια στο σπιτι μας μονος του εχει πολυ δουλεια κ πνιγεται...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα κοριτσια ειχα προβλημα με το site σας διαβαζα αλλα δεν μπορουσα να γραψω.

Εμεις καλα με τη μικρη βολτες καφεδακια κοιταω και για βαφτιστικα σιγα σιγα.

Σοφακι μου τελειο το κουστουμακι σας θα το ευχαριστηθειτε!

Αναστασια μου αρχισες κι εσυ ε?

Ποπακι μου αντε να ξεκουραστεις κι εσυ βρε παιδι μου.

Ελευθερια μου πως πατε με το κρυωμα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμείς για βάφτιση δεν έχουμε πει τίποτα, εδώ δεν έχουμε αποφασίσει όνομα:)

Ούτε νονό-νονά έχουμε βρει. Έτσι και αλλιώς για του χρόνου το βλέπω, όχι νωρίτερα.

Ποπάκη είδες, για να κλαίει ένα μωράκι κάτι το ενοχλεί. Άντε να ηρεμήσει το μικράκι σου και μαζί με αυτό και εσύ.

Γεωργία μου με αντιπυρετικά έχω τον γιο μου. Η μικρή αποκλεισμένη, εγώ μπαίνω μέσα μόνο και το απόγευμα λίγο ο μπαμπάς της και της κρατάει παρέα. Την λυπάμαι εκεί μοναχούλα αλλά τι να κάνουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σου Γεωργια μου! Καλα είσαι??

Εγω εχω αρχισει κ αγχωνομαι γιατι αυριο φεύγει παλι ο αδερφός μου στο στρατόπεδο κ μετα περιμένουμε την μετάθεση βα δουμε που θα τον στείλουν..... Μας ειπαν οτι η πνευμονια ο τύπος της ηταν πιο επικυνδυνη κ απο τον Η1Ν1... Οτι απο τους 100 οι 50 ζουν.... Και τωρα σκεφτομαι που θα παει παλι κ που θα τον στείλουν κ αν γινει κατι...... Ουφφφφ....

Σας ζαλισα κι εσάς συγνώμη.....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα ξανα σε ολεσ....

να σας πω κι εγω τι με απασχολει,,,, λοιπον οπως ξερετε μενουμε σπίτι μαζι με τους δικους μου και οι γονοις μου εχουν την χαρα να βλέπουν και να χαιρονται το μπεμπη καθημερινα, λοιπον και μου ειπε ο χριστός οταν θα πηγαινουμε καπου για να μεινουμε μερικές μέρες να πέρνουμε το μωρο στη μαμα του εγω το βρίσκω λογικο αφου δεν το βλέπουνε συχνα, αλλα μονο που σκεφτομαι οτι θα αφησω το μπεμπη εκει και οχι στη μαμα μου αγχονωμαι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...