Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ελευθερια μου περαστικα στο παιδακι σου και ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην κολλησει τη μικρη το περασα κι εγω ημουνα αρωστη κι εγω και ο μικρος κυκλοφορουσα με μασκα και την μπεμπα την ειχα σε αλλο δωματιο ευτυχως δεν την κολλησαμε, και μη σε παιρνει απο κατω θα δεις ολα θα πανε καλα

ποπη μου χρονια πολλα, θα συμφωνησω με την ελευθερια ποναει το μωρο πες το στο γιατρο σου

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειδα πριν οτι ανταλλασατε φωτο ε??Θελω κ εγω να σας δω..Οποια θελει ας μου στειλει στο μειλ μου ([email protected]) και στελνω και εγω...

Οσο για τα κακα που λετε , εγω εχω παρατηρησει οτι ο δικος μου αν το πρωι εχει ανησυχια , θελει να κοιμηθει κ κλεινει-ανοιγει τα ματια του κ γκρινιαζει ειναι επειδη ζοριζεται να κανει κακα του..Μολις τα κανει κ ξαλαφρωσει τοτε ηρεμει κ πεφτει για υπνο...

Δωρα πως τα παει η μικρη με τον υπνο?Κοιμαται μες την ημερα?

Γεια κ στα υπολοιπα κοριτσια ε?Δεν σας ξεχασα!!!χαχα!

Τωρα αυτες τις μερες που κανει κακα της κοιμαται κιολας μεσα στην μερα αρκετες φορες απο μισαωρα κ μπορει κ πιο πολυ!!!

Ποπάκη το παιδί μάλλον πονάει. Δεν μπορεί να κλαίει χωρίς λόγο.Επίσης στην ηλικία αυτή τα μωρά έχουν ανάγκες και όχι καπρίτσια. Συζήτησέ το με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει.

Κορίτσια ευχαριστω για τα περαστικά. Είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική διάθεση. Ελπίζω να μην έχω και άλλη περιπέτεια με το γάλα.

Αχ βρε Ελευθερια μου υπομονη κοπελα μου.Εσυ ησουν παντα απο τις πιο δυνατες εδω μεσα,ολα θα περάσουν θα δεις! Μην στεναχωριεσαι και σου κοπει το γαλα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τωρα αυτες τις μερες που κανει κακα της κοιμαται κιολας μεσα στην μερα αρκετες φορες απο μισαωρα κ μπορει κ πιο πολυ!!!

Εμ, φυσικο ειναι ξαλαφρωνει το παιδακι!! πιστευω και εγω οτι της Ποπης εχει το ιδιο προβλημα

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Σοφακι μου, μολις σας ειδα!!

Να ζησετε!! κουκλακι ειναι ο μικρος αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον μοιαζει!

Διαφημίσεις

Είμαι δυνατή και ψύχραιμη αλλά με τα παιδιά το χάνω. Δεν μπορώ να ελέγξω την ψυχολογία μου. Πριν που είχα μόνο τον Μάνο, όταν αρρώσταινε έχανα το κέφι μου. Τώρα με την μικρή έχω και το άγχος να με γυροφέρνει μην κολλήσει. Αχ μανούλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω την εχω αγκαλια, μολις εφαγε, και παω να την αλλαξω.Ειμαστε μονες μας τωρα, θα τη βαλω στο ρηλαξ και θα με κοιταει που θα κανω γυμναστικη.

Αυριο το πρωι θα παω κομμωτηριο, επιτελους και θα τα κοψω γιατι παραμακρινανε με το σιδηρο και εγω τα θελω μεχρι τους ωμους.

Είμαι δυνατή και ψύχραιμη αλλά με τα παιδιά το χάνω. Δεν μπορώ να ελέγξω την ψυχολογία μου. Πριν που είχα μόνο τον Μάνο, όταν αρρώσταινε έχανα το κέφι μου. Τώρα με την μικρή έχω και το άγχος να με γυροφέρνει μην κολλήσει. Αχ μανούλα.

Τι να κανουμε βρε Ελευθερια μου, υπομονη, ειναι μικρα ακομη.Εγω πανω που τα ειχα ξεχασει ολα αυτα με τις ιωσεις δλδ, θα αρχισουμε τωρα καποια στιγμη με τη μικρη που τα παιδια πανε σχολειο,μεχρι να αποκτησει και αυτη αντισωματα.

Αληθεια οι πανες οι huggies σου ηρθαν? εγω ειχα παρει μωρομαντηλα και ηρθαν, ειναι πολυ ωραια και μυριζουν ομορφα.:-)

Άννα μου αυτό...να μεγαλώσουν μωρέ, να μην φοβόμαστε τόσο. Κομμωτήριο έχω κλείσει και εγώ για αύριο αλλά θα το ακυρώσω το πρωί. Θα τον κρατήσω και αύριο εδώ τον Μάνο ή θα τον στείλω στο εξοχικό με την μάνα μου για μεγαλυτερη ασφάλεια αλλά δεν έχω ποιος να μου κρατήσει την μικρή για να πάω. Και δεν έχω και κέφι.

Πήρα πάνες huggies για την μικρή. Μια χαρά είναι, τις babylino μου θυμίζουν. Με τα πάμπερς έχω περισσότερες διαρροές πάντως. Τα μωρομάντηλα τα έχω και εγώ και τα στέλνω στον παιδικό που τα ζητούν. Μου αρέσουν γιατί δεν ξεραίνονται αλλά έχουν το μείον ό,τι είναι μικρά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να ζησετε!! κουκλακι ειναι ο μικρος αλλα δεν μπορω να καταλαβω σε ποιον μοιαζει!

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Αννα μου...Δεν σου εστειλα την φωτο του πεθερου μου..Σε εκεινον μοιαζει πιο πολυ!χιχι!

Μα καλα τι εγινε κ εχει τοση ερημια?Εμεις σημερα πηγαμε σε ενα καταστημε με βαφτιστικα να δουμε κ τελικα τα κλεισαμε κιολας!!Τσακ μπαμ!Θελω πολυ να σας δειξω το κουστουμακι του ..Μ'αρεσει πολυ!!

scaled.php?server=36&filename=42276927398209267968025.jpg&res=medium

Τι λετε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Αννα μου...Δεν σου εστειλα την φωτο του πεθερου μου..Σε εκεινον μοιαζει πιο πολυ!χιχι!

Μα καλα τι εγινε κ εχει τοση ερημια?Εμεις σημερα πηγαμε σε ενα καταστημε με βαφτιστικα να δουμε κ τελικα τα κλεισαμε κιολας!!Τσακ μπαμ!Θελω πολυ να σας δειξω το κουστουμακι του ..Μ'αρεσει πολυ!!

scaled.php?server=36&filename=42276927398209267968025.jpg&res=medium

Τι λετε?

Σοφακι τέλειο ειναι πολυ κουκλιστικο σετ!!! Μα λεω κι εγω ποιο ειναι αυτο το παιδάκι στην φωτο??? Χα χα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σοφακι τέλειο ειναι πολυ κουκλιστικο σετ!!! Μα λεω κι εγω ποιο ειναι αυτο το παιδάκι στην φωτο??? Χα χα!!!

Λες να μεγαλωσε ο δικος μου αποτομα??χιχι!Το μοντελο απο την φωτο ειναι..

Το ειδα το μεσημερι στο ιντερνετ κ το κλεισαμε κιολας..Τωρα κοιταω για προσκλητηρια κ μπομπονιερες ενω μεριμενω να ξυπνησει ο μικρουλης ....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Λες να μεγαλωσε ο δικος μου αποτομα??χιχι!Το μοντελο απο την φωτο ειναι..

Το ειδα το μεσημερι στο ιντερνετ κ το κλεισαμε κιολας..Τωρα κοιταω για προσκλητηρια κ μπομπονιερες ενω μεριμενω να ξυπνησει ο μικρουλης ....

Αχ βαλε κανενα προσκλητήριο να δουμε!!! Εμεις ακομα δεν ξέρουμε τι θα κανουμε ποτε κ ποιοι θα ειναι οι νονοι...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ βαλε κανενα προσκλητήριο να δουμε!!! Εμεις ακομα δεν ξέρουμε τι θα κανουμε ποτε κ ποιοι θα ειναι οι νονοι...

Ασε γιατι ψαχνω ψαχνω κ τιποτα δεν μ'αρεσει σε σχεση με τις τιμες..μαλλον θα δυσκολευτω σε αυτα..Το βλεπω εγω!

Εμεις νονα ειχαμε κλεισει απο πριν.Θα τον βαφτισει η ξαδελφη μου που μενει απο πανω μας...Εχω κανει κ λιστα καλεσμενων .Εχω κελεισει εκκλησια..Καλα παμε εως τωρα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ασε γιατι ψαχνω ψαχνω κ τιποτα δεν μ'αρεσει σε σχεση με τις τιμες..μαλλον θα δυσκολευτω σε αυτα..Το βλεπω εγω!

Εμεις νονα ειχαμε κλεισει απο πριν.Θα τον βαφτισει η ξαδελφη μου που μενει απο πανω μας...Εχω κανει κ λιστα καλεσμενων .Εχω κελεισει εκκλησια..Καλα παμε εως τωρα..

Καλέ εσυ ετοιμη είσαι!!! Εμεις δεν ξέρω... Οι κουμπαροι μας ειναι απο Θεσ/νικη κ εγω δεν θελω ο νονός να ειναι μακρυα κ το παιδι να μην τον βλεπει! Θα συζητήσουμε κ βλέπουμε! Ειπαν θα έρθουν απο δω καποια στιγμη...

Πως πατε με τους κολικους τελικα του έδωσες σταγόνες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...