Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βάζω και μάσκα και ρόμπα όταν την σηκώνω ή την θηλάζω. Μακάρι να την γλιτώσει. Σε 20 μέρες που θα γίνει 3 μηνών θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά στον πυρετό.

Κορίτσια κακή εποχή γεννήσαμε. Τον γιο μου τον γέννησα καλοκαίρι και δεν είχα τέτοια θέματα. Βέβαια δεν είχα και άλλο παιδί να φέρνει διάφορα στο σπίτι αλλά από ό,τι βλέπω και ακούω και άλλο παιδί να μην έχεις αυτή την εποχή εύκολα κολλάνε τα μωράκια κάτι.

Γωγώ πάρε τον γιατρό, πώς σας πέρασε την προηγούμενη φορά?

Δεν άνοιξα ακόμη το μέιλ μου!

Δε νομιζω Ελευθερια μου οτι ειναι θεμα εποχης τοσο πολυ.Τον 1ο μου τον γεννησα 2 ιανουαριου και μου πρωτοαρρωστησε τα Χριστουγεννα δλδ σχεδον 1 χρονου.Ο 2ος ομως που γεννηθηκε Σεπτεμβρη συνεχεια κολλαγε κατι απο τον μεγαλο που ηταν παιδικο σταθμο.Αν εχεις μεγαλυτερα παιδια που πανε παιδικο η σχολειο δεν τη γλιτωνεις, αυτο λεει και η παιδιατρος μου.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

της ριξαμε σταγονες κορτιζονης κ περασε την προηγουμενη φορα αλλα τωρα μου ειπε οτι δεν κανει παλι. πολλους υδρατμους κ υγρασια λεει. οσο δεν κανει πυρετο κ εχει ορεξη για φαι ειμαστε καλα μου ειπε. επειδη κλαιει συνεχεια χειροτερευει τον λαιμο της!

κ εγω Ελευθερια ακομα απορω απο που κολλησε! μονο ο αντρας μου εχει επαφη μαζι της κ λιγο η μαμα μου κ κανεις απο τους δυο δεν ηταν αρρωστος τοτε!

Βρε Γωγω μου μηπως ειναι πολυ ξηρη η ατμοσφαιρα στο σπιτι και αυτο την ενοχλει?? σιγουρα δεν αναβεις κλιματισμο?

θελω να ρωτησω εμεις που δινουμε ξενο γαλατακι ποσες φορες πρεπει να κανουν κακακια?? εμενα κανει στο 24-28ωρο μια φορα...μηπως πρεπει να παρω τον παιδιατρο??ειναι φυσιολογικο??

εχθες απο τις 11 το βραδυ κοιμηθηκε στις 6 τα ξημερωματα και εκλαιγε συνεχεια αφου με τον σαββα κοιτιομασταν κ δεν ξεραμε τι να κανουμε...κ μου εβγαλε καινουργιο προβλημα οταν πινει το γαλα της κλαιει...γιατι το κανει αυτο??

αλλα οχι μονο στο γαλα της κλαιει ολη μερα κ οταν κοιμαται στην αγκαλια μου τηνακουω κλαψουριζει κ μουγκριζει...χθεςτο βραδυ παρεπιμπτοντως δεν ηθελε ουτε την αγκαλια μου χτυπιοταν κ μουγκριζε...:rolleyes::rolleyes:

Ποπακι μου, μηπως εχει κολικους η μικρουλα?? μηπως την ενοχλει το γαλα και της κανει πονακια?? συζητησε'το με τον παιδιατρο μηπως το αλλαξετε, αυτα τα σκηνικα τα ειχα με τον μεγαλο μου, αλλαξαμε 4-5 γαλατα τοτε μεχρι να δουμε ποιο θα του <<κατσει>> καλα.

την ειχα παει τη προηγουμενη βδομαδα βουλιτσα μου με ειχε πει οτι εχει πολλους κολικους που την ακροαστηκε..και μας ειχε αλλαξει το γαλα πινει γαλα για κολικους της μιλουπα..κ την δινω κ σταγονιτσες...αυτο τωρα ειναι καινουργιο εχει λιγες μερες που μου τα κανει αυτα...

Ναι, αλλα αν την ενοχλει το γαλα αυτο πρεπει να δοκιμασεις αλλο.

Εμενα κανει 3-4 φορε την ημερα.Αλλες φορες μπορει και περισσοτερο.Εχει εδω και 2-3 μερες ομως που δεν κανει το πρωι..Τα κανει μαζεμενα απο το απογευμα και μετα...

εμενα κάνει μια φορα και αν κανει, την κυριακη δεν εκανε κακα, εκανε εχθες το πρωι και ακόμη τιποτα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

εσεις που δινετε μονο σκονη στο μωρο καθε ποτε κανει κακα;

Νικη μου, εμενα κανει σιγουρα 1 φορα την ημερα, υπαρχουν ομως και μερες που κανει 2 η 3.

Ειδα πριν οτι ανταλλασατε φωτο ε??Θελω κ εγω να σας δω..Οποια θελει ας μου στειλει στο μειλ μου ([email protected]) και στελνω και εγω...

Οσο για τα κακα που λετε , εγω εχω παρατηρησει οτι ο δικος μου αν το πρωι εχει ανησυχια , θελει να κοιμηθει κ κλεινει-ανοιγει τα ματια του κ γκρινιαζει ειναι επειδη ζοριζεται να κανει κακα του..Μολις τα κανει κ ξαλαφρωσει τοτε ηρεμει κ πεφτει για υπνο...

Δωρα πως τα παει η μικρη με τον υπνο?Κοιμαται μες την ημερα?

Γεια κ στα υπολοιπα κοριτσια ε?Δεν σας ξεχασα!!!χαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ειδα πριν οτι ανταλλασατε φωτο ε??Θελω κ εγω να σας δω..Οποια θελει ας μου στειλει στο μειλ μου ([email protected]) και στελνω και εγω...

Οσο για τα κακα που λετε , εγω εχω παρατηρησει οτι ο δικος μου αν το πρωι εχει ανησυχια , θελει να κοιμηθει κ κλεινει-ανοιγει τα ματια του κ γκρινιαζει ειναι επειδη ζοριζεται να κανει κακα του..Μολις τα κανει κ ξαλαφρωσει τοτε ηρεμει κ πεφτει για υπνο...

Σοφια μου νομιζω οτι σου ειχα στειλει εγω ε? στειλε 'μου και εσυ please!!

σοφια μου σου εστειλα μειλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ποπη μου θα συμφωνησω με την αννα , μπορει να μην της εκτσε καλα το γαλα! μηπως χρειαζεται να το αλαξετε.

δωρακι δεν νομιζω πως ιναι απο το γαλα που εδωσες πριν 3 μερες! κ δεν νομιζω να ειναι τοσο κακο που κανει κακακια. ρωτα το γιατρο σας να σε καθυσηχασει παντως.

περαστικα βρε κοριτσια στα μωρακια σας! αντε να ερθει το καλοκαιρι να ησυχασουμε πια! ουφ!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σοφια μου νομιζω οτι σου ειχα στειλει εγω ε? στειλε 'μου και εσυ please!!

Αννουλα μου ναι εχω δει τα παιδακια σου κ εσενα...Μπορεις να μου στειλεις το μειλ σου γιστι δεν το κρατησα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι Άννα το μεγαλύτερο παιδί φέρνει τις ιώσεις σίγουρα. Αλλά να τώρα μας έπιασε και η εποχή που είναι σε έξαρση οι ιώσεις. Αν γεννούσαμε καλοκαίρι θα περνούσε πιοα ανώδυνα το πρώτο τρίμηνο του μωρού.

Ανέβασε πυρετό ο μικρός και έδωσα αντιπυρετικό. Πήγε λίγο δίπλα στην μαμά μου, η μικρή κοιμάται και είμαι με ελάχιστες ώρες ύπνου. Ανά 1 ώρα ξυπνούσα χθες βράδυ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπακι μου χρονια πολλα!!

Ελευθερια περαστικα στον μικρο πριγκιπα σου...Αντε να καλοκαιριασει να φυγουν οι αρρωστιες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ποπάκη το παιδί μάλλον πονάει. Δεν μπορεί να κλαίει χωρίς λόγο.Επίσης στην ηλικία αυτή τα μωρά έχουν ανάγκες και όχι καπρίτσια. Συζήτησέ το με τον γιατρό σου να δεις τι θα σου πει.

Κορίτσια ευχαριστω για τα περαστικά. Είμαι σε πολύ κακή ψυχολογική διάθεση. Ελπίζω να μην έχω και άλλη περιπέτεια με το γάλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...