Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,εκανα πριν 20 μερες arvekap 3.75 κ κανονικα σε 10-15 μερες επρεπε να εχω αδιαθετησει,εχει τυχει σε καποια κοπελα?να ανησυχησω?

Καλησπέρα κορίτσι μου! Σε μένα έτυχε αλλά στη 10η μέρα αδιαθετησα. Είχα μιλήσει με τον γιατρό και μου είχε πει ότι το κάνει αυτό η arvekap αλλά αν στις 15 μέρες δεν αδιαθετησω να μιλήσουμε. Οπότε καλύτερα κάλεσε τον να δεις τι θα σε συμβουλέψει. Δεν είναι ανησυχητικο όλα λυνονται αλλά επειδή είναι 20 μέρες λογικά θα σου δώσει κάτι για να σου έρθει. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

θελω να ρωτησω εμεις που δινουμε ξενο γαλατακι ποσες φορες πρεπει να κανουν κακακια?? εμενα κανει στο 24-28ωρο μια φορα...μηπως πρεπει να παρω τον παιδιατρο??ειναι φυσιολογικο??

εχθες απο τις 11 το βραδυ κοιμηθηκε στις 6 τα ξημερωματα και εκλαιγε συνεχεια αφου με τον σαββα κοιτιομασταν κ δεν ξεραμε τι να κανουμε...κ μου εβγαλε καινουργιο προβλημα οταν πινει το γαλα της κλαιει...γιατι το κανει αυτο??

αλλα οχι μονο στο γαλα της κλαιει ολη μερα κ οταν κοιμαται στην αγκαλια μου τηνακουω κλαψουριζει κ μουγκριζει...χθεςτο βραδυ παρεπιμπτοντως δεν ηθελε ουτε την αγκαλια μου χτυπιοταν κ μουγκριζε...:rolleyes::rolleyes:

μηπως να πατε σε παιδιατρο κ να μην σου δινει συμβουλες μεσω τηλεφωνου?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Ποπάκι μου γλυκό!!!!!!!!!!!

Κουραγιο βρε αγάπη μου θα φτιαξουν τα πράγματα!!!

καλημερα δωρακι μου !! ποτε θα φτιαξουν οεο?? εχω φρικαρει....καθε μερα καινοργιο προβλημα μας βγαζει...δεν εχω κ εμπειρια σαν πρωτομανουλα κ δεν ξερω πως να την βοηθησω...χθες πραγματικα δεν ηξερα τι να την κανω...αφου στις 6 τα ξημερωματα που την πηρε ο υπνος κοιμηθηκε με τον σαββα στο σαλονι γιατι εγω δεν αντεχα αλλο...

ααα ξεχασα κ οταν την πιανει λοξυγκας και θελει να κανει κ πριτς βαζει τα κλαμματα...μαλλον φοβαται...δεν ξερω...εσενα στον λοξυγκα κλαιει??

μα τοσο κλαψιαρικο μωρο εκανα??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

μηπως να πατε σε παιδιατρο κ να μην σου δινει συμβουλες μεσω τηλεφωνου?

την ειχα παει τη προηγουμενη βδομαδα βουλιτσα μου με ειχε πει οτι εχει πολλους κολικους που την ακροαστηκε..και μας ειχε αλλαξει το γαλα πινει γαλα για κολικους της μιλουπα..κ την δινω κ σταγονιτσες...αυτο τωρα ειναι καινουργιο εχει λιγες μερες που μου τα κανει αυτα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

την ειχα παει τη προηγουμενη βδομαδα βουλιτσα μου με ειχε πει οτι εχει πολλους κολικους που την ακροαστηκε..και μας ειχε αλλαξει το γαλα πινει γαλα για κολικους της μιλουπα..κ την δινω κ σταγονιτσες...αυτο τωρα ειναι καινουργιο εχει λιγες μερες που μου τα κανει αυτα...

Στο μπαλκονι την εβγαλες τελικα?

Στο καροτσι που την βαζεις μεσα στο σπιτι, νομιζω ειναι τζαμπα κοπος.Να την βγαλεις εξω να δει φως.Ετσι καταλαβαινουν..

Κανε τωρα μια προσπαθεια και ελα να μας πεις τα νεα..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Στο μπαλκονι την εβγαλες τελικα?

Στο καροτσι που την βαζεις μεσα στο σπιτι, νομιζω ειναι τζαμπα κοπος.Να την βγαλεις εξω να δει φως.Ετσι καταλαβαινουν..

Κανε τωρα μια προσπαθεια και ελα να μας πεις τα νεα..:P

Επισης εμενα οταν κλαει για φαι(γτ συνηθως μονο τοτε κλαιε), την παιρνω αγκαλια και της βαζω μουσικη.Οχι μπαλαντες..Παολα ακουμε εμεις!χεχε..Ηρεμει παρα πολυ και τις περισσοτερες φορες την παιρνει και ο υπνος, ειδικα οταν της τραγουδαω και στο αυτι.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

θελω να ρωτησω εμεις που δινουμε ξενο γαλατακι ποσες φορες πρεπει να κανουν κακακια?? εμενα κανει στο 24-28ωρο μια φορα...μηπως πρεπει να παρω τον παιδιατρο??ειναι φυσιολογικο??

εχθες απο τις 11 το βραδυ κοιμηθηκε στις 6 τα ξημερωματα και εκλαιγε συνεχεια αφου με τον σαββα κοιτιομασταν κ δεν ξεραμε τι να κανουμε...κ μου εβγαλε καινουργιο προβλημα οταν πινει το γαλα της κλαιει...γιατι το κανει αυτο??

αλλα οχι μονο στο γαλα της κλαιει ολη μερα κ οταν κοιμαται στην αγκαλια μου τηνακουω κλαψουριζει κ μουγκριζει...χθεςτο βραδυ παρεπιμπτοντως δεν ηθελε ουτε την αγκαλια μου χτυπιοταν κ μουγκριζε...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα δωρακι μου !! ποτε θα φτιαξουν οεο?? εχω φρικαρει....καθε μερα καινοργιο προβλημα μας βγαζει...δεν εχω κ εμπειρια σαν πρωτομανουλα κ δεν ξερω πως να την βοηθησω...χθες πραγματικα δεν ηξερα τι να την κανω...αφου στις 6 τα ξημερωματα που την πηρε ο υπνος κοιμηθηκε με τον σαββα στο σαλονι γιατι εγω δεν αντεχα αλλο...

ααα ξεχασα κ οταν την πιανει λοξυγκας και θελει να κανει κ πριτς βαζει τα κλαμματα...μαλλον φοβαται...δεν ξερω...εσενα στον λοξυγκα κλαιει??

μα τοσο κλαψιαρικο μωρο εκανα??

Πόπη μου απο δική μου εμπειρια..... οταν η δικια μου εκλαιγε και ζοριζοταν ηταν επειδη ειχε πολλα αερια και εκανε πριτς... αλλα οχι κακα!!! Επειδη μου λες οτι ζοριζεται κ οταν κανει πριτς μηπως τελικα η μικρη θελει να κανει κακα της και δεν μπορει κ ζοριζεται και κλαιει?? Η δικια μου απο τοτε που κανει κακα κοιμαται και μεσα στην μερα που αν θυμασαι ποτε δεν το εκανε κ ελεγα συνεχεια οτι δεν κοιμαται!!!!!! Θυμασαι??? Το οτι την ακροαστηκε και εχει αερια δεν σημαινουν απαραιτητα κολικοι ρε συ.... μπορει να εχει αερια το εντερακι της επειδη δεν κανει κακακια.... Σου λεω εγω την δικια μου εμπειρια ε?Μην το παρεις κ οτι αυτο ειναι! Υποθετω αυτα που σου λεω επειδη λες οτι κλαιει ολη μερα πρωι βραδυ και ζοριζεται.... με τους κολικους συνηθως τις βραδινες ωρες και οχι ολη την ωρα να πονανε και ολη την μερα!!! Και συνηθως ηρεμουν με την αγκαλια,εσυ λες δεν ηρεμει... ρε σου λεω στανταρ απο τα κακα της ειναι!!!!!!!!!!! Βαλε της μπατονετα και δες αν ηρεμησει λιγο αλλα μετα απο τοσο ζορι γα να ηρεμησει θελει να κανει αρκετες φορες.

Ποπάκι μου εγω σου λεω δεν ειναι κολικοι,θα φαινοταν απο πιο πριν...οτι θα κανει η μπεμπα σου. Γνωμη μου παντα ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ποπη μου χρονια πολλα!!

ελευθερια μου περαστικα σας ,σε καταλαμβαινω απολυτα τα ιδια περασα και εγω το προηγουμενο σαββατο ο μεγαλος μου ψηνοταν στο πυρετο!!!

γεωργια μου μια κουκλα εισαι στες φωτογραφιες στειλε μου και την μπεμπα να την δω!!

βουλα μου συμφωνο και εγω με τες κοπελες μην την ξυπνας κριμα ειναι!!

νικη μου τι επαθε ο μικρος σου???γιατι να γκρινιαζε??πιπιλα πιανει??

Καλημερα!!!

Πόπη χρονια πολλα κ απο εδω!!!

Ελευθερια μου αμάν ρε πουλάκι μου τι αγχος περνάς!! Περαστικά ευχομαι.

Βούλα συμφωνώ μην την ξυπνας!

Νικη μου τι έπαθε ξαφνικα ο μικρός??

Γωγώ αντε στρώνει κ η μπεμπα σου ε???

Εμεις συνεχίζουμε με πολλα κακα!!!! Δεν μας φτάνουν τα παμπερς πλεον!!!

δεν ξερω βρε κοριτσια τι τον επιασε εχθες, ηθελε να κοιμηθει και δεν μπορουε... εφακη μου να του δεινω πιπιλα η πιπιλα ειναι το νανουριμα του πλεον μα εχτεες ουτε και με αυτη δεν κοιμοταν...

Kαλημερα και παλι..

κοριτσια, αυτο το ωραριο το εχει απο νεογεννητο που ηρθαμε σπιτι.Οταν τη θηλαζα, σηκωνομουν οτι ωρα και αν ξυπνουσε και την ταιζα.

Ομως κοριτσια ετσι οπως ειναι η κατασταση τωρα, δεν βολευει και πολυ να ξυπναει 3-4 η ωρα.Ο καημενος ο ανδρας μου τα πρωινα δουλευει...

Η μαμα μου κοιμαται απο τις 11 μεχρι τις 5-6 για να αντεχει να την κραταει μετα, οποτε...Προσπαθω να την ταιζω στον υπνο της.Οταν ειναι κοιμησμενη ομως, δεν ρευεται.

Σημερα θα την βαλω για υπνο απο τις 11 και οτι ωρα ξυπνησει.Δεν εχω αλλη επιλογη, απο το να κοιμομαστε 4 η ωρα.

Το καλυτερο θα ηταν να ειναι ξυπνια μεχρι τις 11 με καποιο τροπο, αλλα 9 η ωρα που τρωει, κλεινει γενικους..

Χθες την ταισα μετα απο παααααααααρα πολυ καιρο.Εβαλα ενα μαξιλαρι απο κατω και στην ουσια δεν επεφτε το βαρος πανω μου.Το επομενο σταδιο ειναι να αρχισω να την παιρνω και αγκαλιες..Αμα μπορεσω να το κανω και αυτο, δεν θα εχω αναγκη κανεναν..

Δωρα, εγω οταν θηλαζα την μικρη, εκανε μεχρι και 10 φορες κακα την ημερα...

Τωρα που δινω ξενο κανει 3-4 στη χειροτερη.Απόσο ξερω, μεχρι και 12 φορες θεωρειτε νορμαλ.

εχεις δικαιο μα παλι ειναι κριμα...

Βουλα, και εγω συμφωνω με τις κοπελες, ειναι κριμα να το ξυπνας το μωρο, αλλωστε γιατι αυτο να του γινει συνηθεια?? πρεπει το προγραμμα του να ειναι συγκεκριμενο για να το υιοθετησει κιολας.Το να το ξυπνας και μαλιστα στον πιο βαθυ υπνο της νυχτας που ειναι ο αρχικος δε νομιζω οτι ειναι σωστο.Το μωρο οταν πεινασει θα ξυπνησει μονο του, εκεινο ξερει.

Εγω ποτε δεν τα ξυπνησα ακομη και μερα να ηταν, ο υπνος ειναι το ιδιο σημαντικος για ενα μωρο οπως ειναι και το φαι του.

Εμενα η μικρη το τελευταιο γευμα το πινει συνηθως κατα τις 11.00-11.30, αλλα υπαρχουν βραδιες που πειναει απο τις 10.00-10.30 και της το δινω.Υστερα τη νυχτα αν ξυπνησει ξυπνησε, οτι ωρα θελει εκεινη την ταιζω παλι και συνηθως ειναι 5 ωρες μετα το τελευταιο γευμα και μετα το πρωι.

συμφωνω μαζι σου αννα μου...

εμενα μπορει να φαει 10 καποτε 11 η και 12 και ξυπναει 6 -7 το πρωι...

To ξερω οτι εχετε δικαιο κοριτσια..και το ξερω οτι ειναι και κριμα..Αλλα τι να κανω?Ποιος θα την ταισει 3 η ωρα?Τον λυπαμαι και τον ανδρα μου..Ολη μερα τρεχει και αυτος.Αντε να γινω καλα μωρε...

Παντως μονο το βραδυ την ξυπναω.Ολη την υπολοιπη μερα την αφηνω οσο θελει να κοιμηθει.

καλυερα να μην κοιμαται την ημερα παρα την νυχτα.. βουλα μου εγω ειχα μαθημα στις 8 και οτι ωρα και να ξυπνουσε τον ταιζα δεν μπορουσα να κανω αλλιος ..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Βουλα νομιζω στο ξαναειπα...δεν θυμαμαι κιολας... Αν θες να της αλλάξεις το πρόγραμμα κάνε την μπάνιο στις 9μιση -10 το βραδυ... μεχρι να τελειωσετε και να φαει θα παει 11 και μτα θα κοιμηθει σαν πουλάκι την ωρα που θες!!! Το δοκίμασες???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπερα!!

Εκατσα σας διαβασα αλλα δεν προλαβαινω μαλλον να σχολιασω...

Ποπακι μου οταν κλαιει δοκιμασες να βαλεις τον απορροφητηρα, το σεσουαρ , την ηλεκτρικη σκουπα , η τραγουδια??

εμας με κατι απο αυτα ηρεμει..Αν δεν πιανουν τα υπολοιπα χορευουμε κ τραγουδαμε ηπειρωτικα και τοτε αποκοιμιεται....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

δεν ξερω βρε κοριτσια τι τον επιασε εχθες, ηθελε να κοιμηθει και δεν μπορουε... εφακη μου να του δεινω πιπιλα η πιπιλα ειναι το νανουριμα του πλεον μα εχτεες ουτε και με αυτη δεν κοιμοταν...

εχεις δικαιο μα παλι κρυμα...

συμφωνω μαζι σου αννα μου...

εμενα μπορει να φαει 10 καποτε 11 η και 12 και ξυπναει 6 -7 το πρωι...

καλυερα να μην κοιμαται την ημερα παρα την νυχτα.. βουλα μου εγω ειχα μαθημα στις 8 και οτι ωρα και να ξυπνουσε τον ταιζα δεν μπορουσα να κανω αλλιος ..

Νικη μου, ο ανδρας μου φευγει το πρωι και γυρναει σπιτι 8 η ωρα το βραδυ.Θα ταισει το μωρο, θα κανει μπανιο, θα φαει και καποια στιγμη νταγκλαρει..Ενταξει, δεν εχει προβλημα να κατσει και μεχρι τη 1 για να την ταισει..Ειναι καλυτερο για αυτον απο το να κοιμηθει και να ξυπνησει μετα.

Αφηστε που κανα δυο φορε που σηκωθηκε το βραδυ, την αλλη μερα δεν θυμοταν τιποτα.Κοιμαται και κανει μηχανικα πραγματα..

Τελος παντων, σημερα θα προσπαθησω να την αφησω ξυπνια μεχρι τις 10-11 και να την ταισω και οτι ξυπνησει μετα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Πόπη μου απο δική μου εμπειρια..... οταν η δικια μου εκλαιγε και ζοριζοταν ηταν επειδη ειχε πολλα αερια και εκανε πριτς... αλλα οχι κακα!!! Επειδη μου λες οτι ζοριζεται κ οταν κανει πριτς μηπως τελικα η μικρη θελει να κανει κακα της και δεν μπορει κ ζοριζεται και κλαιει?? Η δικια μου απο τοτε που κανει κακα κοιμαται και μεσα στην μερα που αν θυμασαι ποτε δεν το εκανε κ ελεγα συνεχεια οτι δεν κοιμαται!!!!!! Θυμασαι??? Το οτι την ακροαστηκε και εχει αερια δεν σημαινουν απαραιτητα κολικοι ρε συ.... μπορει να εχει αερια το εντερακι της επειδη δεν κανει κακακια.... Σου λεω εγω την δικια μου εμπειρια ε?Μην το παρεις κ οτι αυτο ειναι! Υποθετω αυτα που σου λεω επειδη λες οτι κλαιει ολη μερα πρωι βραδυ και ζοριζεται.... με τους κολικους συνηθως τις βραδινες ωρες και οχι ολη την ωρα να πονανε και ολη την μερα!!! Και συνηθως ηρεμουν με την αγκαλια,εσυ λες δεν ηρεμει... ρε σου λεω στανταρ απο τα κακα της ειναι!!!!!!!!!!! Βαλε της μπατονετα και δες αν ηρεμησει λιγο αλλα μετα απο τοσο ζορι γα να ηρεμησει θελει να κανει αρκετες φορες.

Ποπάκι μου εγω σου λεω δεν ειναι κολικοι,θα φαινοταν απο πιο πριν...οτι θα κανει η μπεμπα σου. Γνωμη μου παντα ε?

Δωρα μου εχεις δικιο για τους κολικους...Εμας τον πιανουν τις ιδιες ωρες καθε μερα..Μετα τις 9 το βραδυ ..Εως τις 12 το πολυ 1...Την υπολοιπη μερα ειναι ησυχος κ κοιμαται καμποσες ωρες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Βουλα νομιζω στο ξαναειπα...δεν θυμαμαι κιολας... Αν θες να της αλλάξεις το πρόγραμμα κάνε την μπάνιο στις 9μιση -10 το βραδυ... μεχρι να τελειωσετε και να φαει θα παει 11 και μτα θα κοιμηθει σαν πουλάκι την ωρα που θες!!! Το δοκίμασες???

Το δοκιμασα αλλα δεν επιασε..

Η δικια μου θελει να τρωει 9 η ωρα.Μετα να κοιμαται μεχρι τις 2-3 και μετα ξυπναει για φαι.Που και μονη της αν ξυπνησει, στα 60μλ την παιρνει παλι ο υπνος και παλι ειναι ζορι το ρεψιμο..

Την κανω μπανιο στις 8 και μετα τρωμε και αυτο την νανουριζει απιστευτα.Δεν μπορω και να την ταιζω πρωτα, μην τα βγαλει στο μπανιο..

Σημερα θα την κανω μπανιο 9 η ωρα..(θα ουρλιαζει βεβαια γτ θα πειναει), μετα θα την ταισω και οτι ωρα ξυπνησει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εσεις που δινετε μονο σκονη στο μωρο καθε ποτε κανει κακα;

Εμενα κανει 3-4 φορε την ημερα.Αλλες φορες μπορει και περισσοτερο.Εχει εδω και 2-3 μερες ομως που δεν κανει το πρωι..Τα κανει μαζεμενα απο το απογευμα και μετα...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Δωρα μου εχεις δικιο για τους κολικους...Εμας τον πιανουν τις ιδιες ωρες καθε μερα..Μετα τις 9 το βραδυ ..Εως τις 12 το πολυ 1...Την υπολοιπη μερα ειναι ησυχος κ κοιμαται καμποσες ωρες...

Το λεω γιατι εχω αποκτησει εμπειρια με την δικια μου...στην αρχη λεγαμε κολικοι μετα οχι κτλ!!! Οι γιατροι οσο καλοι και να ειναι αν ακουσουν αερια θα πουν α οκ κολικους εχει το παιδι σου πασαρουν κ ενα γαλα εκει και αντε!!! Εμ δεν ειναι ετσι!!!! Δεν ειναι φυσιολογικο να κλαιε ολη μερα ττο μωρ και φσικα θα αποτρελλαθε η Ποπη μας ετσι οσο και να το κανεις!!! Εγω πιστευω οτι το μωρο ζοριζεται απο τα κακα!!! Και πολλες φορες πολλοι γιατροι δεν δινουν σημασια σε αυτο το κομματι παρα μονο λενε κολικοι!!! Ρε εμεις αν δεν παμε μια μερα τουαλετα και δυο και νιωθουμε χαλια καποιες φορες,που τα μωρακια τωρα!!!! Που η δουλεια τους ποια ειναι?Μαμ κακα και νανι!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...