Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καταρχάς να σου ζήσουν τα μικράκια σου! Να είναι γερά κι ευτυχισμένα!! Κι εγω αυτά που γράφεις έχω σκεφτεί να πάω σε παιδοψυχολόγο κλπ κλπ... Μόνο που εγώ σκέφτομαι μη τυχόν το μάθει και μετά τι? Θα με βλέπει σα μαμά ή όχι? Κι η εφηβεία που είναι δύσκολη? Μη τυχόν πει οτι δεν είμαι μαμά του κλπ κλπ.... Ολοι οι φόβοι ξυπνάνε και τσουπ εμφανίζονται χαχχαχαχαχαχαχα Απο ότι καταλαβαίνω από αυτά που γράφεις μάλλον είναι χαζομάρες από το στρες και τις ορμόνες (που κάνουν πάρτυ) Από τη μία τα οιστρογόνα από την άλλη η κλιμακτήριος... Εξάψεις και νεύρα Φοβερός συνδυασμός :)

Σου εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά!!!!

Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ!Απ' ότι κατάλαβα είσαι εγκυος τώρα; Με το καλό!!!

Κι εγώ το σκέφτηκα μήπως το μάθουν τυχαία, αλλά πώς; Η μόνη ένδειξη θα είναι η ομάδα αίματος, που αν έχουν του πατέρα τους δε θα φαίνεται ούτε από εκεί. Σε εμένα δλδ, που είναι δίδυμα, το ένα έχει του μπαμπά, το άλλο, προφανώς της δότριας.. όμως και αυτό πως θα το μάθουν; Εγώ ας πούμε δεν ξέρω την ομάδα αίματος των γονιών μου, ούτε χρειάστηκε ποτέ.. τώρα σε περίπτωση που θα συμβεί κάτι ακραίο και θα χρειαστει συμβατότητα, ε, εκεί νομίζω το μικρότερο πρόβλημα θα ήταν ότι είναι τα παιδιά με δωρεά!

Απ' την άλλη σκέφτομαι, ότι όταν θα φτάσουν αυτά τα παιδιά σε ηλικία να καταλαβαίνουν και να μπορείς να τους εξηγήσεις τέτοια πράγματα, η επιστήμη και η τεχνολογία θα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, που μπορεί να μήν τους κάνει καν εντύπωση. Φαντάσου ότι κάποτε ήταν ταμπού η κλασική εξωσωματική και τώρα είναι κουβέντα κομμωτηρίου.. πάντως σίγουρα και οι ορμόνες παίζουν τεράστιο ρόλο!!! Εγώ σου λέω, σε όλη την εγκυμοσύνη το σκεφτόμουν!!!! Με το καλό!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βουλα, και εγω συμφωνω με τις κοπελες, ειναι κριμα να το ξυπνας το μωρο, αλλωστε γιατι αυτο να του γινει συνηθεια?? πρεπει το προγραμμα του να ειναι συγκεκριμενο για να το υιοθετησει κιολας.Το να το ξυπνας και μαλιστα στον πιο βαθυ υπνο της νυχτας που ειναι ο αρχικος δε νομιζω οτι ειναι σωστο.Το μωρο οταν πεινασει θα ξυπνησει μονο του, εκεινο ξερει.

Εγω ποτε δεν τα ξυπνησα ακομη και μερα να ηταν, ο υπνος ειναι το ιδιο σημαντικος για ενα μωρο οπως ειναι και το φαι του.

Εμενα η μικρη το τελευταιο γευμα το πινει συνηθως κατα τις 11.00-11.30, αλλα υπαρχουν βραδιες που πειναει απο τις 10.00-10.30 και της το δινω.Υστερα τη νυχτα αν ξυπνησει ξυπνησε, οτι ωρα θελει εκεινη την ταιζω παλι και συνηθως ειναι 5 ωρες μετα το τελευταιο γευμα και μετα το πρωι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εφάκη και πώς προφύλαξες τον μικρό όταν ο μεγάλος σου είχε πυρετό? Την έχω στο υπνοδωμάτιο και μπαίνω να την ταίσω, να την αλλάξω, να της δώσω πιπίλα και να την τσεκάρω. Με τον μικρό δεν έχει επαφή απλά έχω εγώ με εκείνον και φοβάμαι μην μεταφέρω εγώ την ίωση στο μωρό.

Ενώ δεν είχε δέκατα από χθες το ξημέρωμα, πριν λίγο ξανανέβασε. Ίωση μου είπε ο γιατρός. Αν δεν περάσει σε 3-4 μέρες να τον πάω να τον δει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα αννα μου!!και εμενα τωρα θα σχολασει το αγορακι μου να ερθει να φαμε του εφτιαξα πιτσα που μου ζητησε!!!εγω φυσικα θα φαω σαλατα:rolleyes::rolleyes:

μια χαρα το φαγητο σου να μας δωσεις και την συνταγη οταν θα εχεις χρονο!!!

Αχ! Εφη μου εννοειται οτι και εγω πουρε δε θα φαω!!

Σαλατα μονο με πρωτεινη δλδ το κρεας 150 γραμ. χωρις τη σαλτσα!!

Τι τραβαμε!!!:-):-)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εφάκη και πώς προφύλαξες τον μικρό όταν ο μεγάλος σου είχε πυρετό? Την έχω στο υπνοδωμάτιο και μπαίνω να την ταίσω, να την αλλάξω, να της δώσω πιπίλα και να την τσεκάρω. Με τον μικρό δεν έχει επαφή απλά έχω εγώ με εκείνον και φοβάμαι μην μεταφέρω εγώ την ίωση στο μωρό.

Ενώ δεν είχε δέκατα από χθες το ξημέρωμα, πριν λίγο ξανανέβασε. Ίωση μου είπε ο γιατρός. Αν δεν περάσει σε 3-4 μέρες να τον πάω να τον δει.

οπως και εσυ ελεθερια μου κρατουσα τον μικρο στο δωματιο και δεν αφηνα τον μεγαλο να τον δει!!εγω ειχα επαφη και με τουσ δυο δεν γινοταν αλιως απλα εκανα τα χερια μου με αντισυπτικο οταν θα ακουμπουσα τον μικρο ,δεν μπορουσα να κανω και κατι αλλο!!ευτυχως δεν κολλησε:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ! Εφη μου εννοειται οτι και εγω πουρε δε θα φαω!!

Σαλατα μονο με πρωτεινη δλδ το κρεας 150 γραμ. χωρις τη σαλτσα!!

Τι τραβαμε!!!:-):-)

αχ ρε αννα μου πεινα και αγιος ο θεος!!που θα παει θα τα χασουμε τα ριμαδοκιλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

οπως και εσυ ελεθερια μου κρατουσα τον μικρο στο δωματιο και δεν αφηνα τον μεγαλο να τον δει!!εγω ειχα επαφη και με τουσ δυο δεν γινοταν αλιως απλα εκανα τα χερια μου με αντισυπτικο οταν θα ακουμπουσα τον μικρο ,δεν μπορουσα να κανω και κατι αλλο!!ευτυχως δεν κολλησε:tongue:

Βάζω και μάσκα και ρόμπα όταν την σηκώνω ή την θηλάζω. Μακάρι να την γλιτώσει. Σε 20 μέρες που θα γίνει 3 μηνών θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά στον πυρετό.

Κορίτσια κακή εποχή γεννήσαμε. Τον γιο μου τον γέννησα καλοκαίρι και δεν είχα τέτοια θέματα. Βέβαια δεν είχα και άλλο παιδί να φέρνει διάφορα στο σπίτι αλλά από ό,τι βλέπω και ακούω και άλλο παιδί να μην έχεις αυτή την εποχή εύκολα κολλάνε τα μωράκια κάτι.

Γωγώ πάρε τον γιατρό, πώς σας πέρασε την προηγούμενη φορά?

Δεν άνοιξα ακόμη το μέιλ μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

παρε τον γιατρο σου γεωργια μου!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα!!
Βάζω και μάσκα και ρόμπα όταν την σηκώνω ή την θηλάζω. Μακάρι να την γλιτώσει. Σε 20 μέρες που θα γίνει 3 μηνών θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, τουλάχιστον όσον αφορά στον πυρετό.

Κορίτσια κακή εποχή γεννήσαμε. Τον γιο μου τον γέννησα καλοκαίρι και δεν είχα τέτοια θέματα. Βέβαια δεν είχα και άλλο παιδί να φέρνει διάφορα στο σπίτι αλλά από ό,τι βλέπω και ακούω και άλλο παιδί να μην έχεις αυτή την εποχή εύκολα κολλάνε τα μωράκια κάτι.

Γωγώ πάρε τον γιατρό, πώς σας πέρασε την προηγούμενη φορά?

Δεν άνοιξα ακόμη το μέιλ μου!

της ριξαμε σταγονες κορτιζονης κ περασε την προηγουμενη φορα αλλα τωρα μου ειπε οτι δεν κανει παλι. πολλους υδρατμους κ υγρασια λεει. οσο δεν κανει πυρετο κ εχει ορεξη για φαι ειμαστε καλα μου ειπε. επειδη κλαιει συνεχεια χειροτερευει τον λαιμο της!

κ εγω Ελευθερια ακομα απορω απο που κολλησε! μονο ο αντρας μου εχει επαφη μαζι της κ λιγο η μαμα μου κ κανεις απο τους δυο δεν ηταν αρρωστος τοτε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

To ξερω οτι εχετε δικαιο κοριτσια..και το ξερω οτι ειναι και κριμα..Αλλα τι να κανω?Ποιος θα την ταισει 3 η ωρα?Τον λυπαμαι και τον ανδρα μου..Ολη μερα τρεχει και αυτος.Αντε να γινω καλα μωρε...

Παντως μονο το βραδυ την ξυπναω.Ολη την υπολοιπη μερα την αφηνω οσο θελει να κοιμηθει.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αχ βρε Πόπη! Δεν γίνεται να περνάς έτσι όλη την ημέρα σου με το μωρό στην αγκαλιά. Μήπως να την άφηνες για λίγο κάτω και ας κλαίει? Μπορεί να το πάρει απόφαση μετά και να μην θέλει συνέχεια αγκαλιά.

Ο γιός μου όταν ήταν έτσι μικρός φοβόταν πάρα πολύ τα πάντα. Ακόμα και στο καρότσι φοβόταν πάρα πολύ. Αφού έκλαιγε συνέχεια όταν το έβαζα μέσα στο πορτ-μπεμπέ. Μια εβδομάδα τον πήγαινα συνέχεια βόλτα για αρκέτες ώρες και στο τέλος στάματησε να κλαίει και απολάμβανε την βόλτα του. Και φυσικά μετά μαζί με αυτόν και εγώ. Άλλα μια εβδομάδα ολόκληρη με έσκασε.

σονια μου την αφηνω για λιγο να κλαψει αλλα μελανιαζει κ τσιροκοπαει απο το κλαμμα...οσο για την βολτα δοκιμασα κ μαρσιπο μεσα στο σπιτι κ καροτσι κ δεν καθεται με τπτ παλι μελανιαζει...μα τοσο ζορικια μου βγηκε?? δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα..μας εφαγαν οι 5 τοιχοι μεσα στο σπιτι...

ποπακι μου πραγματικα στεναχωριεμαι που διαβαζω αυτα!! μηπως κ η μικρη θελει να αλαξει λιγο παραστασεις? κανε μια προσπαθεια να την βγαλετε λιγο βολτα:rolleyes: κ πες του σαββα να την κραταει λιγο!! δεν γινεται ετσι να μην προλαβαινεις ουτε να φας! θα αρρωστησεις στο τελος!

αννα μου ξεκινησες γυμναστικουλα ε? τελεια! καλα κανεις!!

ελευθερια μου μακαρι να μην εχει πυρετο ο μικρος! μπες να μας πεις νεα!

αναστασουλα μου πραγματικα πολυ δυσκολα τα πραγματα,,,οπως λεω δεν ξερω τι αλλο πια να κανω..τωρα οσο μπορει τα βραδυα με βοηθαει ο σαββας αλλα επειδη κλαιει συνεχεια η μικρη θελει να ειμαι και εγω...αρα σαν να την εχω εγω ειναι...το μυαλο μου παντως χρειαζεται ενα delete και επαναφορτιση...οσο για το σωμα 10 μαυρους να με τριβουν ολη μερα να στανιαρω γιατι πονανε τα κομματια μου...

κοριτσακια μου γλυκα ομορφες φιλεναδιτσες σας ευχαριστω παρα πολυ ολες μεσα απο την καρδια μου ευχομαι κ σε εσας παντα τα καλυτερα με υγιη μωρακια κ παιδακια κ οικογενεια!! δεν εξαιρω καμμια ολες με εχετε στηριξει τοσους μηνες κ δεν το ξεχνω ποτε αυτο!!ειστε η καλυτερη παρεουλα μου!! οταν εχω χρονο πλεον...φιλια σε ολες!!

κ οσες εχουν αρρωστουλικα τα παιδακια σας ευχομαι γρηγορη αναρρωση περαστικα σας !!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

θελω να ρωτησω εμεις που δινουμε ξενο γαλατακι ποσες φορες πρεπει να κανουν κακακια?? εμενα κανει στο 24-28ωρο μια φορα...μηπως πρεπει να παρω τον παιδιατρο??ειναι φυσιολογικο??

εχθες απο τις 11 το βραδυ κοιμηθηκε στις 6 τα ξημερωματα και εκλαιγε συνεχεια αφου με τον σαββα κοιτιομασταν κ δεν ξεραμε τι να κανουμε...κ μου εβγαλε καινουργιο προβλημα οταν πινει το γαλα της κλαιει...γιατι το κανει αυτο??

αλλα οχι μονο στο γαλα της κλαιει ολη μερα κ οταν κοιμαται στην αγκαλια μου τηνακουω κλαψουριζει κ μουγκριζει...χθεςτο βραδυ παρεπιμπτοντως δεν ηθελε ουτε την αγκαλια μου χτυπιοταν κ μουγκριζε...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...