Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας!!!! Μολις γυρισα απο μια βολτα στα μαγαζια.Παλι πηγα να δω καροτσακι και κουνιες...

Ειδα ενα πολυ ωραιο σετ 3 σε 1 της kiddo που μου αρεσε πολυ! Και σε πολυ καλη τιμη... Τωρα θα δουμε! Κουνιες και κρεβατακια...μαλλον θα παρω κουνια με ροδακια και να ανεβοκατεβαινει το καγκελο..

γεία σου Δώρα μου!!!!

ωραία ακουγονται... να δούμε πότε θα πάω κι εγώ για αυτα!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοπέλες εγώ είπα να τρώω πιο λίγο φαγητό γιατί άρχισα και βάζω και τρίτο κιλό και είμαι αρκετά λεπτή και φοβάμαι επειδή όταν αρχίσω να βαραίνω περισσότερο ίσως προκαλέσω στον εαυτό μου πρόβλημα με τη μέση μου και δεν το θέλω καθόλου....

Ενας λογος παραπανω που εισαι λεπτη και το μωρο για να μεγαλωσει χρειαζεται χωρο. Πρεπει να τρως κανονικα (οχι για 2), και απο ολες τις κατηγοριες τροφιμων.Η διαιτα δεν ενδεικνυται για την περιοδο της εγκυμοσυνης.

Τωρα αν δεν ειχες ποτε προβλημα με τη μεση σου γιατι να εχεις τωρα??

Τοτε θα επρεπε ολες οι γυναικες που ειμαστε μαμαδες να εχουμε αποκτησει προβλημα.Αν και παλι ειχες, τι ανησυχεις??Ηδη εχεις παρει μονο 3 κιλα, αρα φαινεται οτι δε θα παρεις πολλα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι. για την αυχενική διαφάνεια η γιατρός μου με έστειλε στη γιατρό που συνεργάζεται, τώρα όμως που θα κάνω την β επιπέδου θέλω να πάω σε μια άλλη γιατί έχω μάθει ότι είναι καλύτερη και πιο φτηνή να φανταστείτε στην αυχενική έδωσα 200 και τώρα για την β επιπέδου θέλει 250 εύρο, αυτή που θέλω να πάω για την αυχενική παίρνει 130 και για την β επιπέδου 180, αυτό που θέλω μάθω είναι λέτε να υπαρχή κάποιο πρόβλημα από τη γιατρό μου που θα πάω σε άλλη και όχι σε εκείνη που συνεργάζεται;:confused::confused::confused:

Εγώ λέω αφού έχεις ακούσει καλά πράγματα για εκεί που είναι πιο φθηνά εκεί να πας και να πεις και στη γιατρό σου ότι είναι και μεγάλη η διαφορά στο οικονομικό. Εξάλλου δικό σου θέμα είναι να διαλέξεις. Αυτή θα έπρεπε να νιώθει άβολα και όχι εσύ.

Ρε κοπέλες εγώ είπα να τρώω πιο λίγο φαγητό γιατί άρχισα και βάζω και τρίτο κιλό και είμαι αρκετά λεπτή και φοβάμαι επειδή όταν αρχίσω να βαραίνω περισσότερο ίσως προκαλέσω στον εαυτό μου πρόβλημα με τη μέση μου και δεν το θέλω καθόλου....

Όσο για το φαγητό γνώμη μου δεν πρέπει να το κόψεις αν δεν χορταίνεις. Ίσα ίσα όταν είσαι λιγότερα κιλά έχεις περιθώρια να βάλεις κάτι παραπάνω, όπως όταν κάποια έχει παραπάνω πρέπει να βάλει λιγότερα. Μήν κάνεις και δίαιτα. Εξάλλου πρέπει να παίρνεις γύρω στις 300 επιπλέον θερμίδες απο ότι έπαιρνες για να παίρνεις και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε. Να ρωτήσεις βέβαια και τη γιατρό σου για τη διατροφή σου!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ενας λογος παραπανω που εισαι λεπτη και το μωρο για να μεγαλωσει χρειαζεται χωρο. Πρεπει να τρως κανονικα (οχι για 2), και απο ολες τις κατηγοριες τροφιμων.Η διαιτα δεν ενδεικνυται για την περιοδο της εγκυμοσυνης.

Τωρα αν δεν ειχες ποτε προβλημα με τη μεση σου γιατι να εχεις τωρα??

Τοτε θα επρεπε ολες οι γυναικες που ειμαστε μαμαδες να εχουμε αποκτησει προβλημα.Αν και παλι ειχες, τι ανησυχεις??Ηδη εχεις παρει μονο 3 κιλα, αρα φαινεται οτι δε θα παρεις πολλα!

ε σωστά να τρώω κανονικα ..... δίαιτα δεν έκανα ποτε άρα ούτε και τώρα......

έχω σκολίωση, αλλά και να μην είχα δες το λογικά όταν βαραίνεις αυτό μπορεί να σου προκαλέσει πρόβλημα με τη μέση σου όταν είσαι τόσο λεπτή όσο εγώ.... έχω πάρει ηδη 3 κιλά δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα ακόμη πιο πολλά στους επόμενους μήνες....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Όσο για το φαγητό γνώμη μου δεν πρέπει να το κόψεις αν δεν χορταίνεις. Ίσα ίσα όταν είσαι λιγότερα κιλά έχεις περιθώρια να βάλεις κάτι παραπάνω, όπως όταν κάποια έχει παραπάνω πρέπει να βάλει λιγότερα. Μήν κάνεις και δίαιτα. Εξάλλου πρέπει να παίρνεις γύρω στις 300 επιπλέον θερμίδες απο ότι έπαιρνες για να παίρνεις και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε. Να ρωτήσεις βέβαια και τη γιατρό σου για τη διατροφή σου!

δεν είπα να κάνω διαιτα βρε κοπέλες προς θεού.... απλά δεν θα κάθομαι να τρωω να τρωω μέχρι να γεμίσω το στομάχι μου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Κ εγω χάθηκα τελευταια...ξεκινησαμε σημερα τα μαθηματα για το χειμωνα, τρεχω κ με γαμοβαφτισης συγγενων κ φιλων, οποτε που χρόνος.

Εγω απο κιλάκια ειμαι σκ#τα, εχω πάρει 5....αντε να τα χάσω μετα! Αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι εκανα κατι σαν παχάκια στην μεση....πωπω!

Ειμαι σε αναζητηση για το που θα γεννησω....δεν ξερω που να παω. Ουφ...αλλο αγχος κ αυτο!

Βαλτε κ μενα στην λιστα οτι εχω κοριτσάκι!!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια! Κ εγω χάθηκα τελευταια...ξεκινησαμε σημερα τα μαθηματα για το χειμωνα, τρεχω κ με γαμοβαφτισης συγγενων κ φιλων, οποτε που χρόνος.

Εγω απο κιλάκια ειμαι σκ#τα, εχω πάρει 5....αντε να τα χάσω μετα! Αυτο που μου κάνει εντυπωση ειναι οτι εκανα κατι σαν παχάκια στην μεση....πωπω!

Ειμαι σε αναζητηση για το που θα γεννησω....δεν ξερω που να παω. Ουφ...αλλο αγχος κ αυτο!

Βαλτε κ μενα στην λιστα οτι εχω κοριτσάκι!!!!

καλησπέρα!!!!!

πόσα κιλά ήσουν πριν μείνεις έγκυος; πως και έκανες παχάκια στη μέση;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλησπέρα!!!!!

πόσα κιλά ήσουν πριν μείνεις έγκυος; πως και έκανες παχάκια στη μέση;;;

Ειμαι 1.70 κ ημουν 53 κιλά περιπου. Δεν ξερω ρε γμτ γιατι έκανα...μηπως φταιει η κοντινη γεννα των διδυμων; Μηπως επειδη ειναι κοριτσάκι; Καλα μην φανταστεις τπτ καρβελια :tongue: αλλα σε σχεση με αυτο που ημουν φαινομαι έγκυος!:lol:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

1.Αννιτα - πητ 17-20/12/2012 αγορακι

2.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

3,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

4.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

5.fouskitsa82 -πητ 30/01/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

6.nikou - πητ 2/2/2012 φυλο αγνωστο

7.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

8.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

9.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

10.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

11.tsourekimou -πητ 11/2/12, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

12. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

13.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

14.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

15.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

16.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

17.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

18.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

19.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

20.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

21.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

22. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ειμαι 1.70 κ ημουν 53 κιλά περιπου. Δεν ξερω ρε γμτ γιατι έκανα...μηπως φταιει η κοντινη γεννα των διδυμων; Μηπως επειδη ειναι κοριτσάκι; Καλα μην φανταστεις τπτ καρβελια :tongue: αλλα σε σχεση με αυτο που ημουν φαινομαι έγκυος!:lol:

Μπορεί μετά τη γέννα να φύγουν... ίσως με τη καταλληλη γυμναστική αργότερα..... εμένα πως σου φαίνονται τα κιλά μου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...