Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα!!! τι κανετε??

Ποπη χρονια πολλα να εισαι παντα ευτυχισμενη!!!

Βουλα καλε γιατι την ξυπνας? αν κοιμαται 11 κ ξυπναει 3 μια χαρα ειναι, τι πειραζει??

εμενα χθες εφαγε στις 1, καταφερε να κοιμηθει στις 3 κ ξυπνησε 7. μετα μας πηρε υπνος μαζι στις 9 ως τις 11!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπη μου χρονια πολλα!!

ελευθερια μου περαστικα σας ,σε καταλαμβαινω απολυτα τα ιδια περασα και εγω το προηγουμενο σαββατο ο μεγαλος μου ψηνοταν στο πυρετο!!!

γεωργια μου μια κουκλα εισαι στες φωτογραφιες στειλε μου και την μπεμπα να την δω!!

βουλα μου συμφωνο και εγω με τες κοπελες μην την ξυπνας κριμα ειναι!!

νικη μου τι επαθε ο μικρος σου???γιατι να γκρινιαζε??πιπιλα πιανει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα!!!

Πόπη χρονια πολλα κ απο εδω!!!

Ελευθερια μου αμάν ρε πουλάκι μου τι αγχος περνάς!! Περαστικά ευχομαι.

Βούλα συμφωνώ μην την ξυπνας!

Νικη μου τι έπαθε ξαφνικα ο μικρός??

Γωγώ αντε στρώνει κ η μπεμπα σου ε???

Εμεις συνεχίζουμε με πολλα κακα!!!! Δεν μας φτάνουν τα παμπερς πλεον!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Πόπη χρονια πολλα κ απο εδω!!!

Ελευθερια μου αμάν ρε πουλάκι μου τι αγχος περνάς!! Περαστικά ευχομαι.

Βούλα συμφωνώ μην την ξυπνας!

Νικη μου τι έπαθε ξαφνικα ο μικρός??

Γωγώ αντε στρώνει κ η μπεμπα σου ε???

Εμεις συνεχίζουμε με πολλα κακα!!!! Δεν μας φτάνουν τα παμπερς πλεον!!!

καλημερα δωρα μου!!κανει πολλα κακα ε??και εμενα οταν το δωσω το frisolac comfort μονο του δεν σταματα να κανει:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Εφη μου!!!

Να ρωτήσω κατι εγω παλι...!????

Με τόσα κακακια πως θα βάζει βαρος??

τι να σου πω εμενα εβαλε 800γρ σε 15 μερες!!!αρα βαζουν βαρος!!θα τον παω και την δευτερα για το πρωτο του εμβολιο να δουμε και ποσο βαρος εβαλε τωρα.μην της το ξανα δωσεις το γαλα αυτο αν νομιζεις οτι αυτο τα προκαλει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα δωρα μου!!κανει πολλα κακα ε??και εμενα οταν το δωσω το frisolac comfort μονο του δεν σταματα να κανει:rolleyes::rolleyes:

Καλέ πριν 3μερες το ήπιε αυτο!!! Απο μενα τρώει το μωρο. Τι στο καλο ακομα βγάζει!????????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ πριν 3μερες το ήπιε αυτο!!! Απο μενα τρώει το μωρο. Τι στο καλο ακομα βγάζει!????????

αααααααααα δεν της ξανα δωσες??δεν το ηξερα:rolleyes::rolleyes:

αρα μια χαρα ειναι καλε η μπεμπα με το θηλασμο κανουν πολλες φορες ορισμενα μωρακια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Μπηκα λιγο στα πεταχτα να δω τι κανετε, γιατι σε λιγο ερχονται οι αντρες μου και πρεπει να ετοιμασω τραπεζι, εχω κατσικακι κοκκινιστο με πουρε σημερα.Ειχα την αδερφη μου εδω ολο το πρωι για καφεδακι.

Ελευθερια σου ευχομαι περαστικα να ειναι και μαλιστα γρηγορα.Ρωτα τον παιδιατρο σου για το θερμομετρο αυτιου γιατι η δικη μου λεει να το υπολογιζω πως γραφει λιγο περισσοτερο απο της μασχαλης.Αλλη θερμοκρασια λεει εχει το αυτι.

Ποπη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kαλημερα και παλι..

κοριτσια, αυτο το ωραριο το εχει απο νεογεννητο που ηρθαμε σπιτι.Οταν τη θηλαζα, σηκωνομουν οτι ωρα και αν ξυπνουσε και την ταιζα.

Ομως κοριτσια ετσι οπως ειναι η κατασταση τωρα, δεν βολευει και πολυ να ξυπναει 3-4 η ωρα.Ο καημενος ο ανδρας μου τα πρωινα δουλευει...

Η μαμα μου κοιμαται απο τις 11 μεχρι τις 5-6 για να αντεχει να την κραταει μετα, οποτε...Προσπαθω να την ταιζω στον υπνο της.Οταν ειναι κοιμησμενη ομως, δεν ρευεται.

Σημερα θα την βαλω για υπνο απο τις 11 και οτι ωρα ξυπνησει.Δεν εχω αλλη επιλογη, απο το να κοιμομαστε 4 η ωρα.

Το καλυτερο θα ηταν να ειναι ξυπνια μεχρι τις 11 με καποιο τροπο, αλλα 9 η ωρα που τρωει, κλεινει γενικους..

Χθες την ταισα μετα απο παααααααααρα πολυ καιρο.Εβαλα ενα μαξιλαρι απο κατω και στην ουσια δεν επεφτε το βαρος πανω μου.Το επομενο σταδιο ειναι να αρχισω να την παιρνω και αγκαλιες..Αμα μπορεσω να το κανω και αυτο, δεν θα εχω αναγκη κανεναν..

Δωρα, εγω οταν θηλαζα την μικρη, εκανε μεχρι και 10 φορες κακα την ημερα...

Τωρα που δινω ξενο κανει 3-4 στη χειροτερη.Απόσο ξερω, μεχρι και 12 φορες θεωρειτε νορμαλ.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Μπηκα λιγο στα πεταχτα να δω τι κανετε, γιατι σε λιγο ερχονται οι αντρες μου και πρεπει να ετοιμασω τραπεζι, εχω κατσικακι κοκκινιστο με πουρε σημερα.Ειχα την αδερφη μου εδω ολο το πρωι για καφεδακι.

Ελευθερια σου ευχομαι περαστικα να ειναι και μαλιστα γρηγορα.Ρωτα τον παιδιατρο σου για το θερμομετρο αυτιου γιατι η δικη μου λεει να το υπολογιζω πως γραφει λιγο περισσοτερο απο της μασχαλης.Αλλη θερμοκρασια λεει εχει το αυτι.

Ποπη μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

καλημερα αννα μου!!και εμενα τωρα θα σχολασει το αγορακι μου να ερθει να φαμε του εφτιαξα πιτσα που μου ζητησε!!!εγω φυσικα θα φαω σαλατα:rolleyes::rolleyes:

μια χαρα το φαγητο σου να μας δωσεις και την συνταγη οταν θα εχεις χρονο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kαλημερα και παλι..

κοριτσια, αυτο το ωραριο το εχει απο νεογεννητο που ηρθαμε σπιτι.Οταν τη θηλαζα, σηκωνομουν οτι ωρα και αν ξυπνουσε και την ταιζα.

Ομως κοριτσια ετσι οπως ειναι η κατασταση τωρα, δεν βολευει και πολυ να ξυπναει 3-4 η ωρα.Ο καημενος ο ανδρας μου τα πρωινα δουλευει...

Η μαμα μου κοιμαται απο τις 11 μεχρι τις 5-6 για να αντεχει να την κραταει μετα, οποτε...Προσπαθω να την ταιζω στον υπνο της.Οταν ειναι κοιμησμενη ομως, δεν ρευεται.

Σημερα θα την βαλω για υπνο απο τις 11 και οτι ωρα ξυπνησει.Δεν εχω αλλη επιλογη, απο το να κοιμομαστε 4 η ωρα.

Το καλυτερο θα ηταν να ειναι ξυπνια μεχρι τις 11 με καποιο τροπο, αλλα 9 η ωρα που τρωει, κλεινει γενικους..

Χθες την ταισα μετα απο παααααααααρα πολυ καιρο.Εβαλα ενα μαξιλαρι απο κατω και στην ουσια δεν επεφτε το βαρος πανω μου.Το επομενο σταδιο ειναι να αρχισω να την παιρνω και αγκαλιες..Αμα μπορεσω να το κανω και αυτο, δεν θα εχω αναγκη κανεναν..

Δωρα, εγω οταν θηλαζα την μικρη, εκανε μεχρι και 10 φορες κακα την ημερα...

Τωρα που δινω ξενο κανει 3-4 στη χειροτερη.Απόσο ξερω, μεχρι και 12 φορες θεωρειτε νορμαλ.

τι να σου πω βουλα μου εγω οσες φορες προσπαθησα να τον ταισω ενω κοιμοταν δεν εφαγε καθολου!!εμενα εχτες εφαγε στες 10 και ξυπνησε στες 4 καλα πηγε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...