Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την! Καλά εσύ πώς αντέχεις τέτοιες ώρες μάνα με 3 μωρά?

Εγώ σήμερα αντέχω ακόμα-παρόλο που δεν ξάπλωσα μεσημέρι-γιατί δεν συνήθησα ακόμη την αλλαγή της ώρας. Το έχω για 11μιση ακόμα. Θέλω πάντα μερικές μέρες να συνηθήσω.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ναι εννοείται ότι για τόσο λίγο δεν χαλάει ο θηλασμός. Απλά νόμιζα ότι έδινες πιο συστηματικά μπουκάλι! Μάλλον μπερδεύτικα που είπες για αυτό το γάλα.

Ο γιός μου μέχρι αρκετά μεγάλος-δεν θυμάμε πόσο μηνών ακριβώς-συνέχιζε να κάνει σε κάθε γεύμα. Και μάλιστα κατά την διάρκεια του γεύματος. Αφού του έλεγα μέσα μας έβαλες με τόσες πάνες.

Η μικρή αντίθετα δεν είναι έτσι. Κάνει τα κακά της λίγη ώρα μετά αφού έχει φάει και όχι πάντα. Και καμιά φορά επειδή δεν κάνει κακά ξεχνιέμαι και δεν την αλλάζω την καϋμένη. Ξέμαθα και από τον μεγάλο που δεν έχει πάνα και την ξεχνάω ότι πρέπει να την αλλάξω.

Ειχα δωσει δυο φορες απο το γαλα για τη δυσκοιλιότητα...κ αλλες δυο απο το απλο... Μπορει κ τρεις απο αυτο για δυσκοιλιοτητα δεν θυμαμαι.! Μετα ξανα προσπάθησα κ καλα συμπλήρωμα μετα το θηλασμο αλλα δεν έπινε. Α οποτε οκ κι εσυ ξέρεις απο πολλα κακα απο τον γιο!

helloooooo

ειμαι κ γω εδω!!τους εβαλα ολους για υπνο κ μπηκα να δω τι κανετε!

Γεια σου κοπελιά!!! Εμενα ΔεΝ με πιάνει υπνος κ μετα θα το μετανιωσω παλι

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σου Δωρακι μας!!!!αχ κ μενα οταν δεν με επιανε ο υπνος επινα ενα ουισκακι κ χαλαρωνα...αλλα εσυ δεν κανει...κ γω μωρε δεν μπορω να κοιμηθω κατευθειαν με ολη την υπερενταση της ημερας!στην τσιτα ειμαστε!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

hellloo σονια!ναι μπορει κ γω το ίδιο!!!οι μικρες μου κοιμουνται ολη νυχτα κ εχω παρει τα πανω μου!!καθομαι λιγο να μου φυγει η υπερενταση της μερας!

Μια χαρά τα κορίτσια όλη τη νύχτα ύπνο. Τέλεια!

Και ο μεγάλος κοιμάτε όλη τη νύχτα?

Εμένα η μπέμπα άρχισε να μπαίνει σε ένα πρόγραμμα πλέον και τη νύχτα θα ξυπνήσει συνήθως μόνο 1 φορά. Μετά το πρώι 7 ή 8. Οπότε δεν έχω παράπονο γιατί την έχω δίπλα μου και ο θηλασμός της είναι 5 με 8 λεπτά το πολύ και μετά ύπνο πάλι. Και ο μεγάλος δεν ξυπνάει καθόλου όλη την νύχτα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλά θα ήταν να πατούσαμε το κουμπί και να κοιμόμασταν αμέσως μόλις κοιμούνται και τα παιδιά αλλά δεν....

Θέλουμε και λίγη ηρεμία και για τον εαυτό μας λίγη ώρα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Κορίτσια σας αφήνω. Ήρθε η ώρα για εμένα.

Καληνύχτα σας και καλή ξεκούραση.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

καλημερα!!! ποπη μου χρονια πολλα....

ο μπεμπης εχτες δεν κοιμοταν απο τις 1 μεχρι τις 5 που κοιμηθοκε μια ωρα και απο τις 6 μεχρι τις 10, και πολύ κλάμα γιατι δεν μπορουσε να κοιμηθει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Kαλημερα.Ποπη,πολυχρονη να εισαι!

Εχω μια νυστα κοριτσια..4 η ωρα κοιμηθηκαμε.

Η μικρη μου κοιμηθηκε κατα τισ 10,30-11.Δεν ξυπνουσε για να φαει το τελευταιο γευμα και 1,30 η ωρα την ξυπνησαμε εμεις..οσο μπορεσαμε δλδ.Τρωει στην αρχη λιγο και μετα την παιρνει ο υπνος για τα καλα..και δεν ρευεται...Τι να την κανω ρε κοριτσια..Μετα τις 11 κανει πολυ βαρυ υπνο.Μονη της θα ξυπνησει κατα τις 3-4.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Χθες το απόγευμα και μέχρι τις 2 τα ξημερώματα ο μικρός μου ανέβασε δέκατα και σήμερα δεν τον έστειλα παιδικό. Ευτυχώς δεν ξαναέκανε μέχρι στιγμής αλλά καταλαβαίνετε. Μόνη στο σπίτι με δυο παιδιά τα οποία δεν πρέπει να έρθουν και καθόλου σε επαφή. Έχω την μικρή παρκαρισμένη μέσα στο υπνοδωμάτιο στο ριλάξ και ο μεγάλος στο υπόλοιπο σπίτι. Τρέμω μην κολλήσει η μικρή. Πότε θα τελιώσει όλο αυτό? Είμαι τόσο αγχωμένη και στεναχωρημένη που δεν μπορώ να χαρώ τα παιδάκια μου ρε γμτ.

θερμοκρασια του μετρας ??

αχ να'ναι καλα το παιδακι, αντε να φευγουν κ οι ιωσεις σιγα σιγα, καλοκαιριασε!!

εγω τα εχασα ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα θελω να χασω αλλα 4-5 που ειχα παραπανω απο πριν!

Θερμοκρασία στο αυτί αλλά έχω και θερμόμετρο υδραργύρου και ηλεκτρονικό για να μετράω από μασχάλη. Στα μωρά μου είπαν από το αυτί όμως.

Εγω ξεκινησα διατροφη πριν 4 περιπου εβδομαδες και εχω χασει 2,5 κιλα.Θελω αλλα 6 για να επανελθω και 4 που ηθελα απο πριν :(:( ,εχω δρομο ακομη.

Ελευθερια, εχεις θερμομετρο αυτιου?? εχω και εγω αλλα πρεπει λεει να υπολογιζεις λιγο παραπανω απο'τι γραφει?

Δεν μου έχουν πει ό,τι πρέπει να υπολογίζω παραπάνω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελευθερακι μου περραστικα να ειναι ολα ....

Kαλημερα.Ποπη,πολυχρονη να εισαι!

Εχω μια νυστα κοριτσια..4 η ωρα κοιμηθηκαμε.

Η μικρη μου κοιμηθηκε κατα τισ 10,30-11.Δεν ξυπνουσε για να φαει το τελευταιο γευμα και 1,30 η ωρα την ξυπνησαμε εμεις..οσο μπορεσαμε δλδ.Τρωει στην αρχη λιγο και μετα την παιρνει ο υπνος για τα καλα..και δεν ρευεται...Τι να την κανω ρε κοριτσια..Μετα τις 11 κανει πολυ βαρυ υπνο.Μονη της θα ξυπνησει κατα τις 3-4.

βρε βουλα μου δεν καταλαμβαινω γιατι την ξυπνας, αφησε την καλε να κοιμηθει και οτι ωρα ξυπνησει το μωρο δεν πιραζει εγω ποτε δεν τον ξυπνω για να φαει, ετσι της χαλας τον υπνος της, και τα κιλα της μια χαρα ειναι.... εγω δεν τον ξυπνουσα ποτε για να φαει και πλεον κοιμαται όλη νυχτα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...