Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπακι μου τι κανεις??? Στεναχωριεμαι να δε ακουω ετσι μωρε.... Κι εμενα σημερα γκρινιαζει πολυ,δεν ξερω γιατι. Μήπως θελει να κοιμηθει και εχει κ τον πονο της και γι'αυτο κλαιει τοσο πολυ?? Κουραγιο βρε αγαπη μου,ξερω πως ειναι.... Κι εγω πολλες φορες δεν εχω χερια και θα θελα να μπορουσα να μαγειρευω και να τα κανω ολα με τα ποδια!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπακι μου πραγματικα στεναχωριεμαι που διαβαζω αυτα!! μηπως κ η μικρη θελει να αλαξει λιγο παραστασεις? κανε μια προσπαθεια να την βγαλετε λιγο βολτα:rolleyes: κ πες του σαββα να την κραταει λιγο!! δεν γινεται ετσι να μην προλαβαινεις ουτε να φας! θα αρρωστησεις στο τελος!

αννα μου ξεκινησες γυμναστικουλα ε? τελεια! καλα κανεις!!

ελευθερια μου μακαρι να μην εχει πυρετο ο μικρος! μπες να μας πεις νεα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μετά από πολύ καιρό να μαι και γω .....Είναι ο καιρός καλός και δεν μπορούσαμε να μην είμαστε συνέχεια έξω .....τα νέα μας είναι ότι ακόμα θηλάζουμε αποκλειστικά , κάνουμε συχνά εμετό και πια κάνουμε κακά ανά 2-3 μέρες .....Κατά τ άλλα με πήραν τηλέφωνο από την δουλειά και πρέπει να αρχίσω να δουλεύω από τώρα και μου φαίνεται παράλογο που ναι τόσο μικρή η μπέμπα .....τους είπα να δουλεύω από το σπίτι προσωρινά αλλά μάλλον θα χρειαστεί για αρχή να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα......δύσκολα τα πράγματα....έχει καμία κανένα διαιτολόγιο να μου στείλει πρέπει να μπώ και στα ρούχα μου.....μου έχουν μείνει 7 κιλά από εγκυμοσύνη και άλλα 5 που είχα απο πριν σύνολο 12 κιλά .......ΒΟΗΘΕΙΑ.....

γεια σου νινα! βολτιτσες ε? μια χαρα!!:D θα κανεις διαιτα ενω θηλαζεις? κανει?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Τί κάνετε?

Δεν μπήκα αυτές τις μέρες γιατί είμαι όλο έξω! Χαχα

Είδα ήλιο και ξεπόρτησα.

Πάω να σας διαβάσω να μάθω τα νέα σας.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

καλημερα κοριτσακια μου,

Αννουλα τι ομορφη οικογενεια ειναι αυτη να ειστε παντα καλα κι ευτυχισμενοι κι απο οτι βλεπω τα παιδια τα εχετε μοιρασει ο μεγαλος μοιαζει σε σενα, ο μικρος στον αντρα σου και η μπεμπα και στους δυο, τελειος συνδυασμος

Σονια κι εσεις ειστε επισης μια υπεροχη οικογενεια νομιζω οτι ο γιος σου σου μοιαζει ενω η μικρη μοιαζει στον μπαμπα της

Δωρακι μου τι κουκλα ειναι αυτη φτου φτου σκορδα να σας ζησει και να εινα παντα γερη και καλοτυχη

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! Χεχε

Λές να τα κάναμε ένα και ένα?

Σόνια μου τι ομορφη οικογένεια είστε... Φτου σκόρδα!! Να σου ζησουν και τα παιδάκια σου!!!!

Ευχαριστώ πολύ. Στείλε και εσύ να σε δώ.

Παντως πρέπει να ομολογησω κάτι.... Οι μανάδες είναι οι καλύτεροι λοκατζήδες ε??? Ολα με το ενα χερι μπορουν να τα κανουν αν εχουν αγκαλιά το μωρο!! Εκπαιδευση οχι αστεια!!!

Κοριτσια θελω να αγορασω μαρσιπο μιας κ αυτο που εχω δεν με βολευει(ενα της chicco).Τα baby bjorn ειναι καλα,ξερετε??

Έχω εγώ baby bjorn το active. Στον γιο μου το χρησιμοποίησα κυριολεκτικά 2 φορές. Το μωρό ήταν 9 κιλά όταν τον πήρα και τον έβαλα Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα δεν μπορούσα να κουνηθώ από την μέση μου.

Ελπίζω να τον χρησιμοποιήσω τώρα στην μικρή. Γιατί αλλιώς τσάμπα τα λέφτα που έδωσα. Χθές πήγαμε στην παρέλαση και την είχα εκεί. Ακόμα νοιώθω καλά και ελπίζω να μείνω έτσι!

δωρα μου δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα λεει η γιατρος σου...

Θα συμφωνήσω με την Αναστασία. Δεν είναι έτσι το μητρικό γάλα.

Ο μικρός για μια μέρα μόνο αλλά μόλις είδα τον πυρετό με έπιασε τρέμουλο μην κολλήσει η μικρή. Το ίδιο βράδυ αντιλαμβάνομαι πως έχει μυξούλες και τα χρειάστηκα. Πήρα τον παιδίατρο την επομένη και μου λέει αν κάνει πυρετό πάτε καρφί νοσοκομείο επειδή είναι κάτω των 3 μηνών και καταλαβαίνεις...

Ένα θα σας πω...από το άγχος και την στεναχώρια δεν κατέβαινει τίποτα, δεν έτρωγα με αποτέλεσμα το γάλα μου να μειωθεί πάρα πολύ. Έστειλα τον άντρα μου στο φαρμακείο να προμηθευτεί μαγιά μπύρας και ένα κουτί φριζολάκ να βρίσκεται!!!! Τελικά συνήλθα, πιο πολύ κακό κάνω με το άγχος μου οπότε πήρα πάλι τα πάνω μου και το γάλα επανήλθε. Ταυτόχρονα κάνω και αντλήσεις οπότε κάνω μια μικρή τράπεζα γάλακτος να υπάρχει.

Αχ βρε Ελευθερία. Ελπίζω να μην είναι τίποτα. Το ηλεκτρονικό το θερμόμετρο έιναι λίγο κάπως. Και εμένα με αγχώνει γιατί το ένα αυτί λέει έτσι και το άλλο αλλιώς. Παίζει ρόλο αν κοιμάτε πάνω στο αυτί. Και αυτό που λέει η Άννα ισχύει. Δείχνει πάντα λίγο ποιό πάνω από το συμβατικό. Το λέει και στις οδηγίες.

Κορίτσια σας βολεύει το σλίγκ? Εγώ έραψα ένα μόνη μου και το χρησιμοποιώ στην μπέμπα αλλά σαν να άρχισε να με δυσκολεύει. Και δεν έχει και πολλά κιλά ακόμη το μωρό. 4900 ήταν πριν 3 εβδομάδες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Πόπη! Δεν γίνεται να περνάς έτσι όλη την ημέρα σου με το μωρό στην αγκαλιά. Μήπως να την άφηνες για λίγο κάτω και ας κλαίει? Μπορεί να το πάρει απόφαση μετά και να μην θέλει συνέχεια αγκαλιά.

Ο γιός μου όταν ήταν έτσι μικρός φοβόταν πάρα πολύ τα πάντα. Ακόμα και στο καρότσι φοβόταν πάρα πολύ. Αφού έκλαιγε συνέχεια όταν το έβαζα μέσα στο πορτ-μπεμπέ. Μια εβδομάδα τον πήγαινα συνέχεια βόλτα για αρκέτες ώρες και στο τέλος στάματησε να κλαίει και απολάμβανε την βόλτα του. Και φυσικά μετά μαζί με αυτόν και εγώ. Άλλα μια εβδομάδα ολόκληρη με έσκασε.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Στείλτε μου και εμένα e-mail για να σας δώ!

Και επειδή από ότι φαίνεται μόνη μου τα λέω-μόνη μου τα ακούω ή πιο σωστά μόνη μου τα γράφω-μόνη μου τα διαβάζω σας αφήνω.

Καληνύχτα και να έχουμε ένα ήσυχο βράδυ!

Φιλιά σε όλες και στα ζουζούνια σας!:D

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλέ ψυχή! Βρέθηκε άνθρωπος!

Τρώτε ε?

Η δικιά μου έκανε μπάνιο στις 9 και μετά θήλασε και τώρα κοιμάτε. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει για να φάει. Ο μεγάλος επίσης κοιμάτε από της 9μιση γιατί δεν κοιμήθηκε μεσημέρι και έπεζε αρκετή ώρα στην αυλή. Έκανε και εκείνος μπάνιο μετά την μικρή και ξεράθηκε στον ύπνο.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλέ ψυχή! Βρέθηκε άνθρωπος!

Τρώτε ε?

Η δικιά μου έκανε μπάνιο στις 9 και μετά θήλασε και τώρα κοιμάτε. Να δούμε πότε θα ξυπνήσει για να φάει. Ο μεγάλος επίσης κοιμάτε από της 9μιση γιατί δεν κοιμήθηκε μεσημέρι και έπεζε αρκετή ώρα στην αυλή. Έκανε και εκείνος μπάνιο μετά την μικρή και ξεράθηκε στον ύπνο.

εφαγε κανενα δεκαλεπτο μονο κ κοιμηθηκε χωρις να ρευτει πανω στο στηθος... να δω τι ωρα θα ξυπνησει....

σημερα γκρινιαζε...ρε συ πολλα κακα μου κανει,6 φορες σιγουρες εκανε!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τις δίνεις το γάλα για την δυσκοιλιότητα?

Η δικιά μου που θηλάζει αποκλειστικά κάνει 1 με 3 φορές την ημέρα συνήθως. Μερικές μέρες μπορεί να κάνει από λίγο και πολλές φορές και άλλες καθόλου. Χθές για παράδειγμα δεν έκανε καθόλου και έκανε σήμερα το απόγευμα και της φύγανε από το πλάι και γεμίσαμε τον τόπο. Προχθές μου το έκανε αυτό 3 φορές μέσα σε μια μέρα. Βαρέθηκα να την αλλάζω.

Κάνει μεγάλη ποσότητα κάθε φορά η δικιά σου? Γιατί εγώ μερικές μέρες την λέω ότι κουτσουλάει σαν την κότα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Τις δίνεις το γάλα για την δυσκοιλιότητα?

Η δικιά μου που θηλάζει αποκλειστικά κάνει 1 με 3 φορές την ημέρα συνήθως. Μερικές μέρες μπορεί να κάνει από λίγο και πολλές φορές και άλλες καθόλου. Χθές για παράδειγμα δεν έκανε καθόλου και έκανε σήμερα το απόγευμα και της φύγανε από το πλάι και γεμίσαμε τον τόπο. Προχθές μου το έκανε αυτό 3 φορές μέσα σε μια μέρα. Βαρέθηκα να την αλλάζω.

Κάνει μεγάλη ποσότητα κάθε φορά η δικιά σου? Γιατί εγώ μερικές μέρες την λέω ότι κουτσουλάει σαν την κότα.

δεν την γεμιζει ολη την πανα αλλα κανει...δεν τα λες κ κουτσουλιες!!!ειναι φυσιολογικο ομως να κανει τοσες φορες?σας εχω ζαλισει μωρε με αυτο το θεμα...μια γιατι δεν κανει κ μια γιατι κανει πολλα!!! Το γαλα της το εδωσα 2 φορες μονο....πριν 3 μερες

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν μας ενδιαφέρει και πολύ πόσα κακά κάνουν. Μόνο στην αρχή το προσέχουμε να κάνουν. Μετά υπάρχουν και παιδάκια που δεν κάνουν για μια εβδομάδα ή και περισσότερο. Η Πατσούρου είχε πει ότι το μεγαλύτερο διάστημα που έκανε κακά ένα μωρό που θήλαζε αποκλειστικά ήταν 23 μέρες. Ο ανηψιός μου έκανε μια φορά σχεδόν στις 5 μέρες και μάλιστα σαν το κατσικάκι. Ο παιδίατρος έλεγε στην νύφη μου ότι αν δεν θήλαζε θα είχε τεράστιο πρόβλημα το παιδί. Αλλά επειδή θήλαζε δεν τον ένοιαζε. Ο γιός μου έκανε σε κάθε γεύμα τόσο μικρός. Η μικρή δεν έκανε ποτέ τόσο συχνά-ούτε και από την αρχή δεν έκανε σε κάθε γεύμα. Είναι στο παιδί. Αν δεν το βλέπεις να υποφέρει και το ξεχνάει το παιδί ξέχνα το και εσύ. Πάντα για αποκλειστικό θηλασμό μιλάμε έτσι? Γιατί στην μικτή διατροφή ή στην φόρμουλα ισχύουν άλλα πράγματα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά δεν μας ενδιαφέρει και πολύ πόσα κακά κάνουν. Μόνο στην αρχή το προσέχουμε να κάνουν. Μετά υπάρχουν και παιδάκια που δεν κάνουν για μια εβδομάδα ή και περισσότερο. Η Πατσούρου είχε πει ότι το μεγαλύτερο διάστημα που έκανε κακά ένα μωρό που θήλαζε αποκλειστικά ήταν 23 μέρες. Ο ανηψιός μου έκανε μια φορά σχεδόν στις 5 μέρες και μάλιστα σαν το κατσικάκι. Ο παιδίατρος έλεγε στην νύφη μου ότι αν δεν θήλαζε θα είχε τεράστιο πρόβλημα το παιδί. Αλλά επειδή θήλαζε δεν τον ένοιαζε. Ο γιός μου έκανε σε κάθε γεύμα τόσο μικρός. Η μικρή δεν έκανε ποτέ τόσο συχνά-ούτε και από την αρχή δεν έκανε σε κάθε γεύμα. Είναι στο παιδί. Αν δεν το βλέπεις να υποφέρει και το ξεχνάει το παιδί ξέχνα το και εσύ. Πάντα για αποκλειστικό θηλασμό μιλάμε έτσι? Γιατί στην μικτή διατροφή ή στην φόρμουλα ισχύουν άλλα πράγματα.

ε κοιτα για 3-4 φορες που εδωσα μπουκαλι δεν χαλαει ο θηλασμος.Αποκλειστκος θεωρειται.... εμενα τωρα κανει σε καθε γευμα σχεδον.ετσι ηταν κ ο γιος σου?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι εννοείται ότι για τόσο λίγο δεν χαλάει ο θηλασμός. Απλά νόμιζα ότι έδινες πιο συστηματικά μπουκάλι! Μάλλον μπερδεύτικα που είπες για αυτό το γάλα.

Ο γιός μου μέχρι αρκετά μεγάλος-δεν θυμάμε πόσο μηνών ακριβώς-συνέχιζε να κάνει σε κάθε γεύμα. Και μάλιστα κατά την διάρκεια του γεύματος. Αφού του έλεγα μέσα μας έβαλες με τόσες πάνες.

Η μικρή αντίθετα δεν είναι έτσι. Κάνει τα κακά της λίγη ώρα μετά αφού έχει φάει και όχι πάντα. Και καμιά φορά επειδή δεν κάνει κακά ξεχνιέμαι και δεν την αλλάζω την καϋμένη. Ξέμαθα και από τον μεγάλο που δεν έχει πάνα και την ξεχνάω ότι πρέπει να την αλλάξω.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...