Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σημερα ξεκινησα γυμναστικη.Εκανα μιση ωρα γρηγορο βαδην στον διαδρομο και μετα μασαζ στην κοιλια για 15' με ζωνες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα ξεκινησα γυμναστικη.Εκανα μιση ωρα γρηγορο βαδην στον διαδρομο και μετα μασαζ στην κοιλια για 15' με ζωνες.

αχ τι καλα, μου εχει λειψει το περπατημα! μολις σαραντησω θα αφηνω τη μικρη στον αντρα μου κ θα κατεβαινω στο ποταμι για περπατημα. ειναι διπλα στο σπιτι κ περπαταει ολη η Λαρισα εκει, ειναι πολυ ομορφα !

BJVqp3.png

αχ τι καλα, μου εχει λειψει το περπατημα! μολις σαραντησω θα αφηνω τη μικρη στον αντρα μου κ θα κατεβαινω στο ποταμι για περπατημα. ειναι διπλα στο σπιτι κ περπαταει ολη η Λαρισα εκει, ειναι πολυ ομορφα !

Εγω για να περπατησω εδω εξω απο το σπιτι μου ειναι σχεδον ερημια.Το πιο κοντινο σπιτι ειναι στα 200 μετρα.Ασε που φοβαμαι για κανενα σκυλο.Εντωμεταξυ για να πω πως θα ιδρωσω λιγο και θα γυμναστω πρεπει να περπατησω γρηγορα οχι με το καροτσι.

Καλησπέρα. Εδώ εμείς, ο μικρός δεν μου φαίνεται πολύ καλά. Θα δείξει. Το ένα αυτί δείχνει 36,9 και το άλλο 38,1. Το 38,1 είναι από το αυτί που κοιμόταν αλλά τέτοια διαφορά. Έχει και λίγο μπουκωματάκι. Αχ μες το άγχος είμαι.

Και εγώ θα κάνω διατροφή μετά που θα γίνει 3 μηνών η μικρή. Μετά το Πάσχα και μετά που δεν θα ρισκάρουμε την παραγωγή μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγω για να περπατησω εδω εξω απο το σπιτι μου ειναι σχεδον ερημια.Το πιο κοντινο σπιτι ειναι στα 200 μετρα.Ασε που φοβαμαι για κανενα σκυλο.Εντωμεταξυ για να πω πως θα ιδρωσω λιγο και θα γυμναστω πρεπει να περπατησω γρηγορα οχι με το καροτσι.

εννοειται χωρις το καροτσι, πηγαινα κ πριν γεννησω. γρηγορο περπατημα κανω , νομιζω οτι καιγονται πιο ευκολα οι θερμιδες ετσι!

ζηλευω Αννα που εχετε θαλασσα τοσο κοντα:rolleyes:

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Εδώ εμείς, ο μικρός δεν μου φαίνεται πολύ καλά. Θα δείξει. Το ένα αυτί δείχνει 36,9 και το άλλο 38,1. Το 38,1 είναι από το αυτί που κοιμόταν αλλά τέτοια διαφορά. Έχει και λίγο μπουκωματάκι. Αχ μες το άγχος είμαι.

Και εγώ θα κάνω διατροφή μετά που θα γίνει 3 μηνών η μικρή. Μετά το Πάσχα και μετά που δεν θα ρισκάρουμε την παραγωγή μας.

θερμοκρασια του μετρας ??

αχ να'ναι καλα το παιδακι, αντε να φευγουν κ οι ιωσεις σιγα σιγα, καλοκαιριασε!!

εγω τα εχασα ολα τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα θελω να χασω αλλα 4-5 που ειχα παραπανω απο πριν!

BJVqp3.png

ξεκινησα τις κακες συνηθειες εγω παλι, τσιγαρο κ κρασακι τα βραδια!! τωρα καπνιζω 1-2 τ μερα αλλα αν σταματησω τελειως να θηλαζω θα ξανακυλησω τελειως!!!

φευγω ηρθε η αδερφη μου!! καλο κ ησυχο βραδυ να εχουμε!!!

BJVqp3.png

Εγω ξεκινησα διατροφη πριν 4 περιπου εβδομαδες και εχω χασει 2,5 κιλα.Θελω αλλα 6 για να επανελθω και 4 που ηθελα απο πριν :(:( ,εχω δρομο ακομη.

Ελευθερια, εχεις θερμομετρο αυτιου?? εχω και εγω αλλα πρεπει λεει να υπολογιζεις λιγο παραπανω απο'τι γραφει?

καλησπέρα κορίτσια! πως είστε?? εγω σημερα ειχα τους γονεις μου κ την αδερφη του πατερα μου , την αγαπημενη μου θεια! φαγαμε , μαγειρεψα φετα ξυφια στο φουρνο κ μυδοπίλαφο! εγιναν τελεια!!:D

κατεβηκα κ στην αγορα να αλαξω κάτι ρούχα. καλά ηταν !!

παω να σας διαβασω οσο προλαβω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?? ελπιζω να ειστε καλα εσεις και τα μπεμπακια σας!!

μπηκα να δωσω το παρον μου για λιγο...αφου εχω παλι χοντρο προβλημα,,,η μικρη ολη μερα κ ολη νυχτα ειναι γαντζωμενη στην αγκαλια μου εχει τρελαθει στους πονους κ μολις παω να την αφησω στο κρεβατι κλαιει,,,κοριτσια δεν αντεχω αλλο αγκαλια δεν μπορω να κανω τπτ κ φοβαμαι μην μαθει ετσι κ δεν κοιμαται σε κρεβατι...τα χερια μου δεν την βασταν αλλο απο το πονο...

δεν εχω φαει τπτ ολη μερα αφου δεν εχω χερια αδεια θα πρεπει καποιος να με ταισει τοσο χαλια κατασταση...

ολα τα στραβα κ τα αναποδα σε μενα ,,,

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα κορίτσια μετά από πολύ καιρό να μαι και γω .....Είναι ο καιρός καλός και δεν μπορούσαμε να μην είμαστε συνέχεια έξω .....τα νέα μας είναι ότι ακόμα θηλάζουμε αποκλειστικά , κάνουμε συχνά εμετό και πια κάνουμε κακά ανά 2-3 μέρες .....Κατά τ άλλα με πήραν τηλέφωνο από την δουλειά και πρέπει να αρχίσω να δουλεύω από τώρα και μου φαίνεται παράλογο που ναι τόσο μικρή η μπέμπα .....τους είπα να δουλεύω από το σπίτι προσωρινά αλλά μάλλον θα χρειαστεί για αρχή να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα......δύσκολα τα πράγματα....έχει καμία κανένα διαιτολόγιο να μου στείλει πρέπει να μπώ και στα ρούχα μου.....μου έχουν μείνει 7 κιλά από εγκυμοσύνη και άλλα 5 που είχα απο πριν σύνολο 12 κιλά .......ΒΟΗΘΕΙΑ.....

HXSnp2.png

καλησπερα κοριτσια μου τι κανετε?? ελπιζω να ειστε καλα εσεις και τα μπεμπακια σας!!

μπηκα να δωσω το παρον μου για λιγο...αφου εχω παλι χοντρο προβλημα,,,η μικρη ολη μερα κ ολη νυχτα ειναι γαντζωμενη στην αγκαλια μου εχει τρελαθει στους πονους κ μολις παω να την αφησω στο κρεβατι κλαιει,,,κοριτσια δεν αντεχω αλλο αγκαλια δεν μπορω να κανω τπτ κ φοβαμαι μην μαθει ετσι κ δεν κοιμαται σε κρεβατι...τα χερια μου δεν την βασταν αλλο απο το πονο...

δεν εχω φαει τπτ ολη μερα αφου δεν εχω χερια αδεια θα πρεπει καποιος να με ταισει τοσο χαλια κατασταση...

ολα τα στραβα κ τα αναποδα σε μενα ,,,

Κορίτσι μου καλό απόγευμα ...στην ίδια ηλικία με την δική σου είχα αντίστοιχο πρόβλημα και το έλυσα βαζοντάς την στον μάρσιπο .....δοκιμασέ το !!!!

HXSnp2.png

Κορίτσι μου καλό απόγευμα ...στην ίδια ηλικία με την δική σου είχα αντίστοιχο πρόβλημα και το έλυσα βαζοντάς την στον μάρσιπο .....δοκιμασέ το !!!!

καλησπερα Νινα μου!!αχ το δοκιμασα και το μαρσιπο κ το καροτσι κλαιει με τσιριδα...ουτε βολτα δεν εχουμε παει ακομα ενα σαραντισμο κ αυτο παλι με κλαμματα...εσωκλειστη στην εγκυμοσυνη μου εσωκλειστη κ τωρα...εχω φρικαρει...

B4Itp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μετά από πολύ καιρό να μαι και γω .....Είναι ο καιρός καλός και δεν μπορούσαμε να μην είμαστε συνέχεια έξω .....τα νέα μας είναι ότι ακόμα θηλάζουμε αποκλειστικά , κάνουμε συχνά εμετό και πια κάνουμε κακά ανά 2-3 μέρες .....Κατά τ άλλα με πήραν τηλέφωνο από την δουλειά και πρέπει να αρχίσω να δουλεύω από τώρα και μου φαίνεται παράλογο που ναι τόσο μικρή η μπέμπα .....τους είπα να δουλεύω από το σπίτι προσωρινά αλλά μάλλον θα χρειαστεί για αρχή να πηγαίνω τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα......δύσκολα τα πράγματα....έχει καμία κανένα διαιτολόγιο να μου στείλει πρέπει να μπώ και στα ρούχα μου.....μου έχουν μείνει 7 κιλά από εγκυμοσύνη και άλλα 5 που είχα απο πριν σύνολο 12 κιλά .......ΒΟΗΘΕΙΑ.....

και εγω εχω κολλησει στα +5 κ παρολο που στην κυριολεξια δεν τρωω τπτ δεν χανω κιλα...τα παντελονακια μου μεχρι το γονατο μου μπαινουν...:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...