Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ωχ ασχημο αυτο με το χερι!!σιγα σιγα με υπομονη και επιμονη θα την μαθει δωρα μου!!

την βγαζει συνεχεια!!! ειναι κ εξυπνα βλεπεις καταλαβαινει οτι δεν εχει γαλα αυτο το πραγμα!! χα χα!!!

Καλα τωρα θελω να μαγειρεψω κ ολο γκρινιαζει δεν μπορω...

κινεζικο ελεγα να κανω.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την βγαζει συνεχεια!!! ειναι κ εξυπνα βλεπεις καταλαβαινει οτι δεν εχει γαλα αυτο το πραγμα!! χα χα!!!

Καλα τωρα θελω να μαγειρεψω κ ολο γκρινιαζει δεν μπορω...

κινεζικο ελεγα να κανω.

σιγα σιγα δωρα μου που θα παει θα την μαθει!εγω εκανα φακες,παω και θα σχολασει και ο μεγαλοσ μου τωρα!!θα τα πουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!! τι κανετε?? εμεις λιγο κοιμηθηκαμε το βραδυ αλλα την κρατησε ο αντρας μου το πρωι κ κοιμηθηκα αρκετα! το πρωι την θηλασα κ μετα ηπιε 90 μλ συμπληρωμα!απο μενα τι ηπιε? 10μλ?? κ θηλαζε μιαμιση ωρα!

BJVqp3.png

καλημερα!! τι κανετε?? εμεις λιγο κοιμηθηκαμε το βραδυ αλλα την κρατησε ο αντρας μου το πρωι κ κοιμηθηκα αρκετα! το πρωι την θηλασα κ μετα ηπιε 90 μλ συμπληρωμα!απο μενα τι ηπιε? 10μλ?? κ θηλαζε μιαμιση ωρα!

Γεια σου Γωγούλα!!! Εμενα το μεσημερι ηπιε απο μενα κ τσιριζε μετα κ δεν ηθελε αλλο βυζι το εβγαζε,οποτε της εκανα συμπληρωμα και ηπιε 30μλ.... ειναι μερες που λεω να αρχισω το ξενο να ξερω ποσο τρωει και αλλες παλι που τα μετανιωνω αυτα τα λογια!! Εμεις το βραδυ κοιμηθηκαμε σχετικα 5 ωρες και 2 και 2....οπως το πηγε η μικρη δηλ το προγραμμα!

Ασχετο,εγω δεν σε εχω δει ρε στη φατσα!!!! στειλε μειλ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Για πιπιλες λετε ε?

Εμενα εχει εδω και 2 μερες που για να κοιμηθει θελει πιπιλα εκτος και αν ειναι πολυ κουρασμενη..

Παιρνει την nuk ομως που ειναι καουτσουκ...αυτη τη βολευει.Λετε να πειραζει το καουτσουκ?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αχ η μικρη κοιμαται εδω κ μια ωρα κ εγω μαγειρεψα κ συμμαζεψα το σπιτι....τωρα που ξαπλωσα λιγο την ακούω να ξυπνάει... Να δω ποτε θα σιδερωσω!!

Βούλα μου ξέρω οτι το καουτσούκ πρεπει να το αλλάζεις κατα διαστηματα.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

geia sas κοριτσια!!!τωρα αδειασα να μπω!!τα κοιμισα κ τα 3!ουφφφφφφφφ!!

εφτιαξα κ φαγητο,καλαμαρακια κοκκινιστα με ριζι κ στριφτη μπουγατσα!μιαμ!

εφαγα πρωτα απο την μπουγατσα κ τωρα θα φαω απο το φαγητο...

Δωρακι καλυτερα να μαθει την πιπιλα παρα το χερι...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας και από εμάς. Κοιμάται ο μεγάλος, η μικρή κουτσοκοιμάται. Την πιπίλα έχει και νανουρίζεται και την χάνει και ξυπνά. Χθες κοιμήθηκε πρώτη φορά 5μιση ώρες σερί. Την τάισα 12μιση και ξύπνησε στις 6. Εννοείται είχα ξυπνήσει 2 φορές να δω αν ανασαίνει:rolleyes:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας...

Ηρθε η μαμα μου λιγο και κοιμηθηκα ενα 40λεπτο... ειχα την αγωνια της μικρης! Με εχει ξετρελλανει κοριτσια,κανει ολο γελάκια και αγκου και "μιλαει"!!! Προσπαθεί να γυρισει την γλωσσα να πει λογακια κ χανεται στα χαμογελα!!! Τωρα την εχω στο ρηλαξ και μιλαει με το τιγρακι-αρκουδακι που ειναι το αγαπημενο της...αν δειτε πως το κοιταει!!!!!!!!! Αλλα κλασικά το χερι στο στομα... Τι θα κανω με αυτο??????

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλορίζικα, καλοφόρετα Εφάκη. Έχει ωραία βαφτιστικά εκεί και αν τα βρεις σε έκπτωση πολύ καλές τιμές. Εγώ της πήρα 2 ζευγάρια παπουτσάκια για καλά από τα βαφτιστικά κομμάτια, από 65 στα 12 ευρώ το ζευγάρι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...