Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, makio85 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στην πρώτη μου εξωσωματική και είμαι στα χαμένα...μου αρέσει που είστε όλες μια παρέα !!! Πάρτε με κι εμένα καλεεεεε χαχα.Στο δια ταύτα.

Ειμαι στην 9η ημέρα διέγερσης με femara-puregon και orgalutran.

1ος υπέρηχος 2 ωάρια 11 και 14

2ος σήμερα με 2 ωάρια 14 και 17

Αιματολογικες δεν μου έβαλε καθόλου να κάνω... 

Επόμενος υπέρηχος την Δευτέρα 

Πφφφφ με δύο ωάρια που πάμε ? Έχω στεναχωρεθει λιγάκι 😥

Καλή αρχή και καλή επιτυχία κορίτσι μου! Πώς θα κινηθείτε ακριβώς? Θα κάνετε ωοληψιες κ μετά θα τα γονιμοποιησετε? Την Δευτέρα πάντως θα είναι έτοιμα..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Στο άμαζον μπορείς να πληρώσεις και με πιστωτική. Αν και δεν συνιστώ στις ονλάιν αγορές να χρησιμοποιείς πιστωτική, εντούτοις το άμαζον είναι ασφαλές.

Ναι δοκίμασε καλύτερα, δεν ξέρεις. Και εγώ θα δοκιμάσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ Βούλα μου. Περαστικά και σε σένα. Κήλη είναι? Λογικά τώρα θα αρχίζει η ύφεση και θα ηρεμήσεις. Τον άντρα μου έχει να τον πιάσει από τον Απρίλη του 11!

Ναι Ελευθερια, κηλη ειναι.Οταν τον ειχε πιασει τον ανδρα σου, τι εκανε και τον περασε?Απο τοτε τι κανει για να μην τον ενοχλει?

Εγω παιρνω κατι χαπια και κανω και ενεσες και βλεπουμε.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Στο άμαζον μπορείς να πληρώσεις και με πιστωτική. Αν και δεν συνιστώ στις ονλάιν αγορές να χρησιμοποιείς πιστωτική, εντούτοις το άμαζον είναι ασφαλές.

Ναι δοκίμασε καλύτερα, δεν ξέρεις. Και εγώ θα δοκιμάσω.

κ εγω φοβαμαι λιγο με τις πιστωτικες! γυαλινο μπαινει στην καταψυξη??:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι Ελευθερια, κηλη ειναι.Οταν τον ειχε πιασει τον ανδρα σου, τι εκανε και τον περασε?Απο τοτε τι κανει για να μην τον ενοχλει?

Εγω παιρνω κατι χαπια και κανω και ενεσες και βλεπουμε.

Σου είχα ξαναπεί. Θέλει τον χρόνο του να περάσει. Είχε πάει σε κάποιον για μασάζ αλλά του έκανε ελάχιστο καλό. Πέρασε μόνο του με τον καιρό αλλά κράτησε σχεδόν 2 μήνες. Έκτοτε προσέχει να μην σηκώνει βάρυ και κάθε πρωί πριν σηκωθεί από το κρεβάτι κάνει ραχιαίους.

κ εγω φοβαμαι λιγο με τις πιστωτικες! γυαλινο μπαινει στην καταψυξη??:confused:

Ναι μπαίνει. Καληνύχτα!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σου είχα ξαναπεί. Θέλει τον χρόνο του να περάσει. Είχε πάει σε κάποιον για μασάζ αλλά του έκανε ελάχιστο καλό. Πέρασε μόνο του με τον καιρό αλλά κράτησε σχεδόν 2 μήνες. Έκτοτε προσέχει να μην σηκώνει βάρυ και κάθε πρωί πριν σηκωθεί από το κρεβάτι κάνει ραχιαίους.

Ναι μπαίνει. Καληνύχτα!!!

Εμενα με ποναει 1,5 χρονο τωρα..:rolleyes:

Μακαρι, μακαρι να μπορεσω να κανω τις δραστηριοτητες που εκανα και πριν.Με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην κανω δουλειες..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερουδια!!χαθηκα εχτες ειχε καλο καιρο και πιασαμε τες βολτες ωραια περασαμε!!!

χρονια πολλα στην λιτσα για εχτες!!

ελευθερια μου περαστικα στα παιδακια σου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα δωρα μου!!δεν την παιρνει?εμενα εχει απο εχτες την πιπιλαει λες και ειναι φαγητο;)

Πολυ λιγο την κρατάει κ μετα την σπρώχνει εξω. Ολο το χερι βάζει στο στομα! Τι θα την κανω?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πολυ λιγο την κρατάει κ μετα την σπρώχνει εξω. Ολο το χερι βάζει στο στομα! Τι θα την κανω?

ωχ ασχημο αυτο με το χερι!!σιγα σιγα με υπομονη και επιμονη θα την μαθει δωρα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...