Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γιατι καλε ποναει το κεφαλι σου απο τον καφε? πολλη φασαρια μηπως και ξεσυνηθησες? εμεις χτες βγηκαμε το πρωι και με τα τρια για δευτερη φορα. πηγαμε παιδοτοπο πρωτα και μετα σουπερ μαρκετ. εγω ηθελα βολτα για περπατημα αλλα τα πιτσιρικια ειχαν αλλη διαθεση...πολυ νωρις αρχισαν να οριζουν το που θα παμε μου φαινεται...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα!! δεν σας διάβασα! απο το πρωι γυρισαμε στης 7! ηρθε η πεθερα μου για καφε μετα, καναμε μπανιο κ τον μικρο και τωρα τρωμε!!

περασαμε πολύ όμορφα! πήγαμε για καφεδακι μετα φαγητο κ μετα παλι καφεδακι!!κ πολύυυυυυυυ καροτσαδα!!!!!!!!! εχει κ τα καλα του το κεντρο!!!;);) εντομεταξυ να σας πω για εχθες το βραδυ!!! ο μικρος εφαγε στις 22.15 κ κοιμηθηκε .. ξυπναω στις 03.30 κ ακομα κοιμοταν! εντομεταξυ τουμπανο το στηθος! τον ταισα χωρις να ζητησει! μετα 09.30 το πρωι ξυπναω κ ημουν μουσκεμα!! κ τον ξανα θηλασα χωρις να ζητησει!! κ εβγαλα κ με το θηλαστρο απο το αλλο στηθος 120ml. κ τον ταισε ο αντρας μου πιο μετα με το μπουκαλι, ειχε πολυ πλακα!!! αλλα ειπιε μονο το μισο.1η φορα ολα αυτα! με εχει μπερδεψει πολυ αυτο το παιδι! χαχαχαχαχα

ερωτηση: αν το βαλουμε στο ψυγειο το δικο μας γαλα κ το ζεστανουμε σε μπεν μαρι κ δεν το πιει ολο , το υπόλοιπο το πεταμε?? η το ξανα βαζουμε ψυγειο?:confused:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ελευθερια μου περαστικα σας!! αχ να μην κολήσει κ η μικρη! καλα εκανες!!

σου μειωθηκε απο το αγχος ε? αρα καλα λενε πως το αγχος κανει κακο στον θηλασμο!!!

γεωργια μου σε καταβόλεψε το σλίνγκ ε? μπραβοοο!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ερωτηση: αν το βαλουμε στο ψυγειο το δικο μας γαλα κ το ζεστανουμε σε μπεν μαρι κ δεν το πιει ολο , το υπόλοιπο το πεταμε?? η το ξανα βαζουμε ψυγειο?:confused:

γεια σου αναστασια! απο οσο ξερω πρεπει να το πεταξεις μετα.

Διαφημίσεις

εκτος και αν εχεις πολλα μπουκαλια και πριν το ζεστανεις βαλεις το μισο για να δεις αν θα φαει και μετα ζεστανεις και το υπολοιπο αν θελει...αλλα ειναι φασαρια...

θεσσαλονικη σε ποια περιοχη εισαι? βολτουλες στο κεντρο πηγαινετε?

Γεια σας και απο εμενα!Ξεπορτισατε σημερα ε?ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Γιουπι!Το μεσημερι πηγαμε στη μαμα μου με το καροτσι που ειναι δυο τετραγωνα παρακατω.Η μικρη ηταν πολυ ησυχη.Εφαγε ενα γευμα εκει, εριξε και μια υπναρα.Το απογευμα την κρατησε η μαμα μου για καμια ωρα και πηγαμε για ενα καφεδακι με τον ανδρα μου!Ξαναενιωσα μιλαμε!Ειχα ξεχασει πως ειναι να μιλας σε ανθρωπο..

Ελπιζω να μην με ενοχλησει η μεση μου γτ η αληθεια ειναι οτι και στο σπιτι σημερα λιγο απο εδω, λιγο απο εκει, ημουν ορθια για αρκετη ωρα...

Να ρωτησω και εγω κατι.Οταν ειστε εξω και κανει κακα το μωρο σας που το αλλαζετε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εκτος και αν εχεις πολλα μπουκαλια και πριν το ζεστανεις βαλεις το μισο για να δεις αν θα φαει και μετα ζεστανεις και το υπολοιπο αν θελει...αλλα ειναι φασαρια...

θεσσαλονικη σε ποια περιοχη εισαι? βολτουλες στο κεντρο πηγαινετε?

ετσι θα κανω την επόμενη φορα!;);) κέντρο μένω μαρία μου κ βόλτες πάντα εκει!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χα χα!!! ναι ρε συ με τι αλλο να ασχοληθουμε εκτος απο σκ@@α???:tongue::tongue:

της εδωσα μια-δυο μερες το βραδυ ξενο για δυσκοιλιοτητα το frisolac comfort και μεχρι κ σημερα κανει κακα της καθε τρεις κ λιγο... νορμαλ ειναι??

Στην ηλικία που είναι τα παιδάκια μας συνήθως κάνουν κακά ανά 2-3 μέρες. Τώρα εφόσον έδωσες ειδικό γάλα για την δυσκοιλιότητα, προφανώς είναι νορμάλ να κάνει τόσες φορές κακά.

Το θυμαμαι:(:( Εκει ετσι κανουν οταν θελουν να του παρουν αιμα; βγαζουν εξω τη μαμα; η ειναι τακτικη του νοσοκομειου μας αυτη;

Ναι και εμάς έξω μας βγάζουν όχι μόνο για αίμα αλλά και ούρα. Μόνο στην κοινή εξέταση σε αφήνουν μέσα.

Γειά σου Αναστασάκι μου. Μα τι κουκλί είναι ο γιος σου? Φτου φτου τον βλέπω στο φέις και τον καμαρώνω:tongue: Το γάλα μετά το πετάς γι'αυτό καλύτερα είναι να ζεσταίνεις μικρή ποσότητα κάθε φορά. Αν φάει 2-3 φορές θα καταλάβεις περίπου πόσο θέλει σε κάθε γεύμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαράκι είσαι ηρωίδα με 3 παιδιά. Όσο βοήθεια και να έχεις κάποια πράγματα περνάνε μόνο από σένα. Μανούλα είναι μόνο μία.

Βούλα πώς πας κορίτσι μου με την μέση σου? Όταν είμαστε έξω τον γιο μου τον άλλαζα ή στο αμάξι ή στο καρότσι. Σε λίγο καιρό θα εξοικειωθείς. Ωστόσο όσο μεγαλώνουν δεν κάνουν κακά συχνά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαράκι είσαι ηρωίδα με 3 παιδιά. Όσο βοήθεια και να έχεις κάποια πράγματα περνάνε μόνο από σένα. Μανούλα είναι μόνο μία.

Βούλα πώς πας κορίτσι μου με την μέση σου? Όταν είμαστε έξω τον γιο μου τον άλλαζα ή στο αμάξι ή στο καρότσι. Σε λίγο καιρό θα εξοικειωθείς. Ωστόσο όσο μεγαλώνουν δεν κάνουν κακά συχνά.

Οταν θα εχουμε το καροτσι λογικα δεν θα εχουμε το αμαξι, οποτε και εμενα σας επιλογη μονο το καροτσι μου ερχοταν στο μυαλο για αλλαγμα..

Με τη μεση, πανω κατω τα ιδια.Πολυ πονο δεν εχω αλλα μια ενοχληση υπαρχει.Ξεπορτισα σημερα και τωρα παλι ξαπλα..

Περαστικα να ειναι με τα παιδακια σου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Στην ηλικία που είναι τα παιδάκια μας συνήθως κάνουν κακά ανά 2-3 μέρες. Τώρα εφόσον έδωσες ειδικό γάλα για την δυσκοιλιότητα, προφανώς είναι νορμάλ να κάνει τόσες φορές κακά.

Ναι και εμάς έξω μας βγάζουν όχι μόνο για αίμα αλλά και ούρα. Μόνο στην κοινή εξέταση σε αφήνουν μέσα.

Γειά σου Αναστασάκι μου. Μα τι κουκλί είναι ο γιος σου? Φτου φτου τον βλέπω στο φέις και τον καμαρώνω:tongue: Το γάλα μετά το πετάς γι'αυτό καλύτερα είναι να ζεσταίνεις μικρή ποσότητα κάθε φορά. Αν φάει 2-3 φορές θα καταλάβεις περίπου πόσο θέλει σε κάθε γεύμα.

σε ευχαριστω ελευθερία μου!!:D πω πω βουνο μου φανηκε ολο αυτο με τις αποστειρωσεις κτλ. ειναι θεμα συνηθειας αλλα μου φανηκε δυσκολο! σκευτομαι κ εγω αν μπορεσω να κανω μικρη τραπεζα δεν ξερεις καμια φορα ...:rolleyes::rolleyes: θα παω απο εβδομαδα να παρω σακουλακια της medela.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασάκι είναι φασαρία οι αποστειρώσεις. Εγώ να δεις πως τις βαριέμαι αλλά καλό είναι να έχεις γάλα. Ποτέ δεν ξέρεις...Α όταν βάλεις στην κατάψυξη κάνε μια πρόβα μετά ό,τι ο μικρός πίνει το κατεψυγμένο γάλα γιατί ο γιος μου δεν ήθελε ούτε να το φτύσει. Βγάζει μια περίεργη γεύση όταν μπεις στην κατάψυξη και δεν το πίνουν όλα τα μωράκια. Και εγώ θα κάνω πρόβα με την μικρή. Μέχρι στιγμής έχει πιει 3 φορές αλλά μόνο φρέσκο. Επίσης η θηλή της medela calma είναι μεγάλη μούφα. Το παιδί δεν ήξερε τι να κάνει. Από το avent πίνει μια χαρά!

Όσο για τα σακουλάκια εδώ θα τα βρεις πάμφθηνα

http://www.amazon.co.uk/Lansinoh-Breastmilk-Storage-Bags-Pieces/dp/B0037XQT7A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332706335&sr=8-1 και τα συγκεκριμένα προσωπικά τα προτιμώ από τα medela.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αναστασάκι είναι φασαρία οι αποστειρώσεις. Εγώ να δεις πως τις βαριέμαι αλλά καλό είναι να έχεις γάλα. Ποτέ δεν ξέρεις...Α όταν βάλεις στην κατάψυξη κάνε μια πρόβα μετά ό,τι ο μικρός πίνει το κατεψυγμένο γάλα γιατί ο γιος μου δεν ήθελε ούτε να το φτύσει. Βγάζει μια περίεργη γεύση όταν μπεις στην κατάψυξη και δεν το πίνουν όλα τα μωράκια. Και εγώ θα κάνω πρόβα με την μικρή. Μέχρι στιγμής έχει πιει 3 φορές αλλά μόνο φρέσκο. Επίσης η θηλή της medela calma είναι μεγάλη μούφα. Το παιδί δεν ήξερε τι να κάνει. Από το avent πίνει μια χαρά!

Όσο για τα σακουλάκια εδώ θα τα βρεις πάμφθηνα

http://www.amazon.co.uk/Lansinoh-Breastmilk-Storage-Bags-Pieces/dp/B0037XQT7A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1332706335&sr=8-1 και τα συγκεκριμένα προσωπικά τα προτιμώ από τα medela.

ουτε εμενα πινει απο τη θηλη της μεντελα!!! κ εχω μπουκαλια της chicco κ δυσκολευτηκε κ απο εκει! λεω να μην παρω κ αλλα μπουκαλια.. εχω 3 μεγαλα κ 3 μικρα! τα ειχα παρει εξαρχης! δεν εχω παραγγειλει απο αμαζον. θα βγαλω προπληρωμενη καρτα κ θα σερωτησω να με βοηθησεις!;);) θα δοκιμασω αν το πινει καλα που μου το ειπες!:rolleyes: λες να βαλω κανενα μπουκαλι στην καταψηξη για να δοκιμασω πριν παρω σακουλακια?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...