Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Για αποψε εχει φαει? να μιλαγες αυριο παλι με την παιδιατρο, δεν εχω παρει ποτε γαλα για κολικους και δεν ξερω πως ειναι.Ειναι τοσο πιο πηχτο απο το κανονικο, ωστε να εχει τοση διαφορα??

Στην αρχη του γευματος μονο πνιγεται η σε ολη τη διαρκεια?? θελω να πω οτι αν ειναι στην αρχη μονο θα ειναι απο τη λαιμαργια της, ετσι κανει και εμενα.

καλε δεν ειναι για κολικους!! για δυσκοιλιοτητα!! χα χα!!!

στην αρχη πνιγοταν κ μετα το εβγαζε δεν το ηθελε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε δεν ειναι για κολικους!! για δυσκοιλιοτητα!! χα χα!!!

στην αρχη πνιγοταν κ μετα το εβγαζε δεν το ηθελε!!!

Αχ! ναι μωρε το ξεχασα, εσυ τοσο καιρο μας λες για δυσκοιλιοτητα....:-):-)

Ξαναπαρτην αυριο τηλεφωνο, να σου πει αλλο.Τι να κανεις τωρα, οποιο της αρεσει της μπεμπας, γουστα ειναι αυτα!!:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ευχαριστώ Γωγω μου για τις ευχες σου!Να πατε για καφεδάκι!!Και μεις ετοιμαζόμαστε για Χαλκιδα σημερα!

Δώρα,το φριζολάκ το κόμφορτ ειναι λιγο περίεργο γάλα μάλλον..εγώ που το εδινα για καναδυήμερο το επινε η μια αλλα η άλλη σφράγιζε το στόμα...δεν ξέρω γιατί,,:(

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!!

βγηκα για καφε!!!!!!!!!!

κρατησε τη μικρη η μαμα μου κ πηγαμε για καφε, ειχε τελειο καιρο, ειδα τους φιλους μας, αλλος ανθρωπος νιωθω!!!σαν χαζη εκανα μιλαμε, ακομα υπερενταση εχω!!!αντε να σαραντησουμε να βγαινουμε με τη μπεμπα!η μικρη κυρια, κοιμοταν οση ωρα την κρατουσε η γιαγια!

με το καινουριο γαλα δεν μου κανει κακα ρε γμτ, θα σκασω! με το παλιο εκανε σε καθε γευμα! θα παρω αυριο την παιδιατρο να δω τι θα μου πει. κανει να δινω το απλο το γαλα σε συνδυασμο με αυτο για τους κολικους λετε?

BJVqp3.png

Καλα δεν ειναι καμια εδω??

Εμεις πήγαμε στους δικους μου για φαγητο το μεσημερι και μετα αφησα την μικρη στην μαμα μου και βγηκαμε για καφε! Της εδωσε η μαμα μου μπουκαλι οταν ξυπνησε η μπεμπουλα και το ηπιε αυτο που ελεγα οτι χτες δεν το ηθελε.... μαλλον χτες δεν πεινουσε τι να πω....! Αχ το μωρο μου ολο αγκου μου κανει και τρελλαινομαι!!! Αλλα ειναι κακο μωρο ολο τα χερια στο στομα τα βαζει!!!!!!! Τα εχει παντα σαλιωμενα τα χερακια της...

Α!!! και μιλαμε για πολλα κακα,ποσα πρεπει να κανει την μερα? με μονο ενα ξενο και αν θα το δωσω κ αυτο?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγω εδω πηγαμε για βολτα ολοι μαζι τελικα αφησαμε τον μεγαλο στη μαμα μου και βγηκαμε με τη μικρη την κουμπαρα μου και τον αντρα μου.Τελεια ηταν η μικρη κοιμοταν στο σλινγκ σε ολη τη διαρκεια βολτας-καφε.Α φαγαμε και παγωτο μηχανης.

Ειδατε κοριτσια που στρωνετε σιγα σιγα και θα βγαινετε και βολτες και θα αλλαξει η ψυχολογια σας αυτο ηταν τα δυσκολα περασαν (για τις περισσοτερες τουλαχιστον)!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα. Έχω χαθεί αλλά δεν πολυμπαίνω γενικότερα. Ο μικρός πέρασε μια μονοήμερη ίωση με έναν πυρετό που έπεσε αμέσως με το ντεπόν και 2 διάρροιες. Την μικρή την έχω με μυξούλες, μάλλον ίωση κόλλησε πάλι και έχω άγχος μην κάνει πυρετό και πάμε πάλι νοσοκομείο. Παναγιά μου φύλαγε. Έτσι σήμερα, αν και φοβερή μέρα, ζέστη και λιακάδα μείναμε σπίτι τα δυο μας. Γιορτάζει μαμά και πεθερά αλλά δεν πήγαμε πουθενά και έτσι όπως το βλέπω δεν θα βγούμε πριν το Πάσχα έξω!

Εσείς κορίτσια όλες καλά? Θέλω τόσο να μάθω νέα σας, έχω μείνει πίσω αλλά δεν προλαβαίνω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σου Ελευθερια μου!! Περαστικα στα παιδάκια σου,αλλη αρρωστια να μην σας βρει!!

Εμεις εδω μια λεμε γιατι δεν κανουμε κακα κ μια ανησυχουμε που κανουμε πολλα!!! Τρελλοι γονεις...!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!!

Ελευθερια, χρονια πολλα να τους χαιρεσαι!!

Εμεις πηγαμε το πρωι στην παρελαση, τωρα εκανα τη μπεμπουλα μπανακι, και σκεφτομαι πριν κανω εγω να κανω μιση ωρα διαδρομο.:rolleyes::rolleyes:

Ελευθερια ηταν αρρωστουλικα ε;

Περαστικα σου ευχομαι, ειναι δυσκολο με τα μωρακια οταν εχουν μυξες, ειχε και η δικη μου την περασμενη εβδομαδα.

Ο μικρός για μια μέρα μόνο αλλά μόλις είδα τον πυρετό με έπιασε τρέμουλο μην κολλήσει η μικρή. Το ίδιο βράδυ αντιλαμβάνομαι πως έχει μυξούλες και τα χρειάστηκα. Πήρα τον παιδίατρο την επομένη και μου λέει αν κάνει πυρετό πάτε καρφί νοσοκομείο επειδή είναι κάτω των 3 μηνών και καταλαβαίνεις...

Ένα θα σας πω...από το άγχος και την στεναχώρια δεν κατέβαινει τίποτα, δεν έτρωγα με αποτέλεσμα το γάλα μου να μειωθεί πάρα πολύ. Έστειλα τον άντρα μου στο φαρμακείο να προμηθευτεί μαγιά μπύρας και ένα κουτί φριζολάκ να βρίσκεται!!!! Τελικά συνήλθα, πιο πολύ κακό κάνω με το άγχος μου οπότε πήρα πάλι τα πάνω μου και το γάλα επανήλθε. Ταυτόχρονα κάνω και αντλήσεις οπότε κάνω μια μικρή τράπεζα γάλακτος να υπάρχει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...