Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ρε συ..Ελεος δλδ!!Δεν κρινω τις οικογενειες που μπαινουν με τα παπουτσια..προς Θεου...

Αλλα εγω εμαθα αλλιως..και ετσι ειμαστε και με τον ανδρα μου στο σπιτι!!!Της ειπαμε ποσες φορες να βγαλει τα παπουτσια και δε τα βγαζει..

Ερχεται μια μερα με το αισθημα στο σπιτι και λεει "να τα βγαλω?" και λεμε και εμεις..."εεε..."!Και πεταγετε η αλλη η τσ..τσου και λεει "ναι..σιγα μην τα βγαλουμε κιολας.."..Ακου ρε!!!

Εχεις απολυτο δικιο να θετεις κανονες στο σπιτι σου, εσυ εισαι η νοικοκυρα.Μηπως ομως θα πρεπει να υπαρχει ενα οριο??Δηλαδη, εμεις ok τα βγαζουμε τα παπουτσια μας (και εμεις αυτο κανουμε αμεσως) οταν μπουμε στο σπιτι, αλλα μπορεις να το πεις αυτο στον επισκεπτη??Εγω προσωπικα σαν Αννα θα παρεξιγιομουν αν πηγαινα μια επισκεψη και μου το ελεγαν αυτο!!Στο κατω κατω ο επισκεπτης θα κινηθει στο χωρο του σαλονιου αντε και της κουζινας.Στους υπολοιπους χωρους δε νομιζω οτι ειναι κακο να το ζητησεις τη στιγμη την οποια θα μπουσουλαει ενα μωρο, δλδ. στα δωματια.Τωρα στο χωρο του σαλονιου θα μπορουσες να εχεις περιορισει ενα χωρο σε καποια ακρη που θα μπορει να καθεται και να παιζει πανω σε ενα χαλακι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα ερχεται να το παιρνει με το αμαξι..Ηδη ψαχνει καθισματακι για το αυτοκινητο!!!

Ο πεθερος μου απο την αλλη, θα ετοιμασει δωματιο λεει..Του ειπαμε οτι αν θελουν να το βλεπουν ειναι καλυτερα για το μωρο να ερχονται αυτοι σπιτι και να μην αλλαζει συνεχεια περιβαλλον το μωρο..Και το πηρε προσωπικα...Μας ειπε οτι θα ειναι παππους..δεν θα ειναι οποιονδηποτε το μωρο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑ

Μηπως θυμασαι οτι γενναμε καταχειμωνο πρωτα ο Θεος???

Πολυ απλα θα πεις οτι αποφασισαμε με τον αντρα μου το παιδι να βγει απο το σπιτι μετα απο 40-50 ημερες, και επισης οτι σας το ειπε αυτο και ο παιδιατρος, ο οποιος σιγουρα θα σου πει να μη το βγαζεις νεογεννητο αυτη την εποχη, και ποσο μαλλον να πηγαινει σε κλειστους χωρους με αλλους.Πες τους οτι οταν θα πιασει η Ανοιξη θα το κανονισετε!!

Επισης αν θηλαζεις εκεινη καθε τριτη τι θα του δινει????.....:tongue::tongue:

Γειαα!!!!!

Τι κανετε?? Εδω εχει απιστευτη συννεφια τωρα,μαλλον θα βρέξει!

γεια σου Δωρα μου... τι κανεις εγώ μολις γύρησα από την αισθητικο!!! επιτελους:P:p:p:p:p

μακαρί να έβρεχε και εδώ αλλά τίποτα!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εγω ειμαι μονη μου στο σπιτι και ντυνω με ναυλον τα βιβλια των παιδιων, ευτυχως μας τα εδωσαν σχεδον ολα!!!

Σας παρακολουθω ομως!!....:P

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι. για την αυχενική διαφάνεια η γιατρός μου με έστειλε στη γιατρό που συνεργάζεται, τώρα όμως που θα κάνω την β επιπέδου θέλω να πάω σε μια άλλη γιατί έχω μάθει ότι είναι καλύτερη και πιο φτηνή να φανταστείτε στην αυχενική έδωσα 200 και τώρα για την β επιπέδου θέλει 250 εύρο, αυτή που θέλω να πάω για την αυχενική παίρνει 130 και για την β επιπέδου 180, αυτό που θέλω μάθω είναι λέτε να υπαρχή κάποιο πρόβλημα από τη γιατρό μου που θα πάω σε άλλη και όχι σε εκείνη που συνεργάζεται;:confused::confused::confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

βρε κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι. για την αυχενική διαφάνεια η γιατρός μου με έστειλε στη γιατρό που συνεργάζεται, τώρα όμως που θα κάνω την β επιπέδου θέλω να πάω σε μια άλλη γιατί έχω μάθει ότι είναι καλύτερη και πιο φτηνή να φανταστείτε στην αυχενική έδωσα 200 και τώρα για την β επιπέδου θέλει 250 εύρο, αυτή που θέλω να πάω για την αυχενική παίρνει 130 και για την β επιπέδου 180, αυτό που θέλω μάθω είναι λέτε να υπαρχή κάποιο πρόβλημα από τη γιατρό μου που θα πάω σε άλλη και όχι σε εκείνη που συνεργάζεται;:confused::confused::confused:

Εγω για αυχενικη μου ειχαν πει 170 ευρω και τωρα που εκλεισα για β' επιπεδου στις 17-10 μου ειπαν 120ευρω!Τι διαφορες ειναι αυτες?? Οτι θελουνε λενε τελικα.

Παντως για αυτο που ρωτας, εξαρταται και απο τον γιατρο, αλλος μπορει να σου πει οτι σε στελνει εκει γιατι τους εμπιστευεται και αλλος να μην εχει προβλημα.

Εγω για αυχενικη μου ειχαν πει 170 ευρω και τωρα που εκλεισα για β' επιπεδου στις 17-10 μου ειπαν 120ευρω!Τι διαφορες ειναι αυτες?? Οτι θελουνε λενε τελικα.

Παντως για αυτο που ρωτας, εξαρταται και απο τον γιατρο, αλλος μπορει να σου πει οτι σε στελνει εκει γιατι τους εμπιστευεται και αλλος να μην εχει προβλημα.

σοβαρά τώρα; ότι θέλουνε λένε σωστά! θα την παρω αυριο τη γιατρο να δούμε τι θα πει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

μα που χαθήκατε όλες;;;;;;;;;;;;;;;

Τωρα τελειωσα με τα βιβλια του μεγαλου μου. Θα παω για τα βιβλια του μικρου τωρα αλλα ειναι μονο 3 αυτα.Εφαγα και ενα γιαουρτι με μελι!

Ρε κοπέλες εγώ είπα να τρώω πιο λίγο φαγητό γιατί άρχισα και βάζω και τρίτο κιλό και είμαι αρκετά λεπτή και φοβάμαι επειδή όταν αρχίσω να βαραίνω περισσότερο ίσως προκαλέσω στον εαυτό μου πρόβλημα με τη μέση μου και δεν το θέλω καθόλου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!Εχω χαθει τελευταια αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβαινω να μπω στο forum και οταν τελειωνω το βραδυ με τις υποχρεωσεις πεφτω ξερη για υπνο.Δεν εχω διαβασει νεα σας τελευταια,θα διαβασω τωρα οσα προλαβαινω.........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!Εχω χαθει τελευταια αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβαινω να μπω στο forum και οταν τελειωνω το βραδυ με τις υποχρεωσεις πεφτω ξερη για υπνο.Δεν εχω διαβασει νεα σας τελευταια,θα διαβασω τωρα οσα προλαβαινω.........

καλησπέρα και σε εσενα.... το ονομά σου εσένα ποιό είναι;;; δεν θυμάμαι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Κοριτσια γεια σας!!!! Μολις γυρισα απο μια βολτα στα μαγαζια.Παλι πηγα να δω καροτσακι και κουνιες...

Ειδα ενα πολυ ωραιο σετ 3 σε 1 της kiddo που μου αρεσε πολυ! Και σε πολυ καλη τιμη... Τωρα θα δουμε! Κουνιες και κρεβατακια...μαλλον θα παρω κουνια με ροδακια και να ανεβοκατεβαινει το καγκελο..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...