Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας τσουπρες!!ειμαστε Θηβα και εχουμε ευχαριστηθει βόλτα!!!!!!

τί τέλεια μέρα σήμερα!!!!!!!!ολο βγαινουμε με τον μικρο και βολτάρουμε!αυριο εχει κ γενεθλια ο αντρας μου κ θα παμε Χαλκίδα για φαγητο κ καφέ ολοι μαζί τσούρμο!

Δωρα μου εγω της κίκο τον χρησιμοποιησα στον γιο μου,μια χαρα με βόλεψε!!τωρα μου εφεραν δωρο το baby bjorn απο Σουηδια,σουηδικο ειναι και δεν το εχουμε δοκιμασει ακομα,,μαλλον αυριο,οποτε θα σου πω αυριο!!!!!!!!!!!!!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eμεις προχθες βγαλαμε τα γαντακια και κοψαμε τα νυχακια..Απο τοτε την πετυχα κανα δυο φορες να πιπιλαει το δαχτυλο της.Πλακα εχει απο την μια αλλα απο την αλλη επλιζω να μην μαθει στο πιπιλισμα των χεριων.

Ποπη, τοσο πολυ πονας?Ρε συ, αμα πονας τοσο πολυ, προσεξε το λιγο.Εγω ειμαι καμμενη απο μεση για αυτο και το λεω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Eμεις προχθες βγαλαμε τα γαντακια και κοψαμε τα νυχακια..Απο τοτε την πετυχα κανα δυο φορες να πιπιλαει το δαχτυλο της.Πλακα εχει απο την μια αλλα απο την αλλη επλιζω να μην μαθει στο πιπιλισμα των χεριων.

Ποπη, τοσο πολυ πονας?Ρε συ, αμα πονας τοσο πολυ, προσεξε το λιγο.Εγω ειμαι καμμενη απο μεση για αυτο και το λεω..

ναι βουλιτσα μου τα ξημερωματα με το ζορι σηκωθηκα απο το κρεβατι να κανω γαλα...μαλλον πιαστικα...δεν θελω να σκεφτομαι αν ειναι κατι αλλο γιατι ζητω που καηκαμε...η μαμα ακομα κρεβατωμενη ειναι...

ααα με ειχες ρωτησει πιο γαλα δινω ...το milupa aptamil ec...για κολικους ειναι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ποπακι κ εγω αυτο εδινα στον γιο μου αλλα δεν του εκανε τπτ...τωρα σ αυτες δινω το αλμιρον το κομφορτ 1...κ καμια σχεση με τον γιο μου,ειναι πολυ πιο ηρεμες...αλλα εχει να κανει κ με το παιδι νομιζω...αλλα κανουν κολικους αλλα δεν κανουν ή κανουν ήπιους..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

οχι της αρεσει παρα πολυ το μπανιο ...!! οταν την ξεντυνουμε γραντζουνιεται...
γρατσουνιεται κ εμενα!! κλαιει η δικη σου στο μπανιο?? εμας μας ακουει ολο το τετραγωνο!!

κ εμενα πονεσε η μεση κ η πλατη μου! βγαλτην για 2 λεπτα αν παρει αερα;)

φευγω

Βρε κοριτσακια μου λιμαρετε'τους λιγο τα νυχακια να μη γρατζουνιοιυνται τα καημενα!!

Εγω δεν της εβαλα καθολου γαντακια, στην αρχη τα χερακια τα ειχαμε μεσα στα μανικια, τωρα οποτε χρειαστει κανουμε μανικιουρ!!!:lol::lol:

Εχω κατι λιμες πολυ μικρες χαρτινες, τις ειχα παρει απο τζαμπο μεσα σε ενα τσαντακι σετ με νυχοκοπτη ψαλιδακι βουρτσα.Φοβαμαι ομως να της τα κοψω γιατι σε καποιο αγορι ειχα κοψει και λιγο κρεατακι!!!:(:(

Περιμενω να φουσκωσει η ζυμη για να φτιαξω πιτες για σουβλακια!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βρε κοριτσακια μου λιμαρετε'τους λιγο τα νυχακια να μη γρατζουνιοιυνται τα καημενα!!

Εγω δεν της εβαλα καθολου γαντακια, στην αρχη τα χερακια τα ειχαμε μεσα στα μανικια, τωρα οποτε χρειαστει κανουμε μανικιουρ!!!:lol::lol:

Εχω κατι λιμες πολυ μικρες χαρτινες, τις ειχα παρει απο τζαμπο μεσα σε ενα τσαντακι σετ με νυχοκοπτη ψαλιδακι βουρτσα.Φοβαμαι ομως να της τα κοψω γιατι σε καποιο αγορι ειχα κοψει και λιγο κρεατακι!!!:(:(

Περιμενω να φουσκωσει η ζυμη για να φτιαξω πιτες για σουβλακια!

αννα μου κ σκευτομουν προλίγο, "σαββατο σήμερα,η αννα παλι σουβλακι κατασταση θα ετοιμαζει!!!":lol::lol::lol::lol: καλή όρεξη!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστω Αναστασακι!! μολις φαγαμε!!

Μπιφτεκια, πιτουλες, πατατες τηγανιτες κομμενες σα σπιρτοξυλα και μια σαλτσα παλι του Καλιδη με γιαουρτι και μουσταρδα, ωραια ηταν!!

Διαφημίσεις

Ερημιες!

Και αυριο φανταζομαι ολες θα βολταρετε..

Γεια σου Βουλα μου εμεις εδω τρωμε κι ευελπιστω να πεσει νωρις για υπνο!

Αυριο αν ειναι καλος ο καιρος ναι σκεφτομαι να παμε για καφε!

Γειτονισσα να χαιρεσαι τον αντρα σου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια εχω ενα προβλημα!!!!!! Οσες ξερετε πειτε!!!!!!

Πηρα την παιδιατρο πριν απο 3ωρες κ της ειπα οτι η μπεμπα κανει 4 φορες την μερα κακα με την βοηθεια απο το γαλα το frisolac comfort. Μου λεει αν ειναι να της δινεις ξενο πχ δυο φορες τη μερα δωσε της μια απο το comfort κ μια το κανονικο... Ωραια πηρα λοιπον κ της εκανα το απλο... την θηλασα πρωτα εννοειτε κ αφου πεινουσε κ δεν ηθελε αλλο στηθος την εκανα το ξενο το απλο. Πνιγοταν ρε σεις και δεν το ηθελε γιατι την ερχοταν πολυ στο στομα. Το αλλο το comfort ηταν πιο πηχτο κ τωρα με αυτο δεν το θελει ρουφαει κ πνιγεται.... Γνωριζεται κατι??????? αχ ησυχια δεν θα βρω... Το στηθος τα ρουφαει κ τα δυο τα ξεζουμιζει κ μετα πειναει κ θελει κ ξενο!το βραδυ μονο αυτο. αλλα γιαι ετσι με το γαλα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα, μηπως τρεχει πολυ η θηλη??

Αν δοκιμαζες με αλλες θηλες? της κικο ειναι πολυ αργες.

ρε συ εχει πολυ μικρη ροη.... ειναι τα καινουρια μπιμπερο που πηρα τα tommee tippee... το comfort για την δισκοιλιοτητα ηταν πηχτουτσικο κ δεν πνιγοταν τωρα με το απλο πνιγεται...με την ιδια θηλη. Ουφ θα σκασω ρε συ!!!!!!! Και το στηθος μου δεν εχει γαλα...σαν λαπας ειναι κ τα παταω μετα απο ωρες κ βγαζουν το πολυ 50-60μλ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ρε συ εχει πολυ μικρη ροη.... ειναι τα καινουρια μπιμπερο που πηρα τα tommee tippee... το comfort για την δισκοιλιοτητα ηταν πηχτουτσικο κ δεν πνιγοταν τωρα με το απλο πνιγεται...με την ιδια θηλη. Ουφ θα σκασω ρε συ!!!!!!! Και το στηθος μου δεν εχει γαλα...σαν λαπας ειναι κ τα παταω μετα απο ωρες κ βγαζουν το πολυ 50-60μλ!

Για αποψε εχει φαει? να μιλαγες αυριο παλι με την παιδιατρο, δεν εχω παρει ποτε γαλα για κολικους και δεν ξερω πως ειναι.Ειναι τοσο πιο πηχτο απο το κανονικο, ωστε να εχει τοση διαφορα??

Στην αρχη του γευματος μονο πνιγεται η σε ολη τη διαρκεια?? θελω να πω οτι αν ειναι στην αρχη μονο θα ειναι απο τη λαιμαργια της, ετσι κανει και εμενα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...