Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ Δωρα απο την πρωτη μερα στην κλινικη εμενα τρωει τα χερια της! νομιζω της το μαθανε εκει οι κοπελες για να μην κλαιει οταν την αλλαζαν, ετσι μου ειπε η παιδιατρος! ολη την ωρα στο στομα τα εχει κ ρουφαει! κακια συνηθεια, ευτυχως με την πιπιλα το κοβει σιγα σιγα!

εγω κοριτσια ουτε 20 μερες δεν αντεξα να θηλασω αποκλειστικα. δεν πειραζει, κ το ξενο καλο ειναι, αρκει η μαμα να μην ειναι μεσα στα νευρα συνεχεια!

αυριο εκτος απροοπτου θα βγω για καφε, το περιμενω πως κ πως μιλαμε, εχω λαλησει μεσα!!!!

Εμενα να φανταστεις μου ειπε ο αντρας μου να παμε σουπερ μαρκετ και χαρηκα τοσο που θα βγω εστω κ εκει!!! Τωρα σκεφτομαι πως θα παρω την μικρη,στο καροτσι ή στο χαζο μαρσιπο που εχω...:confused::confused:

Και το καροτσι να πω την αλήθεια δυσκολο ειναι βαλε βγαλε στο αυτοκινητο...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλήθεια ρε κι εγω κουραστηκα...αν μια ωρα με μιαμιση θελει να τρωει... Δεν ξερω... και το ξενο καλο ειναι!!! Η παιδιατρος μου ειπε οτι πλεν το μωρο δεν παιρνει αντισωματα απο την μαμα τα εχει ηδη παρει στους δυο μηνες!Αλλα μου ειπε να μην σταματησω τον θηλασμο δεν ειναι υπερ του να τον κοψω δηλ.

Αχ ποιο εχεις Αναστασακι μου?ειναι πολλοι τυποι γι'αυτο!

Αχ Ποπη μου σε τι αλμα βρισκονται ηθελα να ξερα?? Μαραθωνιος ειναι αυτο!!!:tongue::tongue:

Κοριτσια εσας αρχισαν να τρωνε τα χερια τους?Εμενα με το που ανακάλυψε οτι εχει χερια εδω και λιγο καιρο όλο στο στομα τα βαζει και στο προσωπο!!! Τα εχεο ολο σαλιωμενα η βρωμιλου!!!:lol:

δωρα μου δεν νομιζω να ειναι ετσι οπως τα λεει η γιατρος σου...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εμενα να φανταστεις μου ειπε ο αντρας μου να παμε σουπερ μαρκετ και χαρηκα τοσο που θα βγω εστω κ εκει!!! Τωρα σκεφτομαι πως θα παρω την μικρη,στο καροτσι ή στο χαζο μαρσιπο που εχω...:confused::confused:

με το αυτοκινητο εχεις δικιο, ειναι δυσκολο! εμεις ευτυχως μενουμε κεντρο οποτε με το καροτσακι θα τη βγαζω παντα! δεν μου πολυαρεσει το μαρσιπο κ δεν πηρα!

αυτοκινητο πιστευω ελαχιστες φορες θα χρειαστουμε, μονο αν παμε στο χωριο καμια βολτα!

BJVqp3.png

ουτε στο μπαλκονι??:(

ουτε...απο χθες το λεω αλλα δεν τολμαω...δεν ξερω γιατι...

αχ Δωρα απο την πρωτη μερα στην κλινικη εμενα τρωει τα χερια της! νομιζω της το μαθανε εκει οι κοπελες για να μην κλαιει οταν την αλλαζαν, ετσι μου ειπε η παιδιατρος! ολη την ωρα στο στομα τα εχει κ ρουφαει! κακια συνηθεια, ευτυχως με την πιπιλα το κοβει σιγα σιγα!

εγω κοριτσια ουτε 20 μερες δεν αντεξα να θηλασω αποκλειστικα. δεν πειραζει, κ το ξενο καλο ειναι, αρκει η μαμα να μην ειναι μεσα στα νευρα συνεχεια!

αυριο εκτος απροοπτου θα βγω για καφε, το περιμενω πως κ πως μιλαμε, εχω λαλησει μεσα!!!!

γωγω μου και μενα τα τρωει τα χερια της ( τα γαντακια δλδ) ηθελα νρωτησω κιολας μεχρι ποτε θα φοραμε τα γαντακια?? κ πιπιλα παιρνει μονο οταν πειναει μεχρι να ετοιμασω το γαλα της...

χα χα χα εμενα με θηλασε αποκλειστικα για 1 μηνα το θηλαστρο...

ααα γωγω οποτε μπορεις στειλε κ μενα μειλ[email protected]

Αλήθεια ρε κι εγω κουραστηκα...αν μια ωρα με μιαμιση θελει να τρωει... Δεν ξερω... και το ξενο καλο ειναι!!! Η παιδιατρος μου ειπε οτι πλεν το μωρο δεν παιρνει αντισωματα απο την μαμα τα εχει ηδη παρει στους δυο μηνες!Αλλα μου ειπε να μην σταματησω τον θηλασμο δεν ειναι υπερ του να τον κοψω δηλ.

Αχ ποιο εχεις Αναστασακι μου?ειναι πολλοι τυποι γι'αυτο!

Αχ Ποπη μου σε τι αλμα βρισκονται ηθελα να ξερα?? Μαραθωνιος ειναι αυτο!!!:tongue::tongue:

Κοριτσια εσας αρχισαν να τρωνε τα χερια τους?Εμενα με το που ανακάλυψε οτι εχει χερια εδω και λιγο καιρο όλο στο στομα τα βαζει και στο προσωπο!!! Τα εχεο ολο σαλιωμενα η βρωμιλου!!!:lol:

δωρακι κ εσυ στειλε μου θελω να σας δω!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ουτε...απο χθες το λεω αλλα δεν τολμαω...δεν ξερω γιατι...

γωγω μου και μενα τα τρωει τα χερια της ( τα γαντακια δλδ) ηθελα νρωτησω κιολας μεχρι ποτε θα φοραμε τα γαντακια?? κ πιπιλα παιρνει μονο οταν πειναει μεχρι να ετοιμασω το γαλα της...

χα χα χα εμενα με θηλασε αποκλειστικα για 1 μηνα το θηλαστρο...

ααα γωγω οποτε μπορεις στειλε κ μενα μειλ[email protected]

δωρακι κ εσυ στειλε μου θελω να σας δω!!

θα σου στειλω σε λιγο!!

εγω γαντακια δεν της φοραω καθολου, τα βαζει στο στομα κ τρωει τριχες μετα:rolleyes:

καλε βγαλε το μωρο στη βεραντα , τι θα παθει???

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

αυτο το θεμα εχω κ εγω δεν ξερω με τι να την βγαλω αφου το καροτσι δεν το θελει...κ αν κλαιει?? τα χερια μου δεν αντεχουν αγκαλια κ στην βολτα...να ενας λογος που φοβαμαι να την βγαλω βολτα...

B4Itp2.png

θα σου στειλω σε λιγο!!

εγω γαντακια δεν της φοραω καθολου, τα βαζει στο στομα κ τρωει τριχες μετα:rolleyes:

καλε βγαλε το μωρο στη βεραντα , τι θα παθει???

ααα δεν γραντζουνιεται?? εμενα οταν της τα βγαζω για να κανουμε μπανιο το μαδαει το προσωπακι της...

δεν φοβαμαι μην παθει το μωρο αλλα εγω,,,δεν αντεχω να την εχω αγκαλιαααααα ποναωωωωωωωωωωωω

B4Itp2.png

εμεις σημερα θα παμε στο εξοχικο μαζι μας και ο μπεμπης:P.... θα φυγουμε σε λιγο... για αυτο φιλες μου τα λέμε αυριο... φιλια καλο και ησυχο βράδυ σε ολες σας...

φιλακια πολλα νικουλα μου καλα να περασετε οικογενειακως!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Ποπη σου εστειλα!!

Νικη καλα να περασετε!!!

παω να φαω καλο μεσημερι!!

ωραια οταν θα παω στο pc του αντρα μου θα μπω να σας δω!! ευχαριστω και εγω μολις βρω χρονο θα σου στειλω!!

δωρακι περιμενω εσενα μειλ!!

B4Itp2.png

ααα δεν γραντζουνιεται?? εμενα οταν της τα βγαζω για να κανουμε μπανιο το μαδαει το προσωπακι της...

δεν φοβαμαι μην παθει το μωρο αλλα εγω,,,δεν αντεχω να την εχω αγκαλιαααααα ποναωωωωωωωωωωωω

γρατσουνιεται κ εμενα!! κλαιει η δικη σου στο μπανιο?? εμας μας ακουει ολο το τετραγωνο!!

κ εμενα πονεσε η μεση κ η πλατη μου! βγαλτην για 2 λεπτα αν παρει αερα;)

φευγω

BJVqp3.png

ποπη σου εστειλα μειλ!!!!!!!! Προχθεσινη φωτο

οκ ευχαριστω να μπω να σας δω να χαρω!!!μολις βρω χρονο θα σου στειλω κ εγω φρεσκιες φωτο!!

B4Itp2.png

γρατσουνιεται κ εμενα!! κλαιει η δικη σου στο μπανιο?? εμας μας ακουει ολο το τετραγωνο!!

κ εμενα πονεσε η μεση κ η πλατη μου! βγαλτην για 2 λεπτα αν παρει αερα;)

φευγω

οχι της αρεσει παρα πολυ το μπανιο ...!! οταν την ξεντυνουμε γραντζουνιεται...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...