Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δηλαδη να μν το πιεσω να βγαλει το επιπλέον γαλα;

ρωταω το ιδιο αλλα τωρα πλεον να μην το πιεζω;;;

το ενα στηθος ειναι λίγο μεγαλυτερο απο το αλλο.

ζυγισου πρωτα εσυ και μετα ζυγησου κρατωντας το μωρο. εγω ετσι εκανα...

Εγω τις πρωτες μερες που ηταν και πρησμενο, το πιεζα 2-3 φορες την ημερα.Τωρα δεν το πιεζω καθολου.

Η παιδιατρος παντως μου ειπε να μην πιεζω γτ οσο πιεζω αυτο τοσο παραγει...Απλα να φοραω κατι σφυχτο.

Εσενα ειναι πρησμενα ή οχι.Εμενα αν και βγαζουν(μην φανταστεις τρελη ποσοτητα), ειναι λαπας..Βασικα και αυτο που βγαζει ειναι σαν το πρωτογαλα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω τις πρωτες μερες που ηταν και πρησμενο, το πιεζα 2-3 φορες την ημερα.Τωρα δεν το πιεζω καθολου.

Η παιδιατρος παντως μου ειπε να μην πιεζω γτ οσο πιεζω αυτο τοσο παραγει...Απλα να φοραω κατι σφυχτο.

Εσενα ειναι πρησμενα ή οχι.Εμενα αν και βγαζουν(μην φανταστεις τρελη ποσοτητα), ειναι λαπας..Βασικα και αυτο που βγαζει ειναι σαν το πρωτογαλα..

οχι δεν ειναι πρησμενα, απλα το ενα ειναι λιγο πιο μεγαλο και βγαζει περισσοτερη ποσοτητα γαλα απο το αλλο(πολυ λιγη βασικα).

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

οχι δεν ειναι πρησμενα, απλα το ενα ειναι λιγο πιο μεγαλο και βγαζει περισσοτερη ποσοτητα γαλα απο το αλλο(πολυ λιγη βασικα).

εε αφου δεν ειναι πρησμενα, μην τα πατας τοτε.

Να σε ρωτησω, ο μικρος σου, πριν κοιμηθει το βραδυ ποσο τρωει και κοιμαται τοσο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις γενικη στο σπιτι κ η μπεμπα καθεται στον καναπε κ βγαζει φωνηεντα!! πιο ησυχη ηταν χθες που ξεκινησαμε το γαλα για κολικους αλλα ενω μου εκανε κακα παντα καθε φορα που ετρωγε, τωρα εκανε 1 φορα στα 4 γευματα!

εγω προσπαθησα να τη ζυγισω αλλα στη ζυγαρια μας δυσκολο! μου βγαινει 5 κιλα, πολλα ειναι ομως, πριν 10 μερες ηταν 4 αρα λαθος τη ζυγιζω!

Καλημέρα Γωγώ μου καλυτερα πατε ε?Μια χαρα κυρια η δικιά σου η δικιά μου μονη της καθεται το πολυ μιση ωρα!

Εχω γεννηθει και εχω μεγαλωσει στην Αθηνα στο Βυρωνα και ουτε να τη βλεπω ζωγραφιστη δε θελω πια!!!

Το μονο που ζηλευω ειναι τα μαγαζια με τις καλες τιμες στα ρουχα και με την ποικιλια!:-):-)

Χιλια δικια εχεις κι εγω μονο για τα μαγαζια θα ερχομουν;)!

δηλαδη να μν το πιεσω να βγαλει το επιπλέον γαλα;

ρωταω το ιδιο αλλα τωρα πλεον να μην το πιεζω;;;

το ενα στηθος ειναι λίγο μεγαλυτερο απο το αλλο.

ζυγισου πρωτα εσυ και μετα ζυγησου κρατωντας το μωρο. εγω ετσι εκανα...

Όχι Νικάκι μου μην ασχολεισαι πια καθολου με το στηθος σου αστο μονο αν σε ποναει πολυ βγαλε λιγο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Παντως πρέπει να ομολογησω κάτι.... Οι μανάδες είναι οι καλύτεροι λοκατζήδες ε??? Ολα με το ενα χερι μπορουν να τα κανουν αν εχουν αγκαλιά το μωρο!! Εκπαιδευση οχι αστεια!!!

Κοριτσια θελω να αγορασω μαρσιπο μιας κ αυτο που εχω δεν με βολευει(ενα της chicco).Τα baby bjorn ειναι καλα,ξερετε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εε αφου δεν ειναι πρησμενα, μην τα πατας τοτε.

Να σε ρωτησω, ο μικρος σου, πριν κοιμηθει το βραδυ ποσο τρωει και κοιμαται τοσο?

πάνατα του κάνω 150 μλ αλλα δεν το τρωει όλο κάποτε, αφηνει 20 μλ ή πιο λιγο ή πιο πολυ

Καλημέρα Γωγώ μου καλυτερα πατε ε?Μια χαρα κυρια η δικιά σου η δικιά μου μονη της καθεται το πολυ μιση ωρα!

Χιλια δικια εχεις κι εγω μονο για τα μαγαζια θα ερχομουν;)!

Όχι Νικάκι μου μην ασχολεισαι πια καθολου με το στηθος σου αστο μονο αν σε ποναει πολυ βγαλε λιγο.

θα ερθουν στα ισα τους ομως;;; οχι και να μεινω με ενα μεγαλο και ενα μικρο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Πόπη μου αστην για λιγο στον Σάββα τι θα πάθει μωρε αν την κρατήσει?? Υπομονη βρε αγαπη μου. Η μαμα σου δεν μπορει να ερθει λιγο?? Για τα κακα τι να σου πω δεν ξέρω!!

H μαμα μου ειναι αποτελειωμενη στο κρεβατι δωρακι μου με την μεση της ,,,την αποτελειωσα την καημενη απο τον οκτωμβριο να μας κοιταει...ο σαββας πλεον την παιρνει για καμια ωρα αλλα θελει να ειμαι κ εγω μαζι του γιατι φοβαται..αρα ειναι σαν να μην την παιρνει,,,:-(:-(

σονια μου δεν μοιαζουν τα αγορια μου μεταξυ τους,ο μεγαλος μου γιος ειναι απο τον πρωτο μου γαμο και μοιαζει στο πρωην αντρα μου,ο μικρος μοιαζει στο πατερα του στον αντρα μου τωρα!!ελπιζω να μην σε μπερδεψα:rolleyes:

ποπη μου να παρεις τον παιδιατρο να του πεις για τα κακα μπορει να σου αλλαξει το γαλα,δοκιμασε να της δωσεις και τσαι κιντερτε βοηθα λιγο!!!

εφακη μου τελικα χθες τα ξημερωματα με βομβαρδισε με κακα 2 φορες!!εβγαλε πολυ πραμα λερωσαμε κ τις φορμουλες μας!!

Πόπη σου έστειλα email.

Δεν μπορεί να την κρατήσει λίγο ο άντρας σου? Χρειάζεσαι και εσύ λίγο ήσυχο χρόνο μόνο για εσένα. Για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό σου. Και εμένα ο σύζυγος το πρώτο δεν το κρατούσε καθόλου. Και μέχρι να στρώσουμε λίγο με το θηλασμό τα είχα δεί όλα. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου και όποτε κοιμόταν το μωρό για λίγο το άφηνα και κοιμόμουν και εγώ. Τώρα στο δεύτερο τα μεσημέρια κοιμάτε δεν κοιμάτε το μωρό το ταίζω και του το αφήνω για να ηρεμίσω καμιά ώρα και εγώ-την ώρα που κοιμάτε και ο μεγάλος. Και έτσι το μεσημέρι έχει νεκρική σιγή το σπίτι μας. Γιατί αν ξυπνήσει και ο ταλιμπάν μετά άντε να την βγάλει η δόλια μάνα μέχρι το βράδυ που θα ξανακοιμηθεί.

Βλέπω ότι δεν είναι καμία μέσα τώρα. Παρασκευή βράδυ βγήκατε καλέ όλες έξω?

Ο γιος κοιμήθηκε, η μπέμπα ετοιμάζεται να φάει και να ξανακοιμηθεί, ο μπαμπάς βλέπει αγώνα και η μαμά θα πάρει το ωραίο της βιβλίο για να χαλαρώσει. Ελπίζω άυριο να έχει όμορφη μέρα για να πάμε όλες βόλτα. Και βγάλτε τα μωρά σας βόλτα μην φοβάστε δεν παθαίνουν τίποτα. Ίσα ίσα που ηρεμούν στην βόλτα και μετά είναι πιο βολικά.

Καληνύχτα κορίτσια.

σονια μου καλημερα δεν μπηκα ακομα να δω τα μειλ!! μολις μπω θα σου πω!!

καλημερα κοριτσακια μου,

Αννουλα τι ομορφη οικογενεια ειναι αυτη να ειστε παντα καλα κι ευτυχισμενοι κι απο οτι βλεπω τα παιδια τα εχετε μοιρασει ο μεγαλος μοιαζει σε σενα, ο μικρος στον αντρα σου και η μπεμπα και στους δυο, τελειος συνδυασμος

Σονια κι εσεις ειστε επισης μια υπεροχη οικογενεια νομιζω οτι ο γιος σου σου μοιαζει ενω η μικρη μοιαζει στον μπαμπα της

Δωρακι μου τι κουκλα ειναι αυτη φτου φτου σκορδα να σας ζησει και να εινα παντα γερη και καλοτυχη

Ποπη μου απο οτι ξερω τα μωρα οταν πινουν ξενο γαλα πρεπει να ενεργουνται καθε μερα παρε ενα τηλ τον παιδιατρο να του το πεις μπορει να χρειαστει να σου δωσει βρεφικο υποθετο ή να σου αλλαξει το γαλα, οπως λεει και η εφη το κιντερντε βοηθαει, επισης βαλτην στο καροτσι αφου θα την εχεις ταισει και αλλαξει και πηγαινε την μια βολτα να ηρεμησεις εσυ να ηρεμησει και η μικρη και εαν σου κλαιει στην αρχη μην πανικοβληθεις στο καροτσι θα ηρεμησει με το κουνα κουνα και θα αποκοιμηθει

μελινακι μου γλυκο εχω φοβια δεν βασιζομαι στον εαυτο μου να την βγαλω μονη μου,,,αλλο καινουργιο κουσουρι μου και αυτο...

Καλημέρα σε όλες τις φιλεναδομανουλες!!

Βλέπω οτι δεν ειναι καμια εδω...

Εμεις χτες σχετικα καλο βραδυ ειχαμε...Κοιμηθηκε 23.45 με 5 και μετα ξυπνησε 8.15 και 10.15.... Οσο για τα κακακια μας χτες εκανε 4 φορες!! Με το ξενο που της εδωσα μια φορα την μερα εστρωσε μαλλον...

Ο καιρός είναι πολυ ωραιος και εγω μονη στο σπιτι,τα νευρα μου(καλα εχω κ το μωρο δεν ειμαι μονη!). Ο αντρας μου ειναι παλι στο γραφειο,τον εφαγε η δουλεια ρε κοριτσια!! Ειπα κι εγω εχουμε ενα Σαβ/κο αλλα που......

αχ μια απο τα ιδια δωρακι μου,,,ολο στο γραφειο του ειναι...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια σημερα δεν σας προλαβαινω καθολου! εχω δουλειες κ ο μικρος εχει γκρινια κ θελει συνεχεια αγκαλια! εκει που λεω πως στρωνουμε παλι τα ιδια! τρωει ανα 2 ωρες!! εχω κουραστει η αληθεια...:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παντως πρέπει να ομολογησω κάτι.... Οι μανάδες είναι οι καλύτεροι λοκατζήδες ε??? Ολα με το ενα χερι μπορουν να τα κανουν αν εχουν αγκαλιά το μωρο!! Εκπαιδευση οχι αστεια!!!

Κοριτσια θελω να αγορασω μαρσιπο μιας κ αυτο που εχω δεν με βολευει(ενα της chicco).Τα baby bjorn ειναι καλα,ξερετε??

δωρακι εγω το εχω ειναι το καλύτερο πιστευω! το εχω χρησιμοποιησει. μια φιλη ειχε της chicco κ της βγηκε η μεση, εκει που ειμασταν βόλτα πηγαμε επι τοπου κ αγορασε εναν babyjorn καμια σχεση! κ το μωρο ακουμπα πανω σου οχι σε πλαστικο.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

ποπακι μου καινουργιο ειναι τωρα αυτο που φοβασαι?? η 1η φορα ειναι μετα θα συνηθισεις!! μην πας μακρια ειπαμε!!

γεωργια μια χαρα το μωρακι σου στα κιλακια! φτου φτου!!!

αννα με λιγωσες κ πειναωωωωωωωωωω!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ποπακι μου καινουργιο ειναι τωρα αυτο που φοβασαι?? η 1η φορα ειναι μετα θα συνηθισεις!! μην πας μακρια ειπαμε!!

γεωργια μια χαρα το μωρακι σου στα κιλακια! φτου φτου!!!

αννα με λιγωσες κ πειναωωωωωωωωωω!!!!!!

ναι αναστασουλα μου αστα να πανε...δεν βασιζομαι στον εαυτο μου κ φοβαμαι..κ στο μπαλκονι ακομα φοβαμαι...τι επαθα δεν ξερω....

κλεισουρα στην εγκυμοσυνη κλεισουρα κ τωρα,,,μονο σε ενα σαραντισμο βγηκαμε...

υπομονη κ εσεις αναστασια μου...μαλλον βρισκεται σε αλμα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι αναστασουλα μου αστα να πανε...δεν βασιζομαι στον εαυτο μου κ φοβαμαι..κ στο μπαλκονι ακομα φοβαμαι...τι επαθα δεν ξερω....

ουτε στο μπαλκονι??:(

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια σημερα δεν σας προλαβαινω καθολου! εχω δουλειες κ ο μικρος εχει γκρινια κ θελει συνεχεια αγκαλια! εκει που λεω πως στρωνουμε παλι τα ιδια! τρωει ανα 2 ωρες!! εχω κουραστει η αληθεια...:(

Αλήθεια ρε κι εγω κουραστηκα...αν μια ωρα με μιαμιση θελει να τρωει... Δεν ξερω... και το ξενο καλο ειναι!!! Η παιδιατρος μου ειπε οτι πλεν το μωρο δεν παιρνει αντισωματα απο την μαμα τα εχει ηδη παρει στους δυο μηνες!Αλλα μου ειπε να μην σταματησω τον θηλασμο δεν ειναι υπερ του να τον κοψω δηλ.

δωρακι εγω το εχω ειναι το καλύτερο πιστευω! το εχω χρησιμοποιησει. μια φιλη ειχε της chicco κ της βγηκε η μεση, εκει που ειμασταν βόλτα πηγαμε επι τοπου κ αγορασε εναν babyjorn καμια σχεση! κ το μωρο ακουμπα πανω σου οχι σε πλαστικο.

Αχ ποιο εχεις Αναστασακι μου?ειναι πολλοι τυποι γι'αυτο!

Αχ Ποπη μου σε τι αλμα βρισκονται ηθελα να ξερα?? Μαραθωνιος ειναι αυτο!!!:tongue::tongue:

Κοριτσια εσας αρχισαν να τρωνε τα χερια τους?Εμενα με το που ανακάλυψε οτι εχει χερια εδω και λιγο καιρο όλο στο στομα τα βαζει και στο προσωπο!!! Τα εχεο ολο σαλιωμενα η βρωμιλου!!!:lol:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αχ Δωρα απο την πρωτη μερα στην κλινικη εμενα τρωει τα χερια της! νομιζω της το μαθανε εκει οι κοπελες για να μην κλαιει οταν την αλλαζαν, ετσι μου ειπε η παιδιατρος! ολη την ωρα στο στομα τα εχει κ ρουφαει! κακια συνηθεια, ευτυχως με την πιπιλα το κοβει σιγα σιγα!

εγω κοριτσια ουτε 20 μερες δεν αντεξα να θηλασω αποκλειστικα. δεν πειραζει, κ το ξενο καλο ειναι, αρκει η μαμα να μην ειναι μεσα στα νευρα συνεχεια!

αυριο εκτος απροοπτου θα βγω για καφε, το περιμενω πως κ πως μιλαμε, εχω λαλησει μεσα!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...