Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα εδω κι εγω περιμενω την κουμπαρα μου απο Βεροια για να μεινει μαζι μας 3 μερουλες ο γιος μου την περιμενει πως και πως τη νονα του.

Οσο για υπνο τελεια 12 με 5.30 και μετα 9.30 σουπερ η κορακλα μου.

Μπράβο ρε κοπέλα μου πολύ χαιρομαι!!!!

Αχ ήθελα να σου πω...χτες μετα που αφησα γα κανενα 5ωρο το στηθος μου κ ειχε μαζεψει γαλα λεω για να βγαλω με το θηλαστρο να δω ποσο βγαζω απο το ενα στηθος... με το ζορι εβγαλα 50μλ ρε συ το πιστευεις?? Ειναι νορμαλ? Και μετα ειχε γινει σαν ζελε το ζιζι ειχε αδειασει τελειως....κ λεω καλα μονο τοσο??:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

γεωργια μου τωρα πια δεν θηλαζω το μπεμπη γιατι εχει μειωθει κατα πολύ το γαλα μου το στηθος μου πλέον δεν φουσκονει, γαλα οταν το πιεσω βγαζει, ποτε περιπου σταματα τελειος?

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ τι καλα, πανω κατω τα ιδια ωραρια εχουν τα μπουμπουκια μας!

Νικη, εχω να θηλασω 3εβδ αν θυμαμαι καλα και ακομα το στηθος βγαζει αν το πιεσω.Απο την στιγμη που δεν θηλαζεις, να φορας παντα σουτιεν και οσο πιο σφυχτο γινεται.Μην το αφηνεις ελευθερο, μην το πατας και περιορισε τα υγρα που πινεις..Στα λεω γτ προχθες αυτο ρωτουσα και εγω στην παιδιατρο..

Δωρα, με το θηλαστρο οταν θηλαζα και εγω δεν εβγαζα γαλα..50μλ με το ζορι.Το μωρο ομως ετρωγε μια χαρα.Μην συγκρινεις το θηλαστρο με αυτο που τραβαει το μωρο.Καμια σχεση...Η μπουμπου σου μια χαρα χορταινει, αλλα καλα κανεις και της δινεις και ξενο αφου εχει προβλημα με τα κακα, θα την βοηθησει.Και θα κοιμαται και λιγο παραπανω το βαμπιρακι σου..:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Και μην κοιτας εμας..Η δικια μου ειναι πολυ φαγανη.Τρωει παραπανω απότι τρωνε τα δικα σας και ειναι ενα μηνα μικροτερη οπως λες και εσυ.Εβαλε ενα κιλο τον πρωτο μηνα?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Εγω ειμαι σπιτι με την μπεμπα, ψηνω μπιφτεκια, βραζω χορτα για εμας και μακαρονακια <<μπομπ μαστορας>> για τα παιδια!!

Τι κανετε??

Εχουμε πολυ ωραια μερα σημερα εδω, μυρισε Ανοιξη επιτελους!!

Δωρα μου, θα βρειτε χρονο με τον αντρα σου, κανε το σταυρο σου που εχει δουλεια και να ειναι καλα να δουλευει.Οι περισσοτεροι καθονται στις μερες μας.Ο αντρας μου εκει που δουλευε στο γραφειο απο το πρωι μεχρι το βραδυ, τωρα καθεται εκει μονο και μονο για να περιμενει τα παιδια να σχολασουν...:(:(

Ευτυχως τουλαχιστον που ειχε κανει κουμαντο και δε χρωσταμε πουθενα, κατι ειναι και αυτο!! και αθλειται κιολας! να τωρα παιζει τεννις με ενα φιλο του, περιμενοντας τον μεγαλο που κανει μαθημα τεννις και τον μικρο που ειναι στα αγγλικα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μπράβο ρε κοπέλα μου πολύ χαιρομαι!!!!

Αχ ήθελα να σου πω...χτες μετα που αφησα γα κανενα 5ωρο το στηθος μου κ ειχε μαζεψει γαλα λεω για να βγαλω με το θηλαστρο να δω ποσο βγαζω απο το ενα στηθος... με το ζορι εβγαλα 50μλ ρε συ το πιστευεις?? Ειναι νορμαλ? Και μετα ειχε γινει σαν ζελε το ζιζι ειχε αδειασει τελειως....κ λεω καλα μονο τοσο??:confused:

Δωρα μου δε ξερω αν το εχω ξαναπει εγω στο γιο μου δεν μπορουσα να βγαλω με το θηλαστρο ενω στη μπεμπα εβγαζα πολυ στο μαιευτηριο.Εχει σχεση με το θηλαστρο τον τροπο που βγαζεις και καμια φορα γυναικες που εχουν πολυ γαλα οπως εγω στο γιο μου το θηλαστρο δε βγαζει.Μην απογοητευεσαι αν δεν ειχες γαλα το μωρο θα ηταν ανησυχο θα εκλαιγε και το σπουδαιοτερο δε θα επαιρνε βαρος εγω εχω τη ζυγαρια σπιτι τη ζυγιζω μια φορα την εβδομαδα παιρνει 259γρ και πανω αρα ολα καλα.Α σου ειχα πει θα σου πω ποσο ειναι 4950!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα!!!!

γεωργια μου τωρα πια δεν θηλαζω το μπεμπη γιατι εχει μειωθει κατα πολύ το γαλα μου το στηθος μου πλέον δεν φουσκονει, γαλα οταν το πιεσω βγαζει, ποτε περιπου σταματα τελειος?

Καλημερα Νικη μου εμενα στο μηνα σταματησε τελειως αλλα εχω ακουσει και για γυναικες που το πιεζαν κι εβγαζε και μετα απο 1 χρονο και στο σεξ ετρεχε καμια σταγονα εμενα δε το εκανε ποτε ισως ειναι οργανικο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Εγω ειμαι σπιτι με την μπεμπα, ψηνω μπιφτεκια, βραζω χορτα για εμας και μακαρονακια <<μπομπ μαστορας>> για τα παιδια!!

Τι κανετε??

Εχουμε πολυ ωραια μερα σημερα εδω, μυρισε Ανοιξη επιτελους!!

Δωρα μου, θα βρειτε χρονο με τον αντρα σου, κανε το σταυρο σου που εχει δουλεια και να ειναι καλα να δουλευει.Οι περισσοτεροι καθονται στις μερες μας.Ο αντρας μου εκει που δουλευε στο γραφειο απο το πρωι μεχρι το βραδυ, τωρα καθεται εκει μονο και μονο για να περιμενει τα παιδια να σχολασουν...:(:(

Ευτυχως τουλαχιστον που ειχε κανει κουμαντο και δε χρωσταμε πουθενα, κατι ειναι και αυτο!! και αθλειται κιολας! να τωρα παιζει τεννις με ενα φιλο του, περιμενοντας τον μεγαλο που κανει μαθημα τεννις και τον μικρο που ειναι στα αγγλικα.

Καλημερα Αννα εγω κανω καρμποναρα σημερα και ο μικρος ψαροσουπα.

Εδω στην Αθηνα ολες οι εποχες ιδια μυριζουν:-(Αχ σας ζηλευω που ζειτε μακρια απο αστικα κεντρα κι αν βλεπετε και θαλασσα ακομα καλυτερα!Θελω κι εγω να παμε στο Ρεθυμνο στο χωριο μου!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις γενικη στο σπιτι κ η μπεμπα καθεται στον καναπε κ βγαζει φωνηεντα!! πιο ησυχη ηταν χθες που ξεκινησαμε το γαλα για κολικους αλλα ενω μου εκανε κακα παντα καθε φορα που ετρωγε, τωρα εκανε 1 φορα στα 4 γευματα!

εγω προσπαθησα να τη ζυγισω αλλα στη ζυγαρια μας δυσκολο! μου βγαινει 5 κιλα, πολλα ειναι ομως, πριν 10 μερες ηταν 4 αρα λαθος τη ζυγιζω!

BJVqp3.png

Καλημερα Αννα εγω κανω καρμποναρα σημερα και ο μικρος ψαροσουπα.

Εδω στην Αθηνα ολες οι εποχες ιδια μυριζουν:-(Αχ σας ζηλευω που ζειτε μακρια απο αστικα κεντρα κι αν βλεπετε και θαλασσα ακομα καλυτερα!Θελω κι εγω να παμε στο Ρεθυμνο στο χωριο μου!

Εχω γεννηθει και εχω μεγαλωσει στην Αθηνα στο Βυρωνα και ουτε να τη βλεπω ζωγραφιστη δε θελω πια!!!

Το μονο που ζηλευω ειναι τα μαγαζια με τις καλες τιμες στα ρουχα και με την ποικιλια!:-):-)

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εμεις γενικη στο σπιτι κ η μπεμπα καθεται στον καναπε κ βγαζει φωνηεντα!! πιο ησυχη ηταν χθες που ξεκινησαμε το γαλα για κολικους αλλα ενω μου εκανε κακα παντα καθε φορα που ετρωγε, τωρα εκανε 1 φορα στα 4 γευματα!

εγω προσπαθησα να τη ζυγισω αλλα στη ζυγαρια μας δυσκολο! μου βγαινει 5 κιλα, πολλα ειναι ομως, πριν 10 μερες ηταν 4 αρα λαθος τη ζυγιζω!

Α! καλο!!!

Της εβγαλες τα ρουχα για να τη ζυγισεις??

Μετρησου πρωτα εσυ και μετα παρτην αγκαλιτσα και ξαναζυγισου.

Α! καλο!!!

Της εβγαλες τα ρουχα για να τη ζυγισεις??

Μετρησου πρωτα εσυ και μετα παρτην αγκαλιτσα και ξαναζυγισου.

αυτο εκανα αλλα δεν εχω ηλεκτρονικη ζυγαρια οποτε δεν την εμπιστευομαι κ πολυ! δε νομιζω να εφτασε 5 κιλα!την αλλη Τριτη θα παμε παιδιατρο!

BJVqp3.png

Αχ τι καλα, πανω κατω τα ιδια ωραρια εχουν τα μπουμπουκια μας!

Νικη, εχω να θηλασω 3εβδ αν θυμαμαι καλα και ακομα το στηθος βγαζει αν το πιεσω.Απο την στιγμη που δεν θηλαζεις, να φορας παντα σουτιεν και οσο πιο σφυχτο γινεται.Μην το αφηνεις ελευθερο, μην το πατας και περιορισε τα υγρα που πινεις..Στα λεω γτ προχθες αυτο ρωτουσα και εγω στην παιδιατρο..

Δωρα, με το θηλαστρο οταν θηλαζα και εγω δεν εβγαζα γαλα..50μλ με το ζορι.Το μωρο ομως ετρωγε μια χαρα.Μην συγκρινεις το θηλαστρο με αυτο που τραβαει το μωρο.Καμια σχεση...Η μπουμπου σου μια χαρα χορταινει, αλλα καλα κανεις και της δινεις και ξενο αφου εχει προβλημα με τα κακα, θα την βοηθησει.Και θα κοιμαται και λιγο παραπανω το βαμπιρακι σου..:tongue:

δηλαδη να μν το πιεσω να βγαλει το επιπλέον γαλα;

Καλημερα Νικη μου εμενα στο μηνα σταματησε τελειως αλλα εχω ακουσει και για γυναικες που το πιεζαν κι εβγαζε και μετα απο 1 χρονο και στο σεξ ετρεχε καμια σταγονα εμενα δε το εκανε ποτε ισως ειναι οργανικο.

ρωταω το ιδιο αλλα τωρα πλεον να μην το πιεζω;;;

το ενα στηθος ειναι λίγο μεγαλυτερο απο το αλλο.

ζυγισου πρωτα εσυ και μετα ζυγησου κρατωντας το μωρο. εγω ετσι εκανα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...