Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω κ παλι κατι?? (χαχα ολο αποριες ειμαι!!)

ποτε αλλαζω νουμερο στο παμπερς?? τωρα φοραμε το 1, ποτε παιρνω το 2??

εμεις οταν γιναμε 4 κιλα πηραμε το 2, τωρα φοραμε το 3:tongue:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να ρωτησω κ παλι κατι?? (χαχα ολο αποριες ειμαι!!)

ποτε αλλαζω νουμερο στο παμπερς?? τωρα φοραμε το 1, ποτε παιρνω το 2??

ποσα κιλα ειναι το μωρο σου?Εμενα ειναι 4,5 και ειδη επρεπε να το εχω αλλαξει απο τα 4.Τωρα την κανει σημαδι στα μπουτακια και δεν κραταει καλα τα κακα της.Λερωνεται..Τελειωνει και αυτο το πακετο και παω στο 2.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εμεις οταν γιναμε 4 κιλα πηραμε το 2, τωρα φοραμε το 3:tongue:
ποσα κιλα ειναι το μωρο σου?Εμενα ειναι 4,5 και ειδη επρεπε να το εχω αλλαξει απο τα 4.Τωρα την κανει σημαδι στα μπουτακια και δεν κραταει καλα τα κακα της.Λερωνεται..Τελειωνει και αυτο το πακετο και παω στο 2.

πριν 10 μερες ηταν 4 κιλα!! τωρα δεν ξερω! μαλλον πρεπει να παρω κ εγω το 2!!:rolleyes:

BJVqp3.png

κοριτσια τα νευρα μου ειναι κουρελια,,,κλαιω δεν αντεχω αλλο...θελω μιση ωρα να ηρεμησει ο εγκεφαλος μου,,,και δεν μπορω να την βρω αυτην την μιση ωρα...μιση ωρα χωρις να σκεφτομαι τπτ...

η μικρη εχει να κανει κακα απο εχθες το μεσημερι στις 2 κλεισαμε δλδ πανω απο 24 ωρες ειναι φυσιολογικο εμεις που πινουμε ξενο γαλα?? να αρχισω να ανησυχω?? 2-3 φορες εκανε κανονικα με το καινουργιο γαλα...

κοριτσια κ εγω θελω να σας δω,,,οποια θελει ας στειλει στο [email protected]

ANNA MOY KOYΚΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!! ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ( ΑΝ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ) ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κοριτσια τα νευρα μου ειναι κουρελια,,,κλαιω δεν αντεχω αλλο...θελω μιση ωρα να ηρεμησει ο εγκεφαλος μου,,,και δεν μπορω να την βρω αυτην την μιση ωρα...μιση ωρα χωρις να σκεφτομαι τπτ...

η μικρη εχει να κανει κακα απο εχθες το μεσημερι στις 2 κλεισαμε δλδ πανω απο 24 ωρες ειναι φυσιολογικο εμεις που πινουμε ξενο γαλα?? να αρχισω να ανησυχω?? 2-3 φορες εκανε κανονικα με το καινουργιο γαλα...

ANNA MOY KOYΚΛΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ!! ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ( ΑΝ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ) ΓΕΡΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!

Πόπη μου αστην για λιγο στον Σάββα τι θα πάθει μωρε αν την κρατήσει?? Υπομονη βρε αγαπη μου. Η μαμα σου δεν μπορει να ερθει λιγο?? Για τα κακα τι να σου πω δεν ξέρω!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Έφη όντως τα αγόρια σου είναι ίδια μεταξύ τους και μοιάζουν στον άντρα σου!

Τυχερή έχεις τρεις φορές τον ίδιο άντρα!!! Χαχαχα

Και εσύ είσαι μια κούκλα!

σονια μου δεν μοιαζουν τα αγορια μου μεταξυ τους,ο μεγαλος μου γιος ειναι απο τον πρωτο μου γαμο και μοιαζει στο πρωην αντρα μου,ο μικρος μοιαζει στο πατερα του στον αντρα μου τωρα!!ελπιζω να μην σε μπερδεψα:rolleyes:

ποπη μου να παρεις τον παιδιατρο να του πεις για τα κακα μπορει να σου αλλαξει το γαλα,δοκιμασε να της δωσεις και τσαι κιντερτε βοηθα λιγο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πόπη σου έστειλα email.

Δεν μπορεί να την κρατήσει λίγο ο άντρας σου? Χρειάζεσαι και εσύ λίγο ήσυχο χρόνο μόνο για εσένα. Για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό σου. Και εμένα ο σύζυγος το πρώτο δεν το κρατούσε καθόλου. Και μέχρι να στρώσουμε λίγο με το θηλασμό τα είχα δεί όλα. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου και όποτε κοιμόταν το μωρό για λίγο το άφηνα και κοιμόμουν και εγώ. Τώρα στο δεύτερο τα μεσημέρια κοιμάτε δεν κοιμάτε το μωρό το ταίζω και του το αφήνω για να ηρεμίσω καμιά ώρα και εγώ-την ώρα που κοιμάτε και ο μεγάλος. Και έτσι το μεσημέρι έχει νεκρική σιγή το σπίτι μας. Γιατί αν ξυπνήσει και ο ταλιμπάν μετά άντε να την βγάλει η δόλια μάνα μέχρι το βράδυ που θα ξανακοιμηθεί.

Βλέπω ότι δεν είναι καμία μέσα τώρα. Παρασκευή βράδυ βγήκατε καλέ όλες έξω?

Ο γιος κοιμήθηκε, η μπέμπα ετοιμάζεται να φάει και να ξανακοιμηθεί, ο μπαμπάς βλέπει αγώνα και η μαμά θα πάρει το ωραίο της βιβλίο για να χαλαρώσει. Ελπίζω άυριο να έχει όμορφη μέρα για να πάμε όλες βόλτα. Και βγάλτε τα μωρά σας βόλτα μην φοβάστε δεν παθαίνουν τίποτα. Ίσα ίσα που ηρεμούν στην βόλτα και μετά είναι πιο βολικά.

Καληνύχτα κορίτσια.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

σονια μου δεν μοιαζουν τα αγορια μου μεταξυ τους,ο μεγαλος μου γιος ειναι απο τον πρωτο μου γαμο και μοιαζει στο πρωην αντρα μου,ο μικρος μοιαζει στο πατερα του στον αντρα μου τωρα!!ελπιζω να μην σε μπερδεψα:rolleyes:

ποπη μου να παρεις τον παιδιατρο να του πεις για τα κακα μπορει να σου αλλαξει το γαλα,δοκιμασε να της δωσεις και τσαι κιντερτε βοηθα λιγο!!!

Εμένα πάλι Έφη μου φαίνεται ότι μοιάζουν μεταξύ τους τα μωρά σου! Απλά ο μικρός είναι πιο ανοιχτόχρομος. Αλλά εντάξει θα μου πείς όλα τα μάτια δεν βλέπουν το ίδιο και φυσικά εσύ σαν μαμά μπορείς να διακρίνεις καλύτερα τα χαρακτηριστικά τους και από που τα πήρε το καθένα. Καμιά φορά μου λέει κανένας "Συγνώμη που στο λέω αλλά το μωρό μοιάζει στον άντρα σου" και εγώ πάντα λέω "Δεν έχει σημασία σε ποιόν μοιάζουν αρκεί να είναι γερά και να τα χαίρομαι"

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Πόπη σου έστειλα email.

Δεν μπορεί να την κρατήσει λίγο ο άντρας σου? Χρειάζεσαι και εσύ λίγο ήσυχο χρόνο μόνο για εσένα. Για να ηρεμήσει λίγο το μυαλό σου. Και εμένα ο σύζυγος το πρώτο δεν το κρατούσε καθόλου. Και μέχρι να στρώσουμε λίγο με το θηλασμό τα είχα δεί όλα. Ευτυχώς ήταν η μαμά μου και όποτε κοιμόταν το μωρό για λίγο το άφηνα και κοιμόμουν και εγώ. Τώρα στο δεύτερο τα μεσημέρια κοιμάτε δεν κοιμάτε το μωρό το ταίζω και του το αφήνω για να ηρεμίσω καμιά ώρα και εγώ-την ώρα που κοιμάτε και ο μεγάλος. Και έτσι το μεσημέρι έχει νεκρική σιγή το σπίτι μας. Γιατί αν ξυπνήσει και ο ταλιμπάν μετά άντε να την βγάλει η δόλια μάνα μέχρι το βράδυ που θα ξανακοιμηθεί.

Βλέπω ότι δεν είναι καμία μέσα τώρα. Παρασκευή βράδυ βγήκατε καλέ όλες έξω?

Ο γιος κοιμήθηκε, η μπέμπα ετοιμάζεται να φάει και να ξανακοιμηθεί, ο μπαμπάς βλέπει αγώνα και η μαμά θα πάρει το ωραίο της βιβλίο για να χαλαρώσει. Ελπίζω άυριο να έχει όμορφη μέρα για να πάμε όλες βόλτα. Και βγάλτε τα μωρά σας βόλτα μην φοβάστε δεν παθαίνουν τίποτα. Ίσα ίσα που ηρεμούν στην βόλτα και μετά είναι πιο βολικά.

Καληνύχτα κορίτσια.

εμενα οταν λείπω απο σπίτι το προσεχει ή η μαμα μου ή ο μπαμπας του ή ο μπαμπας μου γενικα όποιος ειναι σπίτι.

αυριο εμεις θα παμε στο εξοχικο μας μαζι με το μπεμπη η πρωτη του βόλτα με αυτοκινητο(ξαναπηγαμε με το αυτοκίνητο αλλα κοντινες αποστασεις)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσακια μου,

Αννουλα τι ομορφη οικογενεια ειναι αυτη να ειστε παντα καλα κι ευτυχισμενοι κι απο οτι βλεπω τα παιδια τα εχετε μοιρασει ο μεγαλος μοιαζει σε σενα, ο μικρος στον αντρα σου και η μπεμπα και στους δυο, τελειος συνδυασμος

Σονια κι εσεις ειστε επισης μια υπεροχη οικογενεια νομιζω οτι ο γιος σου σου μοιαζει ενω η μικρη μοιαζει στον μπαμπα της

Δωρακι μου τι κουκλα ειναι αυτη φτου φτου σκορδα να σας ζησει και να εινα παντα γερη και καλοτυχη

Ποπη μου απο οτι ξερω τα μωρα οταν πινουν ξενο γαλα πρεπει να ενεργουνται καθε μερα παρε ενα τηλ τον παιδιατρο να του το πεις μπορει να χρειαστει να σου δωσει βρεφικο υποθετο ή να σου αλλαξει το γαλα, οπως λεει και η εφη το κιντερντε βοηθαει, επισης βαλτην στο καροτσι αφου θα την εχεις ταισει και αλλαξει και πηγαινε την μια βολτα να ηρεμησεις εσυ να ηρεμησει και η μικρη και εαν σου κλαιει στην αρχη μην πανικοβληθεις στο καροτσι θα ηρεμησει με το κουνα κουνα και θα αποκοιμηθει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!Τι κανετε?

Εμεις ειχαμε ενα ησυχο βραδυ.Η μπουμπου εφαγε στις 11,30 120μλ.Αρχισε να ψιλοξυπναει στις 4 αλλα τελικα ξυπνησε και εφαγε στις 5.Μετα παλι στις 8,15 150μλ και τωρα κοιμαται στο δωματιο της..

Καθε φορα που της πεφτει η πιπιλα κλαψουριζει και πηγαινουμε να της την δωσουμε..Εχει και τα κακα της η πιπιλα..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα σε όλες τις φιλεναδομανουλες!!

Βλέπω οτι δεν ειναι καμια εδω...

Εμεις χτες σχετικα καλο βραδυ ειχαμε...Κοιμηθηκε 23.45 με 5 και μετα ξυπνησε 8.15 και 10.15.... Οσο για τα κακακια μας χτες εκανε 4 φορες!! Με το ξενο που της εδωσα μια φορα την μερα εστρωσε μαλλον...

Ο καιρός είναι πολυ ωραιος και εγω μονη στο σπιτι,τα νευρα μου(καλα εχω κ το μωρο δεν ειμαι μονη!). Ο αντρας μου ειναι παλι στο γραφειο,τον εφαγε η δουλεια ρε κοριτσια!! Ειπα κι εγω εχουμε ενα Σαβ/κο αλλα που......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα εδω κι εγω περιμενω την κουμπαρα μου απο Βεροια για να μεινει μαζι μας 3 μερουλες ο γιος μου την περιμενει πως και πως τη νονα του.

Οσο για υπνο τελεια 12 με 5.30 και μετα 9.30 σουπερ η κορακλα μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...