Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμενα πιστευω οτι εχει αρκετες πιθανοτητες να εχει ανοιχτα ματια..Μάρεσουν ή τα ανοιχτα ή τα καταμαυρα!

εμενα του μεγαλου μου ειναι σχεδον μαυρα !!τωρα να δουμε ο μικρος :rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα του μεγαλου μου ειναι σχεδον μαυρα !!τωρα να δουμε ο μικρος :rolleyes::rolleyes:

Και εμενα του μεγαλου ειναι σχεδον μαυρα.Ο μικρος εχει καστανο ανοιχτο, δλδ μελι οπως εγω και ο αντρας μου.Τωρα η μπεμπα θα δειξει...:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εμενα του μεγαλου ειναι σχεδον μαυρα.Ο μικρος εχει καστανο ανοιχτο, δλδ μελι οπως εγω και ο αντρας μου.Τωρα η μπεμπα θα δειξει...:rolleyes::rolleyes:

εμενα ο μεγαλος μου μοιαζει στον πατερα του!!και ο μικρος στο πατερα του,σε εμενα κανεις:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

εφη μου ειστε πολύ ομορφη οικογενεια !!!!

Δωρα μου χαρομαι για τα πιπερο που σας κατσανε καλα, αν θες ομως δωκιμασε και εκεινα της αβεντ τελεια ειναι, αφου εχω και εκεινα που εχεις εσυ και εχω και της αβεντ και όλο της αβεντ χρησιμοποιω τωρα πλεον....

κοριτσια δεν καταλαμβαινω πως επαθα μολυνση τωρα;;; αλλο και τουτο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μα τι ομορφη οικογενεια....εσυ εισαι μια κουκλα, καλε πόσο ετων εισαι;;; γιατι στο ονομα σου λεει 28 αλλα φαινεσαι μικροτερη;).....

να χαιρεσαι τα μωρακια σου γλυκα ειναι.... αχ αυτη η μινη η λατρια μου ηταν καποτε:tongue:

Νίκη ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Να σε κεράσω βρε κορίτσι μόνο που πέφτεις λίγο μακρυά!!! Χαχαχα

Λοιπόν Νίκη μου στις αρχές του Μάρτη έκλεισα τα 31!!!

να μαι κ εγω.

Δωρα δεν το πηρα το μαιλ! [email protected] ειναι!

Σονια να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου, ειναι μια γλυκα κ τα δυο κ μου φαινεται οτι σου μοιαζουν!!

πηρα τελικα την παιδιατρο κ της ειπα οτι κλαιει συνεχεια κ μου ειπε να αλλαξουμε γαλα πηραμε το novalac ac για κολικους. αν κ εχω πολλους ενδοιασμους, μια χαρα ειχαμε βολευτει με το novalac, της αρεσε, εκανε κ κακα μια χαρα! τηλεφωνικη διαγνωση εκανε κ με χαλασε λιγο. μηπως ξερετε τα γαλατα για κολικους μεχρι ποιο μηνα τα δινουμε? μπορω δηλαδη μετα τον τριτο μηνα να επιστρεψω στο απλο?

Ευχαριστώ πολύ Γωγώ! Έχω και εγώ την εντύπωση ότι και η μικρή προς εμένα φέρνει πιο πολύ!

Δώρα θα σου στείλω σε λίγο email.

Γεωργία κουκλάκια τα μικρά σου και νομίζω ότι θα συμφωνίσω μαζί σου ότι η μικρή είναι σαν τον γιο σου με φουστάνι!!!

Η μικρή μου σήμερα είπιε πάλι από το μπουκάλι. Τα κατάφερε και είπιε 80 ml. Όχι ότι της πολυάρεσε όμως. Από ανάγκη το είπιε. Θα μάθει όμως θέλει δεν θέλει αφού θα λείπει η μαμά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Έφη όντως τα αγόρια σου είναι ίδια μεταξύ τους και μοιάζουν στον άντρα σου!

Τυχερή έχεις τρεις φορές τον ίδιο άντρα!!! Χαχαχα

Και εσύ είσαι μια κούκλα!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...