Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμας!!

Ακουω τι καλα που κοιμαστε κ ζηλευω...Χθες βραδυ του εδωσα ξενο (δεν πινει πολυ γυρω στα 90 μλ) και επεσε για υπνο κατευθειαν στις 12 παρα τεταρτο.Ξυπνησε ομως στις 2 και ειχε πονακια.Εφαγε λιγο μεσα στα κλαματα κ την γκρινια και εκαστε ξυπνιος μεχρι τις 4.Κοιμηθηκε αλλα ξαναξυπνησε στις 5...αντε παλι εφαγε λιγο και εμεινε ξαγρυπνος αλλα μια ωρα..Εντελει κοιμηθηκε 6 κ ξυπνησε στις 8:30 ..ουφ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα...

Αντε να δουμε ποτε θα στρωσει...

Χθες το απογευμα ειχαμε βγει εξω για ψωνια ...και σημερα θα παμε στα benetton να του ψωνισει η μαμα μου κ η νονα-θεια του για το Πασχα...

Βρε κοριτσια γενικως δεν ειμαι καθολου καλα..Δεν κοιμαμαι καλα , ειμαι κουρασμενη , με ποναει το κεφαλι μου και θελω να κλαιω συνεχως...

Ξεχασα να σας πω εκει που τακτοποιηθηκε ο αντρας μου σε ενα συνεργειο εδω κοντα μας, του λεει το αφεντικο οτι χρωσταει πολλα κ πανε για κατασχεση κτλ..Να δουλευει λιγες ωρες κ κατι τετοια ..Να ψαχνει κιολας αλλου..αντε φτου κ απο την αρχη...Πολυ στεναχωρηθηκα παλι..Ολα μαζι με εχουν ριξει ψυχολογικα και δεν ξερω τι να κανω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακη μου μονο ο χρονος θα δειξει και για τον μπεμπη και για την δουλεια του αντρα σου.....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

σημερα πηγα ξανα στη γυναικολογο μου γιατι ειχα πολλα υγρα και μου φανικε παραξενο με ειδε απο κατω και εχω παθει μολυνση ειμαι κατα κοκκινη απο μεσα και η γιατρος μου δεν καταλαβε απο τι αραγε επαθα μολυνση και πειρε υγρο για να μου κανουνε καλλιεργια:(...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

μπραβο στη κοριτσαρα σου χεχεχε..... ο δικος μου κοιμηθικe 10 και ξυπνησε 7 παρα.....:tongue:

Εσυ δεν πρέπει να παραπονιέσαι Νίκη μου κοιμάσαι και για ολες εμας!!

Γεια σας!Εμενα χθες η μπουμπου κοιμηθηκε καλα, αλλα δεν με βολευουν τα ωραρια της μωρε!!!αχχχ θα τη μαλωσω..

Ποπη, πιο γαλα δινεις και πιο μπιμπερο και ρευεται?Και εγω εχω θεμα με το ρεψιμο.Εμενα τα 120 που πινει, τα πινει σε 3 δοσεις και παντα πρεπει καθε φορα να ρευεται...Και ειδικα αν ειναι και λιγο κοιμησμενη, ειναι μαρτυριο το ρεψιμο..

Κι εμενα θελει με δοσεις να ρευεται,δεν πειραζει καλο ειναι αυτο γιατι δεν μενει αερας στην κοιλιτσα!!! Πάντως εγω τα μπιμπεο που πηρα θα τα χαρακτηριζα ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Γεια σας και απο εμας!!

Ακουω τι καλα που κοιμαστε κ ζηλευω...Χθες βραδυ του εδωσα ξενο (δεν πινει πολυ γυρω στα 90 μλ) και επεσε για υπνο κατευθειαν στις 12 παρα τεταρτο.Ξυπνησε ομως στις 2 και ειχε πονακια.Εφαγε λιγο μεσα στα κλαματα κ την γκρινια και εκαστε ξυπνιος μεχρι τις 4.Κοιμηθηκε αλλα ξαναξυπνησε στις 5...αντε παλι εφαγε λιγο και εμεινε ξαγρυπνος αλλα μια ωρα..Εντελει κοιμηθηκε 6 κ ξυπνησε στις 8:30 ..ουφ δεν κοιμηθηκα καθολου καλα...

Αντε να δουμε ποτε θα στρωσει...

Χθες το απογευμα ειχαμε βγει εξω για ψωνια ...και σημερα θα παμε στα benetton να του ψωνισει η μαμα μου κ η νονα-θεια του για το Πασχα...

Βρε κοριτσια γενικως δεν ειμαι καθολου καλα..Δεν κοιμαμαι καλα , ειμαι κουρασμενη , με ποναει το κεφαλι μου και θελω να κλαιω συνεχως...

Ξεχασα να σας πω εκει που τακτοποιηθηκε ο αντρας μου σε ενα συνεργειο εδω κοντα μας, του λεει το αφεντικο οτι χρωσταει πολλα κ πανε για κατασχεση κτλ..Να δουλευει λιγες ωρες κ κατι τετοια ..Να ψαχνει κιολας αλλου..αντε φτου κ απο την αρχη...Πολυ στεναχωρηθηκα παλι..Ολα μαζι με εχουν ριξει ψυχολογικα και δεν ξερω τι να κανω...

Αχ βρε Σοφία μου γλυκιά... του εδωσες τις σταγονες του μπεμπη μηπως νιωσει καλυτερα? Η' καμια βολτα με το αυτοκινητο?Τι να πω κουραγιο αν και κανεις το ξερω.... Οσο για τον υπνο κ εμενα δεν κοιμαται ασε...μονο χτες κ μια αλλη ακομα μερα.

Σοφακη μου μονο ο χρονος θα δειξει και για τον μπεμπη και για την δουλεια του αντρα σου.....ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!

σημερα πηγα ξανα στη γυναικολογο μου γιατι ειχα πολλα υγρα και μου φανικε παραξενο με ειδε απο κατω και εχω παθει μολυνση ειμαι κατα κοκκινη απο μεσα και η γιατρος μου δεν καταλαβε απο τι αραγε επαθα μολυνση και πειρε υγρο για να μου κανουνε καλλιεργια:(...

Τι ειναι τωρα πάλι αυτο?? Ε θα βγουν τα αποτελεσματα κ θα σου πει,αν κ μπορει να ειναι απο τις επαφες που ειχατε μετα την γεννα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δηλ ποσο μαλακας ειναι ο απο πανω μου? Τετοια ωρα δεν ξερω ο ιδιος τωρα η κοπελα του...κανουν δουλειες και κοπανανε κ τα καγκελα στα μπαλκονια... ΕΛΕΟΣ!!! Πανω που κοιμηθηκε το μωρο... στο αμην με φτανουν μιλαμε!!!!!!!!!! Παλιοχωριατες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εσυ δεν πρέπει να παραπονιέσαι Νίκη μου κοιμάσαι και για ολες εμας!!

Κι εμενα θελει με δοσεις να ρευεται,δεν πειραζει καλο ειναι αυτο γιατι δεν μενει αερας στην κοιλιτσα!!! Πάντως εγω τα μπιμπεο που πηρα θα τα χαρακτηριζα ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Αχ βρε Σοφία μου γλυκιά... του εδωσες τις σταγονες του μπεμπη μηπως νιωσει καλυτερα? Η' καμια βολτα με το αυτοκινητο?Τι να πω κουραγιο αν και κανεις το ξερω.... Οσο για τον υπνο κ εμενα δεν κοιμαται ασε...μονο χτες κ μια αλλη ακομα μερα.

Τι ειναι τωρα πάλι αυτο?? Ε θα βγουν τα αποτελεσματα κ θα σου πει,αν κ μπορει να ειναι απο τις επαφες που ειχατε μετα την γεννα.

καθολου δεν παραπονεμαι δωρα μου όλα καλα πάνε μην το ματιάσω τωρα!!!!

όλο κι όλο μια επαφη ειχαμε Δωρα μου πριν μια εβδομαδα τωρα με ενοχλεισαι; δεν ξερω.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας κοριτσια τι κανετε σας διαβαζω εγω ειμαι αρρωστουλλα και μονη στο σπιτι.σε λιγο γινομαστε 4 μηνων.τωρα τον εχω στο ρηλαξ και κανω συγυρισμα,περιμενω την μαμα μου να ερθει να κανουμε μπανιο το μωρο.ο αντρας μου πηγε χωριο να κοψει ξυλα.

νικη μου γεια σου μου εστειλες ετοιμα φιλιας σου απαντησα νομιζω,δεν ξερω αν το πηρες.την τριτη θα παμε για το 3 εμβολιο.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

δωρακη γεια σου τι κανεις καλε,τι μπιμπερο πηρες?

κοριτσια ολες καλα τα πατε μην Ανυσηχατε και σιγα σιγα θα στρωσουν τα μωρα μας και θα βρουμε τους ρυθμους μας.εγω προσπαθω να οργανωθω με το σπιτι,τις δουλειες κτλ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

καλησπερα!!ουτε και εμενα κοιμαται πολυ ωρα το βραδυ:(:(που θα παει θα στρωσει σιγα σιγα!!περαστικα σου νικη μου!!δωρα μου εκανε κακα η μπεμπα με το καινουργιο γαλα??αννιτα μου πως εισαι ?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας!

Δωρα μου, κουκλα η μπεμπα σου.Εχει ιδιο χρωμα ματια με την δικια μου..Να την χαιρεσαι!Να σε ρωτησω, η μικρη σου δεν ρευουταν και με τα μπιμπερο που εχεις ρευεται?

Σημερα αλλαξα παμπερς στη μικρη μου μετα απο πολυυυ καιρο.:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Δωρα μου, κουκλα η μπεμπα σου.Εχει ιδιο χρωμα ματια με την δικια μου..Να την χαιρεσαι!Να σε ρωτησω, η μικρη σου δεν ρευουταν και με τα μπιμπερο που εχεις ρευεται?

Σημερα αλλαξα παμπερς στη μικρη μου μετα απο πολυυυ καιρο.:P

καλος την βουλα!!τι παμπερς πηρες?

δωρα μου θελω να δω και εγω την μπεμπα να σου στειλω email?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

να μαι κ εγω.

Δωρα δεν το πηρα το μαιλ! [email protected] ειναι!

Σονια να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου, ειναι μια γλυκα κ τα δυο κ μου φαινεται οτι σου μοιαζουν!!

πηρα τελικα την παιδιατρο κ της ειπα οτι κλαιει συνεχεια κ μου ειπε να αλλαξουμε γαλα πηραμε το novalac ac για κολικους. αν κ εχω πολλους ενδοιασμους, μια χαρα ειχαμε βολευτει με το novalac, της αρεσε, εκανε κ κακα μια χαρα! τηλεφωνικη διαγνωση εκανε κ με χαλασε λιγο. μηπως ξερετε τα γαλατα για κολικους μεχρι ποιο μηνα τα δινουμε? μπορω δηλαδη μετα τον τριτο μηνα να επιστρεψω στο απλο?

BJVqp3.png

καλος την βουλα!!τι παμπερς πηρες?

δωρα μου θελω να δω και εγω την μπεμπα να σου στειλω email?

αχχχ εφη μου, που να σου παει το μυαλο..

Οταν λεω αλλαξα, δεν εννοω μαρκα.Εννοω οτι εκανε κακα της και την αλλαξα εγω..:rolleyes:

Μανα πραγμα, να καμαρωνω που αλλαξα παμπερς!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

να μαι κ εγω.

Δωρα δεν το πηρα το μαιλ! [email protected] ειναι!

Σονια να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου, ειναι μια γλυκα κ τα δυο κ μου φαινεται οτι σου μοιαζουν!!

πηρα τελικα την παιδιατρο κ της ειπα οτι κλαιει συνεχεια κ μου ειπε να αλλαξουμε γαλα πηραμε το novalac ac για κολικους. αν κ εχω πολλους ενδοιασμους, μια χαρα ειχαμε βολευτει με το novalac, της αρεσε, εκανε κ κακα μια χαρα! τηλεφωνικη διαγνωση εκανε κ με χαλασε λιγο. μηπως ξερετε τα γαλατα για κολικους μεχρι ποιο μηνα τα δινουμε? μπορω δηλαδη μετα τον τριτο μηνα να επιστρεψω στο απλο?

γεια σου γεωργια μου!!δεν το ξερω αυτο το γαλα αλλα αμα θα σταματησουν οι κολικοι λογικα θα μπορεις να επιστρεψεις στο αλλο γαλα!!

αχχχ εφη μου, που να σου παει το μυαλο..

Οταν λεω αλλαξα, δεν εννοω μαρκα.Εννοω οτι εκανε κακα της και την αλλαξα εγω..:rolleyes:

Μανα πραγμα, να καμαρωνω που αλλαξα παμπερς!

χαχαχα δεν το καταλαβα βουλα μου:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...