Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λες να μην δοκίμασα κ πιπίλα Νικη μου?? Δεν τις θελει!!! Τα μπιμπερο τα δοκίμασα πριν κ της αρεσε νομιζω... Βεβαια δεν ήπιε πολυ μαλλον γιατι βαρέθηκε... Ήπιε 90ml μονο. Ε για αρχη καλα ειναι πρωτη μερα καινούρια ηταν ολα κ το γαλα! Ποια πιπίλα εσυ του έδωσες??

http://phantasia.com.cy/Product.asp?ID=226

αυτη του εδωσα Δωρα μου και την πήρε με την πρωτη, στη αρχη δωκιμασα μια αλλη αλλα δεν την πολυ ηθελε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλημερα!τι κανετε?εμεις θηλαζουμε. Νομιζω οτι η μπεμπα τρωει λιγο ρε γμτ. Τωρα ειχε να φαει απο τις 12! Τρωει 3 γευματα απο 120 μλ κ 2 θηλασμους μεσα στο 24ωρο.λιγο δεν ειναι? Θα σκασω μεχρι να παμε να τη ζυγισουμε!

BJVqp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Γωγω μου απο το μπουκαλι καλα πινει..τωρα απο θηλασμο λογικα θα πινει το ιδιο,,καλα ειναι αν πινουσε θα εκλαιγε.ποτε θα την πας να την ζυγισεις??

εμεις ειμαστε Θηβα στους γονεις μου αλλα δεν εχει κ πολυ καλο καιρο για βολτες!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Καλημερα κ απο μενα μανούλες!!

Εμεις ειχαμε καλο βραδυ! Παρόλο που κακα δεν εκανε,κοιμήθηκε 12 με 6 κ μετα εφαγε κοιμήθηκε 6:35 κ ξύπνησε 9:30!!! Φτου φτου να μην την ματιασω!!! Αλλα δεν ζοριζοταν στον ύπνο της κ ας μην εκανε κακα. Αρα λέτε να μην χορταίνει το μωρο??? Κοιμήθηκε 6ωρες αφου ειχε πιει ξενο πριν..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?? εγω περιμενω την νυφη μου να παμε ικεα!

εχθες ολη τη μερα ειμασταν εξω κατα τις 7.30 συμμαζευτηκαμε! πηγαμε κ για φαγητο κ κλεισαμε ημ/νια για τη βαπτιση! 5/8 πρωτα ο θεος! κλεισαμε κ το μερος που θα γινει το τραπεζι κ την δευτερα θα παω να κλεισω την εκκλησια!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα ομορφες μανουλες!! τι κανετε??

αχ εχεις ειχαμε ενα ησυχο ξημαρωμα κοιμηθηκε στις 2,30 ξυπνησε 5,30 κ μετα στις 9.30!!πρωτη φορα φτου φτου μη μας ματιαξω..τι καλα να μπουμε σε ενα προγραμμα τουλαχιστον τα βραδυα ....να κοιμαμαι λιγο!! χτυπησα 4 ωρο συνεχομενο υπνου κ νιωθω αλλος ανθρωπος!!!

να δουμε σημερα πως θα βγει η μερα μας...θα παμε κ μια βολτα μεχρι το μπαλκονι μας να ακουσει τον θορυβο απο τα αμαξια μπας κ συνηθισει το εξω...

κατα τα αλλα μια χαρα με το γαλα αυτο κ τα μπιμπερο εχω δει μεγαλη διαφορα!!ρευομαστε στο λεπτο!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

εχθες ολη τη μερα ειμασταν εξω κατα τις 7.30 συμμαζευτηκαμε! πηγαμε κ για φαγητο κ κλεισαμε ημ/νια για τη βαπτιση! 5/8 πρωτα ο θεος! κλεισαμε κ το μερος που θα γινει το τραπεζι κ την δευτερα θα παω να κλεισω την εκκλησια!:D

καλημερα Αναστασια μου!!! τι κανεις??

αχ τι ωραια ξεσκασατε για τα καλα!!ποσο χαιρομαι!!!

σουπερ ημερομηνια !! σε ποια εκκλησια θα κλεισεις?? σε εσενα εκει στο κεντρο??

εμεις ακομα δεν αποφασισαμε ποτε θα γινει ο γαμος -βαφτιση..λεγαμε το καλοκαιρι αλλα δεν προλαβαινουμε με τπτ γιατι δεν εχω κ ατομο να αφηνω την μικρη για να τρεχω για τα περι γαμου...εγω λεω κατα τον οκτωμβριο να γινει αλλα ο σαββας λεει του χρονου τον μαιο (πολυ μεγαλη θα ειναι η μπεμπα ετσι δεν ειναι?? για του χρονου) αλλα κ χειμωνας παλι δεν λεει ...ουφ παλι μπερδεμνοι ειμαστε...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα κορίτσια,

εμείς κοιμηθήκαμε καλά χθες βέβαια έφτασε και 1 για να κοιμηθεί τι είχε πάθει χθες δε ξέρω όλα τη μέρα άυπνη ούτε κλάματα ούτε τίποτα μυστήριο.Πάντως μετά ξύπνησε στις 6 και μετά στις 10 έφαγε ξανακοιμήθηκε και κοιμάται ακόμα.Εγω πρόλαβα έκανα όλες τις δουλειές μου και τώρα θα ετοιμάσω να την κάνω μπάνιο και να τη ζυγίσω είναι η μέρα της χαχα!

Αναστασία μου με το καλό κοπέλα μου που τον θήλασες τόσες ώρες έξω για δώσε μου τα φώτα σου αυτό το κάλυμμα πολύ μου άρεσε!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα Αναστασια μου!!! τι κανεις??

αχ τι ωραια ξεσκασατε για τα καλα!!ποσο χαιρομαι!!!

σουπερ ημερομηνια !! σε ποια εκκλησια θα κλεισεις?? σε εσενα εκει στο κεντρο??

εμεις ακομα δεν αποφασισαμε ποτε θα γινει ο γαμος -βαφτιση..λεγαμε το καλοκαιρι αλλα δεν προλαβαινουμε με τπτ γιατι δεν εχω κ ατομο να αφηνω την μικρη για να τρεχω για τα περι γαμου...εγω λεω κατα τον οκτωμβριο να γινει αλλα ο σαββας λεει του χρονου τον μαιο (πολυ μεγαλη θα ειναι η μπεμπα ετσι δεν ειναι?? για του χρονου) αλλα κ χειμωνας παλι δεν λεει ...ουφ παλι μπερδεμνοι ειμαστε...:rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα Ποπάκι για μένα είναι καλύτερα μέχρι 8 μηνών να βαφτίζονται τα μωρά.Κάτω στην Κρήτη δε το έχουν χρονίζουν και μετά καμιά φορά και 2 και 3 ετών αλλά εμένα δε μου αρέσει γιατι θέλω να το φωνάζω με το όνομά του που το έχω σε κακό πριν από τη βάφτιση να το πω.Τώρα εσείς αποφασίζετε πότε σας βολέυει πάντως μέχρι Οκτωβρη θα έχει και καλό καιρό.Το γιο μου δε βόλεψε και τον βάφτισα Ιανουάριο στη Βέροια πολύ κρύο αλλά μια μέρα με ήλιο τέλεια αλλά μετά μου κρύωσε λίγο :rolleyes:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα κ απο μενα μανούλες!!

Εμεις ειχαμε καλο βραδυ! Παρόλο που κακα δεν εκανε,κοιμήθηκε 12 με 6 κ μετα εφαγε κοιμήθηκε 6:35 κ ξύπνησε 9:30!!! Φτου φτου να μην την ματιασω!!! Αλλα δεν ζοριζοταν στον ύπνο της κ ας μην εκανε κακα. Αρα λέτε να μην χορταίνει το μωρο??? Κοιμήθηκε 6ωρες αφου ειχε πιει ξενο πριν..

μπραβο στη κοριτσαρα σου χεχεχε..... ο δικος μου κοιμηθικe 10 και ξυπνησε 7 παρα.....:tongue:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας!Εμενα χθες η μπουμπου κοιμηθηκε καλα, αλλα δεν με βολευουν τα ωραρια της μωρε!!!αχχχ θα τη μαλωσω..

Ποπη, πιο γαλα δινεις και πιο μπιμπερο και ρευεται?Και εγω εχω θεμα με το ρεψιμο.Εμενα τα 120 που πινει, τα πινει σε 3 δοσεις και παντα πρεπει καθε φορα να ρευεται...Και ειδικα αν ειναι και λιγο κοιμησμενη, ειναι μαρτυριο το ρεψιμο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...