Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σονια, το ειδα!!!

Εισαστε μια πολυ ομορφη οικογενεια!! να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι!!

Νομιζω οτι η μικρη ειναι ιδια ο μπαμπας της και ο γιος σου εσυ! τα λεω καλα??:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια ειμαι πτωμα...πως θα αντεξω αποψε??? κ ο αντρας μου κουρασμενος απο το γραφειο τωρα ηρθε.... ουφ νυσταζω απιστευτα... και η μπεμπα ακομα δεν λεει να κοιμηθει....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια ειμαι πτωμα...πως θα αντεξω αποψε??? κ ο αντρας μου κουρασμενος απο το γραφειο τωρα ηρθε.... ουφ νυσταζω απιστευτα... και η μπεμπα ακομα δεν λεει να κοιμηθει....

Θα κοιμηθει μωρε, τι θα κανει??:-):-)

καλησπερα κ απο μενα! πραγματικα απορω πως προλαβαινετε να ειστε τοσες ωρες μεσα στο νετ!!! μπραβο σας ρε κοριτσια! εμενα ακομα δεν λεει να μου μειενει χρονος. βεβαια εχουμε αρχισει να κοιμομαστε καλυτερα νομιζω το βραδι μην μας ματιασω!!! χτες κοιμηθηκε 11 με 3 ξυπνησε εφαγε λιγακι κ μετα παλι νανακια μεχρι τις 6μιση! μια χαρα ε? μετα ξυπνησαμε παλι στις 8μιση για φαι. εμενα δεν τρωει πολυ ποσοτητα το περισοτερο που εχει φαει ειναι 120 μλ. συνηθως τρωμε γυρω στα 70-90 μλ. βεβαια εχουμε παρει βαρος μια χαρα σημερα πηγαμε στη παιδιατρο και ειμαστε 4.370 αντε και στα 5 πλεον!!!

εγω δεν εχω βγαλει καν φωτο τελευταια αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα σας την δειξω!!! αχ τι ερωτας ειναι αυτος αγιατρευτος???? σημερα πηρα κ ενα ρηλαξ που ειναι μεχρι 18 κιλα να φτουρησει και λιγακι! πηρα κ μπανιερακι γιατι εχουμε ντουζιερα κ δεν βολευει καθολου! να τωρα παλι γκρινιαζει κ με καλει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλησπερα κ απο μενα! πραγματικα απορω πως προλαβαινετε να ειστε τοσες ωρες μεσα στο νετ!!! μπραβο σας ρε κοριτσια! εμενα ακομα δεν λεει να μου μειενει χρονος. βεβαια εχουμε αρχισει να κοιμομαστε καλυτερα νομιζω το βραδι μην μας ματιασω!!! χτες κοιμηθηκε 11 με 3 ξυπνησε εφαγε λιγακι κ μετα παλι νανακια μεχρι τις 6μιση! μια χαρα ε? μετα ξυπνησαμε παλι στις 8μιση για φαι. εμενα δεν τρωει πολυ ποσοτητα το περισοτερο που εχει φαει ειναι 120 μλ. συνηθως τρωμε γυρω στα 70-90 μλ. βεβαια εχουμε παρει βαρος μια χαρα σημερα πηγαμε στη παιδιατρο και ειμαστε 4.370 αντε και στα 5 πλεον!!!

εγω δεν εχω βγαλει καν φωτο τελευταια αλλα με την πρωτη ευκαιρια θα σας την δειξω!!! αχ τι ερωτας ειναι αυτος αγιατρευτος???? σημερα πηρα κ ενα ρηλαξ που ειναι μεχρι 18 κιλα να φτουρησει και λιγακι! πηρα κ μπανιερακι γιατι εχουμε ντουζιερα κ δεν βολευει καθολου! να τωρα παλι γκρινιαζει κ με καλει!

Καλησπερα Μαργαριτα!!

Διαφημίσεις

Σονια, το ειδα!!!

Εισαστε μια πολυ ομορφη οικογενεια!! να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμενοι!!

Νομιζω οτι η μικρη ειναι ιδια ο μπαμπας της και ο γιος σου εσυ! τα λεω καλα??:rolleyes:

Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Ο γιος μου μοιάζει εμένα και έχει λίγα στοιχεία του μπαμπά του. Την μικρή δεν μπορώ να την καταλάβω ακόμα. Με μπερδεύει γιατί ώρες ώρες μοιάζει με τον αδερφό της. Και όσοι την βλέπουν οι μισοί λένε ότι μοιάζει τον μπαμπά της και οι υπόλοιποι εμένα. Θα μεγαλώσει και θα δούμε. Άρκει να είναι πάντα γερά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Ευχαριστώ για τις ευχές σου.

Ο γιος μου μοιάζει εμένα και έχει λίγα στοιχεία του μπαμπά του. Την μικρή δεν μπορώ να την καταλάβω ακόμα. Με μπερδεύει γιατί ώρες ώρες μοιάζει με τον αδερφό της. Και όσοι την βλέπουν οι μισοί λένε ότι μοιάζει τον μπαμπά της και οι υπόλοιποι εμένα. Θα μεγαλώσει και θα δούμε. Άρκει να είναι πάντα γερά.

Αυτο εχει σημασια, τωρα σε ποιον μοιαζουν ειναι δευτερευον!:-):-)

Κοριτσια παω γιατι πειναει η μικρουλα, καληνυχτα σας!!!!

Δωρακι μου τι κανεις? δεν σου κοιμαται η μικρη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δωρα μου γιατι δεν δοκιμαζεις πιπιλα; εγω του εδωσα πιπιλα και πλέον κοιμαται πολύ πιο ευκολα τον νανουριζει, μολις τη βαλει στο στομα του κλινει σιγα σιγα τα ματακια του και αυτο ειναι, μόλις τον παρει καλα καλα ο υπνος του πέφτει και την βάζω στη ακρη...

τα πιπερο τα εχεις δωκιμασει; πως ειναι;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας αφήνω. Ο γιος κοιμάτε από ώρα και η μπέμπα την έπεσε τώρα. Και εμείς θα δούμε ταινία τώρα.

Σας έστειλα email.

Μαργαρίτα στείλε μου και το δικό σου email για να σου στείλω φώτο. Πότε επιστρέφεις τελικά στην δουλειά? Εγώ θα πάρω 10 μέρες άδεια και θα επιστρέψω στις 19 Απριλίου. Σνιφ....Δεν θέλω να πάω....Μπουχουχου!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλες.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

δωρα μου γιατι δεν δοκιμαζεις πιπιλα; εγω του εδωσα πιπιλα και πλέον κοιμαται πολύ πιο ευκολα τον νανουριζει, μολις τη βαλει στο στομα του κλινει σιγα σιγα τα ματακια του και αυτο ειναι, μόλις τον παρει καλα καλα ο υπνος του πέφτει και την βάζω στη ακρη...

τα πιπερο τα εχεις δωκιμασει; πως ειναι;

Λες να μην δοκίμασα κ πιπίλα Νικη μου?? Δεν τις θελει!!! Τα μπιμπερο τα δοκίμασα πριν κ της αρεσε νομιζω... Βεβαια δεν ήπιε πολυ μαλλον γιατι βαρέθηκε... Ήπιε 90ml μονο. Ε για αρχη καλα ειναι πρωτη μερα καινούρια ηταν ολα κ το γαλα! Ποια πιπίλα εσυ του έδωσες??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια σας αφήνω. Ο γιος κοιμάτε από ώρα και η μπέμπα την έπεσε τώρα. Και εμείς θα δούμε ταινία τώρα.

Σας έστειλα email.

Μαργαρίτα στείλε μου και το δικό σου email για να σου στείλω φώτο. Πότε επιστρέφεις τελικά στην δουλειά? Εγώ θα πάρω 10 μέρες άδεια και θα επιστρέψω στις 19 Απριλίου. Σνιφ....Δεν θέλω να πάω....Μπουχουχου!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση σε όλες.

μα τι ομορφη οικογενεια....εσυ εισαι μια κουκλα, καλε πόσο ετων εισαι;;; γιατι στο ονομα σου λεει 28 αλλα φαινεσαι μικροτερη;).....

να χαιρεσαι τα μωρακια σου γλυκα ειναι.... αχ αυτη η μινη η λατρια μου ηταν καποτε:tongue:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...