Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλεεε παρτε τα μωρα και ξεπορτιστε!!Βγειτε και για εμενα που δεν μπορω..

Ααα δεν σας ειπα, σημερα πηγαμε μια μικρη βολτιτσα στο μπαλκονι.Η καημενη δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματια της.

Εγω εβαψα τα νυχια μου και βαφτηκα λιγακι..Ειχα καταντησει πολυ τραγικη.Τωρα κατι γινεται..

αα κατι ειναι κ αυτο βουλιτσα μου...εγω ουτε στο μπαλκονι δεν την βγαζω,,,καλε γιατι φοβαμαι ετσι?? τι της φορεσες??

αλλο παλι κ τουτο...μας βλεπω να καλοκαιριαζει και να μενω μεσα...μηπως εχω συνηθισει απο την εγκυμοσυνη που ημουν εσωκλειστη κ τωρα μου βγαινει φοβος??τι να πω?? μαλλον ψυχολογο χρειαζομαι..:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι το ριξαμε στον υπνο σημερα το μεσημερι ολοι!

Δεν εχουν και διαβασμα τα παιδια για αυριο λογω γιορτης, ουτε κατεβηκαν αργοστολι αποψε.

αχ τι ωραια!! κ εγω θελω υπνο...

B4Itp2.png

αα κατι ειναι κ αυτο βουλιτσα μου...εγω ουτε στο μπαλκονι δεν την βγαζω,,,καλε γιατι φοβαμαι ετσι?? τι της φορεσες??

αλλο παλι κ τουτο...μας βλεπω να καλοκαιριαζει και να μενω μεσα...μηπως εχω συνηθισει απο την εγκυμοσυνη που ημουν εσωκλειστη κ τωρα μου βγαινει φοβος??τι να πω?? μαλλον ψυχολογο χρειαζομαι..:rolleyes::rolleyes:

Την τυλιξα με αυτα που την σκεπαζω στο ριλαξ.Μια πανουλα και ενα κουβερτακι.Εξω ειχε την ιδια θερμοκρασια με μεσα στο σπιτι απλα την τυλιξα καλα το κεφαλακι μην την χτυπησει κανενα ρευμα.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

παω να κανω μπανιο τον μικρο και να παω ζουμπα!!

στο καλο εφακη μου!! καλο χορο!! να ξεδωσεις!!ριξε μια γυρα κ για εμας!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Την τυλιξα με αυτα που την σκεπαζω στο ριλαξ.Μια πανουλα και ενα κουβερτακι.Εξω ειχε την ιδια θερμοκρασια με μεσα στο σπιτι απλα την τυλιξα καλα το κεφαλακι μην την χτυπησει κανενα ρευμα.

χμ χμ...θα το εφαρμοσω αυριο αν ειναι να βγουμε κ εμεις στο μπαλκονι να παρουμε οξυγονο!!

B4Itp2.png

χμ χμ...θα το εφαρμοσω αυριο αν ειναι να βγουμε κ εμεις στο μπαλκονι να παρουμε οξυγονο!!

Ναι μωρε, εχει τελειο καιρο.Βγειτε που μπορειται.Και η μικρη πιστευω οτι θα ηρεμησει..

Εφη, καλο χορο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

να μαι κ εγω!

Αννα να χαιρεσαι τα παιδακια σου, ειναι πανεμορφα κ τα τρια!!! κ εσεις πολυ ταιριαστο ζευγαρι!!

κ εμεις σημερα ολο στη βεραντα βγαινουμε βολτιτσα!! καλα να ειμαστε, μολις σαραντησουμε, το καροτσακι μας κ ολο βολτες θα ειμαστε!!!

BJVqp3.png

2.jpgΑυτο πινει εμενα και εχει 27 ευρω τα 900 γρ.

εγω πέρνω το φρισολακ 400 γρ 6.75.

Σημερα πήραμε την μπεμπα και πηγαμε σουπερ μαρκετ!! Στα lidl και στον Μαρινοπουλο!!!

Οντως ο Μαρινοπουλος το almiron 1 το χει 21? σημερα το ειδα κι εγω τα 900γρ!!

Σε ολη την διαδρομη κοιμοταν κ με το που μπηκαμε σπιτι ξυπνησε!!! Κι εγω εχω μια νυστα τωρα....αλλα η κυρια εχει αλλα σχεδια...

Α!!! Ηρθαν κ τα μπιμπερο μας,φοβερα φαινονται,θα δειξει!

τα δοκιμασες Δωρα μου; πως σου φανικανε;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Νίκη μου δεν τα δοκιμασα...λες να τρεχουν οπως λεει η Εφη?? Εσενα τρεχουν??? Τα εβαλα ολα τα εξαρτηματα στον αποστειρωτη. Α!!Να σε ρωτησω βρε Νίκη μου,ποτε ειναι σωστη η θερμοκρασια για το γαλα?τι χρωμα πρεπει να δειξει το σωληνακι?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια εμένα η δικια μου δεν κοιμηθηκε σημερα μόνο μισή ωρα το μεσημερι τι έπαθε καλέ χάλασε????χαχαχαχα!!!

Α κι εμενα δεν κοιμηθηκε μονο λιγο οταν πηγαμε στο σουπερ μαρκετ! Καλα το νεο θα ηταν να σας ελεγα οτι κοιμηθηκε!! χα χα χα!!!!:tongue::tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα σας! Σήμερα είχε τέλειο καιρό και βγήκαμε βόλτα να απολαύσουμε ήλιο. Και ο μεγάλος χάρηκε πολύ την βόλτα του. Καλά η μικρή δεν κατάλαβε και πολλά πράγματα γιατί την περισσότερη ώρα την είχε πέσει στον ύπνο. Γυρίσαμε 2 η ώρα για φαγητό και ξεραθήκαμε οικογενειακός στον ύπνο μέχρι της 6. Μια χαρά τέλεια ήταν! Πολύ χαίρομαι που άνοιξε ο καιρός!

Άννα μου πήρα το email. Αρχικά να σου πώ ότι έχεις μια υπέροχη οικογένεια και σας εύχομαι να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι.

Έπειτα μπορώ να σου πώ ότι τα έχετε μια χαρά μοιρασμένα τα παιδιά. Έτσι όπως τα είδα νομίζω ότι ο μεγάλος μοιάζει εσένα, ο δεύτερος τον μπαμπά του και η μπέμπα είναι μισή μισή. Φέρνει βέβαια πιο πολύ προς τα εσένα αλλά νομίζω εκεί στα μάτια ότι μοιάζει τον μπαμπά της. Τα παπούτσια σας φέυγουν και εσάς ε? Και εμείς μονίμως τα χάνουμε ακόμα.

Θα σας στείλω και δικές μας φώτο τώρα για να μου πείτε.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπέρα σας! Σήμερα είχε τέλειο καιρό και βγήκαμε βόλτα να απολαύσουμε ήλιο. Και ο μεγάλος χάρηκε πολύ την βόλτα του. Καλά η μικρή δεν κατάλαβε και πολλά πράγματα γιατί την περισσότερη ώρα την είχε πέσει στον ύπνο. Γυρίσαμε 2 η ώρα για φαγητό και ξεραθήκαμε οικογενειακός στον ύπνο μέχρι της 6. Μια χαρά τέλεια ήταν! Πολύ χαίρομαι που άνοιξε ο καιρός!

Άννα μου πήρα το email. Αρχικά να σου πώ ότι έχεις μια υπέροχη οικογένεια και σας εύχομαι να είστε πάντα γεροί και ευτυχισμένοι.

Έπειτα μπορώ να σου πώ ότι τα έχετε μια χαρά μοιρασμένα τα παιδιά. Έτσι όπως τα είδα νομίζω ότι ο μεγάλος μοιάζει εσένα, ο δεύτερος τον μπαμπά του και η μπέμπα είναι μισή μισή. Φέρνει βέβαια πιο πολύ προς τα εσένα αλλά νομίζω εκεί στα μάτια ότι μοιάζει τον μπαμπά της. Τα παπούτσια σας φέυγουν και εσάς ε? Και εμείς μονίμως τα χάνουμε ακόμα.

Θα σας στείλω και δικές μας φώτο τώρα για να μου πείτε.

Καλησπερα Σονια!!!

Ακριβως ετσι οπως τα λες ειναι!!! εισαι σαινι!!

Ο μεγαλος ειναι ιδιος οπως ημουν εγω στην ηλικια του, εχουμε την ιδια φατσα!! ο μικρος μοιαζει του μπαμπα, το λενε κιολας οτι ειναι ο αντρας μου χωρις μουσι.Οσο για την μπεμπα οι αποψεις ειναι μισες μισες, αλλα τα ματια της ειναι του αντρα μου, αυτο το βλεπω και εγω, το σχημα δλδ, γιατι το χρωμα ακομη δε φαινεται.

Περιμενω μειλ απο εσενα τωρα!! ευχαριστω για τις ευχες σου!:-)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...