Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εφη μου μονο του θα το δίνω... Γιατι??? Κι εμενα ολο μουγκριζει στον ύπνο της... Εγω λεω ειναι που δεν κανουν κακα ρε..

Βούλα μου θα σας στείλω μέιλ αλλα τωρα γράφω απο το κινητό κ δεν μπορώ. Την εχω με γκρίνια διπλα μου στο ρηλαξ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πόπη μου τα tommee tippee πήρα δεν κυκλοφορούν Ελλάδα,μονο Αγγλία κ Κυπρο. Θα δείξει τωρα αν ειναι καλα... Καλέ με τον Παναγιώτη μαζι πήγαμε οχι μόνες μας με την μπεμπα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εφη μου μονο του θα το δίνω... Γιατι??? Κι εμενα ολο μουγκριζει στον ύπνο της... Εγω λεω ειναι που δεν κανουν κακα ρε..

Βούλα μου θα σας στείλω μέιλ αλλα τωρα γράφω απο το κινητό κ δεν μπορώ. Την εχω με γκρίνια διπλα μου στο ρηλαξ!!

δωρακι κ μενα μουκριζει συνεχεια κ ζοριζεται κ σφιγγεται κ τωρα με το καινουργιο γαλα κανει 3 φορες την μερα κακα!!!

κ εγω θελω μειλ εεε μην ξεχνιομαστε!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Πόπη μου τα tommee tippee πήρα δεν κυκλοφορούν Ελλάδα,μονο Αγγλία κ Κυπρο. Θα δείξει τωρα αν ειναι καλα... Καλέ με τον Παναγιώτη μαζι πήγαμε οχι μόνες μας με την μπεμπα!!!

ααα οκ!!μπορεσατε ψωνισατε με την ησυχια σας?? καθεται στο καροτσι??

εγω ακομα κ στο τετραγωνο γυρω απο τοσπιτι φοβαμαι να την βγαλω ,,,πως θα φυγει η φοβια μου για να βγαινουμε βολτες??:confused::confused::confused:

απο σαιτ τα παρηγγηλες εεε?? μεγεια μεγεια!!! ποσα πηρατε κ σε τι τιμη??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

δωρακι κ μενα μουκριζει συνεχεια κ ζοριζεται κ σφιγγεται κ τωρα με το καινουργιο γαλα κανει 3 φορες την μερα κακα!!!

κ εγω θελω μειλ εεε μην ξεχνιομαστε!!!:lol::lol::lol:

Εσένα το κανει απο τους κολικους ε?? Αχ κ τωρα κλαίει η δικιά μου κώλο δεν βάζει κατω!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα εφακη μου!! μωρε μηπως θελει αγκαλιτσα γιαυτο κλαψουριζει??ο καημενουλης...

λες??δεν ξερω ουτε και την αγκαλια ειναι πολυ ηρεμος!!

επειδη ειναι πολυ παχυρευστω και θα θες να παρεις θηλη με πιο μεγαλη τρυπα για να τρεχει το γαλα!!ποσα το πηρες??εδω φαρμακειο μονο το βρισκεις και ειναι 11.50 τα 400γρ!!εμενα κανει κακα συνεχεια τωρα με αυτο το γαλα αρα δεν ειναι απο αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ποπη εγω σου εστειλα μειλ!!

αννουλα ξεκουραστικες?? ααα ωραια οταν θα μπω στο pc του αντρα μου θα μπω να το δω ...απο το λαπτοπ δεν μπορω να ανοιξω αρχεια ,,,ειναι για τον κουβα το λαπτοπ μου...:-(:-(

B4Itp2.png

Εσένα το κανει απο τους κολικους ε?? Αχ κ τωρα κλαίει η δικιά μου κώλο δεν βάζει κατω!!!

μαλλον δωρακι μου γιατι ολη μερα ποναει η δικια μου...κ στην αγκαλια μου ακομα σφιγγεται παλι κ ζοριζεται...εσενα θα το κανει μαλλον επειδη δεν κανει κακα...

λες??δεν ξερω ουτε και την αγκαλια ειναι πολυ ηρεμος!!

επειδη ειναι πολυ παχυρευστω και θα θες να παρεις θηλη με πιο μεγαλη τρυπα για να τρεχει το γαλα!!ποσα το πηρες??εδω φαρμακειο μονο το βρισκεις και ειναι 11.50 τα 400γρ!!εμενα κανει κακα συνεχεια τωρα με αυτο το γαλα αρα δεν ειναι απο αυτο!!

τοτε θα ποναει ο καημενος σαν την δικια μου αλλα εμενα δεν κλαψουριζει στον υπνο της απλα σφιγγεται κ μετα παταει τα κλαμματα...αχ υπομονη να περασουν οι κολικοι να δουμε τι θα γινει...

B4Itp2.png

Καλεεε παρτε τα μωρα και ξεπορτιστε!!Βγειτε και για εμενα που δεν μπορω..

Ααα δεν σας ειπα, σημερα πηγαμε μια μικρη βολτιτσα στο μπαλκονι.Η καημενη δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματια της.

Εγω εβαψα τα νυχια μου και βαφτηκα λιγακι..Ειχα καταντησει πολυ τραγικη.Τωρα κατι γινεται..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

τα εχω και εγω αυτα αλλα δεν μου αρεσαν και πολυ!!τρεχανε γαλα απο το πλευρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αννουλα ξεκουραστικες?? ααα ωραια οταν θα μπω στο pc του αντρα μου θα μπω να το δω ...απο το λαπτοπ δεν μπορω να ανοιξω αρχεια ,,,ειναι για τον κουβα το λαπτοπ μου...:-(:-(

Ναι το ριξαμε στον υπνο σημερα το μεσημερι ολοι!

Δεν εχουν και διαβασμα τα παιδια για αυριο λογω γιορτης, ουτε κατεβηκαν αργοστολι αποψε.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μαλλον δωρακι μου γιατι ολη μερα ποναει η δικια μου...κ στην αγκαλια μου ακομα σφιγγεται παλι κ ζοριζεται...εσενα θα το κανει μαλλον επειδη δεν κανει κακα...

τοτε θα ποναει ο καημενος σαν την δικια μου αλλα εμενα δεν κλαψουριζει στον υπνο της απλα σφιγγεται κ μετα παταει τα κλαμματα...αχ υπομονη να περασουν οι κολικοι να δουμε τι θα γινει...

εχεις δικιο ποπη μου μονο υπομονη μπορουμε να κανουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλεεε παρτε τα μωρα και ξεπορτιστε!!Βγειτε και για εμενα που δεν μπορω..

Ααα δεν σας ειπα, σημερα πηγαμε μια μικρη βολτιτσα στο μπαλκονι.Η καημενη δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματια της.

Εγω εβαψα τα νυχια μου και βαφτηκα λιγακι..Ειχα καταντησει πολυ τραγικη.Τωρα κατι γινεται..

Εγω αυριο η μεθαυριο θα τη βγαλω βολτα στην αυλη μου με το καροτσι, θα σας στειλω και φωτο.

Με το αυτοκινητο εχουμε βγει, με το καροτσι ομως οχι ακομη, γιατι ειχε συναχι και περιμενω να καθαρισει τελειως.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...