Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

απο οτι ειδα συζητουσατε για τα γαλα τα καθαρη κοροιδια ειναι αυτο που κανουν στην ελλαδα με τες τιμες!!δωρα μου σε ρωτησα και εχτες το frisolac comfort θα το δινεις μονο του ή με καποιο αλλο γαλα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπερα Εφη μου!!

γεια σου αννα μου!!

Γεια σας!Μολις ξυπνησαμε..Απο τις 3 κοιμομαστε!

Δωρα, ουτε την δικια σου την μπουμπου ειδαααα νομιζω..

αχ τι καλα εμενα κλαιει ακομα και στον υπνο του!!!δεν μπορω να κοιμηθω :(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γτ Εφη μου?Επειδη ξεφλουδιζεται?Τι επαθε?

δεν κοιματε ησυχος κλαψουριζει συνεχεια δεν ξερω γιατι το κανει!!το προσωπο του ειναι σμιγμα μου ειπε ο γιατρος και θα φυγει μονο του,αλλα ποτε ??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν κοιματε ησυχος κλαψουριζει συνεχεια δεν ξερω γιατι το κανει!!το προσωπο του ειναι σμιγμα μου ειπε ο γιατρος και θα φυγει μονο του,αλλα ποτε ??

Δλδ δεν κλαιει απο αυτο..

Ετσι ξαφνηκα τον επιασε?Ηρεμος ηταν ο δικος σου νομιζω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

γεια τι κανετε??εμεις λεμε καλα!!ο μικρος ξεφλουδιζει στο πρωσωπο και στεναχωριεμαι που τον βλεπω ετσι!!δεν προλαβα να σας διαβασω παω τωρα!!

Γεια σου Εφη μου!!!! Ηθελα να σε ρωτήσω κ για το γαλα εσυ δίνεις το frisolac comfort?.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Η δικια μου τρωει σαν την δικια σου που ειναι ηδη φαγανου και επισης 2 εβδομαδες μεγαλυτερη..αχ τι θα τις κανουμε?Φανταζεσαι να θηλαζαμε κιολας?

θα ηθελα τοτε 4 μεμε..για να φτασει...βλεπω στο κουτι του γαλα κ οι ποστητες που τρωει ειναι για 3μηνων ...σημερα χτυπησαμε 180 μονοκοπανια κ μετα απο 1,5 ωρα ηθελε κ αλλο κ ηπιε αλλα 60,,,με τον κουβα το χρειαζομαι το γαλα..6 μπιμπερο κ δεν μου φτανουν για αποστειρωση...

Σημερα πήραμε την μπεμπα και πηγαμε σουπερ μαρκετ!! Στα lidl και στον Μαρινοπουλο!!!

Οντως ο Μαρινοπουλος το almiron 1 το χει 21? σημερα το ειδα κι εγω τα 900γρ!!

Σε ολη την διαδρομη κοιμοταν κ με το που μπηκαμε σπιτι ξυπνησε!!! Κι εγω εχω μια νυστα τωρα....αλλα η κυρια εχει αλλα σχεδια...

Α!!! Ηρθαν κ τα μπιμπερο μας,φοβερα φαινονται,θα δειξει!

ααα τι ωραια δωρακι μου!!! εγω ειμαι χεστρου φοβαμαι να την βγαλω μονη μου βολτα ...καροτσι δεν καθεται κ το μαρσιπο δεν το δοκιμασα ακομα..τσαμπα το πηρα μου φαινεται...ποια μπιμπερο πηρες κουκλα μου?? αυτα που σου ειπα που πηρα κ εγω??dr brownis?? ειναι τελεια!!

ποπακι πιανει πιπιλα η μπεμπα σου??

εμεις αποφασισαμε το γαλα τωρα που μεγαλωσαν λιγο να το φερνουμε απο σουηδια!κανει 4 ευρω το κιλο...........απλα εχουν ενα γαλα,μια μαρκα μονο σουηδικη κ αυτο πινουν ολα τα μωρα...εδω μας ξεπενταριαζουν!

πιανει λαμπρινη μου μονο οταν πειναει μεχρι να ετοιμασω το γαλα την ξεγελαω μετα την φτυνει...πριν 2 βδομαδες δεν ξεκολουσε απο την πιπιλα τωρα δεν την θελει ετσι στο ασχετο...ναι σουηδια μονο 4 ε?? εχουμε κ εμεις συγγενεις εκει λες να το δοκιμασω να μου στειλουν οταν μεγαλωσει ομως γιατι ακομα πειραματιζομαστε με τα γαλατα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...