Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και παλι!

Αννα μου, να χαιρεσαι τα μουτρακια σου τα ομορφα!Ολα ενα και ενα!

Ο μεγαλος νομιζω μοιαζει στον μπαμπα του και ο μικρος σε εσενα..Για την μικρη δεν μπορω να αποφασισω ακομα..

Χαθηκα γτ ειχαμε παιδιατρτο σημερα.Μεγαλωσαμε μωρε!4,5 κιλα και 54 ποντους ειμαστε.Ολα πολυ καλα..Μπορει να εχει λιγα αερια λεει αλλα δεν την απασχολει και πολυ αφου κανει τουλαχιστον 10 φορες κακα μεσα στην ημερα!Πρεπει να παρουμε και το μεγαλυτερο νουμερο παμπερς γτ αυτο μας ειναι μικρο..

Κοριτσια..ειναι πολυ φαγανο το μωρο μου ομως..Τρωει ανα 2,5 ωρες 120μλ.Οταν ομως εχει να φαει 4ωρο, τρωει πολυ περισσοτερο.Σημερα και χθες το πρωι εφαγε 180-190...Τι να την κανω?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

αρα καλα παει κ η δικια μου κ εγω φοβαμαι οτι τρωει πολυ κ θα γινει παχυσαρκη...να μην αγχωνομαι δλδ ..εμενα το κακο ειναι οτι κανει πολλα μικρα γευματα...μονο κανα δυο φορες σε μια ωρα κατεβασε 190-200 μλ...

την δευτερα μας το αλλαξε το γαλα κ μας εδωσε ο παιδιατρος 400 αρι δωρο..ακομα δεν αγορασα αλλα πιστευω θα εχει καμια 12-14 ευρω...οχι δεν μοιαζει η συσκευασια...αν πας να αγορασεις γαλα ρωτα την φαρμακοποιο να δεις την συσκευασια της μιλουπα ,,,δεν ξερω να βαζω φωτο εδω να στο εδειχνα...:-(:-(

χα χα χα χα γεωργια μου ετυχα το τζοκερ που λενε...αχ αστα κ η υπομονη μου αρχιζει κ εξανλτηται κ οι δυναμεις στερευουν ,,,το κακο με ολο το αγχος κτο στρες που μου βγαινει ξεκινησα το καπνισμα γμτ...και ημουν αντιθετη δεν ηθελα ουτε να το βλεπω...ελπιζω αν μπουμε σε προγραμμα κ ηρεμησω να το κοψω...καθε μερα κλαιω απο τα νευρα μου...κ η γυναικολογος μου ,,,μου λεει οτι ολο το στρες της εγκυμοσυνης τωρα μου βγαινει,,,μιλαω μαζι της συνεχεια κ ευτυχως με στηριζει πολυ !!!

κ εγω θελω μειλ!!!

Το ειδα μπηκα και στο σαιτ της μιλουπα.Απλα ρωταω γιατι το δικο σου γαλα με την ιδια ονομασια κυκλοφορει στο εξωτερικο με τη συσκευασια του δικου μου!! και με αλλη τιμη!! απατεωνες παιδι μου!!

Στην Κυπρο το ειδε η Εφη, οπως σας το λεω και εγω στο αμαζον!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημερα Βουλα!! σε ευχαριστω πολυ!!

Εγω το παιρνω 27 απο το φαρμακειο και 26 απο τον ΑΒ.Μ'αρεσει που τα σουπερ μαρκετ θα το ειχαν πιο φθηνο!!

Εσυ παιρνεις το 900αρι; γιατι υπαρχει και πιο μικρο.

Διαφημίσεις

Βουλα, ειναι περιπου τα 6 τεμ.100 ευρω, δλδ 16 ευρω το ενα!!

Ειναι ομως το ιδιο γαλα;

Φοβαμαι να το παρω μηπως δεν το πινει.

Καλημερα Βουλα!! σε ευχαριστω πολυ!!

Εγω το παιρνω 27 απο το φαρμακειο και 26 απο τον ΑΒ.Μ'αρεσει που τα σουπερ μαρκετ θα το ειχαν πιο φθηνο!!

Εσυ παιρνεις το 900αρι; γιατι υπαρχει και πιο μικρο.

Το 900αρι παιρνω 25 απο φαρμακειο, 23 απο σουπερ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βουλα, ειναι περιπου τα 6 τεμ.100 ευρω, δλδ 16 ευρω το ενα!!

Ειναι ομως το ιδιο γαλα;

Φοβαμαι να το παρω μηπως δεν το πινει.

δεν ρωτας καλυτερα την παιδιατρο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

δεν ρωτας καλυτερα την παιδιατρο?

Τι να μου πει και εκεινη, σαμπως θα ξερει ποιο γαλα ειναι μεσα στη συσκευασια αυτη, το ενα η το αλλο....

Τελος παντων κουβεντα κανουμε τωρα, απλα και μονο για να δουμε τι ειμαστε οι Ελληνες!!

Τι να μου πει και εκεινη, σαμπως θα ξερει ποιο γαλα ειναι μεσα στη συσκευασια αυτη, το ενα η το αλλο....

Τελος παντων κουβεντα κανουμε τωρα, απλα και μονο για να δουμε τι ειμαστε οι Ελληνες!!

Ειναι 6 τεμ?Δεν μπορεις να παρεις λιγοτερα απλα για να δοκιμασεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ειναι 6 τεμ?Δεν μπορεις να παρεις λιγοτερα απλα για να δοκιμασεις?

Δεν ξερω αν γινεται, αλλα και ιδια γευση να εχει, δεν ξερω αν την πειραξει η οχι.. ενω το αλμιρον της εχει κατσει καλα απο την αρχη.

Αχ κορίτσια μου νυσταζω η μικρη μου μια χαρα κοιμαται ο μεγαλος ξυονησε χθες ηρθε στο κρεβατι μας και απο τις 2 κοιμηθηκε 6 μετα ξυπνησε η μικρη για να φαει και στις 8 ξαναξυπνησε για τα καλα ο μεγαλος αρα κοιμηθηκα 1 με 2 και 6.30 με 8 κουτουλαω σας λεω ας ευχηθω να κοιμηθουν το μεσημερι λιγο και να ξεκουραστω κι εγω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ κορίτσια μου νυσταζω η μικρη μου μια χαρα κοιμαται ο μεγαλος ξυονησε χθες ηρθε στο κρεβατι μας και απο τις 2 κοιμηθηκε 6 μετα ξυπνησε η μικρη για να φαει και στις 8 ξαναξυπνησε για τα καλα ο μεγαλος αρα κοιμηθηκα 1 με 2 και 6.30 με 8 κουτουλαω σας λεω ας ευχηθω να κοιμηθουν το μεσημερι λιγο και να ξεκουραστω κι εγω.

Και εγω εχω τη γυναικα σημερα που καθαριζει, περιμενω και τα αγορια μου οπου να 'ναι, να φαμε φασολαδα.Οταν φυγει και αυτη θα παω να ξαπλωσω.:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...