Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι εντελώς τρελαμένη με άπειρη δουλειά που έχω αφήσει πίσω γιατί δεν έχω τη ψυχολογία να κάνω το ο,τιδηποτε. Τώρα τελείωσα με ενδοκρινολόγο κ πάω σπίτι να δουλέψω γιατί με κυνηγάνε. 
      Ο ενδοκρινολόγος μου έκανε τη καρδιά περιβόλι. Μου λέει γιατί το προσπαθείς κορίτσι μου ; Πήγαινε με δότρια. Μου έγραψε ένα κάρο εξετάσεις, είπε πως ίσως οι καμπύλες δε βγήκαν καλές λόγω των φαρμάκων που παίρνω ένα χρόνο αλλά δεν είναι κ εντελώς  Σίγουρο. Μου έγραψε για όλα τα αυτοάνοσα κ για αυτοάνοσα έναντι των ωοθηκών κ διαβήτη . Μου την είπε γιατί δεν έκανα παιδί νωρίτερα ούτως ώστε να μη τρέχω τώρα εφόσον ήξερα για την πρόωρη ωοθήκη ανεπάρκεια. Είμαι από τα «άτυχα κορίτσια» μου είπε κ πως πρέπει να κοιτάξω για ορμονική υποκατάσταση σύντομα όταν τελειώσει η περίοδος για να αποφύγω καρδιαγγειακά προβλήματα και προβλήματα άνοιας στα 60. 

Α και επίσης λέει μπορεί να έχω χρόνια θυρεοειδίτιδα αλλά δεν είναι σημαντικό. Θα τα δούμε όλα όταν βγουν οι εξετάσεις λέει. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να πάρω glucophase. Επισης έχουμε υψηλές πιθανότητες να κάνουμε παιδί με πρόβλημα γιατί το σπερμα δεν είναι άριστο λόγω τσιμπημένου κατακερματισμού που σε συνδυασμό με την ΠΩΑ, δίνουν πιθανότητες για γενετικές ανωμαλίες. Ως εκ τούτου ας μη το προσπαθώ άλλο, κάνε λέει άλλη 1-2 προσπάθειες εφόσον το θέλω κ μετά δότρια.

καλε ποιος ειναι αυτος ο ενδοκρινολογος να ξερουμε να μην παμε ;;;;;;;;;;

και το λεω πολυ σοβαρα!!

τι βλακειες ειναι αυτες ; απο που να το πιασω που να το αφησω ;;;;

καλα για τον τροπο και το υφος δεν εχω λογια … 

επειδη με συγχυσανε ολα, θα μεινω μονo στο τελευταιο ! για το κακο σπερμα… εμας με αζωοσπερμια κοριτσι μου και σπερμα απο βιοψια ουτε ενας γιατρος δεν μας ειχε πει τετοια πραγματα … και πιστεψε με πηγαμε σε ενα καρο!! ισα ισα λεγανε ολοι πως στην ivf βρισκουν τα καλυτερα σπερματοζωαρια, που με φυσικες προσπαθειες αναθεμα αν θα πετυχαινανε ποτε κι οτι μετα την τριτη μερα (αν εχουνε επιβιωσει) πλεον ενα καλο και δυνατο ωαριο κανει τη δουλεια κ αναστρεφει και την οποια ανωμαλια… 

ετσι που το παει αυτος ουτε καν δωρεα ωαριων δεν πρεπει να ακολουθησετε εσεις.. πατε σε διπλη δωρεα κι ααααν ειστε τυχεροι και παλι…

βρε τι μας λες παπ@&@ ;;; πες του απο μενα.

θελω μολις μεινεις εγκυος να πας να του τριψεις τη χοριακη στη μουρη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://s1244.photobucket.com/albums/gg570/annoula73/?action=view&current=2609-1.jpg&t=1332411863172

Οριστε και το προφιτερολ μου!! 2 απο τα 6 μικρα και το μεγαλο.Πιο πισω ειναι μπισκοτα βρωμης με choc chips που εφτιαξα προχθες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

http://s1244.photobucket.com/albums/gg570/annoula73/?action=view&current=2609-1.jpg&t=1332411863172

Οριστε και το προφιτερολ μου!! 2 απο τα 6 μικρα και το μεγαλο.Πιο πισω ειναι μπισκοτα βρωμης με choc chips που εφτιαξα προχθες.

μιαμ μιαμ μιαμ τι μας κανεις??

αχ μακαρι να ειχα χρονο να εκανα κ γω κανα γλυκακι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι η συνταγη της σοφιας??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τι κανεις Αννουλα μου?? πως ειστε?

Καλα ειμαστε! μονο λιγο συναχι εχω εγω που κολλησα απο τη μπεμπα.

Εσεις τι κανετε??

Διαφημίσεις

μιαμ μιαμ μιαμ τι μας κανεις??

αχ μακαρι να ειχα χρονο να εκανα κ γω κανα γλυκακι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ειναι η συνταγη της σοφιας??

Ναι, και τα μπισκοτα απο την εκπομπη της Ελενης.

Καλα ειμαστε! μονο λιγο συναχι εχω εγω που κολλησα απο τη μπεμπα.

Εσεις τι κανετε??

αχ περαστικα αννα μου,,εχω χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται...εμεις ολη μερα αγκαλια ,,πονακια κλαμματα,,,κ το βραδυ πανω μου κοιμαται...κοιμαται πολυ λιγες ωρες κ μονο οταν εχει το μπιμπερο στο στομα ηρεμει...ανα 1 ωρα τρωμε,,,4 κιλα πηγαμε,,,τωρα ειναι γατζωμενη πανω μου κ προσπαθει να σκαρφαλωσει...που να παει δεν ξερω...κλωτσηδια στο στηθος τρωω...:lol::lol::lol: χρονος μηδεν κ εχω λαλησει...

Ναι, και τα μπισκοτα απο την εκπομπη της Ελενης.

αχ τελεια στειλε κ απο δω γιατι ξερογλυφομαι...:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

αχ περαστικα αννα μου,,εχω χασει πολλα επεισοδια μου φαινεται...εμεις ολη μερα αγκαλια ,,πονακια κλαμματα,,,κ το βραδυ πανω μου κοιμαται...κοιμαται πολυ λιγες ωρες κ μονο οταν εχει το μπιμπερο στο στομα ηρεμει...ανα 1 ωρα τρωμε,,,4 κιλα πηγαμε,,,τωρα ειναι γατζωμενη πανω μου κ προσπαθει να σκαρφαλωσει...που να παει δεν ξερω...κλωτσηδια στο στηθος τρωω...:lol::lol::lol: χρονος μηδεν κ εχω λαλησει...

αχ τελεια στειλε κ απο δω γιατι ξερογλυφομαι...:lol::lol::lol:

Τι να κανεις Ποπη μου, υπομονη.Τα γευματα της ακομη δεν καταφερες να τα αραιωσεις; τι λεει ο παιδιατρος;

Τι να κανεις Ποπη μου, υπομονη.Τα γευματα της ακομη δεν καταφερες να τα αραιωσεις; τι λεει ο παιδιατρος;

οχι δεν τα καταφερα στην καλυτερη παει 2ωρο...τρωει 900 μλ την ημερα:roll::roll::roll:

ο παιδιατρος λεει οσο μπορω να την καθυστερω αλλα εφοσον θελει να τρωει τοσες ποσοτητες να της δινω γιατι μαλλον τα εχει αναγκη...αφου αν δεν φαει την ποσοτητα που ζηταει ξεσηκωνει ολη την πολυκατοικια,,κλαιει με λιγμους...εχει κ τους πονους κ αστα ...μας αλλαξε κ γαλα,,,παιρνει το μιλουπα το απταμιλ ειναι πολυ θρεπτικο στο λεπτο ρευεται..

εσεις τα πατε καλα με τα ωραρια??ποσα μλ συνολικα πινει?? ειναι μαζι οι μικρες μας 4 μερες διαφορα εχουμε.ποσα κιλα ειστε?

B4Itp2.png

οχι δεν τα καταφερα στην καλυτερη παει 2ωρο...τρωει 900 μλ την ημερα:roll::roll::roll:

ο παιδιατρος λεει οσο μπορω να την καθυστερω αλλα εφοσον θελει να τρωει τοσες ποσοτητες να της δινω γιατι μαλλον τα εχει αναγκη...αφου αν δεν φαει την ποσοτητα που ζηταει ξεσηκωνει ολη την πολυκατοικια,,κλαιει με λιγμους...εχει κ τους πονους κ αστα ...μας αλλαξε κ γαλα,,,παιρνει το μιλουπα το απταμιλ ειναι πολυ θρεπτικο στο λεπτο ρευεται..

εσεις τα πατε καλα με τα ωραρια??ποσα μλ συνολικα πινει?? ειναι μαζι οι μικρες μας 4 μερες διαφορα εχουμε.ποσα κιλα ειστε?

Τα γευματα μας ειναι 6 το 24ωρο.Στο καθε γευμα πινει ποτε 120γρ, ποτε 100, ποτε 140.Αν τα προσθεσω πινει περιπου 800 την ημερα.

Πριν 12 μερες ηταν 4 κιλα ακριβως, το προηγουμενο σαββατο.:-)

Διαφημίσεις

Ποπη, αυτο το γαλα ποσο το παιρνεις; η συσκευασια του μοιαζει με το αλμιρον; κατσε να σου δειξω ποιο λεω

γεια σας κοριτσάκια!τωρα εκατσα να σας διαβασω!

Εμενα σημερα ειχανε γκρινια απο το απογευμα μεχρι πριν απο λιγο που κοιμηθηκαν!ελπιζω να μην χαλασουν τον υπνο τους,,,

Γειτονισσα πως πάχυνε καλε ετσι η μικρη κ μονο με θηλασμο??μπραβο σας!εχει κ ιδιο φορεμα με τις δικες μου βλεπω,,,:)

Σημερα μου ηρθαν 12 πακετα παμπερς κ 12 πακετα μωρομαντηλα δωρο απο την παμπερς που κανουν στον 3τεκνους,,,πολυ το χαρηκα!

Γωγω ξερεις τι σκεφτηκα?κοιτα στις μασχαλες της μπεμπας πιανει κατι ασπρακια που ενοχλει τα μωρα,,,μηπως ειναι κατι τετοιο κ κλαιει??

σας φιλω!!!!!!!την πεφτω!

Γεια σου γειτονισσα τι κανεις?Χα χα κοντευει τα 5 κιλα η μικρή μου ναι παχυνε γρήγορα σα το γιο μου και το φορεμα h&m πηγα προχθες εχει βγαλει κατι καλοκαιρινα μουρλια!

καλημερα κοριτσια κι ευχαριστω για τις ευχες σας,

καλε τι κουκλια ειναι αυτα φτου φτου να μη τα ματιασω ειναι πανεμορφα

Γεωργια νομιζω οτι η μπεμπα μοιαζει με τον μικρο σου

Μαργαριτακι καλοριζικο να ειναι το καινουργιο σας σπιτακι γεματο ευτυχια υγεια και χαρα

Βλεπω αρχισατε τις βολτες με τετοιες μερες που κανει επιβαλλεται σημερα θα παμε κι εμεις οικογενειακως ειμαι πολυ καλυτερα και λεω να τα βγαλω βολτα,

Δωρακι εμενα η μικρη μου εχει να ενεργηθει απο την κυριακη σημερα 4η μερα παρολο που τρωω τα παντα και φρουτα και λαχανικα τι να πω δεν ξερω εαν ειναι απο τη διατροφη τελικα μπορει να ειναι στο παιδι σου ειχα πει το παθαινε κι ο γιος μου παντως μη σε ανησυχει εγω χτες που πηρα το γιατρο μου ειπε να της δωσω λιγο κιντερντε θα το δοκιμασω σημερα και βλεπουμε

Βουλα μου περαστικα κουκλα μου ευχομαι γρηγορα σιδερενια

οποια θελει ας μου στειλει κι εμενα email [email protected]

Καλημερα Μελινα σιδερενια!ναι σα το γιο μου με φουστανι ειναι:lol::lol::lol:

Καλημερα κ από εμάς! σημερα προβλέποντε πολλές βόλτες μιας κ ο μπαμπας μας δεν πηγε στην δουλειά σήμερα!!:D:D θα παμε κ για φαγητο, ετσι λεμε!!

Καλημέρα καλη βόλτα

ΚαλήΜερα.όμορφη μέρα και σήμερα.κορίτσια το Μέιλ

μου ειναι [email protected].όσες θέλετε στειλτε τα μωρά σας:P

Καλημέρα Βούλα πως εισαι σημερα?

Καλημερα σας, τι κανετε;

Εγω κολλησα συναχι απο τη μπεμπα και τωρα φοραω μασκα οταν την κραταω, και εκεινη με κοιταει περιεργα!! σου λεει τι ειναι τωρα τουτο;

Παω να σας διαβασω!!

Καλημέρα Άννα μου περαστικά σου!

Καλημέρα Πόπάκι μου τι κακό είναι αυτό βρε κοριτσάκι μου δύσκολη εγκυμοσύνη σου έτυχε δύσκολη γέννα μα και δύσκολο παιδί τρία στα τρία βρε παιδάκι μου κουράγιο τι άλλο να πω!

Καλημέρα Γωγώ κούκλα η κοράκλα σου!;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Τα γευματα μας ειναι 6 το 24ωρο.Στο καθε γευμα πινει ποτε 120γρ, ποτε 100, ποτε 140.Αν τα προσθεσω πινει περιπου 800 την ημερα.

Πριν 12 μερες ηταν 4 κιλα ακριβως, το προηγουμενο σαββατο.:-)

αρα καλα παει κ η δικια μου κ εγω φοβαμαι οτι τρωει πολυ κ θα γινει παχυσαρκη...να μην αγχωνομαι δλδ ..εμενα το κακο ειναι οτι κανει πολλα μικρα γευματα...μονο κανα δυο φορες σε μια ωρα κατεβασε 190-200 μλ...

Ποπη, αυτο το γαλα ποσο το παιρνεις; η συσκευασια του μοιαζει με το αλμιρον; κατσε να σου δειξω ποιο λεω

την δευτερα μας το αλλαξε το γαλα κ μας εδωσε ο παιδιατρος 400 αρι δωρο..ακομα δεν αγορασα αλλα πιστευω θα εχει καμια 12-14 ευρω...οχι δεν μοιαζει η συσκευασια...αν πας να αγορασεις γαλα ρωτα την φαρμακοποιο να δεις την συσκευασια της μιλουπα ,,,δεν ξερω να βαζω φωτο εδω να στο εδειχνα...:-(:-(

Γεια σου γειτονισσα τι κανεις?Χα χα κοντευει τα 5 κιλα η μικρή μου ναι παχυνε γρήγορα σα το γιο μου και το φορεμα h&m πηγα προχθες εχει βγαλει κατι καλοκαιρινα μουρλια!

Καλημερα Μελινα σιδερενια!ναι σα το γιο μου με φουστανι ειναι:lol::lol::lol:

Καλημέρα καλη βόλτα

Καλημέρα Βούλα πως εισαι σημερα?

Καλημέρα Άννα μου περαστικά σου!

Καλημέρα Πόπάκι μου τι κακό είναι αυτό βρε κοριτσάκι μου δύσκολη εγκυμοσύνη σου έτυχε δύσκολη γέννα μα και δύσκολο παιδί τρία στα τρία βρε παιδάκι μου κουράγιο τι άλλο να πω!

Καλημέρα Γωγώ κούκλα η κοράκλα σου!;)

χα χα χα χα γεωργια μου ετυχα το τζοκερ που λενε...αχ αστα κ η υπομονη μου αρχιζει κ εξανλτηται κ οι δυναμεις στερευουν ,,,το κακο με ολο το αγχος κτο στρες που μου βγαινει ξεκινησα το καπνισμα γμτ...και ημουν αντιθετη δεν ηθελα ουτε να το βλεπω...ελπιζω αν μπουμε σε προγραμμα κ ηρεμησω να το κοψω...καθε μερα κλαιω απο τα νευρα μου...κ η γυναικολογος μου ,,,μου λεει οτι ολο το στρες της εγκυμοσυνης τωρα μου βγαινει,,,μιλαω μαζι της συνεχεια κ ευτυχως με στηριζει πολυ !!!

Καλημερα Γεωργια!!

Σονια, Βουλα, Μελινα και Γωγω σας εστειλα μειλς!!

κ εγω θελω μειλ!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...