Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε??

αχ βλεπω οι σελιδες γεμιζουν ολες ειστε στην παρειτσα μονο εγω σας εχω χασει κ μου λειπετε πολυ...

για εμας ειναι δυσκολα τα πραγματα αφου δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω...με εχει παρει τον αερα η μικρη κ με κανει οτι θελει...ολο αγκαλια 24 ωρες ακομα κ στον υπνο μας μπρουμητα αγκαλια ,,,ολο κλαμμα κ τσιριδα κ ολο θελει να τρωει μονο οταν εχει το μπιμπερο στο στομα ηρεμει...

αχ τι θα κανω βρε κοριτσια αν με δειτε ειμαι σαν αρρωστη απο την κουραση κ δεν προλαβαινω να κοιταξω τον εαυτο μου...για το σπιτι δεν το συζηταω γινεται ενας χαμος ,,οτι μπορω κανω...

αχ βρε κοριτσια στεναχωριεμαι που δεν διαβαζω τα νεα σας ελπιζω ολες να ειστε καλα...συγνωμη που δεν συμμεριζομαι κ εγω τους προβληματισμους σας κ τις χαρες σας...σας αγαπω πολυ να ξερετε!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ Αναστασακι μου ποσο σας ζηλευω μακαρι κι ο δικος μας μπαμπας να μην δουλευε να πηγαιναμε κι εμεις

καλα να περασετε

μελινακι μου αυτο γινεται πολύυυυυυ σπάνια!! γι'αυτο το χαιρομαι!!!!!!! μετα μονο κυριακες κ αυτό οχι στανταρ!:rolleyes: σε ευχαριστω πολύ! κ εσεις καλα να περασετε σε οτι κ αν κανετε!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Εγω περιμένω την μαμα μου να ερθει για να κρατησει την μικρη να παω να κανω κατι δουλειες! Κι εδω καλή μερα εχουμε κ μπορει το μεσημερι να βγαλω την μικρη αν εχει χρονο ο μπαμπας μας! Ο καημένος πολύ δουλεύει και δεν την βλέπει σχεδον καθολου... Και δεν θελω να σκεφτομαι τι ωρα θα γυριζει απο το γραφειο μολις αρχισουν οι φορολογικες δηλώσεις....

Αναστασακι μου καλες βολτες,αχ παραλία θα πάτε???????? Ζηλευω...!!!!

Μελινάκι μου καλή σου μερα και σενα!!

Βουλάκι μου καλημερα γλυκιά μου,πως εισαι με την μέση σου?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε??

αχ βλεπω οι σελιδες γεμιζουν ολες ειστε στην παρειτσα μονο εγω σας εχω χασει κ μου λειπετε πολυ...

για εμας ειναι δυσκολα τα πραγματα αφου δεν προλαβαινω ουτε τουαλετα να παω...με εχει παρει τον αερα η μικρη κ με κανει οτι θελει...ολο αγκαλια 24 ωρες ακομα κ στον υπνο μας μπρουμητα αγκαλια ,,,ολο κλαμμα κ τσιριδα κ ολο θελει να τρωει μονο οταν εχει το μπιμπερο στο στομα ηρεμει...

αχ τι θα κανω βρε κοριτσια αν με δειτε ειμαι σαν αρρωστη απο την κουραση κ δεν προλαβαινω να κοιταξω τον εαυτο μου...για το σπιτι δεν το συζηταω γινεται ενας χαμος ,,οτι μπορω κανω...

αχ βρε κοριτσια στεναχωριεμαι που δεν διαβαζω τα νεα σας ελπιζω ολες να ειστε καλα...συγνωμη που δεν συμμεριζομαι κ εγω τους προβληματισμους σας κ τις χαρες σας...σας αγαπω πολυ να ξερετε!!!

ποπακι μου τελικα την εβγαλες βόλτα? εμενα οταν εχει γκρινια τον κατεβαζω πάντως κ ηρεμει! υπομονη κοριτσαρα μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ Αναστασακι μου ποσο σας ζηλευω μακαρι κι ο δικος μας μπαμπας να μην δουλευε να πηγαιναμε κι εμεις

καλα να περασετε

ΜΕΛΙΝΑΚΗ ΜΟΥ τι κανεις κουκλα μου?? ολο λεω θα σε παρω τηλ κ ολο δεν προλαβαινω τωρα βρηκα λιγα λεπτα κ μπηκα να δω τι κανετε...πως εισαι??καλυτερα??

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ!! ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΒΟΥΛΙΤΣΑ!!ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Εγω περιμένω την μαμα μου να ερθει για να κρατησει την μικρη να παω να κανω κατι δουλειες! Κι εδω καλή μερα εχουμε κ μπορει το μεσημερι να βγαλω την μικρη αν εχει χρονο ο μπαμπας μας! Ο καημένος πολύ δουλεύει και δεν την βλέπει σχεδον καθολου... Και δεν θελω να σκεφτομαι τι ωρα θα γυριζει απο το γραφειο μολις αρχισουν οι φορολογικες δηλώσεις....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?? ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ...ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ...

B4Itp2.png

ποπακι μου τελικα την εβγαλες βόλτα? εμενα οταν εχει γκρινια τον κατεβαζω πάντως κ ηρεμει! υπομονη κοριτσαρα μου!!

την εχω αγκαλια ..κ κλαιει...

την πηγαμε για ενα περιπατο αγκαλια πανω μου χωρις το μαρσιπο κ τσιροκοπουσε κ γυρισαμε πισω,,,καλα που δεν ειχα βγει μονη μου...ουτε για βολτα δεν ειναι η δικια μου...παει φυλακιστηκα,,,,

B4Itp2.png

καλημερα δωρακι!! παντα θα παμε! λεω να το εκμεταλευτω σημερα! χχαχαχαχα

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα σας, τι κανετε;

Εγω κολλησα συναχι απο τη μπεμπα και τωρα φοραω μασκα οταν την κραταω, και εκεινη με κοιταει περιεργα!! σου λεει τι ειναι τωρα τουτο;

Παω να σας διαβασω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα!!!! τι κανετε?? εμεις καλυτερα, φτου φτου μη τη ματιασω ηταν αρκετα ηρεμη χθες! κ το βραδυ κοιμηθηκε 1.30, ξυπνησε 6.30 κ χαζολογουσε, τελικα στις 7.30 εφαγε. ειχε να φαει απο τις 11.30! μονο που μου βγαζει πολυ γαλα κ στενοχωριεμαι. ισως επειδη δεν καθεται σε ηρεμια κ ολη την ωρα κουνιεται.

αχ κοριτσια θελω να σαραντησουμε κ εμεις να βγουμε!!!!

επιεδη εχω μπερδευτει με τα μαιλ σας δινω το δικο μου

[email protected] κ περιμενω τα μωρακια σας!:D:D

τη δικια μου θα τη βαλω εδω κ θα τη σβησω αργοτερα!!:D

BJVqp3.png

ξυπνησαμε κ ζοριζομαστε τα ποδαρακια της στο κεφαλι μου κοντευει να τα ανεβασει...45 λεπτα κοιμηθηκε...

καλημερα Αννα κ Γωγω

ΓΩΓΩ κουκλα η μικρη σου φτου φτου:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...