Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σου Δωράκι. Ακόμη έχετε πρόβλημα με τα κακά? Εμβόλιο κάνατε εσείς?

Σημερα καναμε εμβολιο!! Καλα ειναι προς το παρον η μπεμπα... Εκλαψε λιγο κ οκ μετα. Α και κακα σημερα εκανε δυο φορες!!! Καταληξαμε με την παιδιατρο στο οτι η διατροφη μου δεν ειναι καλη!! Δεν τρωω φρουτα κ λαχανικα...:(

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αφου την αφηνεις και κοιμαται μην μιλας καθολου!!! Εμενα τριβεται κανει ηχους ζοριζεται αλλα δεν κοιμαται γκρινιαζει μετα απο λιγο... ειναι το ζορι απο τα κακα που δεν κανει.Εσενα γιατι τεντωνεται?μωρε λες κι εσενα να θελει να κανει κ αλλα κακα? χα χα!! ετοιμασε πανες...!!

Οχι κακα της κανει μονο οταν είναι ξυπνια το βραδυ πχ δε κανει καθολου ουτε στις 5 ή 6 που ξυπναει κανει στις 9 δε ξεω αυτο το παιδι με εχει ξεκουρασει πολυ να μη τη ματιασω ο γιος μου μετα τον 3ο σταματησε να κανει κακα στον υπνο του.

Γεια σου Ελευθερια μου!Καλή βόλτα αύριο ε μα πια αυτος ο χειμωνας παρατραβηξε ωρα μας ειναι να βολταρουμε!:cool:

Μολις κοιμηθηκε η δικιά μου ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

zxG9p3.png

owokp3.png

Σημερα καναμε εμβολιο!! Καλα ειναι προς το παρον η μπεμπα... Εκλαψε λιγο κ οκ μετα. Α και κακα σημερα εκανε δυο φορες!!! Καταληξαμε με την παιδιατρο στο οτι η διατροφη μου δεν ειναι καλη!! Δεν τρωω φρουτα κ λαχανικα...:(

Ούτε εγώ τρώω και μου τα κάνει 1-2 φορές την ημέρα.

Οχι κακα της κανει μονο οταν είναι ξυπνια το βραδυ πχ δε κανει καθολου ουτε στις 5 ή 6 που ξυπναει κανει στις 9 δε ξεω αυτο το παιδι με εχει ξεκουρασει πολυ να μη τη ματιασω ο γιος μου μετα τον 3ο σταματησε να κανει κακα στον υπνο του.

Γεια σου Ελευθερια μου!Καλή βόλτα αύριο ε μα πια αυτος ο χειμωνας παρατραβηξε ωρα μας ειναι να βολταρουμε!:cool:

Μολις κοιμηθηκε η δικιά μου ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Αχ αυτό σκεφτόμουν σήμερα. Ό,τι έχει να κάνει πολύ καιρό κακά την νύχτα, τι ωραία! Είναι κουραστικό κυρίως το πλύσιμο. Άσε που ξεξυπνά το μωρό.

Τώρα καλέ κοιμήθηκε η σουρτούκα σου?Εμένα κοιμάται από τις 9μιση. Τώρα θα την θηλάσω και θα κοιμηθώ και εγώ!

Καληνύχτα!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τι κούκλα ειναι αυτη και κατι μαγουλακια για ζουληγμα η Παναγία να την εχει καλα Δωρα μου!Σου μοιαζει η μου φαίνεται?

Ευχαριστω πολυ αγαπη μου!!! Καλα δεν νομιζω να μου μοιαζει...ολοι λενε ιδια ο αντρας μου!! :tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ αυτό σκεφτόμουν σήμερα. Ό,τι έχει να κάνει πολύ καιρό κακά την νύχτα, τι ωραία! Είναι κουραστικό κυρίως το πλύσιμο. Άσε που ξεξυπνά το μωρό.

Τώρα καλέ κοιμήθηκε η σουρτούκα σου?Εμένα κοιμάται από τις 9μιση. Τώρα θα την θηλάσω και θα κοιμηθώ και εγώ!

Καληνύχτα!:tongue:

Ναι τετοια ωρα κοιμαται καθε βραδυ και ξυπναει 5 ή 6 μια χαρα!

Αλλα θηλάζει από τις 10.30 !!!! Μπουκώνει και ναρκώνεται χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Χμμμμμ τωρα προβληματιστηκα πάλι!!!

Σας αφηνω ομως γιατι ξυπναει!!

Ελευθερια αν θες να σου στειλω να δεις την μπεμπα δωσε μειλ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσάκια!τωρα εκατσα να σας διαβασω!

Εμενα σημερα ειχανε γκρινια απο το απογευμα μεχρι πριν απο λιγο που κοιμηθηκαν!ελπιζω να μην χαλασουν τον υπνο τους,,,

Γειτονισσα πως πάχυνε καλε ετσι η μικρη κ μονο με θηλασμο??μπραβο σας!εχει κ ιδιο φορεμα με τις δικες μου βλεπω,,,:)

Σημερα μου ηρθαν 12 πακετα παμπερς κ 12 πακετα μωρομαντηλα δωρο απο την παμπερς που κανουν στον 3τεκνους,,,πολυ το χαρηκα!

Γωγω ξερεις τι σκεφτηκα?κοιτα στις μασχαλες της μπεμπας πιανει κατι ασπρακια που ενοχλει τα μωρα,,,μηπως ειναι κατι τετοιο κ κλαιει??

σας φιλω!!!!!!!την πεφτω!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κι ευχαριστω για τις ευχες σας,

καλε τι κουκλια ειναι αυτα φτου φτου να μη τα ματιασω ειναι πανεμορφα

Γεωργια νομιζω οτι η μπεμπα μοιαζει με τον μικρο σου

Μαργαριτακι καλοριζικο να ειναι το καινουργιο σας σπιτακι γεματο ευτυχια υγεια και χαρα

Βλεπω αρχισατε τις βολτες με τετοιες μερες που κανει επιβαλλεται σημερα θα παμε κι εμεις οικογενειακως ειμαι πολυ καλυτερα και λεω να τα βγαλω βολτα,

Δωρακι εμενα η μικρη μου εχει να ενεργηθει απο την κυριακη σημερα 4η μερα παρολο που τρωω τα παντα και φρουτα και λαχανικα τι να πω δεν ξερω εαν ειναι απο τη διατροφη τελικα μπορει να ειναι στο παιδι σου ειχα πει το παθαινε κι ο γιος μου παντως μη σε ανησυχει εγω χτες που πηρα το γιατρο μου ειπε να της δωσω λιγο κιντερντε θα το δοκιμασω σημερα και βλεπουμε

Βουλα μου περαστικα κουκλα μου ευχομαι γρηγορα σιδερενια

οποια θελει ας μου στειλει κι εμενα email [email protected]

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημερα κ από εμάς! σημερα προβλέποντε πολλές βόλτες μιας κ ο μπαμπας μας δεν πηγε στην δουλειά σήμερα!!:D:D θα παμε κ για φαγητο, ετσι λεμε!!

αχ Αναστασακι μου ποσο σας ζηλευω μακαρι κι ο δικος μας μπαμπας να μην δουλευε να πηγαιναμε κι εμεις

καλα να περασετε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...