Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια σας αφήνω. Μόλις θήλασα τη μικρή και ελπίζω να κοιμηθεί σύντομα.

Καλό και ξεκούραστο βράδυ σε όλες!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κ απο εμενα!!

Ευχαριστω πολυ για τις χθεσινες ευχες σας και χρονια πολλα στην μικρουλα σου Βουλα μου!!Ειναι πολυ ομορφη!!Φτου να μην ματιασω...

Γεωργια μου κ η δικια σου!!Κουκλα!!σωστη κυρια!!

Α χρονια πολλα κ σε εσας Νικη μου!

Και εμεις ξεκινησαμε τις βολτες μας..βγηκαμε με το καροτσι σημερα που ειχε πολυ ηλιο κ περπατησαμε!!Ωραια ηταν αλλα αυτο με τα πεζοδρομια κ τους δρομους χαλι!!Μηπως πρεπει να παρω κ εγω ενα σλινγκ??Λετε να με βολεψει?

Γεωργια σε τι νουμερο το πηρες?Εγω ειμαι 1.60 κ 60 κιλα αυτην την στιγμη..Να παρω το petite ?

Εμεις παντως με τα ξενυχτια κ τους κολικους εχουμε καταληξει να τον εχουμε μαζι μας στο κρεβατι κ ειπα να ξεκινησω να τον βαζω παλι στην κουνια του..

Γεια σου Σοφακι μου σε ευχαριστω περιμενουμε φωτο και του γιου σου!

κι εγω 1.60 και κατι και 56 κιλα το petite πηρα.Εχω ριξει πολυ βρισιμο για τα πεζοδρομια και τους κρετινους που παρκαρουν πανω κι αναγκαζεσαι κι εισαι στο δρομο συνεχεια.Χαρουμενα διμηνογενεθλια.

γεωργια μου κουκλα η μικρη σου!!!!

Αννα μου θελω και εγω να δω τα μωρακια σου,να σου στηλω το email μου?

Ετχαριστω Εφη μου!

σημερα εχουμε δυμηνογενεθλια εμεις:P:p

Χαρουμενα διμηνογενεθλια Νικη μου!

Αννα κι εγω ειδα το μειλ!!!!!! Τελεια η μπουμπούκα σου!!!!!!! Να σου ζήσει!!!!!

Δωρα μου μακαρι να στρωσει τωρα με τη σωστη διατροφη σου.Χαιρομαι που ολα σου πανε καλα και το γαλατακι σου το εχεις μπραβο!Μονο θα σου πω αυτο που σκεφτομαι απο εμπειρια και μονο ο βραδυνος θηλασμος ειναι σημαντικος για τη γαλουχια συγνωμη με ολο το θαρρος ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Εννοείτε βρε οτι θες μπορείς να μου λες Γεωργια μου,γι'αυτο ειμαστε εδω!!!

Δεν θα της δώσω ακομα ξενο θα δω πως θα παει τωρα που θα στρωσω την διατροφή μου κ αν δω οτι δεν κανει παλι θα δώσω ενα γευμα,τωρα βραδινό θα ειναι πρωινό μεσημεριανό δεν ξέρω! Λες οχι βραδυ ε? Σημερα μου εκανε δυο φορες!!!! Εκανε ενα φανελακι...θαυμα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

στη γνωστη μας ωρα ως συνηθως τρωμε!

ΝΙΚΗ μου κουκλος σου μοιαζει πολυ πολυ το πετυχες με τη πρωτη ενω εγω χαχα!

Σοφια μου κουκλος αλλα ο δικός σου μοιαζει στον μπαμπα ε?

ΔΩΡΑ τη δικια σου μονο δεν εχω δει

ΣΟΝΙΑ σου εστειλα το mail μου περιμενω φωτο!

zxG9p3.png

owokp3.png

πωπω κοριτσια ειμναστε χαλια η μικρη ολο κλαιει κ ακουγεται σαν να πνιγεται... δεν ξερω τι να κανω...ειμαι πολυ στεναχωρημενη...

Ρε μήπως εχει μυξουλες???βαλτης φυσιολογικο ορο να δεις!!

στη γνωστη μας ωρα ως συνηθως τρωμε!

ΝΙΚΗ μου κουκλος σου μοιαζει πολυ πολυ το πετυχες με τη πρωτη ενω εγω χαχα!

Σοφια μου κουκλος αλλα ο δικός σου μοιαζει στον μπαμπα ε?

ΔΩΡΑ τη δικια σου μονο δεν εχω δει

ΣΟΝΙΑ σου εστειλα το mail μου περιμενω φωτο!

Στειλε μειλ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εννοείτε βρε οτι θες μπορείς να μου λες Γεωργια μου,γι'αυτο ειμαστε εδω!!!

Δεν θα της δώσω ακομα ξενο θα δω πως θα παει τωρα που θα στρωσω την διατροφή μου κ αν δω οτι δεν κανει παλι θα δώσω ενα γευμα,τωρα βραδινό θα ειναι πρωινό μεσημεριανό δεν ξέρω! Λες οχι βραδυ ε? Σημερα μου εκανε δυο φορες!!!! Εκανε ενα φανελακι...θαυμα!!!

Ωραια λοιπον αφου μπορω να λεω οτι θελω?ασε και κανενα γαμπρο για μας!!!:lol::lol::lol:

Επιτελους εκανε γιουπιιιι θα κοιμηθει σα πουλακι τωρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

πωπω κοριτσια ειμναστε χαλια η μικρη ολο κλαιει κ ακουγεται σαν να πνιγεται... δεν ξερω τι να κανω...ειμαι πολυ στεναχωρημενη...

Κανε της ενα ορο μηπως ειναι μπουκωμενη και δες ποσο τρεχει η θηλη του μπιμπερο μηπως ειναι πολυ ανοιχτη και την πνιγει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ωραια λοιπον αφου μπορω να λεω οτι θελω?ασε και κανενα γαμπρο για μας!!!:lol::lol::lol:

Επιτελους εκανε γιουπιιιι θα κοιμηθει σα πουλακι τωρα.

Οσο για αυτο δεν παιρνω και ορκο!!! Την ακουω παλι κατι ηχους κανει...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Οσο για αυτο δεν παιρνω και ορκο!!! Την ακουω παλι κατι ηχους κανει...:rolleyes:

να σου πω βρε Δωρακι κι εμενα κανιε ηχους πριν κοινηθει τεντωνεται τριβεται κανει διαφορα αν εχει ρευτει την αφηνω και στο τελος κοιμαται ετσι κανει κι εσενα?

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα. Δεν κατάφερα να μπω πάλι σήμερα, ούτε και αύριο προβλέπεται μες την μέρα. Το πρωί θα πάω με την μικρή στην γιαγιά μου. Τώρα που έφτιαξε ο καιρός δεν με βάζει το σπίτι.

Είδα κάποιες φώτο, τι κουκλάκια που είναι όλα τους? Άννα θέλω να δω φώτο με το φόρεμα και τα παπούτσια από το τζίμπο, στείλε μου e-mail!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

να σου πω βρε Δωρακι κι εμενα κανιε ηχους πριν κοινηθει τεντωνεται τριβεται κανει διαφορα αν εχει ρευτει την αφηνω και στο τελος κοιμαται ετσι κανει κι εσενα?

Αφου την αφηνεις και κοιμαται μην μιλας καθολου!!! Εμενα τριβεται κανει ηχους ζοριζεται αλλα δεν κοιμαται γκρινιαζει μετα απο λιγο... ειναι το ζορι απο τα κακα που δεν κανει.Εσενα γιατι τεντωνεται?μωρε λες κι εσενα να θελει να κανει κ αλλα κακα? χα χα!! ετοιμασε πανες...!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...