Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια τι γινεστε? δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα! εχω ενα προβλημα με την μπεμπουλα μου. οταν τρωει απο το μπιμπερο ζοριζεται κ πνιγεται. μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε οτι μαλλον πινει λαιμαργα κ γι αυτο το κανει. δεν ξερω ομως αν ειναι αυτο... ανυσηχω μηπως εχει κανενα προβλημα κ δεν του δινουμε σημασια... εσας σαςκανει τιποτα τετοιο?

Μαργαριτα μου καλοριζικο το καινουριο σας σπιτι!! παντα ευτυχια και χαρα να εχετε μεσα σε αυτο!!

Αυτο το κανουν οταν πινανε , στην αρχη που πιανουν το μπιμπερο ειναι ετσι λαιμαργα, το εκαναν και τα 3 μου.Μη σε ανησυχει απλα βγαζε 'το λιγο μια στιγμη ισα ισα να παιρνει ανασα, εκεινη την ωρα μπορει και να κλαψει γιατι του το πηρες, εγω το τραβαω εξω απο το στομα αλλα το εχω ακουμπισμενο λιγο στα χειλακια της για να το αισθανεται και να μην κλαιει.Μολις παρει την ανασα συνεχιζουμε.Αυτο γινεται στην αρχη του γευματος.Εντωμεταξυ αν εχεις θηλη νουκ τρεχει γρηγορα, το ξερω γιατι αυτη εχω , εν συγκρισει με την κικο που δεν τρεχουν πολυ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη, κουκλος ο γιοκας σου!! να τον χαιρεσαι!!

Δωρα, δλδ θα κοιμηθειτε αποψε εε??

Αχ Αννα μου δεν ξέρω.... Φοβάμαι μήπως ηταν τυχαίο εκεινο το βραδυ που κοιμήθηκε συνεχόμενες ωρες.... Θα δείξει! Τωρα κοιμαται στο ρηλαξ!

Στειλε κι εδω κανενα μπωλ ρε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ Αννα μου δεν ξέρω.... Φοβάμαι μήπως ηταν τυχαίο εκεινο το βραδυ που κοιμήθηκε συνεχόμενες ωρες.... Θα δείξει! Τωρα κοιμαται στο ρηλαξ!

Στειλε κι εδω κανενα μπωλ ρε!!!

Θα τα φωτογραφησω αυριο το πρωι και θα σας τα δειξω, γιατι τωρα αν με δει ο αντρας μου θα λεει οτι το'χασα!!!:tongue::tongue:

Αυριο βεβαια θα εχω τη γυναικα αλλα θα το κανω, δε θα με παρει ειδηση!!

Ειδες βολικο το ριλαξ εε?? την παιρνεις μαζι σου σε οποιο δωματιο πας.

Διαφημίσεις

Θα τα φωτογραφησω αυριο το πρωι και θα σας τα δειξω, γιατι τωρα αν με δει ο αντρας μου θα λεει οτι το'χασα!!!:tongue::tongue:

Αυριο βεβαια θα εχω τη γυναικα αλλα θα το κανω, δε θα με παρει ειδηση!!

Ειδες βολικο το ριλαξ εε?? την παιρνεις μαζι σου σε οποιο δωματιο πας.

Ξύπνησε η μαϊμού!!!!!! Ελεος...!!!!!! Χα χα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τα μεγαλα μου κοιμουνται, η μικρη ειναι στον καναπε στην αγκαλια του μπαμπα, σε λιγο θα θελει γαλα.

Παω να ετοιμαστω και εγω , τα λεμε το πρωι!!!;)

το μαλλάκι ναι χεχεχε!!!!! κι εγω ετσι ημουνα μελαχροινη παντου και ετσι ειμαι χεχεχε....

εσυ πως εισαι;; σε εσενα μοιαζει;

Και εγώ μελαχροινή είμαι. Δεν ξέρω να σου πώ αν μου μοιάζει. Άλλοι λένε ναι και άλλοι όχι. Αλλά και στον γιο μου έτσι λένε. Θα σου στείλω φώτο να δείς. Στείλε μου εμαιλ αν είναι.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Αναστασια μου, εβαλα σε 6 μπολακια διαφανα, αυτα που βαζουμε ρυζογαλο η κρεμα.Το υπολοιπο το εβαλα σε ενα διαφανο μεγαλο μπολ που εχω, θα βγαλω φωτο και θα δεις.

α δηλαδη τα βαζουμε οπου μας βολευει. κ τα σου πως τα ψηνεις??? εγω νομιζα τα βαζουμε σε φορμακια κ τα ψηνουμε ετσι:rolleyes:

κοριτσια τι γινεστε? δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα! εχω ενα προβλημα με την μπεμπουλα μου. οταν τρωει απο το μπιμπερο ζοριζεται κ πνιγεται. μιλησα με την παιδιατρο κ μου ειπε οτι μαλλον πινει λαιμαργα κ γι αυτο το κανει. δεν ξερω ομως αν ειναι αυτο... ανυσηχω μηπως εχει κανενα προβλημα κ δεν του δινουμε σημασια... εσας σαςκανει τιποτα τετοιο?

κ εγω αυτο που ειπε η αννα θα ελεγα. κ εμενα πνιγεται οταν πειναει κ τρωει λαιμαργα!! κοκκινιζουν κ τα ματια του μεχρι να παρει αναπνοη τα βλεπω ολα!!!

νικη σε εσενα μοιαζει!!! κουκλακιιιιιιιι!!!!!!!:P:p:p

να κ ο δικος μου!! πριν 10 μερες.

θα τη σβησω.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Και εμένα ο μεγάλος κοιμήθηκε στις 10 γιατί δεν είχε κοιμηθεί μεσημέρι. Είχε πάει με τον μπαμπά του στην άλλη την γιαγιά και ήρθε πτώμα. Η μικρή ψιλλοκοιμάτε στο ρηλάξ από ώρα αλλά την βλέπω σύντομα να ξυπνάει γιατί άρχισε να κουνιέται.

Καληνύχτα Άννα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Μαργαριτα μου καλοριζικο το καινουριο σας σπιτι!! παντα ευτυχια και χαρα να εχετε μεσα σε αυτο!!

Αυτο το κανουν οταν πινανε , στην αρχη που πιανουν το μπιμπερο ειναι ετσι λαιμαργα, το εκαναν και τα 3 μου.Μη σε ανησυχει απλα βγαζε 'το λιγο μια στιγμη ισα ισα να παιρνει ανασα, εκεινη την ωρα μπορει και να κλαψει γιατι του το πηρες, εγω το τραβαω εξω απο το στομα αλλα το εχω ακουμπισμενο λιγο στα χειλακια της για να το αισθανεται και να μην κλαιει.Μολις παρει την ανασα συνεχιζουμε.Αυτο γινεται στην αρχη του γευματος.Εντωμεταξυ αν εχεις θηλη νουκ τρεχει γρηγορα, το ξερω γιατι αυτη εχω , εν συγκρισει με την κικο που δεν τρεχουν πολυ.

Νικη πολυ κούκλος ο μπεμπης σου!!!! Καλέ μου φαινεται ολους τους θελω γαμπρούς!!! Χα χα!!

Μαργαρίτα κι εμενα πνίγεται ετσι. Μαλλον θελει θηλη με μικρότερη τρύπα.

Α!!!!! Σημερα μου εκανε δυο φορες κακα!!!! Γιουπιιιιι!!!!!

αχ βρε κοριτσια λετε? ποτε φτιαχνει αυτο? Δωρακι την πιο μικρη θηλη εχω παρει. εχω μπιμπερο dr brown που ειναι ειδικα για τους κολικους και εχω παρει για νεογεννητο. Αννουλα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! γαμωτο στεναχωριεμαι που δεν απολαμβανει το φαγητο της.. κριμα ειναι.. μονο οποτε την θηλαω ευχαριστιεται αλλα κ εκει στο τελος ολο τραβαει την θηλη..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Νικη πολυ κούκλος ο μπεμπης σου!!!! Καλέ μου φαινεται ολους τους θελω γαμπρούς!!! Χα χα!!

Μαργαρίτα κι εμενα πνίγεται ετσι. Μαλλον θελει θηλη με μικρότερη τρύπα.

Α!!!!! Σημερα μου εκανε δυο φορες κακα!!!! Γιουπιιιιι!!!!!

ααα σας ευχαριστω.... ααα θα κοιμηθιτε αποψε καλε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αναστασία ένας ακόμη κούκλος! Ο δικός σου δεν είναι ούτε πολύ ξανθός αλλά ούτε και μελαχροινός. Έχουμε από όλες τις επιλογές βλέπω! Χεχεχε

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Αναστασία ένας ακόμη κούκλος! Ο δικός σου δεν είναι ούτε πολύ ξανθός αλλά ούτε και μελαχροινός. Έχουμε από όλες τις επιλογές βλέπω! Χεχεχε

φυσικα εχετε πολλές επιλογες απο μελαχροινους μεχρι ξανθους χεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ βρε κοριτσια λετε? ποτε φτιαχνει αυτο? Δωρακι την πιο μικρη θηλη εχω παρει. εχω μπιμπερο dr brown που ειναι ειδικα για τους κολικους και εχω παρει για νεογεννητο. Αννουλα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου! γαμωτο στεναχωριεμαι που δεν απολαμβανει το φαγητο της.. κριμα ειναι.. μονο οποτε την θηλαω ευχαριστιεται αλλα κ εκει στο τελος ολο τραβαει την θηλη..

Οποτε σου τραβάει την θηλη σήκωσε την να ρευτει να δεις μήπως θελει αυτο! Εμενα ετσι κανει οταν θελει να ρευτει!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...