Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να τουσ χαιρεσε αννα μου !!!ειναι πολυ μοιαστα τα αγορακια σου αλλα και η μικρη ειναι κουκλιτσα!!

Ευχαριστω πολυ Εφη μου!! να εισαι καλα και εσυ και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ευχαριστω πολυ Εφη μου!! να εισαι καλα και εσυ και να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!:P:p

σε ευχαριστω!!ελπιζω καποια φορα να καταφερουμε να βρεθουμε και απο κοντα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μολις μπηκα σπιτι,ειχαμε παει παιδιατρο για το εμβολιο σημερα κ μετα στην πεθερα!

Η μπεμπούλα μου εκλαψε για λιγο κ μετα ηρεμησε στην αγκαλιτσα της μανούλας..!!:rolleyes:

Ειναι 4630γρ κ 55 ποντοι. Μου ειπε οτι παμε καλα απο κιλα για αποκλειστικο θηλασμο!!! Και να συνεχισω ετσι γιατι το γαλα μου φτανει μια χαρα για την μπεμπουλα! Οσο για το φλεγον θεμα με τα κακάκια μας τελικα καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα.... οτι δεν ειναι απο κολικους το θέμα(αφου δεν εχει αερα στην κοιλια της λεει που την ειδε) αλλα απο δική μου λάθος διατροφή! Και με την κουβέντα διαπιστώσαμε οτι δεν τρωω ουτε σαλάτες,ούτε φρούτα και γενικως τρωω μ@λ@κιες!! Μου λέει στανταρ απο εκει προέρχεται το θεμα μας!!! Της είπα ομως οτι θελω να δινω καποια βραδια και ξενο κ μου ειπε να σταματησω το aptamil ec που ειναι για κολικους κ να παρω το frisolac comfort που ειναι το καλυτερο για δυσκοιλιοτητα! Νομίζω η Εφη το δίνει αυτό?????

Επίσης για τις μυξούλες ειπε κ 3 φορες την μερα ορο δεν υπάρχει πρόβλημα κ να παρω και το otrisalin απο το φαρμακειο.

Να σας ρωτήσω μου ανέφερε κιόλας για κάποιο εμβόλιο που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλιαριο και ειναι για γαστρεντεριτιδα,γνωριζετε κάτι??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Aννα μου κουκλια τα παιδια σου..Και η μπουμπουκα σκιζει!!

Ευχαριστω Σοφια μου!! τι κανεις εσυ??

Ακομη δεν εφτιαξα το προφιτερολ! ελεγα τωρα το απογευμα να φτιαξω τα σου, αλλα ξεμυαλιζομαι καθε φορα με εσας εδω και περνα η ωρα!!:D:D

Μολις μπηκα σπιτι,ειχαμε παει παιδιατρο για το εμβολιο σημερα κ μετα στην πεθερα!

Η μπεμπούλα μου εκλαψε για λιγο κ μετα ηρεμησε στην αγκαλιτσα της μανούλας..!!:rolleyes:

Ειναι 4630γρ κ 55 ποντοι. Μου ειπε οτι παμε καλα απο κιλα για αποκλειστικο θηλασμο!!! Και να συνεχισω ετσι γιατι το γαλα μου φτανει μια χαρα για την μπεμπουλα! Οσο για το φλεγον θεμα με τα κακάκια μας τελικα καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα.... οτι δεν ειναι απο κολικους το θέμα(αφου δεν εχει αερα στην κοιλια της λεει που την ειδε) αλλα απο δική μου λάθος διατροφή! Και με την κουβέντα διαπιστώσαμε οτι δεν τρωω ουτε σαλάτες,ούτε φρούτα και γενικως τρωω μ@λ@κιες!! Μου λέει στανταρ απο εκει προέρχεται το θεμα μας!!! Της είπα ομως οτι θελω να δινω καποια βραδια και ξενο κ μου ειπε να σταματησω το aptamil ec που ειναι για κολικους κ να παρω το frisolac comfort που ειναι το καλυτερο για δυσκοιλιοτητα! Νομίζω η Εφη το δίνει αυτό?????

Επίσης για τις μυξούλες ειπε κ 3 φορες την μερα ορο δεν υπάρχει πρόβλημα κ να παρω και το otrisalin απο το φαρμακειο.

Να σας ρωτήσω μου ανέφερε κιόλας για κάποιο εμβόλιο που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλιαριο και ειναι για γαστρεντεριτιδα,γνωριζετε κάτι??

καλος την,μια χαρα το βαρος της μικρης σου!!ναι εγω δινω αυτο το γαλα σε συνδιασμο με το frisolac σου ειπε να το δινεις μονο του?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αννα κι εγω ειδα το μειλ!!!!!! Τελεια η μπουμπούκα σου!!!!!!! Να σου ζήσει!!!!!

Ευχαριστω Δωρα μου!!!

Σε ρωταγαμε παντως εδω πως ειναι η διατροφη σου, οταν μας ελεγες για τη μπεμπα σου πως ζοριζεται.Σε ειχαμε ρωτησει και για σαλατες, η αν τρως κατι που μπορει να την πειραζει....και δε μας απαντουσες... αχ!! θελεις ξυλο μου φαινεται!!!:lol::lol:

Σοφακι, ειναι ενας γλυκας!!!να τον χαιρεσαι!!!

Τα παπουτσια του ειναι μεγαλα εε??

Εκεινη τη μερα με τη φωτογραφιση τη δικη μας φοραγαμε και εμεις και ηταν μεγαλα μας!! παω να σας τη στειλω να γελασετε!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...