Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τι κούκλα τι ροζ κούκλα η Παναγία να την έχει καλά.Δεν εχεις δει τη δικιά μου την έχω βάλει πολλές φορές αν οχι θα στη ξαναβάλω να τη δεις.Εγω θα τη βάλω τη μικρή στο δωμάτιο το καλοκαίρι τη θηλάζω κιόλας και μου φαίνεται δύσκολο να πηγαινοέρχομαι με το ζιζί έξω!:tongue: Και το γιο μου εξι μηνών τον έβαλα μου φαίνεται καλή ηλικία τι να σου πω το θέμα είναι υποκειμενικό και θα ακούσεις πολλες απόψεις κάνε ότι πιστεύεις εσύ σωστό όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους.

Να σαι καλα!!!

Αχ δεν ξερω..μπορει και να την εχω δει!Προσφατες φωτο θελω, τωρα που μεγαλωσαν και αλλο:PΒαλε αν ειναι..

Το βραδυ την εχω σιγουρα μαζι μου στο δωματιο μας.Την υπολοιπη μερα στο σαλονι στο ριλαξ.Ελεγα να την βαζω στο δωματιο της μονο για τον μεσημεριανο υπνο.Δεν ξερω..αυριο εχουμε και παιδιατρο στις 11 το πρωι οποτε θα ρωτησω..

Να ρωτησω και κατι αλλο.Εμεις ειμαστε 1 μηνων, λετε να ειναι πανω απο 4 κιλα?Προσπαθω να υπολογισω την ποσοτητα των γευματων της.

Στο κουτι λεει οτι 4 κιλα πρεπει να τρωνε 150γρ.

Εμενα σημερα στο 4 ωρο εφαγε μια φωρα 170 και την αλλη 190.Στις 2,5 ωρες θα φαει 120.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου πω την αληθεια δεν τον ρωτησα αλλα ετσι ειχα κανει και στο γιο μου τον μεγαλο!!με πιανει αγχος αμα κοιμαται διπλα μου και δεν μπορω να κοιμηθω καθολου ετσι τον πηρα στο δωματιο του και εχω τον ασυρματο και τον ακουω!!

Μερικες φορες και για αυτα ειναι καλυτερα να ειναι στο δωματιο τους.Θελεις να πλυνεις ενα πιατο..και εσυ δεν μπορεις και αυτα ενοχλουνται.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Να σαι καλα!!!

Αχ δεν ξερω..μπορει και να την εχω δει!Προσφατες φωτο θελω, τωρα που μεγαλωσαν και αλλο:PΒαλε αν ειναι..

Το βραδυ την εχω σιγουρα μαζι μου στο δωματιο μας.Την υπολοιπη μερα στο σαλονι στο ριλαξ.Ελεγα να την βαζω στο δωματιο της μονο για τον μεσημεριανο υπνο.Δεν ξερω..αυριο εχουμε και παιδιατρο στις 11 το πρωι οποτε θα ρωτησω..

Να ρωτησω και κατι αλλο.Εμεις ειμαστε 1 μηνων, λετε να ειναι πανω απο 4 κιλα?Προσπαθω να υπολογισω την ποσοτητα των γευματων της.

Στο κουτι λεει οτι 4 κιλα πρεπει να τρωνε 150γρ.

Εμενα σημερα στο 4 ωρο εφαγε μια φωρα 170 και την αλλη 190.Στις 2,5 ωρες θα φαει 120.

Εγω επειδη την πατησα με το μεγαλο τη βαζω παντα και κοιμαται στο κρεβατι της δεν την εχω ολη μερα μαζι μου σε ριλαξ και καροτσια στο κρεβατι της που ειναι στο δωμστιο μας ε.Οσο για τη φορμουλα δε μπορω να σε βοηθησω γιατι θηλαζω μονο δε ξερω απο ml για να υπολογισεις τα κιλα της απο την τελευταια φορα που τη ζυγισες βαλε μεσο ορο + 1 κιλο 1,200 εκει παιρνουν τον πρωτο μηνα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγω επειδη την πατησα με το μεγαλο τη βαζω παντα και κοιμαται στο κρεβατι της δεν την εχω ολη μερα μαζι μου σε ριλαξ και καροτσια στο κρεβατι της που ειναι στο δωμστιο μας ε.Οσο για τη φορμουλα δε μπορω να σε βοηθησω γιατι θηλαζω μονο δε ξερω απο ml για να υπολογισεις τα κιλα της απο την τελευταια φορα που τη ζυγισες βαλε μεσο ορο + 1 κιλο 1,200 εκει παιρνουν τον πρωτο μηνα.

Aρα πρεπει να ειναι 4,5 κιλα..

Δεν φοβασαι να την εχεις μονη της?Εγω φοβαμαι πολυ και απορω πως θα το ξεπερασω.Φοβαμαι για καμια παλινδρομηση.

Παντα ρευεται πριν παει στο κρεβατι ε?

Να φανταστειτε ακομα και στο ριλαξ που ειναι μαζι μας, την εχω παντα πλαγια.Ποτε δεν την αφησα ανασκελα.Πρωτη φορα ηταν σημερα που την εβαλα στη κουνια της και την εβγαλα και φωτο..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Aρα πρεπει να ειναι 4,5 κιλα..

Δεν φοβασαι να την εχεις μονη της?Εγω φοβαμαι πολυ και απορω πως θα το ξεπερασω.Φοβαμαι για καμια παλινδρομηση.

Παντα ρευεται πριν παει στο κρεβατι ε?

Να φανταστειτε ακομα και στο ριλαξ που ειναι μαζι μας, την εχω παντα πλαγια.Ποτε δεν την αφησα ανασκελα.Πρωτη φορα ηταν σημερα που την εβαλα στη κουνια της και την εβγαλα και φωτο..

Την κοιταω σιδερωνω πχ στο 15΄παω και τη βλεπω στο γιο μου φοβομουν και τον ειχα παντα μαζι μου αλλα τωρα δε γινεται για τη δικη της ασφαλεια κυκλοφορει κι ο μεγαλος με μπαλες κτλ οποτε μονο στο κρεβατι της ειναι ασφαλης.Παλλινδρομιση δε μου εχει κανει ρευεται και τη βαζω στο πλαι δε φοβαμαι.Λογικο ειναι παντως να φοβασαι το κατανοω απολυτα σιγα σιγα θα σου φυγει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα!Τι κανετε μανουλες?

Εμεις σημερα εχουμε μηνογενεθλια μωρε!Μεγαλωσαμε..Βγαλαμε

Λιωνω κοριτσια.Ειμαι ερωτευμενη.Εεε και ποια δεν ειναι με το παιδι της?Νευριαζω που δεν μπορω να την παρω αγκαλιτσα, δεν μπορω να την ταισω, να της αλλαξω το παμπερς...

Σημερα την εβαλα και για λιγο μεσα στο δωματιο της, μεσα στην κουνια της.Το δωματιο ειναι πολυ φωτεινο και μεσα στα χρωματα.Χαζεψε το μωρο και γελουσε μονο του..Ποτε θα μπορουμε να τα βαλουμε στο δωματιο του??Εσεις τα βαζετε καθολου?

Ποπη μου, εγω την εχω αφησει κανα δυο φορες να κοιμηθει μπρουμητα εδω στον καναπε μαζι μου και εκανε υπναρα.3-4ωρο το πηγε.Δεν ξερω αν πειραζει αλλα το μωρο το ευχαριστηθηκε!

Αντε βαλτε και εσεις καμια φωτο!Και εσας εχουν μηνογενεθλια τα μωρα σας.Να τα χαιρεστε!

τι κουκλι ειναι αυτό τελειο να τη χαιρεσαι και όλη στα ροζ πτου πτου.....

καλημερα σας!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εσεις ειστε ολοκληρες δεσποινιδες μωρε!Με τα φρου φρου σας εγω να χαρω!Μ'αρεσει που καθεται και "μονη" της:tongue:

Να την χαιρεστε μωρε!

χιχι ειδες ευχαριστουμε πολυ ειχαμε παει στο γυναικολογο και την ειχα ντυσει μικρη κυρια.

zxG9p3.png

owokp3.png

Την κοιταω σιδερωνω πχ στο 15΄παω και τη βλεπω στο γιο μου φοβομουν και τον ειχα παντα μαζι μου αλλα τωρα δε γινεται για τη δικη της ασφαλεια κυκλοφορει κι ο μεγαλος με μπαλες κτλ οποτε μονο στο κρεβατι της ειναι ασφαλης.Παλλινδρομιση δε μου εχει κανει ρευεται και τη βαζω στο πλαι δε φοβαμαι.Λογικο ειναι παντως να φοβασαι το κατανοω απολυτα σιγα σιγα θα σου φυγει.

Εγω αμα την βαλω μεσα, οχι 15' αλλα σε δευτερολεπτα θα πηγαινω να την βλεπω.Οταν ειχε παθει εκεινο το χαζο, η ανασα της ειχε κοπει μεσα σε δευτερολεπτα.Στο λικνο που την εχουμε στο δωματιο, εκτος το οτι παντα μπαινει στο πλαι, εχουμε βαλει πετσετες κατω απο το στρωμα για να ανασηκωθει το κεφαλι...

Απο την αλλη λεω, τοσες μανουλες τα βαζουν ανασκελα ή στο δωματιο τους, σε εμενα θα τυχει παλι?

Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την βαλω στο δωματιο της..Αντε να δουμε!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

χιχι ειδες ευχαριστουμε πολυ ειχαμε παει στο γυναικολογο και την ειχα ντυσει μικρη κυρια.

Αχχ και εγω πρεπει να παω αλλα να δω πως!Φφφφ, μου την εχει βαρεσει ασχημα και ωρες ωρες κλαιω στα καλα καθουμενα.Νιωθω την καταθλιψη να ερχεται, αληθεια!

Γεια σου Νικουλα!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω αμα την βαλω μεσα, οχι 15' αλλα σε δευτερολεπτα θα πηγαινω να την βλεπω.Οταν ειχε παθει εκεινο το χαζο, η ανασα της ειχε κοπει μεσα σε δευτερολεπτα.Στο λικνο που την εχουμε στο δωματιο, εκτος το οτι παντα μπαινει στο πλαι, εχουμε βαλει πετσετες κατω απο το στρωμα για να ανασηκωθει το κεφαλι...

Απο την αλλη λεω, τοσες μανουλες τα βαζουν ανασκελα ή στο δωματιο τους, σε εμενα θα τυχει παλι?

Θα κανω την καρδια μου πετρα και θα την βαλω στο δωματιο της..Αντε να δουμε!

Καλε εχε την οπου αισθανεσαι καλυτερα.Εγω αν ειχα παθει τετοιο πραγμα αγκαλια θα την ειχα ολη μερα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχχ και εγω πρεπει να παω αλλα να δω πως!Φφφφ, μου την εχει βαρεσει ασχημα και ωρες ωρες κλαιω στα καλα καθουμενα.Νιωθω την καταθλιψη να ερχεται, αληθεια!

Γεια σου Νικουλα!!

Πολυ λογικο κοπελα μου τωρα που σου ετυχε αλλα κανε υπομονη για το μωρακι σου που θα παει θα περασει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Πολυ λογικο κοπελα μου τωρα που σου ετυχε αλλα κανε υπομονη για το μωρακι σου που θα παει θα περασει.

Αν περασει αντεχω και 2 μηνες ακομα στο κρεβατι.Αλλα κανεις δεν λεει οτι θα περασει.

Εγω πηγαινα σουπερ ακομα και εγκυος και επαιρνα 10 σακουλες στο χερι, εκανα γενικη και σηκωνα καναπες και τραπεζια και χαλια μονη μου..Ακομα και να σηκωθω απο το κρεβατι, δεν θα μπορω να τα κανω ολα αυτα.Οταν το μωρο γινει 3 χρονων, δεν θα μπορω να το σηκωσω.

Ασε και το αλλο.Η δουλεια μου ειναι καθιστικη.Τι θα κανω που δεν κανει καλο να καθομαι?Ασε, ασε..Σας εχω πριξει και εσας μωρε αλλα μου την σπαει γτ δεν ειμαι 70 χρονων.Ειμαι 21 χρονων, νεα μανουλα που θελω να χαρω το μωρο μου και βλεπω να το μεγαλωνουν αλλοι.Στη μανα μου θα πει "μαμα"...:(

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλησπέρα!!! Τί κάνετε κορίτσια? Δεν μπήκα μερικές μέρες γιατί είχε θέμα το ιντερνετ και δεν μου άνοιγε τις σελίδες. Τσατίστηκα και εγώ και το παράτησα.

Σήμερα όμως το βλέπω καλά. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω- είπα να πώ μια καλυσπέρα πρώτα. Πάω πίσω να διαβάσω ότι προλάβω μέχρι να έρθει ο σύζυξ για φαγητό.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...