Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα παλι στο ρηλαξ κοιμαται! Κοριτσια αληθεια μου ερχεται να κλαίω που την βλέπω κ ζορίζεται κ ξυπνάει απο αυτο τα βραδια. Νυσταζει η καημένη αλλα με το ζορι της μονο πανω μας χαλαρώνει.

Κατα τ'αλλα δεν εχω μαγειρεψει ακομα,θα βάλω αρακα μαλλον. Κι εχω ενα σπιτι άνω κατω αφου κουτουλαω απο τη νύστα!

Αχ βρε Δωρα μου δε ξερω πως να σε βοηθησω και στεναχωριεμαι τα εχεις δοκιμασει ολα.Οσο για το σπιτι αστο μη το βλεπεις καν σημασια εχει τωρα να ξεκουραστει η μπεμπα κι εσυ ας ερθει καποιος να σε βοηθησει δε σε παρεξηγει κανενας κι εμεις οταν εχουμε καποιον αρρωστο το σπιτι καταρρεει:tongue:

μελινακι περαστικα σου!!!

εφακη ειστε καλύτερα ε? μπραβο πολύ χαίρομαι! κ ο μικρος μια χαρουλα υπνο! φτου φτου!!

γεωργια μου κ εμενα με βολεψε πολυ το σλινγκ αλλα το θεμα ειναι αν μπω σε ενα μαγαζι μεχρι να του βγαλω αυτα που φοραει ειναι διαδικασια..κ το φοραω μονο για περιπατο η για γρηγορα ψωνια;)

δωρακι λες να ειναι επειδη δεν κανει κακα? ρωτα το γιατρο κ πες μας!

ποπακι κ εμενα ετσι κοιμαται πανω μου. κατω ομως οχι μπρουμητα! απαγορευεται!

Ναι κι εγω για βολτες και ψωνια το εχω η για καφε τωρα που καθομαστε στα τραπεζακια εξω.:cool:

τουλαχιστον δωρακι ηρεμει πανω σας!!

κ εγω αρακα εκανα

καλημερα θανια! δεν εχουμε γνωριστει.! απο που εισαι?

γεωργια μου τζακ ποτ εκανες!!!!! χαχαχαχαχαχαχα μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! τρωει καλα φαινεται πριν κοιμηθει!!

Κι εγω αρακα βρε κοριτσια!Ναι θηλαζει καμια ωρα πριν κοιμηθει και γενικα μεσα στη μερα δεν πολυκοιμαται κατι μισαωρακια μονο και το μεσημερι κανενα 2ωρο αλλα βολευει απιστευτα το προγραμμα της.

zxG9p3.png

owokp3.png

γεωργια μου εγω αν τον σηκωσω τωρα να ρευτει θα ξυπνησει.. ενω αν τον ακουμπησω ετσι θα κοιμηθει! τι ν κανω?????/

Ακουμπησε τον αλλα εχε το νου σου μη τον αφησεις πολυ ωρα μονο του να τον βλεπεις και στο πλαι ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ βρε Δωρα μου δε ξερω πως να σε βοηθησω και στεναχωριεμαι τα εχεις δοκιμασει ολα.Οσο για το σπιτι αστο μη το βλεπεις καν σημασια εχει τωρα να ξεκουραστει η μπεμπα κι εσυ ας ερθει καποιος να σε βοηθησει δε σε παρεξηγει κανενας κι εμεις οταν εχουμε καποιον αρρωστο το σπιτι καταρρεει:tongue:

Ναι κι εγω για βολτες και ψωνια το εχω η για καφε τωρα που καθομαστε στα τραπεζακια εξω.:cool:

Κι εγω αρακα βρε κοριτσια!Ναι θηλαζει καμια ωρα πριν κοιμηθει και γενικα μεσα στη μερα δεν πολυκοιμαται κατι μισαωρακια μονο και το μεσημερι κανενα 2ωρο αλλα βολευει απιστευτα το προγραμμα της.

ε εγω κ για καφε κ για φαγητο! τον θηλαζω κιόλας κ δεν φαινεται τιποτα!!!

δες κ αυτο που ειδα σημερα.. http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30908

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα Θανια καλως ηρθες στην παρεα μας !! θα περνας καλα μαζι μας εδω!!

εγω ειμαι η ποπη απο θεσσαλονικη 30 χρονων κ εχω μια κορουλα που μολις σαραντισαμε!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου γιατι δεν κανει στο κρεβατι μπρουμητα?? την δοκιμασα κ την εβαλα κ ηρεμησε η καημενουλα μια χαρα κοιμηθηκε...για λιγο βεβαια...

ΜΕΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΩΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη!!τι κανετε?? στεναχωριεμαι που δεν προλαβαινω να διαβαζω τα νεακια σας...αλλα που χρονος...

χθες παλι δεν με αφησε να κοιμηθω,,,κοιμαται δεκαλεπτα κ ξαναξυπναει...μονο στην αγκαλια μου ηρεμει μπρουμητα...

θελω να σας ρωτησω..:

κανει το μωρο σε αυτην την ηλικια να κοιμαται μπρουμητα??μονο ετσι ηρεμει κ δεν ξερω τι να κανω...ακομα κ στην αγκαλια μου μπρουμητα κοιμαται...σας παρακαλω αν ξερετε πειτε μου...

κατα τα αλλα τρωμε κουβαδες γαλα δεν την προλαβαινω κοντευουμε να φτασουμε στο 1 λιτρο την ημερα...αλλο προβλημα κ αυτο...απορω οταν θα γινει απο 7 μηνων κ ανω τι θα τρωει ....αχ θα μου γινει παχυσαρκη κ θα ψαχνομαι...

καλημερα ποπη μου μαλλον κολικουσ θα εχει η μικρη και μονο μπρουμιτα ανακουφιζετε γιατι πιεζει την κοιλια τησ και ανακουφιζετε,απο οσο ξερω ομως δεν κανει να κοιμουνται μπρουμιτα στο κρεβατ!!

Καλημερα Εφη μπραβο σας επανηλθατε μωρε πολυ κουραστηκες!Αντε καλοκαιριασε τωρα θα τελειωσουν αυτα.

Μελινα μου περαστικα σου κουκλα μου κι ευχαριστουμε για τις ευχες.

Αχ βρε Δωρακι τελικα αυτο την ενοχλει θελει να ξελαφρωσει το κοριτσι για ρωτα τη παιδιατρο τι μπορεις να κανεις.

Καλημερα Αναστασια εμεις μολις φαγαμε και την βαζω για υπνο να σιδερωσω αναποδα χαχα!

καλημερα γεωργια μου ναι ευτυχως κοιμηθηκα λιγο παραπανο εψες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα, είμαι καινούργιο στο forum, μόλις εχθές μπήκα και νομίζω ότι θα είστε μια πολύ καλή συντροφιά. Είμαι απο Γλυφάδα και έχω ένα γιο 21 μηνών. Εσύ ?

Καλως ηρθες με λενε Γεωργια ειμαι απο Νεα Ιωνια ειμαι 31 χρονων εχω ενα γιο 21 μηνων κι εγω κι ενα κοριτσακι δυο μηνων.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ακουμπησε τον αλλα εχε το νου σου μη τον αφησεις πολυ ωρα μονο του να τον βλεπεις και στο πλαι ε?

θα το προσπαθησω εδω απεναντι μου στον καναπε για να δουμε:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω ειμαι η ποπη απο θεσσαλονικη 30 χρονων κ εχω μια κορουλα που μολις σαραντισαμε!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου γιατι δεν κανει στο κρεβατι μπρουμητα?? την δοκιμασα κ την εβαλα κ ηρεμησε η καημενουλα μια χαρα κοιμηθηκε...για λιγο βεβαια...

λενε αν το βαλεις μπρουμητα πρεπει να το επιβλεπεις συνεχεια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σας ευχαριστώ πολύ & καλώς σας βρήκα !!

Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! τι κανετε, δεν εχω διαβασει τιποτα, ολες καλα??

δεν την παλευω κοριτσια , η μπεμπα κλαιει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! μερα νυχτα,ολη την ωρα κλαιει. δεν ξερω τι την ενοχλει. πλεον δεν κλαιει μονο τα βραδια αλλα κ τη μερα. κ τωρα κλαιει. δεν σταματαει ουτε αγκαλια, ουτε με το γαλα, ουτε με κουνημα!! απο τη μερα που γεννηθηκε καταλαβαμε οτι ειναι γκρινιαρα αλλα τωρα εχει ξεφυγει μιλαμε!!

εχω χαζεψει σας λεω!!!!!!!!!!!!

BJVqp3.png

κ υπνο καθολου εννοειται!! 2 ωρες το απογευμα κ 3 το βραδυ!!! εχει κανει σακουλες απο την αυπνια η μικρη!!

το μονο καλο ειναι οτι οταν σταματαει για δευτερολεπτα την τσιριδα , βγαζει κραυγες!! κανει αου κ κατι τετοια, εχουμε ενθουσιαστει!!

BJVqp3.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε, δεν εχω διαβασει τιποτα, ολες καλα??

δεν την παλευω κοριτσια , η μπεμπα κλαιει ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!! μερα νυχτα,ολη την ωρα κλαιει. δεν ξερω τι την ενοχλει. πλεον δεν κλαιει μονο τα βραδια αλλα κ τη μερα. κ τωρα κλαιει. δεν σταματαει ουτε αγκαλια, ουτε με το γαλα, ουτε με κουνημα!! απο τη μερα που γεννηθηκε καταλαβαμε οτι ειναι γκρινιαρα αλλα τωρα εχει ξεφυγει μιλαμε!!

εχω χαζεψει σας λεω!!!!!!!!!!!!

καλημερα γεωργια μου!!κανε κουραγιο,το ειπες στο γιατρο ??εχει κολικουσ και κλαιει??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα γεωργια μου!!κανε κουραγιο,το ειπες στο γιατρο ??εχει κολικουσ και κλαιει??

δεν ξερω , η παιδιατρος ειχε πει οτι δεν φαινεται να εχει κολικους. ουτε ζοριζεται ουτε αερια εχει!τωρα δεν ξαναπηρα τηλ, μαλλον θα την παρω παλι το απογευμα.

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...