Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Katiamaxiking πως νιώθεις;Εγω έχω μια ανυπομονησία είναι η αλήθεια.Δεν κρατιέμαι που λέμε!Κ με διάθεση εννοείται στα ύψη όπως πάντα.

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

63 το κάνανε?Το symphony πήρες Λιτσάκι? Πριν 2,5 χρόνια το ενοικίαζα 40 Ευρώ τον μήνα.

Πάω κορίτσια να ξυπνήσω την μικρή για θηλασμό και να την πέσω και εγώ.

Το πρωί θα πεταχτώ Jumbo για κάτι ψώνια και μετά αν προλάβω θα μπω.

Καληνύχτα!

Καλο βραδυ Ελευθερια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια γλυκια καλημερα απο την ηλιολουστη λεμεσο!!!!!!

su.jpg

ειχαμε ενα καλο βραδυ μπορω να πω κοιμηθηκε στες 11 και ξυπνησε στες 3.30 και εφαγε και μετα στες 7,τωρα κοιματε παλι!!

ο μεγαλος μου ειναι πολυ καλητερα και πηγε σχολειο σημερα!!

εγω μαγειρευω κανω γουβετσι

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσακια

σας εχασα τοσες μερες αλλα ημουνα αρωστη ψηνομουνα στον πυρετο 3 μερες με 39 πυρετο τωρα ευτυχως ειμαι καλα

καλα μηνογενεθλια για χτες στις κουκλες και στον κουκλο της παρεας

Ελευθερια ολοκληρη γυναικα η πριγκιπισσα σας,

εγω σημερα λεω να βγω εξω ο αντρας μου εχει διπλοβαρδια και θα σχολασει το βραδυ και το ψυγειο ειναι αδειο τι θα φαμε δεν ξερω τοσες μερες μας εφερνε φαι η μαμα μου καλημερα να εχουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Να την βάζεις στο στήθος πριν πεινάσει πολύ και είναι εκνευρισμένη γιατί τότε δεν έχει την υπομονή και ρουφάει με μανία. Επίσης φρόντισε να προσφέρεις στήθος πολύ συχνά, ακόμη και όταν δεν είναι ώρα να φάει. Έστω και να πιπιλάει, αυξάνει την παραγωγή. Αν της δίνεις πιπίλα, βάλτη στην άκρη μέχρι να φτιάξεις την παραγωγή σου. Το νοσοκομειακό θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το γάλα σου πάντως.

α αυτο πως να το κανω που δε ξυπναει ουτε με σφαιρες αν δε θελει..θα προσπαθησω τωρα με το θηλαστρο,το οποιο ηρθε ηδη,να βαλω προγραμμα και ελπιζω σε μια βδομαδουλα να ειμαι οκ!

το symphony πηρα.

μακαρι να στρωσετε με το καλο.δε θυμαμαι μου ειπες 63 € καθε μηνα ενοικιαση?

63 Γεωργια μου.συν 25 τα εξαρτηματα και αν στο φερουν σπιτι ειναι αλλα 15.

su.jpg

ειχαμε ενα καλο βραδυ μπορω να πω κοιμηθηκε στες 11 και ξυπνησε στες 3.30 και εφαγε και μετα στες 7,τωρα κοιματε παλι!!

καλημερα Εφακη!!μπραβο τα αγορια σου!!

καλημερα κοριτσακια

σας εχασα τοσες μερες αλλα ημουνα αρωστη ψηνομουνα στον πυρετο 3 μερες με 39 πυρετο τωρα ευτυχως ειμαι καλα

εγω σημερα λεω να βγω εξω ο αντρας μου εχει διπλοβαρδια και θα σχολασει το βραδυ και το ψυγειο ειναι αδειο τι θα φαμε δεν ξερω τοσες μερες μας εφερνε φαι η μαμα μου καλημερα να εχουμε

καλως την κουκλα!περαστικα βρε Μελινακι μου!ελπιζω να προσεχεις και να μην κουραζεσαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα κ απο μενα! Η μικρη δεν μας εκανε την χάρη να κρατήσει το συνεχόμενο ωράριο ύπνου.... Παλι ζοριζοταν πολυ,σιγουρα ειναι απο τα αερια κ που δεν κανει κακα! Το βραδυ που κοιμήθηκε συνεχόμενα ειχε κανει μες τη μερα δυο φορες ενω χτες καμια!!! Κ εχει κ πολλες μυξες ρε γμτ!!! Ζορίζεται κ με αυτο. ΟΥφ ευτυχως εχουμε παιδίατρο σημερα να μου δωσει λύσεις!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη!!τι κανετε?? στεναχωριεμαι που δεν προλαβαινω να διαβαζω τα νεακια σας...αλλα που χρονος...

χθες παλι δεν με αφησε να κοιμηθω,,,κοιμαται δεκαλεπτα κ ξαναξυπναει...μονο στην αγκαλια μου ηρεμει μπρουμητα...

θελω να σας ρωτησω..:

κανει το μωρο σε αυτην την ηλικια να κοιμαται μπρουμητα??μονο ετσι ηρεμει κ δεν ξερω τι να κανω...ακομα κ στην αγκαλια μου μπρουμητα κοιμαται...σας παρακαλω αν ξερετε πειτε μου...

κατα τα αλλα τρωμε κουβαδες γαλα δεν την προλαβαινω κοντευουμε να φτασουμε στο 1 λιτρο την ημερα...αλλο προβλημα κ αυτο...απορω οταν θα γινει απο 7 μηνων κ ανω τι θα τρωει ....αχ θα μου γινει παχυσαρκη κ θα ψαχνομαι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα κοριτσια μου.Εγω πετυχα το τζοκερ σας λεω η μικρη μου κοιμαται 12.30 και ξυοναει 6 6.30 εκει αχ ευτυχως ξεκουραζομαι η δολια μανα γιατι οοοολη τη μερα τρεχω με το μεγαλο να τα προλαβω ολα τουλαχιστον βραδυ χαλαρωνω.

Ποπη μου δε νομιζω οτι εχεις προβλημα να ξαπλωνει πανω σου το μωρακι μπρουμυτα αφου εισαι εκει και το παρακολουθεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμενα παλι στο ρηλαξ κοιμαται! Κοριτσια αληθεια μου ερχεται να κλαίω που την βλέπω κ ζορίζεται κ ξυπνάει απο αυτο τα βραδια. Νυσταζει η καημένη αλλα με το ζορι της μονο πανω μας χαλαρώνει.

Κατα τ'αλλα δεν εχω μαγειρεψει ακομα,θα βάλω αρακα μαλλον. Κι εχω ενα σπιτι άνω κατω αφου κουτουλαω απο τη νύστα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

μελινακι περαστικα σου!!!

εφακη ειστε καλύτερα ε? μπραβο πολύ χαίρομαι! κ ο μικρος μια χαρουλα υπνο! φτου φτου!!

γεωργια μου κ εμενα με βολεψε πολυ το σλινγκ αλλα το θεμα ειναι αν μπω σε ενα μαγαζι μεχρι να του βγαλω αυτα που φοραει ειναι διαδικασια..κ το φοραω μονο για περιπατο η για γρηγορα ψωνια;)

δωρακι λες να ειναι επειδη δεν κανει κακα? ρωτα το γιατρο κ πες μας!

ποπακι κ εμενα ετσι κοιμαται πανω μου. κατω ομως οχι μπρουμητα! απαγορευεται!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εμενα παλι στο ρηλαξ κοιμαται! Κοριτσια αληθεια μου ερχεται να κλαίω που την βλέπω κ ζορίζεται κ ξυπνάει απο αυτο τα βραδια. Νυσταζει η καημένη αλλα με το ζορι της μονο πανω μας χαλαρώνει.

Κατα τ'αλλα δεν εχω μαγειρεψει ακομα,θα βάλω αρακα μαλλον. Κι εχω ενα σπιτι άνω κατω αφου κουτουλαω απο τη νύστα!

τουλαχιστον δωρακι ηρεμει πανω σας!!

κ εγω αρακα εκανα

Καλημέρα σ'όλες τις μανούλες !!!!

Είμαι στο γραφείο αλλά δεν μπορώ να δουλέψω... Εχει υπέροχη μέρα και θα ήθελα να πάω να πάρω τον μικρό να πάμε βόλτα στη παραλία....

καλημερα θανια! δεν εχουμε γνωριστει.! απο που εισαι?

Καλημερα κοριτσια μου.Εγω πετυχα το τζοκερ σας λεω η μικρη μου κοιμαται 12.30 και ξυοναει 6 6.30 εκει αχ ευτυχως ξεκουραζομαι η δολια μανα γιατι οοοολη τη μερα τρεχω με το μεγαλο να τα προλαβω ολα τουλαχιστον βραδυ χαλαρωνω.

Ποπη μου δε νομιζω οτι εχεις προβλημα να ξαπλωνει πανω σου το μωρακι μπρουμυτα αφου εισαι εκει και το παρακολουθεις.

γεωργια μου τζακ ποτ εκανες!!!!! χαχαχαχαχαχαχα μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! τρωει καλα φαινεται πριν κοιμηθει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα Εφη μπραβο σας επανηλθατε μωρε πολυ κουραστηκες!Αντε καλοκαιριασε τωρα θα τελειωσουν αυτα.

καλημερα κοριτσακια

Μελινα μου περαστικα σου κουκλα μου κι ευχαριστουμε για τις ευχες.

Καλημερα κ απο μενα! Η μικρη δεν μας εκανε την χάρη να κρατήσει το συνεχόμενο ωράριο ύπνου.... Παλι ζοριζοταν πολυ,σιγουρα ειναι απο τα αερια κ που δεν κανει κακα! Το βραδυ που κοιμήθηκε συνεχόμενα ειχε κανει μες τη μερα δυο φορες ενω χτες καμια!!! Κ εχει κ πολλες μυξες ρε γμτ!!! Ζορίζεται κ με αυτο. ΟΥφ ευτυχως εχουμε παιδίατρο σημερα να μου δωσει λύσεις!!!

Αχ βρε Δωρακι τελικα αυτο την ενοχλει θελει να ξελαφρωσει το κοριτσι για ρωτα τη παιδιατρο τι μπορεις να κανεις.

καλημερα κοριτσια!! εμεις ξυπνησαμε 09.30 σιδερωσα λίγο, εκανα κ φαγητο εβαλα κ πληντυρια κ τωρα παλι τρωμε:lol::lol:

παω να σας διαβασω!

Καλημερα Αναστασια εμεις μολις φαγαμε και την βαζω για υπνο να σιδερωσω αναποδα χαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα, είμαι καινούργιο στο forum, μόλις εχθές μπήκα και νομίζω ότι θα είστε μια πολύ καλή συντροφιά. Είμαι απο Γλυφάδα και έχω ένα γιο 21 μηνών. Εσύ ?

τουλαχιστον δωρακι ηρεμει πανω σας!!

κ εγω αρακα εκανα

καλημερα θανια! δεν εχουμε γνωριστει.! απο που εισαι?

γεωργια μου τζακ ποτ εκανες!!!!! χαχαχαχαχαχαχα μπραβοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! τρωει καλα φαινεται πριν κοιμηθει!!

Καλημέρα, είμαι καινούργιο στο forum, μόλις εχθές μπήκα και νομίζω ότι θα είστε μια πολύ καλή συντροφιά. Είμαι απο Γλυφάδα και έχω ένα γιο 21 μηνών. Εσύ ?

απο θεσσαλονικη , ειμαι 27 χρονων κ εχω ενα αγορακι σχεδον 3 μηνων! ειμαστε καλη συντροφια! οχι να το πενευτω!! χιχιχι! καλως ηρθες στην παρεα μας!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...