Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια, με τα σλινγκ και τους μαρσιπους δεν κουραζεστε στη βολτα?

μαρια μου εγω πολυ βολευομαι παντως!

ελευθερια μου μπραβο στην κοπελαρα μας!!!!!!!! φτου σκορδα!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax τι ωραία νεα!!! Αντε με το καλο κ στη φιλη σου!

Παλι οι δυο μας ειμαστε εδω?? Χα χα!!! Εγω μολις την ταισα....

Αχ Δωρακι μου θυμηθηκα τα δικα μας μολις εκανε αυχενικη θυμασαι?

Εμεις τωρα τρωμε κλασσικα!

Καλησπέρα. Τι κάνετε βρε κορίτσια?Έχω χαθεί το ξέρω αλλά γενικώς δεν μπαίνω νετ. Καλοκαίριασε και δεν μας βάζει ο τόπος!

Πήγαμε για το πρώτο μας εμβόλιο σήμερα. Μια χαρά είναι η μπουμπού μου. 6,5 κιλά και 68 πόντους. Την έχω στο νου μου μην ανεβάσει πυρετό.

Πω πω μια γυναικαρα!Η δικια μου γυρω στα 5 κιλα πρεπει να ειναι θα σας πω την Παρασκευη!Κι εμεις ολο εξω τη μικρη με τι τη βγαζεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

μαρια μου εγω πολυ βολευομαι παντως!

ελευθερια μου μπραβο στην κοπελαρα μας!!!!!!!! φτου σκορδα!!!!!!!

Αναστασια μου τρωτε?Καλα εγω το σκεφτομαι πολυ το καροτσι με βολεψε αυτο το συστημα με το καροτσι ανεβα κατεβα πεζοδρομια μου κακοφαινεται παλι

zxG9p3.png

owokp3.png

Ουφ και εγώ το σκέφτομαι. Δύσκολο να μετακινείσαι με καρότσι, ιδιαίτερα στην πόλη μου. Θα προτιμούσα κάτι να την έχω πάνω μου αλλά τον μάρσιπο τον αποκλείω είναι για μέχρι 9 κιλά και επειδή τον δοκίμασα και στον γιο μου δεν βόλεψε καθόλου. Το σλινγκ δεν μου αρέσει σαν εικόνα. Το μάι τάι μου κάνει καλύτερα αλλά πόσο εύκολο είναι να βολτάρεις στο κέντρο πχ με ένα μωρό 6,5 κιλά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ουφ και εγώ το σκέφτομαι. Δύσκολο να μετακινείσαι με καρότσι, ιδιαίτερα στην πόλη μου. Θα προτιμούσα κάτι να την έχω πάνω μου αλλά τον μάρσιπο τον αποκλείω είναι για μέχρι 9 κιλά και επειδή τον δοκίμασα και στον γιο μου δεν βόλεψε καθόλου. Το σλινγκ δεν μου αρέσει σαν εικόνα. Το μάι τάι μου κάνει καλύτερα αλλά πόσο εύκολο είναι να βολτάρεις στο κέντρο πχ με ένα μωρό 6,5 κιλά?

Κι εδω Ελευθερια παρκαρισμενα πανω στα πεζοδρομια ασε.το μαι ται δε το εχω ξανακουσει ο μαρσιπος ουτε εμενα το σλινγκ με βολεψε εβαλα και το μεγαλο μια χαρα το σηκωνα χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερουδια!!τι κανετε;;

μπηκα για λιγο.μας ταιζει ο μπαμπας μας με το μπιμπερο και εγω ειμαι με τις κρεμουλες μου τοπλες!!παλι το ξενο δεν το αποφυγαμε..την ειχα στις 10 και χτυπιοτανε παλι και σπασανε τα νευρα μου.

Ελευθερια μου βολταρετε ε;;καλα κανετε!!καλε ολοκληρη κοπελα η μικρη σου!!φτου φτου!!

πιο πισω γραφω για το προβλημα μου με το θηλασμο..να στο παραθεσω να μου πεις τη γνωμη σου κ εσυ;

Γεωργια μου με το καλο η φιλη σου!!αχ τι καλα που κρατατε ακομη επαφες!αυτα ειναι τα ωραια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Να σου πω, εγώ όταν πάω κάπου την αφήνω στην μαμά μου ή με την ανιψιά μου οπότε δεν καίγομαι κιόλας. Αν πάμε κάπου, όπως σήμερα που πήγαμε στον γιατρό τότε παίρνω αναγκαστικά καρότσι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοριτσια μου!τι κανετε;;εγω παλευω ακομη με τα στηθη μου..ενω μεχρι χθες πηγαινε καλα απο θεμα πονου,η μικρη ηθελε συνεχεια να τρωει,χτυπιοταν τραβολογωντας τη θηλη κ μου τα πονεσε παλι..δεν προλαβα κ να κανω σωστα αυτα που πρεπει για να στρωσει το θεμα κ χειροτερεψα..αφου το παιδι εχει θεμα ανατομικο στο στομα,αν δεν μπει προγραμμα 3ωρο φαγητου,θα παιδευομαο συνεχεια...επισης βρε κοριιτσια μου,οι πιο εμπειρες βοηθηστε με γιατι ειμαι να σκασω..το δεξι το στηθος εχει πολυ χαμηλη παραγωγη..το νιωθω παντα αδειο κ με το θηλαστρο στα 20 λεπτα βγαζει 30 μλ το πολυ ενω το αριστερο στο 5λεπτο βγαζει 70..τεραστια διαφορα!να σημειωσω οτι το δεξι ειναι πιο πονεμενο γιατι ειναι κ αρκετα μικροτερο πλεον κ δεν τη βολευει στο στοματακι της..

πως μπορω να το ρυθμισω;προς το παρον αντλω εξτρα-εκτος των θηλασμων-απο το δεξι,αλλα μαλλον θα νοικιασω νοσοκομειακο να κανω σωστη δουλεια.επισης,προσπαθω να της ξεκιναω το γευμα τις περισσοτερες φορες απο εκει..

αυτο ειναι το προβληματακι μου...τελικα το θηλαστρο το παρηγγειλα..αυριο το φερνουν.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Λιτσάκι μου συμβαίνει σχεδόν πάντα το ένα στήθος να παράγει περισσότερο επειδή η μητέρα βολεύεται να θηλάζει περισσότερο από το ένα στήθος ή και το ίδιο το μωρό να προτιμάει το ένα από τα δύο στήθη περισσότερο. Δεν είναι ανησυχητικό, ίσα ίσα συμβαίνει συχνά. Αν για οποιονδήποτε λόγο θες να αυξήσεις την παραγωγή από το δεξί τότε άφηνέ την να θηλάζει περισσότερο από εκεί και να πιπιλίζει επίσης.

Πάντως δεν το θεωρώ πρόβλημα αυτό, αρκεί το γάλα σου συνολικά να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λιτσάκι μου συμβαίνει σχεδόν πάντα το ένα στήθος να παράγει περισσότερο επειδή η μητέρα βολεύεται να θηλάζει περισσότερο από το ένα στήθος ή και το ίδιο το μωρό να προτιμάει το ένα από τα δύο στήθη περισσότερο. Δεν είναι ανησυχητικό, ίσα ίσα συμβαίνει συχνά. Αν για οποιονδήποτε λόγο θες να αυξήσεις την παραγωγή από το δεξί τότε άφηνέ την να θηλάζει περισσότερο από εκεί και να πιπιλίζει επίσης.

Πάντως δεν το θεωρώ πρόβλημα αυτό, αρκεί το γάλα σου συνολικά να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού.

μωρε το ξερω οτι ειναι φυσιολογικο να υπαρχει μια διαφορα.απο την αρχη το δεξι μου ηταν λιγο πισω σε σχεση με το αριστερο.αφου το γαλα κατεβηκε 2 μερες περιπου μετα το αλλο.μεχρι πριν καποιο καιρο το δεξι δουλευε καλυτερα και τωρα χαλασε το θεμα.προφανως γιατι πληγωθηκα πολυ και την απεφευγα.παλιοτερα ετρεχε με πολυ καλη ροη στο θηλαστρο και τωρα παει σταγονα σταγονα..γενικα δε νομιζω να την καλυπτω διοτι τα βραδυα ρουφαει ρουφαει και εκνευριζεται πολυ.οσο μπορω την παλευω και μετα ερχεται το μπουκαλι να χορτασει.δεν μπορω να την αφηνω πολυ ωρα γιατι με πληγωνει.παντως την παλευω περισσοτερο απο δεξια.

θα δοκιμασω κ με το θηλαστρο απο αυριο κ ο Θεος μαζι μου.

GjJbp3.png7IWup3.png

Να την βάζεις στο στήθος πριν πεινάσει πολύ και είναι εκνευρισμένη γιατί τότε δεν έχει την υπομονή και ρουφάει με μανία. Επίσης φρόντισε να προσφέρεις στήθος πολύ συχνά, ακόμη και όταν δεν είναι ώρα να φάει. Έστω και να πιπιλάει, αυξάνει την παραγωγή. Αν της δίνεις πιπίλα, βάλτη στην άκρη μέχρι να φτιάξεις την παραγωγή σου. Το νοσοκομειακό θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το γάλα σου πάντως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μωρε το ξερω οτι ειναι φυσιολογικο να υπαρχει μια διαφορα.απο την αρχη το δεξι μου ηταν λιγο πισω σε σχεση με το αριστερο.αφου το γαλα κατεβηκε 2 μερες περιπου μετα το αλλο.μεχρι πριν καποιο καιρο το δεξι δουλευε καλυτερα και τωρα χαλασε το θεμα.προφανως γιατι πληγωθηκα πολυ και την απεφευγα.παλιοτερα ετρεχε με πολυ καλη ροη στο θηλαστρο και τωρα παει σταγονα σταγονα..γενικα δε νομιζω να την καλυπτω διοτι τα βραδυα ρουφαει ρουφαει και εκνευριζεται πολυ.οσο μπορω την παλευω και μετα ερχεται το μπουκαλι να χορτασει.δεν μπορω να την αφηνω πολυ ωρα γιατι με πληγωνει.παντως την παλευω περισσοτερο απο δεξια.

θα δοκιμασω κ με το θηλαστρο απο αυριο κ ο Θεος μαζι μου.

μακαρι να στρωσετε με το καλο.δε θυμαμαι μου ειπες 63 € καθε μηνα ενοικιαση?

zxG9p3.png

owokp3.png

63 το κάνανε?Το symphony πήρες Λιτσάκι? Πριν 2,5 χρόνια το ενοικίαζα 40 Ευρώ τον μήνα.

Πάω κορίτσια να ξυπνήσω την μικρή για θηλασμό και να την πέσω και εγώ.

Το πρωί θα πεταχτώ Jumbo για κάτι ψώνια και μετά αν προλάβω θα μπω.

Καληνύχτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...