Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Να κάνεις Κ για κυστική ίνωση γιατί πλέον την ζητάνε Κ στο προγεννητικό ελενχο οπότε να είσαι οκ μην μείνεις έγκυος Κ ανχωθεις Κ για αυτό. 

Εντάξει καλό είναι να κάνεις μια καμπύλη ζαχάρου αν δεν έχεις ξανακάνει ποτέ ή αν έχεις χρόνια να κάνεις. Νομίζω όλα τα υπόλοιπα είσαι πολύ οκ!! Κ σίγουρα θα τα πας καλά Κ λόγο ηλικίας Κ λόγο εξετάσεων που είναι άψογες 

Ωραία, θα τα βάλω και αυτά στο πρόγραμμα. Σε ευχαριστώ πολύ! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαλησπερα!!

Εχω κανα 2 μερες να μπω κ δεν σας προλαβαινω...

Εμεις την Κυριακη βγηκαμε βολτουλα ..πηγαμε για καφεδακι κοντα στη θαλασσα κ επειτα στο εξοχικο.Καποια στιγμη ο μπεμπης κυπνησε κ εκλαιγε, πειναγε , του δωσαμε ξενο και πηγαμε στο εξοχικο που ηταν 2-3 λεπτα αποσταση.Εκει τον αλλαξαμε , τον θηλασα κ λιγο κ ηρεμησε...Ομορφα ηταν αλλα την νυχτα παλι ξαγρυπνος!!

Σας διαβασα κ θα σχολιασω οτι θυμαμαι ε?

Εφακη περαστικα στο παιδακι σου!!

Γεωργια και εγω ολο λεω να παρω το σλινγκ κ ολο το μετανοιωνω μηπως το παρω τζαμπα κ δεν μου χρησιμευσει...

Μαργαριτα καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!Με το καλο κ να ειναι παντοτε γεματο χαρουμενες στιγμες...

Αντωνια περαστικα στον μικρο σου...

Αννα σου στελνω το μειλ μου να μου στειλεις τα παιδακια σου..Θα σου στειλω κ εγω τον δικο μου..

Δωρα μου σιδερενιος ο αδελφουλης σου..Ο Θεος τον εσωσε ειδες?Να ειναι παντα καλα κ να τον προσεχετε!!Τωρα δεν θα γυρισει στο στρατοπεδο ακομη ε?

Ποπακι κ εγω ακομη δεν εχω βγει μονη μου αλλα κοντα ειμαι με τετοιο καιρο...

Λαμπρινη μια χαρα ξεδινεις τα πρωινα ε?τελεια!

Εγω πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα σε ενα ιδιαιτερο κ μετα κανενα σουπερ..καλα ειναι!

Αχ ρε κοριτσια εμενα το βραδυ (αφου ξενυχτησουμε μεχρι τις 2-3) ξυπναει , θηλαζει 5-7 λεπτα κ ξανακοιμαται κ επειτα πειναει σε 2- 2,5 ωρες ..τι να τον κανω?Νομιζω οτι δεν εχω πολυ γαλα στο στηθος γι'αυτο σταματαει στο 5λεπτο...

Ποσο θα ηθελα κ εγω μια εκδρομουλα ..οι 2 μας!Βεβαια αυτην την στιγμη ειναι αδυνατο!που να τον αφησεις που οταν τον πιανουν οι κολικοι δεν στεκεται πουθενα απο το κλαμα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σημερα δοκιμασαμε και τα πιπερο της αβεντ πολυ μου αρεσαν, το πήρε με τη πρωτη ο Δανιέλ...

Mια χαρα σας βρισκω Νικη μου!Βολικος ο μικρος ...

Ξεχασα να σας πω εχουμε διμηνο-γενεθλια σημερα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

χρονια σας πολλα... κι εμεις αυριο....

δυσκολευομαστε λίγο να κοιμηθει ομως, θελει η να τον βασταμε και να πηγαινοεερχοματε μεχρι να κοιμηθει ή να κοιμαται στο ζιζι μου, που τωρα αυτο ειναι δυσκολο γιατι προσπαθω να το κοψω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σου εφακη και δωρακι.... εγω προσπαθω να τον κοιμησω αλλα μπαα!!!

!

Αννα μου δεν μου εχει ερθει εμαιλ

γεια σου νικη μου!

Kαλησπερα!!

Εχω κανα 2 μερες να μπω κ δεν σας προλαβαινω...

Εμεις την Κυριακη βγηκαμε βολτουλα ..πηγαμε για καφεδακι κοντα στη θαλασσα κ επειτα στο εξοχικο.Καποια στιγμη ο μπεμπης κυπνησε κ εκλαιγε, πειναγε , του δωσαμε ξενο και πηγαμε στο εξοχικο που ηταν 2-3 λεπτα αποσταση.Εκει τον αλλαξαμε , τον θηλασα κ λιγο κ ηρεμησε...Ομορφα ηταν αλλα την νυχτα παλι ξαγρυπνος!!

Σας διαβασα κ θα σχολιασω οτι θυμαμαι ε?

Εφακη περαστικα στο παιδακι σου!!

Γεωργια και εγω ολο λεω να παρω το σλινγκ κ ολο το μετανοιωνω μηπως το παρω τζαμπα κ δεν μου χρησιμευσει...

Μαργαριτα καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!!Με το καλο κ να ειναι παντοτε γεματο χαρουμενες στιγμες...

Αντωνια περαστικα στον μικρο σου...

Αννα σου στελνω το μειλ μου να μου στειλεις τα παιδακια σου..Θα σου στειλω κ εγω τον δικο μου..

Δωρα μου σιδερενιος ο αδελφουλης σου..Ο Θεος τον εσωσε ειδες?Να ειναι παντα καλα κ να τον προσεχετε!!Τωρα δεν θα γυρισει στο στρατοπεδο ακομη ε?

Ποπακι κ εγω ακομη δεν εχω βγει μονη μου αλλα κοντα ειμαι με τετοιο καιρο...

Λαμπρινη μια χαρα ξεδινεις τα πρωινα ε?τελεια!

Εγω πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα σε ενα ιδιαιτερο κ μετα κανενα σουπερ..καλα ειναι!

Αχ ρε κοριτσια εμενα το βραδυ (αφου ξενυχτησουμε μεχρι τις 2-3) ξυπναει , θηλαζει 5-7 λεπτα κ ξανακοιμαται κ επειτα πειναει σε 2- 2,5 ωρες ..τι να τον κανω?Νομιζω οτι δεν εχω πολυ γαλα στο στηθος γι'αυτο σταματαει στο 5λεπτο...

Ποσο θα ηθελα κ εγω μια εκδρομουλα ..οι 2 μας!Βεβαια αυτην την στιγμη ειναι αδυνατο!που να τον αφησεις που οταν τον πιανουν οι κολικοι δεν στεκεται πουθενα απο το κλαμα?

σε ευχαριστω πολυ σοφια μου!!!

σημερα δοκιμασαμε και τα πιπερο της αβεντ πολυ μου αρεσαν, το πήρε με τη πρωτη ο Δανιέλ...

και εγω τα πηρα αυτα ειναι καλητερα απο τα τομμι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

χρονια σας πολλα!!

χρονια σας πολλα... κι εμεις αυριο....

δυσκολευομαστε λίγο να κοιμηθει ομως, θελει η να τον βασταμε και να πηγαινοεερχοματε μεχρι να κοιμηθει ή να κοιμαται στο ζιζι μου, που τωρα αυτο ειναι δυσκολο γιατι προσπαθω να το κοψω...

εγω τον βαζω στο ριλαξ κουνια και κουνιετε μονος του και μετα κοιματε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστω Εφη μου!Εμεις τον κουναμε στο καθισματακι του αυτοκινητου για νακοιμηθει.Η τον χορευουμε ηπειρωτικα...χαχα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

γεια σου Σοφακι!!

βγηκα αποτομα πριν γιατι ξυπνησαν οι μικρες κ φωναζαν ντουέτο!

Δωρα μαζι με τα χαρτια απο το νοσοκομειο πρεπει να σας εδωσαν κ ενα για την καισαρικη!κοιταξέ το!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Ευχαριστω Εφη μου!Εμεις τον κουναμε στο καθισματακι του αυτοκινητου για νακοιμηθει.Η τον χορευουμε ηπειρωτικα...χαχα!

χαχαχα καλο!!μπανιαριστικα τα παιδακια μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Σοφακι!!

βγηκα αποτομα πριν γιατι ξυπνησαν οι μικρες κ φωναζαν ντουέτο!

Δωρα μαζι με τα χαρτια απο το νοσοκομειο πρεπει να σας εδωσαν κ ενα για την καισαρικη!κοιταξέ το!

Μου εδωσαν ναι το εχω. Αλλα δεν μου ειπε κανεις να το δωσω καπου για επιπλεον χρηματα....:mad::mad:

Κοριτσια κοιμηθηκα 1μιση ωρα το μεσημερι και νιωθω αλλος ανθρωπος!!!! Αχ ελπίζω το πουλάκι μου να συνεχίσει με αυτους τους ρυθμούς τωρα που το βρηκε... Αν και σημερα δεν εκανε κακα κ προβλέπω να εχουμε ζορια πάλι στον υπνο μας!:rolleyes:

Εσεις τι νεα?

Α θυμαστε τα μπιμπερο που παρηγγειλα? Το site ακομα δεν με ενημερωσε και δεν ξερω τι να κανω...να τα παρω απο αλλου ή να περιμενω.Τους παιρνω τηλ αλλα δεν απαντα κανεις.... Ευτυχως δεν βαλαμε πιστωτικη!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κοπελες!Ειχε ερθει μια φιλη μου που ειμαστε μαζι απο το νηπιο μαζι και τα λεγαμε.Ειναι εγκυος στο πρωτο της 3 μηνων αχ πολυ το χαρηκα!

Ax τι ωραία νεα!!! Αντε με το καλο κ στη φιλη σου!

Παλι οι δυο μας ειμαστε εδω?? Χα χα!!! Εγω μολις την ταισα....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα. Τι κάνετε βρε κορίτσια?Έχω χαθεί το ξέρω αλλά γενικώς δεν μπαίνω νετ. Καλοκαίριασε και δεν μας βάζει ο τόπος!

Πήγαμε για το πρώτο μας εμβόλιο σήμερα. Μια χαρά είναι η μπουμπού μου. 6,5 κιλά και 68 πόντους. Την έχω στο νου μου μην ανεβάσει πυρετό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...