Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

November rain,εσυ είχες πει για το στικάκι για ιντερνετ οτι είχες πάρει?? Πόσο κοστίζει και για πόσο καιρό?Τωρα που θα φύγω να μην νιώθω τη στέρηση σας καταλαβαίνετε....

Aκουσον ακουσον!Με 12,5 ευρωπουλα παιρνεις στικακι 5GB,εχεις δηλαδη ασυρματο internet παντου!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γεια σας! Πρώτη φορά στέλνω μήνυμα ελπίζω, να το κάνω σωστά. Σας διαβάζω μέρες από το θέμα που είχατε πρωτοανοίξει στο parents.

Είμαι κι εγώ στις πρώτες εβδομάδες και έχω τρελό άγχος. Έχω ΠΗΤ 04/03/12. Ελπίζω να είμαι ευπρόσδεκτη στην κουβεντούλα σας!

Welcome to the club my dear(ε ρε πως το μιλαω το αγγλικο).Εγω εχω ΠΗΤ 11/3/12 μου ριχνεις λιγες μερες...........αλλα θα σε φτασω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σου Κασσανδρα!! εννοειται εισαι ευπροσδεκτη οπως κ καθε εγκυουλα! εχουμε σχεδον ιδια ΠΗΤ, νομιζω 5/3/12 ειμαι εγω. πως ειναι η εγκυμοσυνη σου μεχρι τωρα? εγω απο οτι εχεις διαβασει ταλαιπωρουμαι λιγο με ναυτιες κ εμετους. Ολες φανταζομαι εχουμε τρελλο ανχος. εγω παντως εχω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....αυτο το ρημαδοτριμηνο να περασει μετα θα ειμαστε πιο ηρεμες ε?

Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο τριμηνο ειναι λενε κρισιμο.αλλα τωρα τελευταια με το που ανοιγω το forum πεφτω σε κατι θεματα:παλλινδρομηση δευτερου τριμηνου και κατι τετοια και ετσι οπως μπαινω,ετσι βγαινω.Αυτο το internet θα μας καταστρεψει.Οσο δεν ειχα σπιτι μου κοιμομουνα ησυχη,τωρα εχω χασει και τον υπνο μου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια το μεσημέρι κοιμήθηκα και δεν ξύπνησα καθόλου καλα ψυχολογικά! Άρχισε να μου την δίνει και το πολύ μέσα!! Δεν έχω πρόβλημα και όμως δεν μπορώ να βγώ! Η μια φίλη μου μόλις πριν 1μιση μήνα γέννησε και ασχολείται όλο με το μπεμπέ δεν την πολύ βλέπω,οι άλλες δυο είναι πρωί απόγευμα στο μαγαζί τους και εκεί που εγώ το απογευματάκι θέλω κουτσομπολιό και καφέ δεν είναι καμία διαθέσιμη!!!!! Ουφ.......Έρχεται και χειμώνας κι εμείς εδώ κοριτσάκια είμαστε Κοζάνη κ έχουμε πολύ βαρύ χειμώνα....... Τι θα κάνουμε??Πως θα περνάει η ώρα μας???

Δεν πιστευω να πινεις καφε φουσκιτσα!!!!Πιπερι στο στομα!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

γιατι εσεις δεν πινετε καφε?????:?::?:

Επιτελους και καποια να μιλησω.Εγω προσωπικα δεν πινω καφε,πρωτον γιατι μου ποναει το στομαχι μου και εχω αναγουλες,δευτερον εχω συνδιασει τον καφε με το τσιγαρο σε περιοδο μη εγκυμοσυνης,οποτε το αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι και εχω ακουσει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο η καταναλωση καφε στην κυηση.Το ξερω οτι εννοουν την καταχρηση καφεινης,και οχι 1 καφε την ημερα.Το βλεπω και σαν αποτοξινωση για κανα χρονο απο ολες τις καταχρησεις,γιατι εγω οταν σταματαω τον θηλασμο ξανακαπνιζω και πινω και τα καφεδακια μου!!!Εσυ πινεις τωρα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Επιτελους και καποια να μιλησω.Εγω προσωπικα δεν πινω καφε,πρωτον γιατι μου ποναει το στομαχι μου και εχω αναγουλες,δευτερον εχω συνδιασει τον καφε με το τσιγαρο σε περιοδο μη εγκυμοσυνης,οποτε το αποφευγω σαν τον διαολο το λιβανι και εχω ακουσει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο η καταναλωση καφε στην κυηση.Το ξερω οτι εννοουν την καταχρηση καφεινης,και οχι 1 καφε την ημερα.Το βλεπω και σαν αποτοξινωση για κανα χρονο απο ολες τις καταχρησεις,γιατι εγω οταν σταματαω τον θηλασμο ξανακαπνιζω και πινω και τα καφεδακια μου!!!Εσυ πινεις τωρα?

ναι πινω ενα εσπρεσο το πρωι και μερικα απογευματα πινω αλλον ενα αλλα ντεκαφεινε.ειναι ο μεγαλυτερος εθισμος μου! εκοψα μαχαιρι τσιγαρο, αλκοολ που επινα καθε μερα 1-2 ποτακια, κοψαμε το .... (μεχρι να μπω στον 4ο -μετραμε μερες!), ε ειπα τον καφε να τον συνεχισω!!!

BJVqp3.png

ναι πινω ενα εσπρεσο το πρωι και μερικα απογευματα πινω αλλον ενα αλλα ντεκαφεινε.ειναι ο μεγαλυτερος εθισμος μου! εκοψα μαχαιρι τσιγαρο, αλκοολ που επινα καθε μερα 1-2 ποτακια, κοψαμε το σεξ (μεχρι να μπω στον 4ο -μετραμε μερες!), ε ειπα τον καφε να τον συνεχισω!!!

Σας ειπε ο γιατρος για το φικι φικι να μην κανετε το πρωτο τριμηνο ή απο μονοι σας?(μην χρησιμοποιεις την λεξη σ@ξ γιατι θα μας κανει παρατηρηση ο συντονιστης και ποιος τον ακουει μετα)..................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Σας ειπε ο γιατρος για το φικι φικι να μην κανετε το πρωτο τριμηνο ή απο μονοι σας?(μην χρησιμοποιεις την λεξη σ@ξ γιατι θα μας κανει παρατηρηση ο συντονιστης και ποιος τον ακουει μετα)..................

α σορυ δεν το ηξερα!!:oops::oops:

η γιατρος μας ειπε καλυτερα να το αποφυγουμε αν και η ιδια δεν πιστευει οτι μπορει να κανει καποιο κακο στο μωρο. αλλα για να ειναι τυπικη μας ειπε απο τον 4ο μπορουμε,οποτε υπομονη!!

BJVqp3.png

α σορυ δεν τον ηξερα!!:oops::oops:

η γιατρος μας ειπε καλυτερα να το αποφυγουμε αν και η ιδια δεν πιστευει οτι μπορει να κανει καποιο κακο στο μωρο. αλλα για να ειναι τυπικη μας ειπε απο τον 4ο μπορουμε,οποτε υπομονη!!

Ετσι ειναι.Φυλαγε τα ρουχα σου ναχεις τα μισα που λενε!

Να δεις οταν θαρθει η ωρα να κανεις ''χαρουλες'' με τον αντρα σου,δεν θα ειναι οπως πριν μεινεις εγκυος.Θα εισαι αρκετα σφιγμενη και θα σκεφτεσαι μην κανεις κακο στο μπεμπε,οσο και να μην θες να το σκεφτεσαι!

Ειναι το μητρικο ενστικτο απο τωρα.........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ετσι ειναι.Φυλαγε τα ρουχα σου ναχεις τα μισα που λενε!

Να δεις οταν θαρθει η ωρα να κανεις ''χαρουλες'' με τον αντρα σου,δεν θα ειναι οπως πριν μεινεις εγκυος.Θα εισαι αρκετα σφιγμενη και θα σκεφτεσαι μην κανεις κακο στο μπεμπε,οσο και να μην θες να το σκεφτεσαι!

Ειναι το μητρικο ενστικτο απο τωρα.........

τι να πω, μακαρι! γιατι για να ειμαι ειλικρινης αυτο το μητρικο δεν το'χω και πολυ!! μεχρι στιγμης δεν το εχω νιωσει ισως γι' αυτο δεν προσεχω και πολυ, δεν το κανω επιτηδες, απλα ξεχναω οτι ειμαι εγκυος.γαιδουρα τελειως,ε? και οταν ακουσαμε την καρδια δεν συγκινηθηκα καθολου. δεν ειναι φυσιολογικο αυτο!

BJVqp3.png

τι να πω, μακαρι! γιατι για να ειμαι ειλικρινης αυτο το μητρικο δεν το'χω και πολυ!! μεχρι στιγμης δεν το εχω νιωσει ισως γι' αυτο δεν προσεχω και πολυ, δεν το κανω επιτηδες, απλα ξεχναω οτι ειμαι εγκυος.γαιδουρα τελειως,ε? και οταν ακουσαμε την καρδια δεν συγκινηθηκα καθολου. δεν ειναι φυσιολογικο αυτο!

Ισως εισαι συγκρατημενη και δεν αφηνεις τον εαυτο σου να το πιστεψει ακομα.Την ηθελες την εγκυμοσυνη αυτη?την προγραμματιζατε ή σας προεκυψε?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ισως εισαι συγκρατημενη και δεν αφηνεις τον εαυτο σου να το πιστεψει ακομα.Την ηθελες την εγκυμοσυνη αυτη?την προγραμματιζατε ή σας προεκυψε?

την θελαμε πολυ και τωρα εχω απογοητευτει με τον εαυτο μου!περιμενα να χαρω πιο πολυ! αλλα ισως εχεις δικιο. με τοσα που γινονται μαλλον δεν θελω να το πιστεψω ακομα! εμεινα πολυ γρηγορα εγκυος οποτε μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!ελπιζω μετα την αυχενικη να αλλαξω διαθεση!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...