Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω το σκεφτομαι το σλινγκ να το παρω αλλα το φοβάμαι κιολας...

Αχ κοριτσια ακομα σοκαρισμενη ειμαι με αυτα που είπαμε σημερα με τον αδερφό μου...

τελικα πως το επαθε????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας.... Δωρακι μου πως το επαθες ο αδερφος σου;;; ευτυχως ολα ηταν περαστικα...

εγω εδωσα του μικρου πιπιλα και κοιμηθικε, επειδη εμαθε να κοιμαται στο ζιζι δυσκολο ειναι τωρα που δεν του δεινω...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια δεν ξέρω πως κόλλησε το μικροβιο... Ηταν κρυωμένος απο πριν κ πηγε στο στρατόπεδο,τους εκαναν εκπαίδευση με την βροχη κ το κρύο. Ε δεν ηθελε πολυ μαλλον ο οργανισμός του. Αλλα κοριτσια ολα καλα ευτυχως! Τον 15Αύγουστο θα παω στην Τήνο...

Βούλα μου κουράγιο κορίτσι μου ολα θα περάσουν!!!

Καλέ δεν σας είπα!!!!! Χτες αποκοιμήθηκε η μικρη στο ρηλαξ απο τις 10:30 κ την εβαλα στο κρεβάτι. Ξύπνησε μια φορα μονο στις 3 κ 3:30 κοιμήθηκε παλι κ ξύπνησε στις 9:00 το πρωι!!!! Κ ρωτάω εσάς τις μανούλες,λέτε να ηταν ήρεμη που εκανε δυο φορες κακα κ γι'αυτο κοιμήθηκε ήρεμη ή απλα ετυχε ?? Α κ χωρις ξενο μονο με θηλασμο ολα αυτα!!! Κ τωρα κοιμαται.... Φτου φτου!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

βουλα για ποσο καιρο θα πρεπει να εισαι ετσι?

Αχ δεν ξερω ειλικρινα.Ειμαι 1,5 εβδομαδα ετσι κ σηκωνομαι μονο για τουαλετα.Οταν αισθανθηκα καλυτερα κ ειπα να σηκωθω, αρχισα να ξαναποναω...Εχω φρικαρει.Νιωθω σαν γιαγια.Ας μου πει καποιος τουλαχιστον οτι θα ειμαι ξαπλα 1 μηνα αλλα μετα θα ειμαι και παλι η Βουλα που ξερω.

Δωρα μου, μπορει για αυτο να κοιμηθηκε η μπουμπου σου.Αντε, ολα καλυτερα σου πανε.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κοριτσια δεν ξέρω πως κόλλησε το μικροβιο... Ηταν κρυωμένος απο πριν κ πηγε στο στρατόπεδο,τους εκαναν εκπαίδευση με την βροχη κ το κρύο. Ε δεν ηθελε πολυ μαλλον ο οργανισμός του. Αλλα κοριτσια ολα καλα ευτυχως! Τον 15Αύγουστο θα παω στην Τήνο...

Βούλα μου κουράγιο κορίτσι μου ολα θα περάσουν!!!

Καλέ δεν σας είπα!!!!! Χτες αποκοιμήθηκε η μικρη στο ρηλαξ απο τις 10:30 κ την εβαλα στο κρεβάτι. Ξύπνησε μια φορα μονο στις 3 κ 3:30 κοιμήθηκε παλι κ ξύπνησε στις 9:00 το πρωι!!!! Κ ρωτάω εσάς τις μανούλες,λέτε να ηταν ήρεμη που εκανε δυο φορες κακα κ γι'αυτο κοιμήθηκε ήρεμη ή απλα ετυχε ?? Α κ χωρις ξενο μονο με θηλασμο ολα αυτα!!! Κ τωρα κοιμαται.... Φτου φτου!!!!

ολα καλα ομως......

ισως Δωρα μου ειναι επειδη ξαλαφρωσε το μωρο, εμενα ο δικος μου υπαρχουν φορες που ξυπνει μονο και μονο επειδη θέλει να κανει κακα και ακους όλο πριτς και πριτς ...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αχ δεν ξερω ειλικρινα.Ειμαι 1,5 εβδομαδα ετσι κ σηκωνομαι μονο για τουαλετα.Οταν αισθανθηκα καλυτερα κ ειπα να σηκωθω, αρχισα να ξαναποναω...Εχω φρικαρει.Νιωθω σαν γιαγια.Ας μου πει καποιος τουλαχιστον οτι θα ειμαι ξαπλα 1 μηνα αλλα μετα θα ειμαι και παλι η Βουλα που ξερω.

Δωρα μου, μπορει για αυτο να κοιμηθηκε η μπουμπου σου.Αντε, ολα καλυτερα σου πανε.

βουλα μου περσατικα να ειναι ολα και σε εσενα και μετα να εισαι οποως πριν.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!πολυ ωραια μερα κ σημερα κ βγηκα εξω για δουλειες!

δωρακι σοκαριστηκα τωρα...τοσο σοβαρα βρε ηταν το παιδι??ευτυχως ολα πηγαν καλα..

εμενα συνεχιζουν να κοιμουνται τα βραδια...σλινγκ εγω δεν εχω,,ειχα βολευτει τον μαρσιππο στον γιο μου,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Δωρακι μου τι να πω ειχε Αγιο το παιδι σιδερενιος και να μη του ξανατυχει τιποτα!

Βουλα μου περαστικα να ειναι κοπελα μου εχεις χιλια δικια δεν μπορει ενας ορθοπεδικος να σου πει πως θα περασει?

Ποπη μου μη φοβασαι φοβομουν κι εγω στο γιο μου κι εχασα πολλα για αυτο σου λεω.Μη πας μακρια που λεει κι η Αναστασια κοντα στο σπιτι και να κλαψει δε θα παθει κοντα θα εισαι θα ανεβεις.

Παω να βαλω το μεγαλο για υπνο

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σου ΑΝΝΑ,,ΝΙΚΟΥΛΑ,,ΛΑΜΠΡΙΝΗ,,,ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ ειναι η πρωτη φορα γιαυτο φοβαμαι ..αμα παρω το κολαι μετα θα την βγαζω μονη...

ΑΝΝΑ μου ,,,ΛΑΜΠΡΙΝΗ ,,,ΝΙΚΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...