Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστουμε και στα δικα σας!!!!!

:D:D:D

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εχω χασει πολλα νεα σας αφου δεν προλαβαινω να μπαινω να σας διαβαζω...

εμεις ειμαστε στην κυριολεξια 24 ωρες στην αγκαλια εχουμε κολικους κ η καημενη ολη μερα γκιρνιαζει κ κλαιει..

χθες πηγαμε παιδιατρο ...ειμαστε 4 κιλα...μεσα σε 40 μερες βαλαμε 1,5 κιλο...ο γιατρος ειπε οτι αναπτυσεται παρα πολυ καλα κ γρηγορα...μας αλλαξε κ το γαλα παιρνουμε ενα ειδικο για τους κολικους της milupa...βαλαμε κ 4ποντους σε υψος!!!

μας ειπε απαγορυεται να ειναι με κοσμο σε κλειστο χωρο...να μην φερνουμε επισκεψεις για να την δουν στο σπιτι γιατι κυκλοφορουν πολλες ιωσεις...κ ειπε απο δω κ περα να την βγαζω βολτιτσα εξω...αλλα εγω φοβαμαι να σας πω την αληθεια γιατι ολη μερα κλαιει κ ποναει..οποτε δεν ειμαστε για βολτα...

εγω εχω πιαστει για τα καλα η μεση με ποναει παρα πολυ κ με το ζορι σηκωνομαι κ την κρατω αγκαλια...

ααα κατι ασχετο ηθελα να παρω κ εγω σλινγκ αλλα τελικα πηραμε μαρσιπο για να το χρησιμοποιει κ ο αντρας μου,,,ακομα δεν το δοκιμασαμε...

ποπακι η βολτιτσα θα της αρεσει θα δεις! δοκιμασε το! τα ηρεμει τα μωρα!!!

ποιο μαρσιπο πηρατε?? μεγεια!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κοριτσια εκανα έκπληξη στην μαμα μου κ στον αδερφό μου κ τους έφερα την μικρη!! Έπαθαν την πλάκα τους,την άκουσαν που κανει κ αγκου!!!

Δεν σας διάβασα,συγχωρεστε με!

Μίλησα λιγο με την μαμα κ τον αδερφό μου....κοριτσια το παλικάρι μας πηγε κ ηρθε στην κυριολεξία! Τον ειχαν τελειωμένο κ δεν μου ελεγαν τιποτα,περασε δυσκολα ο αδερφός μου πολυ κ ο Θεός τον έσωσε! Η πρωτη ακτινογραφία ηταν με δείγματα πνευμονίας μ η δευτερη σε 3 ωρες μετα ηταν χάλια ολα τα πνευμονια άσπρα!!! Σώθηκε απο θαυμα ο αδερφός μου!!!! Σας ευχαριστώ κι εσάς που προσευχηθηκατε! Ευχομαι καμια μάνα ποτε να μην ζησει αυτο που έζησε η δικιά μου! Ο Θεός να δινει υγεια σε ολον τον κοσμο σε ολα τα παιδια!

Ουφ...τελοσπαντων....!!!

Αυριο εχουμε εμβόλιο στις 14:00!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια εκανα έκπληξη στην μαμα μου κ στον αδερφό μου κ τους έφερα την μικρη!! Έπαθαν την πλάκα τους,την άκουσαν που κανει κ αγκου!!!

Μίλησα λιγο με την μαμα κ τον αδερφό μου....κοριτσια το παλικάρι μας πηγε κ ηρθε στην κυριολεξία! Τον ειχαν τελειωμένο κ δεν μου ελεγαν τιποτα,περασε δυσκολα ο αδερφός μου πολυ κ ο Θεός τον έσωσε! Η πρωτη ακτινογραφία ηταν με δείγματα πνευμονίας μ η δευτερη σε 3 ωρες μετα ηταν χάλια ολα τα πνευμονια άσπρα!!! Σώθηκε απο θαυμα ο αδερφός μου!!!! Σας ευχαριστώ κι εσάς που προσευχηθηκατε! Ευχομαι καμια μάνα ποτε να μην ζησει αυτο που έζησε η δικιά μου! Ο Θεός να δινει υγεια σε ολον τον κοσμο σε ολα τα παιδια!

Ουφ...τελοσπαντων....!!!

Δωρα μου, ο Θεος σας βοηθησε!! να ειναι παντα σιδερενιος σου ευχομαι!!

Κοριτσια μπαινοβγαινω γιατι μαγειρευω κιολας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ποπακι μου ολοκληρη κοπελα η μικρουλα σας!!

η βολτιτσα μπορει να την ηρεμησει οντως..δοκιμασε το για λιγο κ βλεπεις.αυτο με τον κοσμο πολυ με αγχωνει γμτ..κ εμας απο βδομαδα θα ερχεται λαος εδω...απλα δεν θα αφηνω κανεναν να πλησιασει και θα αεριζω καλα.

Δωρακι Παναγια μου τι περασατε..μην τα σκεφτεσαι τωρα κουκλα μου!ο Θεος ηταν μαζι του και εγινε καλα το παλικαρι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Ουφ...τελοσπαντων....!!!

σιδερενιος να ειναι δωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο το κρυο το επαθε τελικα??????

αννα μου σου εστειλα φωτοοο

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

:D:D:D

ποπακι η βολτιτσα θα της αρεσει θα δεις! δοκιμασε το! τα ηρεμει τα μωρα!!!

ποιο μαρσιπο πηρατε?? μεγεια!!

της lascar ετσι λεγεται η μαρκα του...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:καλο ειναι??μωρε λες να την βγαλω καμια βολτα?? αλλα με τι ?? με καροτσι η με το μαρσιπο??

Ουφ...τελοσπαντων....!!!

δωρακι μου γλυκο σιδερενιος να ειναι αγαπη μου αλλο κακο να μην σας ξαναβρει ...παντα με υγεια ολη η οικογενεια σου ευχομαι!!! μην τα σκεφτεσαι αλλο παει περασαν κ μακρυα απο εδω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

της lascar ετσι λεγεται η μαρκα του...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:καλο ειναι??μωρε λες να την βγαλω καμια βολτα?? αλλα με τι ?? με καροτσι η με το μαρσιπο??

δωρακι μου γλυκο σιδερενιος να ειναι αγαπη μου αλλο κακο να μην σας ξαναβρει ...παντα με υγεια ολη η οικογενεια σου ευχομαι!!! μην τα σκεφτεσαι αλλο παει περασαν κ μακρυα απο εδω...

βγαλτην με το μαρσιπο αμεσως θα κοιμηθει κ θα χαλαρωσει πανω σου θα δεις!!

δεν την ξερω τη μαρκα αυτη.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

αννα μου να τους χαιρεσαι ολους!!! τα αγορια σου ειναι γλυκιες!! κ η μπουμπου φατσουλινα!!!!!!!!! νομιζω μοιαζει στον μπαμπα ε??? στην αρχη ειπα σε εσενα αλλα μετα λεω μαλλον στον μπαμπα!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?? μεχρι τι ωρα μπορουμε να βγαζουμε εξω το μωρο?? λεμε με τον αντρα μου κατα τις 4.30 να βγαλουμε την μικρη βολτα...μονη μου φοβαμαι να την βγαλω...

B4Itp2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι?? μεχρι τι ωρα μπορουμε να βγαζουμε εξω το μωρο?? λεμε με τον αντρα μου κατα τις 4.30 να βγαλουμε την μικρη βολτα...μονη μου φοβαμαι να την βγαλω...

εισαι χεστρουυυυυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue: καλύτερα μεσημερακι θα ελεγα εγω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βγαλτην με το μαρσιπο αμεσως θα κοιμηθει κ θα χαλαρωσει πανω σου θα δεις!!

δεν την ξερω τη μαρκα αυτη.

απο τα λητω το πηρα 81 ευρω,,,μου ειπαν οι πωλητριες οτι ειναι απο τα καλα μαρσιπο...:rolleyes::rolleyes:

αχ εχει γινει ενα κουβαρι πανω μου τα ποδια της τα εχει ανεβασει πανω στα στηθια μου... μου χουν κοπει τα χερια..

B4Itp2.png

αννα μου να τους χαιρεσαι ολους!!! τα αγορια σου ειναι γλυκιες!! κ η μπουμπου φατσουλινα!!!!!!!!! νομιζω μοιαζει στον μπαμπα ε??? στην αρχη ειπα σε εσενα αλλα μετα λεω μαλλον στον μπαμπα!:D

Ετσι μου λενε οι περισσοτεροι!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...