Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννουλα μου κουκλα η μαμα κουκλια και τα μωρα!!!να τα χαιρεσαι!!!!!!!!

μολις σου εστειλα κ εγω!

πω πω η μικρη μου σηκωθηκε κ ριχνει χεζοβολιο!!!να δω απο που θα τα μαζεψω παλι!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιτσα, τελεια οικογενεια!!! να ειστε καλα, να μεγαλωσετε το κουκλι σας!!!

Σου μοιαζει νομιζω ε;

Kατσε, να σας στειλω μια τον αντρα μου να μου πειτε σε ποιον μοιαζει η μπεμπα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αχ Γεωργια μου κ η μπουμπουκα σου μια γλυκα ειναι!και τα 2 τα παιδακια σου ειναι γλυκες!!νομιζω πως εξακολουθει να μοιαζεισ τον αντρα σου ε;;χαχα

Αννουλα μου σ'ευχαριστω!η μικρη νομιζω σου μοιαζει,αλλα δεν ειναι κ πολυ ξεκαθαρο ακομη πιστευω..

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ Γεωργια μου κ η μπουμπουκα σου μια γλυκα ειναι!και τα 2 τα παιδακια σου ειναι γλυκες!!νομιζω πως εξακολουθει να μοιαζεισ τον αντρα σου ε;;χαχα

Αννουλα μου σ'ευχαριστω!η μικρη νομιζω σου μοιαζει,αλλα δεν ειναι κ πολυ ξεκαθαρο ακομη πιστευω..

Ναι, αλλαζουν αυτο ειναι γεγονος!!

Αναστασια μου, θες να μου στειλεις το μειλ σου με π.μ.??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ναι σου το στελνω! στειλε μου κ εσυ να σου στειλω τον μπεμπη!!

γεωργια μου!! φτουυυυυ μεγαλωσε η μπουμπουυυυυυυυ!! σπαει κ χαμογελο!! εγω λιωνω στα χαμογελα!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι στον αντρα μου και τα 2.Δεν πειραζει κι εσενα κουκλα πολυ ομορφοι κι εσεις!Μαλλον σε σενα μοιαζει ε?

Το εχω πει εγω ειμαστε ομορφοκαφε!

zxG9p3.png

owokp3.png

ναι σου το στελνω! στειλε μου κ εσυ να σου στειλω τον μπεμπη!!

γεωργια μου!! φτουυυυυ μεγαλωσε η μπουμπουυυυυυυυ!! σπαει κ χαμογελο!! εγω λιωνω στα χαμογελα!!!!!!!!

χαχα ναι ευχαριστω!τωρα της μιλας και γελαει η μαιμου!

ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!:D:D:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Ναι στον αντρα μου και τα 2.Δεν πειραζει κι εσενα κουκλα πολυ ομορφοι κι εσεις!Μαλλον σε σενα μοιαζει ε?

εχεις δικιο γεωργια μου! μολις ειδα κ της λίτσας στο φεις! ειναι κουκλι καλέ!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου τι κανετε??εχω χασει πολλα νεα σας αφου δεν προλαβαινω να μπαινω να σας διαβαζω...

εμεις ειμαστε στην κυριολεξια 24 ωρες στην αγκαλια εχουμε κολικους κ η καημενη ολη μερα γκιρνιαζει κ κλαιει..

χθες πηγαμε παιδιατρο ...ειμαστε 4 κιλα...μεσα σε 40 μερες βαλαμε 1,5 κιλο...ο γιατρος ειπε οτι αναπτυσεται παρα πολυ καλα κ γρηγορα...μας αλλαξε κ το γαλα παιρνουμε ενα ειδικο για τους κολικους της milupa...βαλαμε κ 4ποντους σε υψος!!!

μας ειπε απαγορυεται να ειναι με κοσμο σε κλειστο χωρο...να μην φερνουμε επισκεψεις για να την δουν στο σπιτι γιατι κυκλοφορουν πολλες ιωσεις...κ ειπε απο δω κ περα να την βγαζω βολτιτσα εξω...αλλα εγω φοβαμαι να σας πω την αληθεια γιατι ολη μερα κλαιει κ ποναει..οποτε δεν ειμαστε για βολτα...

εγω εχω πιαστει για τα καλα η μεση με ποναει παρα πολυ κ με το ζορι σηκωνομαι κ την κρατω αγκαλια...

ααα κατι ασχετο ηθελα να παρω κ εγω σλινγκ αλλα τελικα πηραμε μαρσιπο για να το χρησιμοποιει κ ο αντρας μου,,,ακομα δεν το δοκιμασαμε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ευχαριστω Γεωργια μου!οτι ειμαστε ειμαστε ομορφοκαφε!!!!μαλλον σ'εμενα φερνει!αρχικα λεγαμε στον αντρα μου αλλα τωρα μας τα γυριζει η μπουμπουκα!

χαχα ναι ευχαριστω!τωρα της μιλας και γελαει η μαιμου!

ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ!:D:D:D

ουυυ μεγαλωσατε!!!να τους χιλιασετε!!!

εχεις δικιο γεωργια μου! μολις ειδα κ της λίτσας στο φεις! ειναι κουκλι καλέ!!!!!!!!!!!

:D:D:D

Αναστασια μη γελασεις, αλλα πως γραφεται η κατω παυλα στον η.υ;:tongue::tongue:

χαχαχαχα!!εγω παντως γελασα Αννουλα μου!!μη νομιζεις...ουτε εγω το κατεχω!!χαχα

καλε η μικρη μου κοιμαται απειρες ωρες.κοιμηθηκε 1 το πρωι,την ξυπνησα στις 7 με το ζορι για να την αλλαξω κιολας,εφαγε,ξανακοιμηθηκε,ξυπνησε 10,εφαγε και κοιμηθηκε και τωρα ακομη να ξυπνησει..εριξε κ τα κακακια της πριν και δε θελω να την αφηνω με κακακια γμτ..τι να την κανω;;να την ξυπνησω;;καλα δεν πεινασε;;εχτες το ξεζουμισε το ζυζι και σημερα ουτε να το φτυσει που λενε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...