Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα ολο γυρνιεται κ τουρλωνει κ τον πωπο κ την βρίσκω διαγώνια πολλες φορες! Την Τεταρτη θα παμε γιατρό να ζυγιστουμε κιολας. Αλλα ανέβηκα στη ζυγαρια μαζι της κ χωρις κ την βγάζει 5100 περιπου. Εσένα ποσο ειναι?

Γυρω στα 5 πρέπει να έχει πάει κι εμένα ήταν 4700 την προηγούμενη εβδομάδα θα σου πω αυτη τη Παρασκευή σίγουρα που τη ζυγίζω.

κοριτσια εμενα η μικρη εδω κ 2 βδομαδες ενω τη βαζω πλαι,μου γυρναει ανασκελα..δε βαζω σφηνακι,ουτε πετσετα γιατι η παιδιατρος μας ειπε απο την αρχη οτι μπορω να τη βαζω ειτε πλαι,ειτε ανασκελα..ειτε ετσι ειτε αλλιως,το κεφαλακι το γυριζει.

επισης Γωγω,καποια στιγμη ειπες για τα ραμματα οτι δεν πετυχαν την πρωτη φορα..τι ακριβως εννοεις;;γιατι εμενα δε μου πολυαρεσει αυτο απου βλεπω κατω..εχει κατι σαν κρεματζουνια..κ επισης δεν ξερω μεσα τι εχει συμβει.μου φαινονται κ εκει καπως πειρεργα τα πραγματα..αχ εκανα 15 μερες να αναρρωσω,δε θα αντεξω παλι ραψιματα..την Τριτη παω και θα δουμε....

Καλημέρα Λιτσάκι ναι με ξανάραψε την πρώτη φορά εγω δεν έβλεπα κάτι αλλά με έχει ψιλιάσει γιατι όταν καθόμουν πονούσα ακόμα ενώ είχαν περάσει 40 ημέρες.Όταν δε μου έβαλε τον κολπικό υπέρηχο πόνεσα πάρα πολύ.Σου εύχομαι να μη το περάσεις.Μια τοπική μου έκανε και με ξανάραψε ξαναείχα περίοδο για 10 μέρες ξαναέβαζα αντισηπτικό όταν έκανα μπάνιο αλλά ευτυχώς μετά από 2 μέρες δεν πόναγα.Αχ κοπέλα μου παιδεύεσαι με τους θηλασμούς μωρέ γιατι δε ρωτάς ξανα τη μαία που είχε έρθει σπίτι σου τι να κάνεις με το δεξί σου στήθος?63 € το μήνα ενοικίαση?

καλημερα!! τι κανετε??εγω θηλαζω τωρα

βρε κοριτσια οι κολικοι τι συμπτωματα εχουν? παλι χθες εκλαιγε 11-2. μαλλον κολικοι θα ειναι αλλα ουτε αερια εχει ουτε ζοριζεται! η βραχναδα δεν φευγει με τοσο κλαμα, η παιδιατρος ειπε υπομονη κ υδρατμους. κ ειναι γριπωμενοι κ η μανα μου κ ο αντρας μου!!μια χαρα δηλαδη!!

το σλιγκ βρε κοριτσια κ εμενα σαν σακι μου φαινεται, κ αν το εχεις εκει δεν μαθαινει συνεχεια αγκαλια? εγω μεσα στη μερα που ειναι ξυπνια την ξαπλωνω στον καναπε κ χαζευει γυρω γυρω. ρηλαξ δεν εχω,ειπε θα μας παρει η θεια του αντρα μου αλλα θα το φερει αφου σαραντησω!ετσι μου'ρχεται να παω να αγορασω ενα, εγω τωρα το χρειαζομαι!!

μ'επιασε η γκρινια πρωι πρωι!

Καλημέρα Γωγούλα τα δικά μου δεν είχαν κολικούς τι να σου πω.Το σλινγκ το χρησιμοποιώ όταν βγαίνουμε βόλτα στο καρότσι το βάζω συνήθως μετά τον 3ο 4ο αλλα βολεύει όταν θέλεις να πεταχτείς κάπου γρήγορα.

Kαλημερα κοριτσια!!

Ε, βεβαια τωρα το χρειαζεσαι και μαλιστα οταν εβηχε ηταν καλο για να μην ειναι οριζοντιομενο το παιδι.

Καλημέρα Αννούλα πως είναι η κοπέλα σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε γλυκουλες μου?? εχω παρατηρησει πως ολες μας ολο κ κατι θα μας απασχολει με τα μωρακια μας!!! συνεχεια ετσι θα ειμαστε?? ας μας πουν οι δευτερομανουλες! και τριτομανουλες!!!:rolleyes::rolleyes:

ο παιδιατρος μου λεει " μην αγχωνεσαι τοσο μανουλα! μια χαρα τα πας! κοιτα να χαρεις το μωρο σου γιατι θα μεγαλωσει κ θα πεις τι καταλαβα?? μονο αγχος!!!"

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημέρα Λιτσάκι ναι με ξανάραψε την πρώτη φορά εγω δεν έβλεπα κάτι αλλά με έχει ψιλιάσει γιατι όταν καθόμουν πονούσα ακόμα ενώ είχαν περάσει 40 ημέρες.Όταν δε μου έβαλε τον κολπικό υπέρηχο πόνεσα πάρα πολύ.Σου εύχομαι να μη το περάσεις.Μια τοπική μου έκανε και με ξανάραψε ξαναείχα περίοδο για 10 μέρες ξαναέβαζα αντισηπτικό όταν έκανα μπάνιο αλλά ευτυχώς μετά από 2 μέρες δεν πόναγα.Αχ κοπέλα μου παιδεύεσαι με τους θηλασμούς μωρέ γιατι δε ρωτάς ξανα τη μαία που είχε έρθει σπίτι σου τι να κάνεις με το δεξί σου στήθος?63 € το μήνα ενοικίαση?

καλημερα Γεωργια μου!!τι κανουν τα μωρα σου;5 κιλα ε;;πω πω..φτου σκορδα!

για το ραψιμο δεν μπορω να πω οτι ποναω..μια ενοχληση μικρη την εχω μονο οταν το πιανω στο πλυσιμο..θα δειξει!

οσο για το θηλασμο..η συμβουλη της ηταν απο την αρχη να παρω νοσοκομειακο αν δε δω προκοπη με αυτο που εχω ηδη.δεν το εχω αγορασει αυτο.μου το δανεισαν.για ενοικιαση 63 ναι.συν 25 τα εξαρτηματα,συν 15 να στο φερουν.να το κατοσταρικο.θα κανω κ αυτο κ μετα οσο εχω οποτε εχω θα της δινω.ειναι που εχουμε το θεμα με τους χαλινους και δεν υπαρχει γιατρεια...μονο αν δε με ρουφαει συνεχεια προλαβαινω και βλεπω μια βελτιωση!

GjJbp3.png7IWup3.png

τι κανετε γλυκουλες μου?? εχω παρατηρησει πως ολες μας ολο κ κατι θα μας απασχολει με τα μωρακια μας!!! συνεχεια ετσι θα ειμαστε?? ας μας πουν οι δευτερομανουλες! και τριτομανουλες!!!:rolleyes::rolleyes:

ο παιδιατρος μου λεει " μην αγχωνεσαι τοσο μανουλα! μια χαρα τα πας! κοιτα να χαρεις το μωρο σου γιατι θα μεγαλωσει κ θα πεις τι καταλαβα?? μονο αγχος!!!"

αχ Αναστασια μου αυτο ισχυει!η μαμα μου το λεει και το ξαναλεει!στο 3ο παιδι απολαυσα πραγματικα το μεγαλωμα..ειανι φυσιολογικο ομως!!δεν μπορεις να μην αγχωθεις!

τωρα που λεμε για ανησυχιες,εσας βγαλανε σπυρακια καθολου;;εμενα ναι..κ η παιδιατρος ειπε ειναι νεογνικη ακμη και θα φυγει με τον καιρο.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

αχ Αναστασια μου αυτο ισχυει!η μαμα μου το λεει και το ξαναλεει!στο 3ο παιδι απολαυσα πραγματικα το μεγαλωμα..ειανι φυσιολογικο ομως!!δεν μπορεις να μην αγχωθεις!

τωρα που λεμε για ανησυχιες,εσας βγαλανε σπυρακια καθολου;;εμενα ναι..κ η παιδιατρος ειπε ειναι νεογνικη ακμη και θα φυγει με τον καιρο.

Και εμενα εχει πολυ μικρα στα μαγουλα, και στη φωτογραφια που σου εστειλα ειχε βγαλει ενα μεγαλο στο σαγονι, ευτυχως εφυγε τωρα.

Λιτσα περιμενω φωτο.!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεωργια σου εστειλα!!!

Καλα κουκλα η μπεμπα σου!!! την ειδα εχθες το βραδυ.Μοιαζει του αντρα σου ε;

ΝΑΙΑΙΑΙ!Και τα δυο κι εγω που ειχα ελπιδες στην κορη μου μπα!Τουλαχιστον αυτη δαινεται να εχει ανοιχτοχρωμα ματια το ειχα καημο:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννα μου τι κουκλια ειναι αυτα!Κι εσυ ομως κουκλα και μου φαινεται ή η μικρη σου πηρε τα ματια σου?

Το χρωμα εννοεις; δεν ξερουμε ακομη, ειναι πολυ νωρις.

Ο μικρος μου εχει παρει αυτο το μελι στα ματια, το εχει και ο αντρας μου.Ο μεγαλος εχει σκουρα καστανα, σχεδον μαυρα.

ΝΑΙΑΙΑΙ!Και τα δυο κι εγω που ειχα ελπιδες στην κορη μου μπα!Τουλαχιστον αυτη δαινεται να εχει ανοιχτοχρωμα ματια το ειχα καημο:tongue:

Απο τον 5ο και μετα φαινονται καθαρα.

Παω να φτιαξω σνιτσελ και τα ξαναλεμε, γιατι σε 1 ωρα ερχονται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...