Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργια μου άσχετο με το σλιγκ.... Την μπεμπα στο πλάι την βάζεις να κοιμαται στο κρεβατακι της?? Ποτε μπορουμε να τα αλλάξουμε σταση πχ να την βάλω ανασκελα? Στο ρηλαξ ας πουμε την βλέπω βολεύεται καλα που ειναι ανασκελα με γυρισμένο το κεφαλάκι στο πλάι..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπα τον βλέπω φοβάται να κουβαλάω ετσι το παιδι.... Ειναι σταθερά,το κρατάνε το μωρο?? Τι ρωτάω λες κ θα το φορουσες αν δεν ηταν σταθερό.... Χα χα!!

Και εγω φοβομουν και ο αντρας μου ακομα λεει κρατα την θα πεσει αλλα εγω το βολευτηκα εχω τα χερια μου ελευθερα ειναι σταθερο και το βαζω πολυ γρηγορα μεσα το μωρο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπερα Νικη μου τι κανεις?Σε ευχαριστω πολυ.Ξεκουραστηκατε ε?Εινα σημαντικο να θυμομαστε οτι ειμαστε και ζευγαρια εκτος απο γονεις.Τελικα με το γαλα στο στηθος σου τι εκανες?

καλα ειμαι Γεωργια μου... ξεκουραστηκα ναι :P.... οταν ήμασταν εκει εβγαλα με το θηλαστρο 50 μλ 3 φορες και τις 2 ημερεσ ισα να νοιωσω ανακουφιση, Γεωργια μου πως να το κόψω τέλειος; λεω μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας να το κόψω τελειος, τώρα δείνω μια φορα το πρωι και μια το βράδυ, τωρα το βράδυ δεν τον θηλασα αλλα αν ξυπνησει στη μεση της νυχτας θα τον θηλάσω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεωργια μου άσχετο με το σλιγκ.... Την μπεμπα στο πλάι την βάζεις να κοιμαται στο κρεβατακι της?? Ποτε μπορουμε να τα αλλάξουμε σταση πχ να την βάλω ανασκελα? Στο ρηλαξ ας πουμε την βλέπω βολεύεται καλα που ειναι ανασκελα με γυρισμένο το κεφαλάκι στο πλάι..

Τη βαζω στο πλαι με σφηνακι που το απαγορευει η παιδιατρος μου αλλα εμενα με βολευει.Μετα τον 3ο αρχιζουν και γυριζουν οποτε οπως και να τα βαλεις θα γυρνουν ανασκελα και θα γυριζουν μονα τους το κεφαλακι στο πλαι.Ο Παγκοσμιος Οργανισμος υγειας λεει οτι ετσι ειναι η σωστη θεση ανασκελα.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλα ειμαι Γεωργια μου... ξεκουραστηκα ναι :P.... οταν ήμασταν εκει εβγαλα με το θηλαστρο 50 μλ 3 φορες και τις 2 ημερεσ ισα να νοιωσω ανακουφιση, Γεωργια μου πως να το κόψω τέλειος; λεω μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας να το κόψω τελειος, τώρα δείνω μια φορα το πρωι και μια το βράδυ, τωρα το βράδυ δεν τον θηλασα αλλα αν ξυπνησει στη μεση της νυχτας θα τον θηλάσω

Εγω το εκοψα ετσι πρωι βραδυ και μετα εκοψα και το βραδυνο και μετα απο 2 βδομαδες και το πρωινο αλλα ειχε τελειωσει μεχρι τοτε

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Τη βαζω στο πλαι με σφηνακι που το απαγορευει η παιδιατρος μου αλλα εμενα με βολευει.Μετα τον 3ο αρχιζουν και γυριζουν οποτε οπως και να τα βαλεις θα γυρνουν ανασκελα και θα γυριζουν μονα τους το κεφαλακι στο πλαι.Ο Παγκοσμιος Οργανισμος υγειας λεει οτι ετσι ειναι η σωστη θεση ανασκελα.

Κι εγω με σφηνακι στο πλάι... Κ ετσι ολο ζορίζεται κ φοβάμαι να μην πνίγει ωρες ωρες.... Που να την βάλω ανασκελα δηλ..!! Αλλα βλέπω τόση ωρα κοιμαται στο ρηλαξ μια χαρα!! Ωχ προβλέπεται γερο ξενύχτι,ποιος ξέρει τι ωρα θα ξυπνήσει τωρα!!! Ε κι εμεις απο την ολη υπερένταση της μέρας δεν μπορουμε τωρα αμεσως να κοιμηθουμε!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εγω στην αρχη παντα τον εβαζα στα πλάγια, τωρα όμως τον βάζω και ανασκελα κάποιες φορες και γυρναει το κεφαλακι του απο μόνος του μόλις τον βάζω, δεν ξερω αλλα νομιζω ειναι πιο αβολο για το μωρο να ειναι πλάγια, υπηρχε φορα που τον ειχα πλάγια και ξυπνησε και εκλεγε και του αλλαξα πλευρα και ξανακοιμηθικε.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγω το εκοψα ετσι πρωι βραδυ και μετα εκοψα και το βραδυνο και μετα απο 2 βδομαδες και το πρωινο αλλα ειχε τελειωσει μεχρι τοτε

εγω σκεφτόμουνα να του κόψω τωρα το πρωινο, λες ειναι καλυτερα το βραδυνό να του κόψω ε;

και πόσε φορεσ εβγαζες με το χέρι σου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω σκεφτόμουνα να του κόψω τωρα το πρωινο, λες ειναι καλυτερα το βραδυνό να του κόψω ε;

και πόσε φορεσ εβγαζες με το χέρι σου;

Οτι σε βολευει εγω εκοψα το βραδυνο για να παρει το μπιμπερο ξυπνιος και να πιει ποσοτητα γιατι το πρωινο το επινε κοιμησμεενος κι ηταν πιο δυσκολο γιατι ηθελε να θηλασει για να ξανακοιμηθει.

εβγαζα λιγο το βραδυ αφου του εδινα μπουκαλι για καμια εβδομαδα μετα συνηθισε το στηθος μου και δεν ειχα πολυ γαλα και στη δευτερη εβδομαδα εκοψα και το πρωινο που πρεπει να ειχε λιγοστεψει πολυ γιατι δε με ενοχλουσε οταν δε θηλαζε δεν αισθανομουν δυσφορια και δεν εβγαζα.μετα κοπηκε τελειως

zxG9p3.png

owokp3.png

Κι εγω με σφηνακι στο πλάι... Κ ετσι ολο ζορίζεται κ φοβάμαι να μην πνίγει ωρες ωρες.... Που να την βάλω ανασκελα δηλ..!! Αλλα βλέπω τόση ωρα κοιμαται στο ρηλαξ μια χαρα!! Ωχ προβλέπεται γερο ξενύχτι,ποιος ξέρει τι ωρα θα ξυπνήσει τωρα!!! Ε κι εμεις απο την ολη υπερένταση της μέρας δεν μπορουμε τωρα αμεσως να κοιμηθουμε!

Εγω εχω ανασφαλεια με το ανασκελα και ηδη τη βλεπω και γυρναει στο σφηνακι μαλλον μεγαλωσε και δε τη κραταει γυρναει ανασκελα!Ποσα κιλα ειναι η δικια σου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω ανασφαλεια με το ανασκελα και ηδη τη βλεπω και γυρναει στο σφηνακι μαλλον μεγαλωσε και δε τη κραταει γυρναει ανασκελα!Ποσα κιλα ειναι η δικια σου?

Κι εμενα ολο γυρνιεται κ τουρλωνει κ τον πωπο κ την βρίσκω διαγώνια πολλες φορες! Την Τεταρτη θα παμε γιατρό να ζυγιστουμε κιολας. Αλλα ανέβηκα στη ζυγαρια μαζι της κ χωρις κ την βγάζει 5100 περιπου. Εσένα ποσο ειναι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οτι σε βολευει εγω εκοψα το βραδυνο για να παρει το μπιμπερο ξυπνιος και να πιει ποσοτητα γιατι το πρωινο το επινε κοιμησμεενος κι ηταν πιο δυσκολο γιατι ηθελε να θηλασει για να ξανακοιμηθει.

εβγαζα λιγο το βραδυ αφου του εδινα μπουκαλι για καμια εβδομαδα μετα συνηθισε το στηθος μου και δεν ειχα πολυ γαλα και στη δευτερη εβδομαδα εκοψα και το πρωινο που πρεπει να ειχε λιγοστεψει πολυ γιατι δε με ενοχλουσε οταν δε θηλαζε δεν αισθανομουν δυσφορια και δεν εβγαζα.μετα κοπηκε τελειως

τότε θα δω και θα πράξω αναλόγος... σε ευχαριστω Γεωργια μου....:tongue:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...