Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δωρα κ εμενα ο γιος μου δεν κομοταν τοσο οσο οι μικρες!αυτες ειναι πολυ ησυχες..τρωνε καθονται λιγο στο ριλαξ τους ή μεσα στην κουνια και κοιτανε αυτο που εχω κρεμασει απο πανω και γυριζει γυρω γυρω κ κοιμουνται!ειναι στο παιδι!

εμενα ο γιος μου κοιμοταν στο ριλαξ!αυτες απλα καθονται κ οταν ειναι να κοιμηθουν γκρινιαζουν για να τις βαλω στην κουνια!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια να ρωτησω κατι, για να ψωνισω απο το amazon να βγαλω prepaid ή να χρησιμοποιησω πιστωτικη? εχω μια πιστωτικη αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κ δεν ξερω αν χρεωνεσαι παραπανω! τι συμφερει?

BJVqp3.png

γεια σας κοριτσιαααα!!!!!!!!!! τι κανετε ελπιζω ολες να ειστε καλα!!! εμεις εδω συνεχιζουμε τακτοποιηση καθε μερα! το σπιτι ειναι τελειο!!! ειμαι πολυυ χαρουμενη που ειναι δικο μας! θα βαλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια! με την μπεμπα καλυτερα οσο περναει ο καιρος!! ειναι 4,200 τωρα κ κουκλα! ακομα δεν πηγαμε για την ευχη! μαλλον αυριο θελω επιτελουσ να την παω βολτα εχει τελειο καιρο κ ειμαστε διπλα στο αλσος βεικου!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αναστασια μου με το σλινγκ εχω μια απορια... Τωρα τον χειμωνα που φορας μπουφαν το σλινγκ μπαινει απο κατω απο το μπουφαν? Ρωταω γιατι αν μπεις πχ σε μαγαζι υποθετω δεν βαζεις βγαζεις αλλαζεις θεση το σλινγκ ε??

εγω φοραω το σλινγκ κ απο πανω το μπουφαν για να ακουμπαει το μωρο επανω μου!!

Κι εμένα κοιμόταν όταν σταμάταγα να πληρώσω άνοιγε το ένα μάτι και μετά το ξανάκλεινε χαχα

χαχαχαχχαχα!!! πολυ πλακα εχουν.!

λαμπρινη μου μια χαρα οι διδυμουλες! φτου φτου!!

γωγω εγω δεν εχω ιδεα!!

εφακη καλο ζουμπα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσιαααα!!!!!!!!!! τι κανετε ελπιζω ολες να ειστε καλα!!! εμεις εδω συνεχιζουμε τακτοποιηση καθε μερα! το σπιτι ειναι τελειο!!! ειμαι πολυυ χαρουμενη που ειναι δικο μας! θα βαλω φωτο με την πρωτη ευκαιρια! με την μπεμπα καλυτερα οσο περναει ο καιρος!! ειναι 4,200 τωρα κ κουκλα! ακομα δεν πηγαμε για την ευχη! μαλλον αυριο θελω επιτελουσ να την παω βολτα εχει τελειο καιρο κ ειμαστε διπλα στο αλσος βεικου!

μπραβο μαργαριτακι!! ετσι να ανεβαινει η ψυχολογια!! κ που να αρχισεις κ τις βολτες!!:D:D καλοριζικο το νεο σπιτακι!! να ειναι γεματο χαρες ευχομαι!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι, για να ψωνισω απο το amazon να βγαλω prepaid ή να χρησιμοποιησω πιστωτικη? εχω μια πιστωτικη αλλα δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε κ δεν ξερω αν χρεωνεσαι παραπανω! τι συμφερει?

Εγω εχω προπληρωμενη αλλα νομιζω αν βαλεις το αντιτιμο στην πιστωτικη αμεσα δε χρεωνεσαι τοκους ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΑΑΑΑΑΑ!Γεια σου κοπελα μου με το καλο να γεμισει παιδια και ευτυχια!

zxG9p3.png

owokp3.png

ωραια περασαμε Αννα μου, η αληθεια όλοι χρειαζομαστε ενα σαββατοκυριακο ο ενας για τον αλλο...

Γεωργια μου πολύ γλυκο κοριτσακι να το χαιρεσαι πτου πτου.....

Εφη μου σε ζηλευω που πηγαινεις ζουμπα, εγω δεν ξέρω να χορευω πολύ καλά, μονο τα γνωστα που κανουμε στο κλαπ αυτά:rolleyes:.

δεν ειναι καμια μεσα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ωραια περασαμε Αννα μου, η αληθεια όλοι χρειαζομαστε ενα σαββατοκυριακο ο ενας για τον αλλο...

Γεωργια μου πολύ γλυκο κοριτσακι να το χαιρεσαι πτου πτου.....

Εφη μου σε ζηλευω που πηγαινεις ζουμπα, εγω δεν ξέρω να χορευω πολύ καλά, μονο τα γνωστα που κανουμε στο κλαπ αυτά:rolleyes:.

δεν ειναι καμια μεσα;

Καλησπερα Νικη μου τι κανεις?Σε ευχαριστω πολυ.Ξεκουραστηκατε ε?Εινα σημαντικο να θυμομαστε οτι ειμαστε και ζευγαρια εκτος απο γονεις.Τελικα με το γαλα στο στηθος σου τι εκανες?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!! Η μικρη κοιμαται στο ρηλαξ. Εφαγε στις 9μιση την εκανα μπάνιο μετα κ κοιμήθηκε στο ρηλαξ.... Υποθέτω θα ξυπνήσει σε λιγο να φάει κ υποθέτω να ξανακοιμηθει!!!

Γεωργια μου στο σλινγκ σε ποια θεση το βάζεις το μωρο?? Προσπαθώ να δείξω στον αντρα μου οτι ειναι καλο αλλα μαλλον δεν του γεμίζει το μάτι!!!! Σαν σακι το βλεπει!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...