Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , gabari είπε:

Καλησπέρα,  είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση!

Εγώ έχω ξεκινησει  Arvekap καθε μερα απο την 21η μερα , θα έπρεπε να έχω αδιαθετησει την Δευτερα,  αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα δείγμα.

Τώρα είδα ότι θα κάνεις προετοιμασία για εμβρυομεταφορα, εγώ δεν έχω κάνει ακόμα ωοληψια.

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Εγω 1 εκανα,επισης δεν ξερω ποια ειναι τ επομενα βηματα της προετοιμασιας!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μια ωρα?Εμενα ο πεθερος μου παιρνει τηλ και λεει ειμαι σχεδον απο κατω..ερχομαι να σας δω!Φερνει ενα μπουκαλι ουισκι..Αν δεν το κατεβασει δεν φευγει..Μιλαμε να καθετε τουλαχιστον 2,5 ωρες!Και δεν λεμε και τπτ..κοιταζομαστε!

τουλάχιστο φέρνει και το μπουκάλι του:):):):)... ρε φιλενάδα :P μου έτσι δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή, πρέπει να του τους το κόψετε, οκ καταλάβω μπορεί να θέλουνε παρέα αλλά πρώτα να ρωτήσουν αν μπορούν να έρθουν, μπορεί ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη να μην είσαι καλά, μπορεί να κάνεις δουλείες, μπορεί να έχεις ξένους, μπορεί, μπορεί, μπορεί....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock:

Εεε και αμα μπαινει καμια φορα με τα παπουτσια η πεθερα μου....δεν πειραζει!Μια σφουγγαριστρα θα περασω μετα..:cool::cool:

χαχαχαχαχα taspaa(σορυ μου θυμιζεις το ονομα σου...:oops::oops:) είδες ότι υπάρχουν και χειρότερα;; με έκανες και γέλασα πολύ πάντως καί είμαι και στο γραφείο τώρα:D:D:D:D:D:D:D:D

Νίκη ας ήταν πιο διακριτικοί ρε γαμώτο....όχι και ετσι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

koritsia gia sas sas egrapsa kai prin alla den xero ti egine to minima.

na sas rotiso kati esis ti krema prosopou xrisimopiite tora stin egkimosini?

to prosopo mou agriepse poli den xero an ine epidi perimeno agoraki.

δεν βαζω κατι συγκεκριμενο μια κρεμα πρωινη και απο πανω βαζω αντιηλιακη για την ηλιο,δεν ειδα ομως και καμια διαφορα στο προσωπο μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τουλάχιστο φέρνει και το μπουκάλι του:):):):)... ρε φιλενάδα :P μου έτσι δεν σέβονται την προσωπική σας ζωή, πρέπει να του τους το κόψετε, οκ καταλάβω μπορεί να θέλουνε παρέα αλλά πρώτα να ρωτήσουν αν μπορούν να έρθουν, μπορεί ειδικά τώρα με την εγκυμοσύνη να μην είσαι καλά, μπορεί να κάνεις δουλείες, μπορεί να έχεις ξένους, μπορεί, μπορεί, μπορεί....

Ναι..το φερνει και το πινει ολο μονος του!!!Και μας παιρνει και την επομενη μερα τηλ να παμε στην ταβερνα να φαμε..Απαπαπ!Και αν ερχονται τωρα..φοβαμαι με το μωρο τι εχει να γινει..Σε ησυχια δεν θα με αφηνουν!Το ξερετε οτι η πεθερα μου απο τον Φλεβαρη, δεν θα πηγαινει στη δουλεια τις Τριτες, για να παιρνει το μωρο λεει!!!Εγω το εμαθα απο τον ανδρα μου..Σε εμενα δεν ειπε τπτ..Και απο Φλεβαρη ε!!!Νεογεννητο..:mad:

χαχαχαχαχα taspaa(σορυ μου θυμιζεις το ονομα σου...:oops::oops:) είδες ότι υπάρχουν και χειρότερα;; με έκανες και γέλασα πολύ πάντως καί είμαι και στο γραφείο τώρα:D:D:D:D:D:D:D:D

Νίκη ας ήταν πιο διακριτικοί ρε γαμώτο....όχι και ετσι...

Βουλα με λενε, αλλα οπως σου βγαινει!Βρε ας κανει μια το δωματιο και μετα εχουν πολλα να κοπουν!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν βαζω τπτ..Μια χαρα ειναι προς το παρον το δερμα μου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Οχι ρε... δεν νομιζω να παιζει ρολο το τι περιμένουμε (αγόρι ή κορίτσι) απλά είναι οι ορμονες της εγκυμοσύνης.. εγώ έβγαλα σπυράκια... πάντα έβγαζα όταν ήταν να αδιαθετήσω.. είχα πρόβλημα με τα μαύρα στίγματα από τα 22..στην εφηβεία μου δεν έβγαλα ποτε μου σπυράκια.. μετά τα 22 απέκτησα πρόβλημα. Δοκίμασα καθαρισμούς λειζερ και πολλα άλλα αλλα τιποτα δεν γίνεται.. είχα πάει στον δερματολογο για τα περιβόητα requtane αλλά ο άντρας μου δεν με άφησε γιατι ήθελε 2ο μωράκι.. ε τώρα μόλις γεννήσω τον Φεβράρη το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να τον ξαναεπισκεφτώ!!

Δεν βάζω κρέμες, απλο ντεμακιγιαζ κανω και τελος..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι..το φερνει και το πινει ολο μονος του!!!Και μας παιρνει και την επομενη μερα τηλ να παμε στην ταβερνα να φαμε..Απαπαπ!Και αν ερχονται τωρα..φοβαμαι με το μωρο τι εχει να γινει..Σε ησυχια δεν θα με αφηνουν!Το ξερετε οτι η πεθερα μου απο τον Φλεβαρη, δεν θα πηγαινει στη δουλεια τις Τριτες, για να παιρνει το μωρο λεει!!!Εγω το εμαθα απο τον ανδρα μου..Σε εμενα δεν ειπε τπτ..Και απο Φλεβαρη ε!!!Νεογεννητο..:mad:

Βουλα με λενε, αλλα οπως σου βγαινει!Βρε ας κανει μια το δωματιο και μετα εχουν πολλα να κοπουν!!

τι λες καλε και που θα πηγαινει το παιδι χειμωνα καιρο ???και νεογεννητο:shock::shock::shock::shock::shock:δεν παει καλα στα μυαλα της!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τι λες καλε και που θα πηγαινει το παιδι χειμωνα καιρο ???και νεογεννητο:shock::shock::shock::shock::shock:δεν παει καλα στα μυαλα της!!

Θα ερχεται να το παιρνει με το αμαξι..Ηδη ψαχνει καθισματακι για το αυτοκινητο!!!

Ο πεθερος μου απο την αλλη, θα ετοιμασει δωματιο λεει..Του ειπαμε οτι αν θελουν να το βλεπουν ειναι καλυτερα για το μωρο να ερχονται αυτοι σπιτι και να μην αλλαζει συνεχεια περιβαλλον το μωρο..Και το πηρε προσωπικα...Μας ειπε οτι θα ειναι παππους..δεν θα ειναι οποιονδηποτε το μωρο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑ

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βούλα έχω να σου πω ότι μολις γέννησα τα πράγματα χειροτέρεψαν.. Ξέρεις τι σημαίνει καθε μερα καθε μερα καθε μερα;;; Εμένα να κοντεύει να με πιασει κατάθληψη και αυτοί το βιολι τους..Τον τελευταίο καιρο έλουζα το μωρο το ταιζα πριν ερθουν και το έβαζα στο δωμάτιο του και κοιμόταν.. ήρθαν 1 ήρθαν 2 ήρθαν 3 δεν τους άφηνα να το δουν δηθεν ότι κοιμάτε... την τεταρτη φορά γυρνά και μου λέει "αντωνία μου όποτε ερχόμαστε το μωρο κοιματε" της λέω και εγω "αλλη φορα να περνετε τηλέφωνο για να μην ερχεστε άδικα" :evil: Από εκείνη την μέρα έπερναν (οχι πάντα)..δεν κρύβω ότι υπήρχαν και φορές που τους έλεγα ψέματα, ειδικά όταν έλειπε ο άντρας μου δεν είχα την όρεξη τους....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Θα ερχεται να το παιρνει με το αμαξι..Ηδη ψαχνει καθισματακι για το αυτοκινητο!!!

Ο πεθερος μου απο την αλλη, θα ετοιμασει δωματιο λεει..Του ειπαμε οτι αν θελουν να το βλεπουν ειναι καλυτερα για το μωρο να ερχονται αυτοι σπιτι και να μην αλλαζει συνεχεια περιβαλλον το μωρο..Και το πηρε προσωπικα...Μας ειπε οτι θα ειναι παππους..δεν θα ειναι οποιονδηποτε το μωρο!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΧΑΧΑΧΑ

Βούλα μιλάς σοβαρά;;;;;; Κανονική εισβολή στην ζωή μας δηλαδή....

Αυτό το λάθος το κάνουν πολλοι παππούδες... Νομίζουν ότι το μωρο είναι δικό τους... δεν καταλαβαν ακόμα ότι αυτοί τα παιδιά τους τα μεγάλωσαν και τώρα είναι η σειρά μας να μεγαλώσουμε τα δικά μας μωρά...

Και όταν μεγαλώσουν λίγο τα μωρα....ουυυυυυυυ...το βλέπω τώρα με τον μεγάλο μου...χτίζουμε εμείς χαλανε αυτοί.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Βούλα έχω να σου πω ότι μολις γέννησα τα πράγματα χειροτέρεψαν.. Ξέρεις τι σημαίνει καθε μερα καθε μερα καθε μερα;;; Εμένα να κοντεύει να με πιασει κατάθληψη και αυτοί το βιολι τους..Τον τελευταίο καιρο έλουζα το μωρο το ταιζα πριν ερθουν και το έβαζα στο δωμάτιο του και κοιμόταν.. ήρθαν 1 ήρθαν 2 ήρθαν 3 δεν τους άφηνα να το δουν δηθεν ότι κοιμάτε... την τεταρτη φορά γυρνά και μου λέει "αντωνία μου όποτε ερχόμαστε το μωρο κοιματε" της λέω και εγω "αλλη φορα να περνετε τηλέφωνο για να μην ερχεστε άδικα" :evil: Από εκείνη την μέρα έπερναν (οχι πάντα)..δεν κρύβω ότι υπήρχαν και φορές που τους έλεγα ψέματα, ειδικά όταν έλειπε ο άντρας μου δεν είχα την όρεξη τους....

Εχει να πεσει πολυ ξυλο οταν γεννησουμε!!Αλλα εσυ καλα τους κανεις..

Ομως εχω να πω οτι και ο ανδρας μου ολιγον χαιβανακι ειναι..

Του λεω..."Οταν με το καλο γεννησω, να δουλευεις καμια μερα πρωι για να ερχεσαι σπιτι το απογευμα να βλεπουμε μαζι το μωρο..Μην ερχεσαι καθε μερα 8 η ωρα.."Και τι μου λεει???"Θα το κανονισουμε οποια μερα θες εκτος απο τις Τριτες γτ θα παιρνει η μανα μου ρεπο, να ερχεται να παιρνει το μωρο.."!!

Δεν τις το εκοψε κοριτσια!!Που θα το βλεπει η γιαγια και δεν θα το βλεπει ο μπαμπας!!!

Καλα..ελπιζω να μεινει στα λογια τουλαχιστον!:mad:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Βούλα μιλάς σοβαρά;;;;;; Κανονική εισβολή στην ζωή μας δηλαδή....

Αυτό το λάθος το κάνουν πολλοι παππούδες... Νομίζουν ότι το μωρο είναι δικό τους... δεν καταλαβαν ακόμα ότι αυτοί τα παιδιά τους τα μεγάλωσαν και τώρα είναι η σειρά μας να μεγαλώσουμε τα δικά μας μωρά...

Και όταν μεγαλώσουν λίγο τα μωρα....ουυυυυυυυ...το βλέπω τώρα με τον μεγάλο μου...χτίζουμε εμείς χαλανε αυτοί.....

Και αμα ζητησεις καμια φορα βοηθεια..κανουν πως δεν ακουν κιολας!!

Το κακο ειναι βεβαια οτι εμενα η μαμα μου μενει πολυ κοντα!Και εχουμε αποφασισει, οταν θα ειναι να παω δουλεια και το μωρο θα ειναι 1 χρ, να το κραταει η μανα μου..Ειτε να ερχεται, ειτε να το πηγαινω..Δεν δουλευει και μπορει να το προσεχει..Εεε θα εχουν να βασιστουν πανω σε αυτο και θα πουν διαφορα!Επειδη θα το κραταει η μανα μου, πρεπει να το κρατησει και η πεθερα και ο πεθερος!!Εεεε αμα μεινει καμια μερα, θα το βλεπω και εγω!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Οχι ρε... δεν νομιζω να παιζει ρολο το τι περιμένουμε (αγόρι ή κορίτσι) απλά είναι οι ορμονες της εγκυμοσύνης.. εγώ έβγαλα σπυράκια... πάντα έβγαζα όταν ήταν να αδιαθετήσω.. είχα πρόβλημα με τα μαύρα στίγματα από τα 22..στην εφηβεία μου δεν έβγαλα ποτε μου σπυράκια.. μετά τα 22 απέκτησα πρόβλημα. Δοκίμασα καθαρισμούς λειζερ και πολλα άλλα αλλα τιποτα δεν γίνεται.. είχα πάει στον δερματολογο για τα περιβόητα requtane αλλά ο άντρας μου δεν με άφησε γιατι ήθελε 2ο μωράκι.. ε τώρα μόλις γεννήσω τον Φεβράρη το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να τον ξαναεπισκεφτώ!!

Δεν βάζω κρέμες, απλο ντεμακιγιαζ κανω και τελος..

Κι εγώ πρόβλημα σαν κι εσένα με τα σπυράκια... Εγώ τα πήρα κ τα χάπια Αντωνία μου αλλά δεν την τελείωσα την θεραπεία γιατί με πονούσε η πλάτη από ένα σημείο κ μετά... Κ ασε πουφ ήθελα και μωρό... Γνώμη μου είναι να μην τα πάρεις. Είναι θέμα πολυκυστικων όσο το είχα ψάξει,γι'αυτό κ τώρα πάλι έβγαλα κάποια.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κι εγώ πρόβλημα σαν κι εσένα με τα σπυράκια... Εγώ τα πήρα κ τα χάπια Αντωνία μου αλλά δεν την τελείωσα την θεραπεία γιατί με πονούσε η πλάτη από ένα σημείο κ μετά... Κ ασε πουφ ήθελα και μωρό... Γνώμη μου είναι να μην τα πάρεις. Είναι θέμα πολυκυστικων όσο το είχα ψάξει,γι'αυτό κ τώρα πάλι έβγαλα κάποια.

Αν ειχατε-εχετε πολυκυστικες, απο εκει ειναι τα σπυρακια..:(

Παντως και εγω ειχα βγαλει στην αρχη και περιμενω κοριτσι, οποτε δεν ειναι θεμα φυλου..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...