Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, anemoni9 είπε:

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Just now, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

τα 200€ μπροστά στα 3.000€ δεν είναι τίποτα. Το να μην πάει καλά μια προσπάθεια εξωσωματικής, πέρα από το οικονομικό, είναι το ψυχολογικό και το σωματικό. Εχεις κάνει τόσες εξετάσεις, θα πάρεις τόσα φάρμακα , θα κάνεις ωολληψια, και για 200€ θα διακινδυνεύσετε να μην πάρετε βλαστοκύστες; 

Ή το χειρότερο , να μην εμφυτεύονται στις εμβρυομεταφορες (1000) η φορά , ή να έχεις αυτόματες αποβολές και παλινδρομήσεις. 
      κάνετε ότι είναι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

με το ξενο λες κοιμαται καλυτερα ε? Δεν ξερω μωρε.... ειπα να της δινω μονο βραδυ αν χρειαστει για ξενο.

δωρα μου οταν τον θηλαζω ξερω σιγουρα οτι θα κοιμηθει πολυ ευκολα ενω με το μπουκαλι καποτε μπορει να κοιμηθει, τωρα κοιμηθικε επειδη νυσταζ πολύ. και με τα 2 καλα κοιμαται Δωρα μου, απλα βλέπω οτι το δικο μου εχει γινει πιο ελαφρυ και δεν χορταινει ο μικρος γιατι εχθεσ το βραδυ ενω πριν τον θηλαζα και κοιμοτανε σερι μεχρι το πρωι, εχθες τον θηλασα στις 12 κοιμηθικε στη μιση ωρα, ξυπνισε 4.30 τον θηλασα και κοιμηθικε 5 και ξυπνησε ξανα στις 6.15.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποιο ανετο απο μαρσιπο ειναι? και ποιο ειναι απο που το πηρες??

Α,γεια δεν σου ειπα!!!! ΓΕΙΑΑΑ!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Δωρακι μου με το καλο να δεχθεις τον αδερφουλη σου.

Ειναι πιο ανετο ναι εγω εχω 2 μαρσιπους αλλα δε τους πολυβολευτηκα στο βαλε βγαλε και με ποναγε και η μεση μου απο το βαρος αλλα αυτο μου αρεσε πολυ βεβαια υποκειμενικα ειναι αυτα.Το πηρα οταν η παιδιατρος μου ειπε οτι μεχρι να κλεισει τον 3ο να μη τα βαλω στο μαρσιπο γιατι ουσιαστικα καθεται και επιβαρυνεται η σπονδυλικη του στηλη οποτε εψαξα ενναλακτικες.Ειναι ακριβοι 60 € πηρα εγω εναν που δε μου αρεσε πολυ χρωματικα αλλα 80 € δεν εδινα!Σε αυτο το site το βρηκα κι η Αναστασια απο εδω πηρε.Προσεξε μονο το μεγεθος εγω 1.60 κατι και 55 κιλα πηρα το petite γιατι ειχα παρει το regular και ηταν μεγαλο http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=165#1 εγω πηρα το SlingEZee Golden Bloom

zxG9p3.png

owokp3.png

ποιο ανετο απο μαρσιπο ειναι? και ποιο ειναι απο που το πηρες??

Α,γεια δεν σου ειπα!!!! ΓΕΙΑΑΑ!!!!!:rolleyes::rolleyes:

Γεια σου Δωρακι μου με το καλο να δεχθεις τον αδερφουλη σου.

Ειναι πιο ανετο ναι εγω εχω 2 μαρσιπους αλλα δε τους πολυβολευτηκα στο βαλε βγαλε και με ποναγε και η μεση μου απο το βαρος αλλα αυτο μου αρεσε πολυ βεβαια υποκειμενικα ειναι αυτα.Το πηρα οταν η παιδιατρος μου ειπε οτι μεχρι να κλεισει τον 3ο να μη τα βαλω στο μαρσιπο γιατι ουσιαστικα καθεται και επιβαρυνεται η σπονδυλικη του στηλη οποτε εψαξα ενναλακτικες.Ειναι ακριβοι 60 € πηρα εγω εναν που δε μου αρεσε πολυ χρωματικα αλλα 80 € δεν εδινα!Σε αυτο το site το βρηκα κι η Αναστασια απο εδω πηρε.Προσεξε μονο το μεγεθος εγω 1.60 κατι και 55 κιλα πηρα το petite γιατι ειχα παρει το regular και ηταν μεγαλο http://www.mariaevita.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=165#1 εγω πηρα το SlingEZee Golden Bloom σε μπλε

zxG9p3.png

owokp3.png

με το ξενο λες κοιμαται καλυτερα ε? Δεν ξερω μωρε.... ειπα να της δινω μονο βραδυ αν χρειαστει για ξενο.

Εγω νομιζω οτι ειναι και στο παιδι σιγουρα το ξενο εχει μεγαλυτερο αισθημα κορεσμου αλλα εγω με τη μικρη ειμαι ευχαριστημενη τρωει 11 με 12 και ξυπναει πλεον 5 μπορει και 6!Ο γιος μου καθε 3,5 ωρες μεχρι 1 χρονου!!!!:shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα σας!!!!

Χτες κοιμηθηκε καλα η μπουμπου μου μετα απο τοσα κακα που εκανε ξαλαφρωσε φαινεται!!! :lol::lol:

Σήμερα βγαίνει ο αδερφός μου απο το νοσοκομείο!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

με το καλό να τον δεχτεις δωρακι μου!!!:P

καλυτερευει ρε γμτ αλλα με το κλαμα που κανει καθε βραδυ την ξαναπιανει! το απογευμα θα παρω την παιδιατρο να δω τι θα κανουμε

παρτον να δουμε τι θα γινει! οντως αν κλαιει πως να καλυτερεψει??

Καλησπέρα κορίτσια εγω είχα πάει βόλτα με τη μικρή στα μαγαζιά!Το σλινγκ με βόλεψε απίστευτα τελικά χαλάλι τα λεφτά!

τελεια!! κ εγω παλι σημερα βόλταρα με το σλίνγκ! κ κοιμοταν!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια. Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω. Όλα καλά εμείς, αύριο θα πάμε για το πρώτο εμβόλιο, γινόμαστε και 2 μηνών.

Σε ό,τι πήρε το μάτι μου θα απαντήσω. Αν καμιά άλλη κοπέλα μου είπε κάτι άλλο ας με συγχωρέσει, δεν προλαβαίνω να σας διαβάζω. Καθημερινά έχω επισκέψεις σπίτι να βλέπουν το μωρό και τρέχω.

Κοριτσια να μαι κι εγω... Για λιγο βεβαια γιατι στάνταρ θα ξυπνήσει αφου τωρα κοιμήθηκε!! Χα χα!!! Αχ οντως πουθενά δεν μπορουμε να παμε!

Ελευθερια τα 140μλ με την μια φορα τα έβγαλες? Κ απο τα δυο στήθη?

Ναι τα 140μλ τα έβγαλα με την μία φορά από το ένα στήθος γιατί τόσο μπορούσε να βγάλει το θήλαστρο. Σκέψου πως έβγαλα και έναν θηλασμό αμέσως μετά την άντληση, από το ίδιο στήθος.

Εμεις οι ξωβιζες δεν μπορουμε τα πρωτοκολλα χαχαχα!Αληθεια μου φαινεται δυσκολο καιο μονο που θα εχω μπιμπερο δε ξερω να το χειριστω χαχαχα!

Καλο ξημερωμα να εχουμε φιλια

Το μπιμπερό θα το χειριστεί άλλος, όχι εσύ. Μπιμπερό δεν έχω δώσει και εγώ ποτέ, δεν κάνει!!!:tongue:

ελευθερια μου εγω δισταζω ακομα να τον αφησω στον αντρα μου κ να το ζεστανει το γαλα!!:rolleyes::rolleyes: αυτη τη δουλεια την κανει κ θερμαντηρας μπιπερο??:confused:

Ναι ζεσταίνεται και σε θερμαντήρα αλλά δεν το ζεσταίνει ομοιόμορφα. Προσωπικά για μένα ήταν άχρηστη αγορά το συγκεκριμένο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια και απο εμενα!!παλι πηγα στον παιδιατρο σημερα τουσ πηρα και τουσ δυο τελικα γιατι ακουγα και τον μικρο να ρουθουνιζει,ο μεγαλος εχει το στηθος του παλι για αυτο και κανει και πυρετουσ μας εδωσε ενα σιροπι και συνεχιζουμε με τες μασκες!!ο μικρος ευτυχος εχει μονο λιγες μιξουλες μας εδωσε ορο για την μυτη!!ζυγισαμε τον μικρο ειναι 4.490 γραμμ,παει πολυ καλα μου ειπε ο γιατρος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλησπερα κοριτσια. τι κανετε; εγω δεν προλαβαινω σχεδον καθολου να μπαινω πια αφου ολη μερα τρεχω. αρρωστησε και ο μεγαλος και εγω εχω ενα μπουκωμα.

και εμεις στρωνουμε σιγα σιγα στον υπνο. ψες εφαγε στις 10 και κοιμηθηκε και ξυπνησε στις 230. δεν τον ταισα του εβαλα πιπιλα και ξανακοιμηθηκε στο λεπτο και ξυπνησε 530 και εφαγε 150μλ και μετα στις 830 ακομα 150μλ!!

χαθηκα κοριτσια το ξερω αλλα τωρα τελευταια τρεχω και δεν φτανω... εχουμε κλεισει και για βαφτηση στις 2/9 και στις 3/9 παει νηπιαγωγιο ο μεγαλος μου για πρωτη φορα!!!!!

καλος την και ολο ελεγα οτι χαθηκες!!!μια χαρα ο μικρος σου εμενα ξυπνα ακομα και δεν παιρνει και την πιπιλα το βραδυ!!

Κοιτα.το βραδυ τρωει 9 η ωρα και μετα κλεινει γενικους.Την βαζω εδω στο σαλονι στο ριλαξ.Ετυχε την αφησαμε μεχρι τη 1 και ακομα κοιμοταν.Δεν ξερω τι ωρα θα ξυπνουσε μονη της..Προσπαθω ομως να την βοηθησω στο να ρυθμισει το προγραμμα της.Βασικα αν φαει κατα τις 11-12, δεν ξυπνει μετα το βραδυ.Το θεμα ειναι πως θα φαει 11 η ωρα..?

Εγω γενικα προσπαθω να εχω προγραμμα.Με τον θηλασμο δεν το συζητω, οποτε εκλαιγε εβγαζα εξω το ζιζι.Αλλα τωρα με το ξενο τουλαχιστον μετα απο 2,5 ωρες της ξαναδινω ή αλλιως τσαγακι..

Αυτο που λες για τις γουλιτσες και εμενα το παθαινει.Μπορει να ρευτει, να την παρω να την αλλαξω και να βγαλει γουλιτσα αλλα νομιζω ειναι φυσιολογικο..Μπορει απο το κουνα-κουνα να το παθαινει.Αν δεν κανει εμετο και βγαζει απλα γουλιτσες, δεν νομιζω οτι πρεπει να σε ανησυχει.Δεν ξερω..ρωτα και την παιδιατρο.

εμενα τρωει γυρο στες 9.30 με 10.00 το τελευταιο γευμα οσες φορες προσπαθησα να τον ταισω πιο αργα παλι ξυπνα γυρω στες 3 αρα γιατι να τον ξυπνο??εχτες το βραδυ αυτο επαθα τον ταισα στες 11.30 και ξυπνησε 3 προχθες τον ταισα 9.30 και παλι 3 ξυπνησε:rolleyes::rolleyes:

δεν ξερω, εμενα η παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι πολυ μικρη για να εχει προγραμμα , συνηθως μετα το 4ωρο πειναει βεβαια. εγω θηλαζω πρωι-βραδυ κ μας χαλαει λιγο γιατι θηλαζει 1-1,5 ωρα, οποτε χανουμε τις ωρες. πριν τις 4 ωρες ομως σπανια της δινω!εμας το προβλημα ειναι ο υπνος. τωρα εφαγε στις 12 κ ειναι ακομα ξυπνια, μεχρι τις 4 που θα ξαναφαει βλεπω να το παει σερι παλι!

για τις γουλιτσες ειπα την παιδιατρο μου ειπε εινσι φυσιολογικο, απλα εγω αγχωνομαι!

και εμενα βγαζει γουλιτσες και αγχωνομαι αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειπε και σε εσενα ειναι φυσιολογικο και μπορει να παει και μεχρι 7 μηνων!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τι κανετε κοριτσαρες??

Εγω σημερα το πρωι πηγα τη μικρη στην παιδιατρο να την ακουσει γιατι εχει μυξες τρεις μερες τωρα και φοβαμαι.Ορο μπολικο μου ειπε και ξαναμιλαμε.

Εφη περαστικα στο αντρακι σου! ο μικρουλης μια χαρα ε??

Θα παω τωρα να τους φτιαξω μπισκοτα βρωμης και θα ξαναμπω πιο μετα!!;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Κοιμηθηκε στην αγκαλια μου ακουγοντας το σεσουαρ που ειχε ο αντρας μου ανοιχτο,την βαζω στο κρεβατι,αφηνω εντωμεταξυ το σεσουαρ ανοιχτο και μετα απο 15 λεπτα το κλεινω κ τσουπ η κυρια ξυπνησε!!!!!!!!!!!!! Μα τι θα γινει ολη μερα κατι θα μας παιρνει τα αυτια??? ουφφφφ................

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ελευθερια μου γι'αυτο λεω εγω δεν εχω γαλα.... απο πριν εγω με το ζορι εβγαζα 90μλ και τωρα δεν ξερω ποσο βγαζω..... Ασε ειμαι να σκασω,δεν ξερω τι να κανω...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εφακη μου σταθερος ο μικρος σου στις 3 χεχεχε θα στρωσει σιγα σιγα που θα παει....;)....

αχ κοιμηθικα απο τις 4 μεχρις τισ 6 και ο μικροσ απο τις 3 μεχρι τωρα.... να δουμε τωρα ποτε θα κοιμηθει, και αν θα ξυπνησει το βραδακι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοιμηθηκε στην αγκαλια μου ακουγοντας το σεσουαρ που ειχε ο αντρας μου ανοιχτο,την βαζω στο κρεβατι,αφηνω εντωμεταξυ το σεσουαρ ανοιχτο και μετα απο 15 λεπτα το κλεινω κ τσουπ η κυρια ξυπνησε!!!!!!!!!!!!! Μα τι θα γινει ολη μερα κατι θα μας παιρνει τα αυτια??? ουφφφφ................

Καλα ειναι ολα αυτα αλλα οταν τα κλεινεις....

Εγω παντως ποτε δε τους εβαζα τιποτε απο αυτα.Η τους ειχα τα παιχνιδια που εχουν μουσικη, η οταν νυσταζαν πιπιλα.

Νικη, ωραια περασατε εε?? αχ! θελω και εγω μονη με τον αντρουλη μου για 2-3 μερες!!:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αναστασια μου με το σλινγκ εχω μια απορια... Τωρα τον χειμωνα που φορας μπουφαν το σλινγκ μπαινει απο κατω απο το μπουφαν? Ρωταω γιατι αν μπεις πχ σε μαγαζι υποθετω δεν βαζεις βγαζεις αλλαζεις θεση το σλινγκ ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...