Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

6η εβδομάδα ακριβώς είχα πάει, και παλλόταν.. το εβλεπα! Λυσσαξε εκείνος ο γιατρός ότι δεν έκανε να βάλει ήχο, γιατί θα έπαιρνε ακτινοβολία το μωρό! Κι ότι καρδιά πρέπει να ακούμε μετά την 12η! Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό! Βέβαια.. εκείνη ήταν κ η τελευταία επίσκεψη σε εκείνον τον γιατρό. Πλέον έχω πάει στον μαιευτήρα μου από τον μικρό μου. Πήγα μια εβδομάδα μετά, 7η, και εννοείται έβαλε φουλ ήχο! Βέβαια δεν το κρύβω ότι την πρώτη φορά, στην πρώτη εγκυμοσυνη, ήταν άλλη αίσθηση. Ήταν πρωτόγνωρο.. είχα συγκινηθεί.. ήταν κι ο άντρας μου κτλ. Τώρα μπηκα μονη, ο άντρας μου στο αμάξι με τον μικρό, και όλα ήταν λίγο.. απλώς διαδικαστικά. Μου αρκούσε που μου είπε ότι προχωράει καλά..!

Expand  

Ελπίζω κ εγώ την άλλη εβδομάδα ν ακούσω,τώρα έχω αυτήν την αγωνία κ δεν θα περνάνε πάλι οι μέρες.Αληθεια;Πρώτη φορά το ακούω κ εγώ αυτό!Εγώ σήμερα δεν ξέρω πόσους παλμούς είχα φτάσει,ήμουν μαζί με τον άντρα μου κ μου έλεγε όλο ηρέμησε κ ηρέμησε.Πάω κάποια στιγμή για τον υπέρηχο κ φωνάζει ο γιατρός ο μπαμπάς που είναι;χαχαχχα όλο καμάρι μου ηταν το μωρό μου!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

fouskitsa82 είπε:
Βούλα εγω κατα τις 9μίση την κανω μπάνιο δοκίμασε το μήπως κ καταφέρεις το τελευταιο γευμα να ειναι 11

Την κανω καπου στις 6-7.Λες να την κανω πιο αργα...

Χθες ρε κοριτσια μεχρι και το προσωπο της εβρεχα και δεν ξυπνουσε με τιποτα...

Γωγω μου, 4ωρο που την ταιζεις, ποσο της δινεις?Νομιζω τα γευματα πρεπει να ειναι αν 3ωρο,Βεβαια δεν ξερω και αν πειραζει.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

taspaa είπε:
Την κανω καπου στις 6-7.Λες να την κανω πιο αργα...

Χθες ρε κοριτσια μεχρι και το προσωπο της εβρεχα και δεν ξυπνουσε με τιποτα...

Γωγω μου, 4ωρο που την ταιζεις, ποσο της δινεις?Νομιζω τα γευματα πρεπει να ειναι αν 3ωρο,Βεβαια δεν ξερω και αν πειραζει.

συνηθως 120 μλ πινει! η παιδιατρος μου ειπε να μην την ξυπναω ποτε,εφοσον δεν εχει προβλημα με το βαρος της, κ ας περασουν κ 5 -6 ωρες! τη λυπαμαι βρε, κοιμαται παρα πολυ δυσκολα, αν την ξυπνησω θελει τουλαχιστον ενα διωρο για ξακοιμηθει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

ggwgw είπε:
συνηθως 120 μλ πινει! η παιδιατρος μου ειπε να μην την ξυπναω ποτε,εφοσον δεν εχει προβλημα με το βαρος της, κ ας περασουν κ 5 -6 ωρες! τη λυπαμαι βρε, κοιμαται παρα πολυ δυσκολα, αν την ξυπνησω θελει τουλαχιστον ενα διωρο για ξακοιμηθει!

ετσι οπως το λες συμφωνω.Ουτε και εγω την ξυπναω γενικα.Μονο το βραδυ για να μην ξυπνησει ενδιαμεσα.Και εγω 120 της δινω αλλα καθε 2,5 ωρες.Προσπαθω να το κανω 3ωρο αλλα δεν κρατιεται εκτος και αν κοιμαται.Σημερα θα δοκιμασω 150 μπας και την κρατανε παραπανω.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

taspaa είπε:
ετσι οπως το λες συμφωνω.Ουτε και εγω την ξυπναω γενικα.Μονο το βραδυ για να μην ξυπνησει ενδιαμεσα.Και εγω 120 της δινω αλλα καθε 2,5 ωρες.Προσπαθω να το κανω 3ωρο αλλα δεν κρατιεται εκτος και αν κοιμαται.Σημερα θα δοκιμασω 150 μπας και την κρατανε παραπανω.

εχει πιει κ εμενα 150 καποιες φορες! ασε εμενα αν ξυπνησει βραδυ στις 2,κοιμαται στις 4 κ ξανα απο 6 ως τις 8! δεν την παιρνει ο υπνος με τιποτα! κ τη μερα ολο ξυπνια ειναι!:rolleyes::rolleyes:

BJVqp3.png

ggwgw είπε:
εχει πιει κ εμενα 150 καποιες φορες! ασε εμενα αν ξυπνησει βραδυ στις 2,κοιμαται στις 4 κ ξανα απο 6 ως τις 8! δεν την παιρνει ο υπνος με τιποτα! κ τη μερα ολο ξυπνια ειναι!:rolleyes::rolleyes:

Κι εμενα!!

Εχω τωρα 1μιση ωρα προσπαθω να την κανω να κοιμηθει αλλα με τιποτα.... Εγω πάντως το μονο σιγουρο ειναι οτι νυσταξα!!!:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Νικη μου τι καλα αναννεωθηκες ε??

Γεια σου Λαμπρινη μου!!

ανανεωθηκα βεβαια χεχεχε.... ηρθαν τα μπουκαλια;;;

taspaa είπε:
Γεια σου Νικη..

12 Ξεκινατε και τι ωρα τελειωνετε μαζι με το ρεψιμο?Εμενα τρωει 5-10 λεπτα και την κραταω μ ια ωρα να ρευετει..Και το αλλο δεν σας το ειπα.Στα 120μλ θελει να φαει τα 60, να ρευτει και μετα θα φαει τα υπολοιπα 60..που παλι πρεπει να ρευετει.Αχχχ τι ζορι αυτο το ρεψιμο..

12.30 καπου εκει.... εκεινη την ωρα παντα το θηλαζω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

fouskitsa82 είπε:
χα χα!!! Απο το πρωι στις 10 που ξυπνησε δεν κοιμηθηκε ξανα...:tongue:

κι εμενα δωρα μου απο τις 11 χεχεχε.. κοιμηθικε καιτα τις 1 μιση ωρα και αυτο ηταν. αλλα φυιολογικο ειναι λιγακι, τωρα μεγαλωσαν λιγο δεν ειναι μονο υπνο χεχεχε.... εμενα τελικα μολις κοιμηθικε του εδωσα ξενο και κοιμηθικε πανω μου χεχε, τον εβαλα στο κρεβατακι του τωρα:tongue::tongue:... θα κοιμηθω κι εγω... νυσταζω πολυ, ασε εχω και τα μαθηματα και εργασιες ουφ,,,,σημερα ειχα μαθημα στις 8:mad::mad::-(....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

nikou είπε:
κι εμενα δωρα μου απο τις 11 χεχεχε.. κοιμηθικε καιτα τις 1 μιση ωρα και αυτο ηταν. αλλα φυιολογικο ειναι λιγακι, τωρα μεγαλωσαν λιγο δεν ειναι μονο υπνο χεχεχε.... εμενα τελικα μολις κοιμηθικε του εδωσα ξενο και κοιμηθικε πανω μου χεχε, τον εβαλα στο κρεβατακι του τωρα:tongue::tongue:... θα κοιμηθω κι εγω... νυσταζω πολυ, ασε εχω και τα μαθηματα και εργασιες ουφ,,,,σημερα ειχα μαθημα στις 8:mad::mad::-(....

με το ξενο λες κοιμαται καλυτερα ε? Δεν ξερω μωρε.... ειπα να της δινω μονο βραδυ αν χρειαστει για ξενο.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

geomi είπε:
Καλησπέρα κορίτσια εγω είχα πάει βόλτα με τη μικρή στα μαγαζιά!Το σλινγκ με βόλεψε απίστευτα τελικά χαλάλι τα λεφτά!

ποιο ανετο απο μαρσιπο ειναι? και ποιο ειναι απο που το πηρες??

Α,γεια δεν σου ειπα!!!! ΓΕΙΑΑΑ!!!!!:rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...